GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τέλος τους πλησιάζει. Καμία τρομοκρατία δεν μπορεί να τους σώσει…

Από τον Θύμιο Παπανικολάου Σήμερα η παπαδήμια κυβέρνηση και ολόκληρο το καθεστώς του ευρω-δωσιλογισμού (κόμματα και τα προπαγανδιστικά λα...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου

Σήμερα η παπαδήμια κυβέρνηση και ολόκληρο το καθεστώς του ευρω-δωσιλογισμού (κόμματα και τα προπαγανδιστικά λαρύγγια του-ΜΜΕ) υπέγραψαν τη ληξιαρχική πράξη της κατάρρευσής τους.  Τίποτα πλέον δεν τους σώζει. Ούτε τα δικτατορικά λέπια της ένοπλης τρομοκρατίας με τα οποία περιτύλιξαν το σώμα της Ελλάδας από το ένα...
 άκρο στο άλλο.
Ο πανικός τους από την πανελλήνια λαϊκή ΟΡΓΗ έβγαλε στην επιφάνεια το κτηνώδες πρόσωπο του κατοχικού καθεστώτος και έδειξε τα σουβλερά νύχια των πραιτοριανών του.
Βρισκόντουσαν σε τέτοια παράκρουση πανικού που έκαναν συλλήψεις όπου κουνιόταν ελληνική σημαία, ακόμα και μακριά από τις εστίες των παρελάσεων: Συνέλαβαν τους αγωνιστές του ΑΡΔΗΝ, στη …Θεμιστοκλέους,επειδή κρατούσαν την ελληνική σημαία!!!
Διαβάστε πιο πολλά εδώ:http://ardin-rixi.gr/archives/4565
Σήμερα ζήσαμε το χουντικό παραλήρημα του πανικού των ανδρεικέλων: Οι χώροι των εθνικών παρελάσεων ήταν σιδερόφρακτοι. Φασιστικά «συρματοπλέγματα», ένοπλες ορδές πραιτοριανών και πλήθος «ελεύθερων σκοπευτών» (πρότυπα της χολιγουντιανής τρομοκρατίας του αίματος) σχημάτιζαν ένα μακάβριο «κουβούκλιο» θωράκισης των ανδρεικέλων από την οργή του λαού και το φτύσιμο που επιφύλασσε στα ανδρείκελα.
Τόσο πολύ τρόμαξαν τα δωσίλογα ανδρείκελα από το παλλαϊκό φτύσιμο και τα γιαουρτάκια που ταμπουρώθηκαν μέσα στα φασιστικά «κουβούκλια» για να «εκτελέσουν» την ΑΠΑΤΗ της «εθνικής» τους φιέστας…
Τρόμαξαν σε τέτοιοι βαθμό τα ανδρείκελα που δεν ήταν σε θέση να αντιληφτούν ότι ο τρόμος τους και η φιέστα τους,εν μέσω στρατιωτικού γύψου, τα γελοιοποιούσε απείρως περισσότερο από τα φτυσίματα και τα γιαουρτάκια του οργισμένου λαού.
Είναι γελοιωδέστατο και γλοιωδέστατο το να κρύβεσαι, σαν τρομαγμένο ανθρωπάκι, μέσα στις σιδερόφραχτες «κλούβες» των πραιτοριανών σου…
Ακόμα όμως χειρότερο και από το γλοιώδες και γελοίο της τρομάρας είναι το κάτωθι, πολύ σημαντικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ γεγονός: Το καθεστώς των ανδρεικέλων, το ΟΛΟΝ καθεστώς, ΜΟΝΟ του έδειξε ότι δεν αποτελεί απλώς μια δραματικά ΑΣΗΜΑΝΤΗ μειοψηφία, αλλά είναι μισητότατο από το ΣΥΝΟΛΟ του ελληνικού λαού.
ΕΔΕΙΞΑΝ σήμερα, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι στέκονται ΟΧΙ μόνο αδιάλλακτα ΑΠΕΝΑΝΤΙ και εχθρικά στον ελληνικό λαό, αλλά και ότι έχουν επιβάλει μια κατάσταση δικτατορικής πολιορκίας, πραιτοριανής αγριότητας και ένοπλης επιθετικότητας, προκειμένου να διατηρηθούν στην εξουσία και να υλοποιήσουν τις προσταγές των αφεντικών τους: της ευρω-χούντας και των τοκογλύφων…
Δεν κατάφεραν τίποτα. Παρ’ όλους τους δικτατορικούς φράχτες ο ελληνικός λαός επέφερε μεγάλες ρωγμές στο «γύψο» και εκδήλωσε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ του σε όλη την Ελλάδα.
Σήμερα απεδείχθη ότι οι αντιστάσεις του ελληνικού λαού αυξάνουν με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, το ίδιο και η ευρηματικότητά του: Η λαϊκή ευφυΐα η οποία πάντα τρέφεται από την καθεστωτική βλακεία και το δικτατορικό «γύψο»…
Το τέλος τους πλησιάζει. Καμία τρομοκρατία δεν μπορεί να τους σώσει…
ΠΗΓΗ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=28874#28874

18 σχόλια

  1. ANTE NA ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΙΔΩΜΕΝ.ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΡΚΕΛ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ.ΜΥΘΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΕΡΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ .ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ. ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΙΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?

    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποιά η εναλλακτική λύση «σύντροφε» Θύμιο;;; Η... Παπαρήγα;;; Ή μήπως ο Τσίπρας;;; Θλιβεροί και αξιοθρήνητοι και οι δύο, όπως και η ιδεολογία τους. Θα μου πεις βέβαια τους είδαμε και τους άλλους. Ίσως τελικά θα ήταν να καλύτερα να ψηφίζαμε Horst Reichenbach και μάλιστα με bonus μια Kommandatur όπως αυτή της κατοχής η οποία θα εκτελεί με συνοπτικές διαδιακσίες όσους δυστροπούν, αρχίζοντας από τους τσογλανοσυνδικαλιστές, τους συντεχνιάρχες, τους κομπλεξικούς αριστερούς και τους κομπλεξικούς δεξιούς, όχι απαραιτήτως με αυτή τη σειρά! Θα μου πεις πάλι, μα έτσι θα μείνουν οι ...μισοί Έλληνες! Έστω! Τουλάχιστον θα μείνουν οι σωστοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε Θυμιαρα αντι να καθεσαι και να γραφεις μπουρδες , για να μη πω καμμια πιο βαρια λεξη, αντε βγες εξω στην επαρχια να κανεις καμμια δουλεια.
    Εκει να μαθεις πως βγαινει το κοματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαυρο σολους τους προδοτες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ..ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ ΤΗΑΣ ΣΔΟΕ.....(ΕΙΝΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΤΥΠΟΥ ΡΕΛΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΠ)ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ Η ΓΚΑΠΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ .Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ- ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ.. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΙ,,,ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν θα τολμησουν οι ελληνες..
    θα πιστεψουν και παλι
    τους φραγκατους..
    το μεγκα-σκαι..
    τη γειτονισα..
    θα τους βγαλουν ολους σκαρτους,και παλι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ..
    ο δουλος δεν θελει την ευθυνη της ελευθεριας..και οι ελληνες ειναι δουλοι της καταναλωσης,της αμαθειας,της φτωχειας και της ξενοδουλειας(κατα περιπτωση..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΩΣΤΟΣ...ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ ..ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ ΠΙΑΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θα ψηφίσουν, 26 Μαρ 2012 5:34:00 μ.μ., πάλι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, γιατί αν το κάνουν, μετά τον Ιούνιο ή θα ψοφήσουν από την πείνα ή θα αυτοκτονήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για την παρελαση της 25ης Μαρτιου:

    Ο Αλιέντε λίγες ώρες μετά το πραξικόπημα έκανε διάγγελμα προς τον χιλιανό λαό λέγοντας: ......
    .............................
    Απευθύνομαι στους νέους της Χιλής, σε αυτούς που τραγουδούσαν, που μετέφεραν την χαρά τους και το αγωνιστικό πνεύμα. Μιλάω στους ανθρώπους, στους εργάτες, στους αγρότες, στους διανοούμενους.
    Σε αυτούς που πρόκειται να διωχθούν, γιατί ο φασισμός εδώ και λίγες ώρες είναι παρών με τρομοκρατικές επιθέσεις, ανατινάζοντας γέφυρες, κόβοντας τις σιδηροδρομικές γραμμές, καταστρέφοντας αγωγούς πετρελαίου και αερίου, μπροστά στα μάτια αυτών που είχαν το καθήκον να επέμβουν, αλλά αποδείχθηκαν συνεργοί σιωπώντας.
    Η ιστορία θα τους κρίνει. Ο Ραδιοσταθμός του Ράδιο Μαγκαλιάες θα σιγήσει, η ήρεμη φωνή μου δεν θα φτάνει στα αυτιά σας.
    Δεν πειράζει, θα εξακολουθείτε να με ακούτε. Θα εξακολουθώ να βρίσκομαι κοντά σας, τουλάχιστον η ανάμνηση μου. Θα με θυμάστε ως έναν άξιο άνδρα, αφοσιωμένο στο έθνος του. Ο λαός πρέπει να αμυνθεί όχι να θυσιαστεί. Να αρνηθεί την υποταγή, την ταπείνωση, την απώλεια των ηθικών αξιών.
    Εργάτες της πατρίδας μου. Πιστεύω στην Χιλή και το πεπρωμένο της. Ότι θα ξεπεράσουμε αυτές τις πικρές, γκρίζες ώρες της προδοσίας. Ότι όπως γνωρίζετε, αργά η γρήγορα οι μεγάλες λεωφόροι θα ξανανοίξουν και ο ελεύθερος άνθρωπος θα τις διαβεί για να χτίσει μια καλύτερη κοινωνία.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6:52 μμ
    Αν ονειρεύεσαι σκατο-μαρξιστές σαν τον Αλιέντε, λυπάμαι αλλά ατύχησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 5:21 μμ
    ΜΗΝ κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άψογη… η παρέλαση σe πόλεις του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ..!!

    Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της .. σε κλίμα… έντονης εθνικής υπερηφάνειας διεξήχθη η παρέλασις στην πόλη!

    Σύμφωνα επίσης με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μετά το τέλος της παρέλασης η Δημοτική αρχή της πόλης καθώς και εκπρόσωπος της αντιπεριφέρειας της ..εξέφρασαν
    την ευαρέσκειά τους.....
    για τους άψογους σχηματισμούς… των ανδρών της χωροφυλακής, που κατάφεραν να κρατήσουν τον… Εχθρό Λαό μακριά από την εξέδρα των επισήμων και έτσι δεν αισθάνθηκαν καμία ενόχληση εκ μέρους του.

    Την ίδια ευαρέσκεια εξέφρασαν και για τις προληπτικές συλλήψεις, που προηγήθηκαν της παρέλασης!

    Ευαρέσκεια και για τον… Καγκελάρχη που υπό την καθοδήγησή του έγινε άψογη η τοποθέτηση των κάγκελων και δημιούργησε τείχος απροσπέλαστο από τον Εχθρό Λαό!

    Η ευαρέσκεια επίσης εκφράστηκε και για όσους αστυνομικούς ήταν άψογα ακροβολισμένοι σε μεγάλη ακτίνα από το σημείο της παρέλασης!
    Όπως τονίστηκε ούτε 500 αστυνομικοί δεν χρειάστηκαν γι αυτό το μέγα… επίτευγμα!

    Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που παρατήρησε με τα… κιάλια την εξέδρα των επισήμων μεταξύ άλλων την… κοσμούσαν:
    Η Δήμαρχος ..
    ο Αντιπεριφερειάρχης..
    ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. , ο οποίος και έκανε μία λιτή δήλωση, «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα»(!!!) για την οποία δεν δόθηκε καμία εξήγηση!

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το επίσημο ανακοινωθέν που θα βγει θα είναι αποκλειστικά… στη Γερμανική Γλώσσα!!!

    Η παρατήρηση θεατών ότι η γερμανική κατοχή επετεύχθη, χωρίς να χρειαστεί ούτε ένας Γερμανός στρατιώτης, παρά μόνο οι εγχώριοι γερμανόφιλοι συνεργάτες τους, θεωρήθηκε από τους εκπροσώπους των αρχών σαν κακεντρεχής!!!


    ΥΓ. Μέχρι στιγμής, η Γερμανική Διοίκηση της πόλης της .. δεν εξέδωσε επίσημο ανακοινωθέν.

    Είναι όμως βέβαιο ότι θα εκφράσει και αυτή την ευαρέσκειά της για το εν λόγω μέγα… επίτευγμα και ότι θα ζητήσει από εδώ και στο εξής οι επίσημοι στις εξέδρες να είναι πλέον και… γερμανοντυμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θύμιο,όσο και να κωλοχτυπιέσαι
    δεν θα σου περάσει.Η ΓΡΑΜΜΗ.
    Γιατί?
    Διότι ζούμε σε Χώρα που εκφράζεται
    με τη πλειοψηφία.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8:17 μμ
    Αν νομίζεις ότι οι αριστερίστικοι εξυπνακισμοί αποτελούν σοβαρά επιχειρήματα, είσαι βαθιά και «σοσιαλιστικά» νυχτωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση