GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είχαν πάρει το 2007 οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ...

Του Θωμα Ακρωτηριανακη Εν οψει των προεδρικων εκλογων στο ΠΑΣΟΚ, που θα γινουν στι 18 Μαρτη 2012, καλό ειναι να θυμηθουμε τα αποτελεσματα...

Του Θωμα Ακρωτηριανακη

Εν οψει των προεδρικων εκλογων στο ΠΑΣΟΚ, που θα γινουν στι 18 Μαρτη 2012, καλό ειναι να θυμηθουμε τα αποτελεσματα του 2007, προς...
 συγκριση. Τα επικολλω  απο τη Βικιπαιδεια, λημμα "Πανελλενιο Σοσιαλιστικο Κινημα".
Θα ψηφισουν και τωρα ~770.000 ατομα,θα παρει και τωρα ο Βενιζελος ~290.000 ψηφους ;; Τα λευκα θα ειναι μόνο 1212,και τα ακυρα μόνο 5842 ;;
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF_%CE%A3%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1
Αποτελέσματα εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, 11 Νοεμβρίου 2007

13 σχόλια

  1. Κυριακή 18/03/2012
    Είναι η ΗΜΕΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ, η Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών διοργανώνει για τέταρτη χρονιά εκπαιδευτικά  σεμινάρια για τους οικογενειακούς φροντιστές την  Κυριακή 18 Μαρτίου, από τις 10:00 έως και τις 19:30, στην Αίγλη του Ζαππείου.
    Η νόσος Αλτσχάιμερ είναι η συχνότερη μορφή άνοιας (60 % του συνόλου) από την οποία πάσχουν 160.000 άνθρωποι στην Ελλάδα, 7.300.000 στην Ευρώπη και 35.000.000 σ’ όλο τον κόσμο.
    Με τον όρο άνοια εννοούμε την έκπτωση των νοητικών ικανοτήτων του ατόμου, κατ’ αρχήν της μνήμης και της κρίσης, του λόγου, της προσωπικότητας με συνέπεια τη σταδιακή έκπτωση της καθημερινής λειτουργικότητας.
    Προκαλεί βαθμιαία εκφύλιση του εγκεφάλου....

    Τελείως συμπτωματικά(?):
    Στις 18 Μαρτίου 2012 και ημέρα Κυριακή θα πραγματοποιηθούν εκλογές ανάδειξης νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

    Τυχαίο, δεν νομίζω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα αρχίδια του πασοκ ή τα ευνουχισμένα του πασοκαμίνη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H 18η Μαρτη εχει την ίδια ιστορικη μεση θερμοκρασια
    με την 25η Νοεμβρη,ΒΛΕΠΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.

    (ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ διοτι η πρωτη ημερομηνια προηγειται
    κατα 33 μερες τής 20ης Απριλη,που ειναι 30 μερες
    μετα την ισημερια, οσο δηλαδη,παλι 33 μερες,που
    η δευτερη επεται της 23ης Οχτωβρη,που επισης ειναι
    30 μερες μετα την ισημερια.Η ιστορικη μεση θερμοκρασια
    της 20ης Απριλη ισουται μ' αυτη της 23ης Οχτωβρη,
    που ισουται με την ιστορικη μεση ετησια θερμοκρασια,
    γι'αυτο αυτες οι ημερομηνιες παιρνονται ως βαση,οπως
    πιο πανω)

    ΑΡΑ Η ΜΕΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ 18ης ΜΑΡΤΗ ΕΧΕΙ
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ
    (ΟΣΟ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ,ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ
    ΜΕΙΩΣΗΣ),ΑΠ' ΑΥΤΗ ΤΗΣ 11ης ΝΟΕΜΒΡΗ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ
    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΟΥ 2007,==>

    ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ,(ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ)
    ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗ 18 ΜΑΡΤΗ 2012,
    ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 11η ΝΟΕΜΒΡΗ 2007,ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΜΗ ΑΜΕΛΗΤΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Βενιζέλο, πώς γίνεται υπάλληλος του γραφείου σας να αλλάζει 4 μισθολογικά κλιμάκια σε 10 ημέρες ;

    Ο κ.Βενιζέλος με την παρακάτω απόφαση διορίζει το 2010 ως διευθύντρια Α΄με μισθό 2.600 την Κιούρκα Αδαμαντία.

    Προφανώς ευχαριστημένος με την απόδοσή της το 2011 της ανανεώνει την σύμβαση.



    Μετά τον ανασχηματισμό ο κ. Βενιζέλος γίνεται υπουργός Οικονομικών. Ενθουσιασμένος πια με την υπάλληλο την διορίζει στο νέο υπουργικό του γραφείο τον Ιούλιο με μισθολογικό κλιμάκιο 12.


    Τον Αύγουστο είναι η σειρά της κ. Κιούρκα να ενθουσιαστεί καθώς βλέπει το μισθολογικό της κλιμάκιο να αλλάζει ,μέσα σε λίγες ημέρες,
    σε 8 (!!!)

    Και βέβαια ο κ. Βενιζέλος ,που έχει υπογράψει τα έγγραφα, θα έχει μια πειστική εξήγηση να μας πει για το πώς γίνεται όταν για όλους τους άλλους υπάλληλους χρειάζονται οκτώ χρόνια για να αλλάξουν τέσσερα κλιμάκια, για την υπάλληλο του γραφείου του να χρειάζονται μόλις δέκα ημέρες !!!
    ---------------------------------------------------------------------------------
    ubdate 16/10/2011

    Πριν λίγες ημέρες έκανα την παρακάτω ανάρτηση "Κύριε Βενιζέλο, πώς γίνεται υπάλληλος του γραφείου σας να αλλάζει 4 μισθολογικά κλιμάκια σε 10 ημέρες " που αναδημοσιεύτηκε από πολλές δεκάδες blogs και εφημερίδες.
    Συμπεριλήφθηκε και σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης. Η ανακοίνωση της ΝΔ δημοσιεύτηκε στον Αδέσμευτο Τύπο. Σε αυτή την δημοσίευση απάντησε η κ.Κιούρκα.

    Αν και δεν στάλθηκε σε μένα, επειδή είναι σχετική με την ανάρτηση , και επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι για την αλήθεια την δημοσιεύω.

    Η επιστολή :
    «Υιοθετώντας ανακριβείς και ανώνυμες αναρτήσεις από το Διαδίκτυο δεν εκθέτετε κανέναν άλλον παρά τον εαυτό σας (αναφέρομαι προφανώς στο δημοσίευμά σας με τίτλο «Να πώς βολεύουν τα δικά τους παιδιά»). Σας επισυνάπτω λοιπόν ενημερωτικό σημείωμα της Διεύθυνσης Διοικητικού του υπ. Οικονομικών για το… σκάνδαλο της μισθολογικής μου κατάταξης –που προέκυψε από την προσκόμιση των προϋπηρεσιών μου– και παρακαλώ για την αποκατάσταση της αλήθειας, εάν βεβαίως, σας αφορά.
    Ο δε μισθός μου -ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με το ποσόν που αναγράφεται- είναι ακριβώς αυτό που λαμβάνει ένας υπάλληλος του υπ. Οικονομικών στο κλιμάκιο που αντιστοιχεί στην προϋπηρεσία μου. Εάν επιθυμείται να λάβετε τα σχετικά έντυπα των προϋπηρεσιών μου, αναλυτικά στη διάθεσή σας».

    Τρία σχόλια :
    1) Δεν αμφισβήτησα ότι αξίζει ,σύμφωνα με την προυπηρεσία της , να είναι στο κλιμάκιο 8.
    Διερωτήθηκα πώς από το κλιμάκιο 12 τον Ιούλιο, βρέθηκε με κλιμάκιο 8 τον Αύγουστο. Η κ. Κιούρκα υποστηρίζει ,αν κατάλαβα καλά ,ότι προσκόμισε στην υπηρεσία της νέα στοιχεία για την προυπηρεσία της.Δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες γι' αυτό.

    2) Δεν έγραψα ότι ΤΩΡΑ παίρνει 2.600 ευρώ αλλά το ποσό αυτό αναγράφεται στο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών για την σύμβασή της για το 2011. Προφανώς έχει υποστεί και ο δικός της μισθός τις περικοπές που έχουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

    3) Η τελευταία απόφαση αναφέρει σαφώς ότι "τροποποιείται (η προηγούμενη απόφαση) κατά το μέρος που αφορά την ημερομηνία διορισμού".

    'Αρα λογικό δεν είναι να υποθέσει κάποιος ότι θα έπρεπε να ισχύει το κλιμάκιο 12
    και ΟΧΙ το 8 ;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο ΠΑΣΟΚ.....και ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,

    οι ....ΤΥΦΛΟΙ ψηφοφόροι μας
    βρίσκουν το ΦΩΣ ΤΟΥΣ !!!


    Στους 100 "τυφλούς" οι 60 βρήκαν το φως τους.

    Ο Άγιος Διονύσιος (μεγάλη η χάρη του) έκανε το θαύμα του και οι τυφλοί βρήκαν το φως τους.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 700 «τυφλούς» που αποκαλύφθηκε πέρυσι τον Αύγουστο ότι υπάρχουν στη...Ζάκυνθο και έπαιρναν το επίδομα τυφλότητας, μέχρι σήμερα προσήλθαν για έλεγχο στις υγειονομικές επιτροπές μόνον οι 100 και από αυτούς διαπιστώθηκε ότι οι 60 έβλεπαν.

    Δηλαδή μόλις 40 από τους 700 βρέθηκαν μέχρι στιγμής να είναι πραγματικά τυφλοί.

    Και τι έγινε θα πληρώσει κάποιος για αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ 1000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 8000000ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ..ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΑΥΓΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ!!!ΡΙΞΤΕ ΜΟΝΟ ΛΗΓΜΕΝΑ!! ..ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΤΑ..ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ!!!!ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να δούμε πόσα κορόιδα ή βολεμένοι θα πάνε τη Κυριακή να δώσουν 2 ευρώ για να ψηφίσουν τον Μπενίτο Μουσολίνι της Ελλάδας, τον άνθρωπο του χαρατσιού και των έκτακτων εισφορών, των μειώσεων στους μισθούς και τις συντάξεις, τον άνθρωπο που έφερε ύφεση 7,5% και ανεργία πάνω από 1.000.000 ανθρώπους. Η οργή του κόσμου είναι ανείπωτη. Και δεν έστειλε ακόμα τα ραβασάκια με τους άλλους φόρους. Θα φάει μαύρο που θα είναι δικό του. Κανείς τους να μην εκλεγεί βουλευτής, να μην έχουν ασυλία. Είναι αυτοί που έστειλαν το κόσμο στις ουρές για πατάτα και ρύζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ (ΠΟΛΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ..ΕΞΑΓΝΙΣΤΟΥΝ..!) ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ..ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΥΤΌ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!!ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 2007 ΕΠΙ 2 ΕΥΡΩ ΝΑ Η ΚΟΝΟΜΑ!!! ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΤΑΝΕΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ.

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΛΩΤΣΗΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΎΡΤΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρακαλείσθε την κυριακή στις εκλογές του πράσινου καμπινε να περασετε να αφησετε από μια πράσινη κουράδα στην καλπη. Συνιστούμε απο βραδυς να φατε μπολικο σπανακι. Το πράσινο είναι επιβεβλημένο απάγορευονται αλλου ειδους χρώματα εκτος από τις πρασινες κουράδες στοιχειο που προσδιορίζει την πράσινη ανάπτυξη τρωγωντας μονο χορτο τα πρόβατα του ΠΑΣΟΚ.
    Το σχημα της καλπης ειναι ιδιο με της χεστρας την κυριακή λοιπόν μαζι με ενα υγιεινό περιπατο μπορείτε να πατε να ψηφίσετε απολαυανωντας ενα ωραιο χεσιμο.
    Με την δύση του ηλιου θα καταμετρηθεί ο ογκος των πρασινων σκατων και θα ανακυρηχθεί νεος σκατενιος αρχηγός της πρασινης κουραδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση