GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μειωμένα κατά 22% τα επιδόματα του ΟΑΕΔ...

Μειωμένα κατά 22% θα είναι τα 14 επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ, συμπεριλαμβανομένου του επιδόματος ανεργίας, σύμφωνα με την Kοινή Yπουργική ...

Μειωμένα κατά 22% θα είναι τα 14 επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ, συμπεριλαμβανομένου του επιδόματος ανεργίας, σύμφωνα με την Kοινή Yπουργική Aπόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, η οποία υπογράφηκε την 1η Μαρτίου. Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, το βασικό επίδομα ανεργίας θα υπολογίζεται στο εξής, με βάση το μειωμένο ημερομίσθιο που προβλέπει το νέο μνημόνιο, και θα...
ανέρχεται στα 360 ευρώ, προσαυξημένο κατά 10% για κάθε μέλος της οικογένειας.
Τα νέα επιδόματα διαμορφώνονται ως εξής:

  • Για τελευταίο μηνιαίο μισθό πάνω από 314,17 ευρώ, το βασικό επίδομα θα είναι στα 360 ευρώ, στα 396 ευρώ με ένα προστατευόμενο μέλος και στα 432 ευρώ με δύο προστατευόμενα μέλη.
  • Για τελευταίο μηναίο μισθό από 157,09- 314,16 ευρώ, το επίδομα ανεργίας θα είναι 270 ευρώ, με ένα προστατευόμενο μέλος στα 297 ευρώ ευρώ και στα 324 ευρώ για δύο προστατευόμενα μέλη.
  • Για τελευταίο μηνιαίο μισθό έως 157,08 ευρώ, το επίδομα ανεργίας θα είναι πλέον στα 180 ευρώ, με ένα προστατευόμενο μέλος στα 198 ευρώ και με δύο προστατευόμενο μέλη στα 216 ευρώ.
Η καταβολή του επιδόματος θα γίνει την Παρασκευή, ενώ αντίστοιχη μείωση θα ισχύσει και για τα υπόλοιπα επιδόματα που χορηγεί ο Οργανισμός.
Οι μειώσεις ισχύουν από τις 12 Μαρτίου και δεν περιλαμβάνουν τα επιδόματα, τα οποία έχουν ήδη καταβληθεί βάσει των παλαιών ποσών και για τα οποία δεν θα υπάρξει συμψηφισμός.

5 σχόλια

  1. ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΜΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ, ΣΧΟΙΝΙΤΕΣ ΚΛΠ.

    ΜΟΝΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΟΑΕΔ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ- ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ, ΚΛΑΨΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ. ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΣ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΜΙΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια ότι επίδομα ανεργίας λαμβάνουν και οι αλλοδαποί?
    Είναι αλήθεια ότι τα αρμόδια δικαστήρια έκριναν αντισυνταγματική την ψήφο στις δημοτικές εκλογές των αλλοδαπών?
    Είναι αλήθεια ότι στις παραγωγικές σχολές των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας μπορούν να εισέρχονται και μη Έλληνες το γένος?

    Όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες ας γράψει δυο λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ..ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση