GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

6.888 ευρώ για την αποζημίωση συμμετοχής σε συμβούλια κι επιτροπές...

Από το  parapolitiki.com Συντονισμένα συνεχίζεται η μάχη για τον... περιορισμό των δημοσίων δαπανών από το Υπ.Εργασίας και το Υπ.Οικονομικ...

Από το parapolitiki.com

Συντονισμένα συνεχίζεται η μάχη για τον... περιορισμό των δημοσίων δαπανών από το Υπ.Εργασίας και το Υπ.Οικονομικών.
Το ευτελές ποσό των 6.888 ευρώ θα διατεθεί για την αποζημίωση επιτροπών και...
συμβουλίων του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων.
"Εγκρίνουμε την δέσμευση πίστωσης ύψους€6.880,00 (ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΥΡΩ) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του ΜΕΤΟΧΙΚΟY ΤΑΜΕΙΟY ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, Κ.Α.Ε. 0264-Αποζημίωση για συμμετοχή σε Συμβούλια, Επιτροπές οικ. έτος 2012, για: ***(ΚΑΕ.:0264) την έγκριση διάθεσης πίστωσης και την Πληρωμή για την αποζημίωση σε συμβούλια, Εpιτροπές (απ.ρθ. 17 Ν3205/03)."
Το σχετικό έγγραφο στη Διαύγεια εδώ. Μην με ρωτήσετε τι ακριβώς είναι το συγκεκριμένο Ταμείο και κοστίζουν τόσο πολύ oι επιτροπές του. Μπορώ να σας ενημερώσω πάντως για το ποια είναι τα μέλη του. Είναι οι πολιτικοί υπάλληλοι των Υπουργείων και της Βουλής, τα δικά "μας" παιδιά...

4 σχόλια

  1. Θα μας σώσει ο μπενίτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ περιμένω ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕ.Π.Α ( ΈΧΩ ΠΕΡΆΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΠΙΤΡΟΠΉ ΣΑΣ ) για να πάρω 400 ευρώ σύνταξη για να πάρω τα φάρμακα μου ΓΙΑΤΙ χρωστώ της συμμετοχή μου στον φαρμακοποιό γιατί έχω ανίατη αρρώστια ..

    Τι μαλάκας είμαι; τι περιμένω; και δεν έρχομαι να ΓΑΜΉΣΩ μερικούς από εσάς!!!! απορώ!! εγώ δεν είμαι ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΆΝΗ θα σας κάνω ένα ΑΡΚΆΔΙ που θα ακουστεί σε όλη την Ευρώπη μπας με το ΣΟΚ ξυπνήσουν και άλλοι.

    Μπούτζουκας Θ. Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης..

    Βενιζέλο με βλέπεις όπως σε βλέπω; με δυο κιλά δυναμίτη θα διαλυθούμε και οι δυο σαν ΣΚΑΤΑ..οι ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΟΛΎΕΣ ,,ΕΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΩΣΕΙΣ" ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΕ ΝΑ ΞΕΧΥΛΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΟ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΣΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΞΥΠΝΑΤΕ.
    ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ, ΥΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ.
    ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΤΠΝΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΦΟΔΡΑ.ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση