GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

97,33% το ποσοστό του Βενιζέλου...

Με καταμετρημένο το 75,91 % των ψήφων, το ποσοστό του Βενιζέλου ανέρχεται στο 97,33%. Μέχρι στιγμής το ποσοστό που έχει καταμετρηθεί αντιστο...

Με καταμετρημένο το 75,91% των ψήφων, το ποσοστό του Βενιζέλου ανέρχεται στο 97,33%. Μέχρι στιγμής το ποσοστό που έχει καταμετρηθεί αντιστοιχεί σε 180.714 ψήφους.
Σύμφωνα με την επιτροπή, αναλυτικά τα νούμερα έχουν...
ως εξής:  Καταμετρημένες ψήφοι 180.714 εκ των οποίων 175.884 υπέρ του Βενιζέλου, 3.653 λευκά και 1.174 άκυρα.

12 σχόλια

  1. oi basiliades tou psematos!!!hahaha!!! 500000000 prosilthan stis kalpes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μην μας τρελάνουν εντελώς. Από την στιγμή που ήταν ένας και μοναδικός υποψήφιος, πώς βγάζουν και ποσοστό? Όταν κάποιος είναι μόνος του το ποσοστό είναι 100%. Αυτοί μας μιλούν για97,33%. Δηλαδή έχασε και περίπου 2,97% από μόνος του? Εδώ μπαίνει το κόλπο με τα λευκά! Δεν θα μπορούσαν να μας παρουσιάσουν ποσοστό. Μας ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΑΓΡΙΑ μπροστά στα μάτια μας!!! Πρέπει να μας βρούνε ΟΛΟΥΣ μπροστά τους . ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΜΑΖΕΨΑΝ 400-450,000 € (και χωρις αποδειξεις παρακαλω), ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το λοιπόν, έχουμε και λέμε,

    90.000 Γέροι
    90.000 Γριές
    + 714 Νέοι
    ------------------
    180.714

    Οπότε δεν υπήρξε νοθεία.
    Μπράβο τους!

    Συγχαρητήρια στον κο Βεζινέλο που θα είχε πάρει ακόμη περισσότερους ψήφους αλλά δυστυχώς πολλοί και ιδίως στη Ζάκυνθο δεν προσήλθαν διότι ξαφνικά βρήκαν το φως τους.

    ---ο Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαι μετα ξυπνησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαι μετα ξυπνησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένταξη πέρασε και αυτό , ας κάνουμε μια ανάλυση με όριο της 200.000 χιλιάδες ψηφοφόρους , φίλους ,αν και αμφιβάλω αλλά δεν θέλω να τους χαλάσω την σούπα, οι πολιτικοί αυτού του είδους και ήθους νομίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι σε ραστώνη ...

    Η Πρώτη επισήμανση που θα κάνω είναι ότι οι ψηφοφόροι που είδα να ψηφίζουν το 90% ήταν άνω των 75 ετών , αν μιλάνε για μέλλων δεν έχουν.

    Συνολικά, είχαν στηθεί 1.074 κάλπες σε 768 εκλογικά κέντρα.

    Τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, 11 Νοεμβρίου 2007 είχαν ως έξεις:

    Γιώργος Παπανδρέου 427,021 55.91%

    Ευάγγελος Βενιζέλος 291.593 38.18%

    Κώστας Σκανδαλίδης 43,848 5.74%

    Έγκυρες ψήφοι 763,674

    Στις εκλογές του 2007 δύο μήνες πριν τις εσωκομματικές εκλογές του Νεμβρίου, το κόμμα είχε λάβει σε εθνικό επίπεδο το 38,10% των ψήφων.

    Που σημαίνει αναλογικά ότι αυτό ΤΟ 200.000 χιλιάδες δεν είναι και τόσο επιτυχία, αλλά εν πάση περιπτώση θα είναι μία αποτύπωση της πραγματικής εκλογικής δύναμης στο σύνολο των ψηφοφόρων θα επιβεβαίωση ότι στο εκλογικό σώμα το ΠΑΣΟΚ πάρει έστω και 9-10%.

    Αν τώρα στο Επιτελείο του Ε.Βενιζέλου προσπαθούν να εξωραϊσουν την κατάσταση και δηλώνουν ικανοποιημένοι με τις υγείες τους.. Φαντάζεστε αν εγώ ο κακοπροαίρετος σκεφτώ και νοθεία τα ποσοστά θα είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΆ
    6-7%!!!

    Οι δημοσιογράφοι -αναλυτές τα ξέρουν δεν τα λένε όλοι, από μια εκλογική δεξαμενή περίπου 6.000.000--7.000.000 εκατομμυρίων ανθρώπων ας δούνε την δύναμη τους..

    Είχε και καλώ καιρώ και τα γερόντια τα βγήκαν έξω ..

    Μπούτζουκας Θ. Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης τ.λ 2810-371079

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..(ΝΔ) ..ΟΧΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ (ΠΑΣΟΚ) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ? ΟΧΙ! ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ -ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ.. ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΦΕΔΡΙΕΣ ..ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΑΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ


    Στο κόμμα των εργολαβων ΠΑνελληνια Συνομοσπονδία Οργανωμενων Κατασκευαστών ΑΕ (Α ρπακτικων Ε ργολάβων)οι μέτοχοι ψηφίσανε νεο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο με ποσοστο 97,5% έσπασε ολα τα ρολογια.

    Απεπεμφθεί ο προηγούμενος πρόεδρος αφου δεν προχώρησε σε πωληση των υλικών κατεδαφισης παρα μόνο στην κατεδάφιση. Αυτο είχε σαν συνεπεια την απώλεια κερδών για τους μετόχους!!!

    Ο νεος πρόεδρος υποσχεθηκε άμεση πωληση των υλικων κατεδαφισης, ανοιγμα της αγορας με αναθεσεις στις εταιρείες των μετόχων που κατεγραψαν ζημίες κατα τα 3 χρόνια του προηγούμενου προέδρου.

    Οι μικρομετοχοι επενδυτες τοκογλύφοι λαμόγια κωλόγεροι ως επί το πλείστον χειροκρότησαν τον νεο πρόεδρο και παρηγγειλαν σαβανα με τσέπες οικολογικού υφάσματος πράσινης αναπτυξης και κασα από άσηπτο ξύλο οικολογικής παραγωγής.

    Το επενδυτικό πρόγραμμα των εργολαβων θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως με βαση τις επιδοτήσεις απο την ΕΕ και θα γινει δίκαιος καταμερισμός στις υμέτερες εταιρείες τραπεζίτες και καναλαρχες.

    Ο δανεισμός εξ ολοκλήρου θα επιβαρυνθουν οι πελάτες με αυξηση επί των υπηρεσιών που θα προσφέρει η εταιρεία των εργολάβων.

    Στον μεγάλο διαγωνισμό των εκλογών το πακετο προιοντων της εταιρειας θα ειναι αέρας κοπανιστός τυλιγμενος σε πολυτελείας οικολογικό πράσινο χαρτι.

    Θα δεχονται και πιστωτικές καρτες και αν ειστε καταμαυροι οπως ειναι το 60% των Ελληνων και δεν έχετε μια μπουκαλα αίμα κατα προτίμηση σπάνιας ομαδας.

    Το δίευρω που κατατεθηκε κατα την διαδικασια της ψηφοφορίας των μετόχων αντικατασταθηκε με μετοχή της εταιρείας ίσης αξίας μη προνομιουχα και χωρίς ψήφο.

    Η εταιρεία ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία πανω σε ενα νεο στρατηγικό πλάνο οχι μονο πωλησης των υλικων κατεδαφισης αλλα εξαφανισης και του οικοπέδου.

    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!!!

    Αντε πουστόγεροι ανοιξτε τα μπαούλα και φερτε τα γρόσια να παρετε μετοχες η εταιρεία έχει απλήρωτους υπαλλήλους, όχι μόνο ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΑ 22%
    ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΓΚΥΡΑ 68%
    ΛΟΙΠΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ - ΛΑΘΡΟΚΟΥΒΑΛΗΜΕΝΟΙ 10 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο μαλάκ@@ του αιώνα: Πιστεύω πως ότι μαλακ@@ έχουν κάνει,
    ο Βαγγέλης θα την φτιάξει

    ΠΡΟΣΟΧΗ και στο εξής ενδεικτικό της λογικής των ΠΑΣΟΚων που λέει όσα και να μου κόψουν πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζω γιατί με διόρισαν σε δουλειά....

    ΠΟλύ άγχος έχει ο Ανωμερίτης για να μας πείσει ότι ψήφισαν 250.000...

    Ας κάνει καμιά φορά και καμιά πρόσθεση και ας μη στηρίζεται στους αγράμματους τριγύρω (όχι ότι αυτός είναι εγγράμματος, αλλά λέμε τώρα):


    ΣΟΚ !
    _______________________________
    Όσο νυχτώνει η τέτοια μεγαλώνει:
    Κοιμηθήκαμε με 200.000 μαλάκ@@
    και ξυπνήσαμε με 250.000 !!

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε χθες βράδυ ο εκλογομάγειρας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ανωμερίτης, στο 75,91% των εκλογικών κέντρων που καταμετρήθηκαν, ψήφισαν 180.714, εκ των οποίων οι 175.887 ψήφισαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, δηλαδή ποσοστό 97,33%. Ακόμη καταμετρήθηκαν 3.653 λευκά και 1.174 άκυρα.

    Βίντεο: Τα νιάτα ψηφίζουν Μπένυ


    Είπανε στη γριά να χέσ@@ και αυτή ξεκολόθηκε..

    Οι ΠΑΣΟΚ πίστεψαν ότι ψήφισαν 200.000 ζώα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση