GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Al Qaeda "χρησιμοποιεί" τρίχρονους φονιάδες με σπασμένο πόδι;;..

" Φυσικά και μπορεί να χρησιμοποιήσει " σκέφτηκε ο υπάλληλος ασφαλείας στο αεροδρόμιο O' Hare στο Chicago κ...

"Φυσικά και μπορεί να χρησιμοποιήσει" σκέφτηκε ο υπάλληλος ασφαλείας στο αεροδρόμιο O' Hare στο Chicago και βάλθηκε να ψάχνει τον τρίχρονο εξονυχιστικά. Για να είναι σίγουρος ότι θα βρεί τα εκρηκτικά απαγόρευσε στους... γονείς να τον ακουμπήσουν. Το βίντεο είναι σοκαριστικό.
Δείτε το μικρό αγόρι να αγωνιά, να ανησυχεί, να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει και θαυμάστε την ψυχραιμία του πατέρα του στην προσπάθεια του να μην πανικοβληθεί το μικρό του αγόρι.
Το έγκλημά τους; Ολόκληρη η οικογένεια, οι γονείς τα τρία παιδιά και οι δύο παππούδες, θα πήγαιναν διακοπές στην Disney Florida. Ο τρίχρονος επειδή είχε σπάσει το πόδι του ήταν αναγκασμένος να ταξιδέψει με καροτσάκι.
Το σατανικό σχέδιο της Al Qaeda ήρθε και έδεσε στο μυαλό του υπερήφανου αμερικανού υπαλλήλου ασφαλείας και βάλθηκε να σώσει τη χώρα, πληγώνοντας την ψυχή ενός τρίχρονου παιδιού.

ΠΗΓΗ: ΒusinessInsider

4 σχόλια

  1. Βρε ηλίθιε "Ανώνυμε" αρθρογράφε,
    που αναστατώθηκαν τα αισθήματά σου, "ω δυστυχία"
    επειδή ο υπάλληλος πλήγωσε την ψυχή ενός τρίχρονου παιδιού.
    Πως αισθάνεται βρε μαλάκα η δική σου ψυχή (αν έχεις φυσικα)
    κάθε φορά που η Al Qaeda χρησιμοποιεί με επιτυχία παιδάκια
    ώς κινητές βόμβες;
    Και πως μπορείς να ξέρεις ότι ο υπάλληλος ήταν οπωσδήποτε
    αμερικανός και όχι αφρικανός ή ασιάτης ή ακόμη και Ελληνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 07.06 Μου φαἰνεται οτι δεν ξἐρεις τι σου γἰνεται.Υπἀρχει κανεἰς λαὀς που λἐγονται αμερικανοἰ. Οι σὐγχρονες ΗΠΑ προἐκυψαν απὀ την ανταρσἰα των Ἀγγλων αποἰκων εναντἰον της πατρἰδας τους Αγγλἰας.Οι ηγἐτες τους οι μασὠνοι Ουἀσιγκτων, Τζἐφερσον, Ἀνταμς. Τὀ παιδἀκι εἰναι προδἠλως αραβικἠς καταγωγἠς και ο αστυνομικὀς, ὀπως εμφαἰνεται απο το επὠνυμο Ιρλανδὀς. Ας ὀψονται αυτοἰ που επἐτρψαν σε αφροασιἀτες να εγκαθἰστανται σε κρἀτη Λευκὠν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ..ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΛΗΓΜΕΝΑ..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ...ΑΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση