GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι παρελάσεις...

Από την Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας http://www.okde.gr/ – ergatikipali@okde.gr ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛ...

Από την Οργάνωση Κομμουνιστών
Διεθνιστών Ελλάδας

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
 ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ
Με απύθμενα ψέματα και ωμούς εκβιασμούς (αν βγούμε από το ευρώ και την ΕΕ «δεν θα έχουμε γάλα για τα παιδιά μας», «δεν θα έχουμε φάρμακα» κ.α.), η χούντα του Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και μέχρι πρότινος και ΛΑΟΣ) πέρασε το Μνημόνιο II και τη νέα, αποικιοκρατική Δανειακή Σύμβαση, για να πετύχουν αυτό ακριβώς που...
 υπόσχονταν ν’ αποτρέψουν: την πλήρη, διαρκή χρεοκοπία των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.
Αυτοί οι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας και της σημερινής άθλιας κατάστασης, εμφανίστηκαν στις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, περιζωσμένοι από ορδές ΜΑΤ για να τους φρουρούν από την λαϊκή οργή. Θέλοντας να στείλουν μήνυμα ότι θα κάτσουν βρέξει-χιονίσει στο σβέρκο του ελληνικού λαού, για να συνεχίσουν το έργο της οικονομικής-κοινωνικής καταστροφής του και της ταπείνωσής του.
Αυτή η αλαζονική στάση τους είναι συνέχεια της σχεδιασμένης όξυνσης που φέρνουν στην πολιτική ζωή, εξαπολύοντας μιας υστερία αντικομουνισμού και δαιμονοποίησης της αριστεράς, απειλές και εκβιασμούς αν οι αστικές δυνάμεις χάσουν την εξουσία – και προετοιμάζοντας μια ακόμα πιο σκληρή καταστολή των εργατικών και κοινωνικών αγώνων. Αυτή έγινε φανερή με τις εκατοντάδες προσαγωγές και συλλήψεις διαδηλωτών στη Λάρισα και άλλες πόλεις της Ελλάδας, με τα δακρυγόνα και το ξύλο στη Πάτρα και αλλού, ενώ στη Αθήνα επιβλήθηκε απαγόρευση συγκεντρώσεων. Όμως τίποτα δεν τους σώζει. Η κωμωδία των χθεσινών παρελάσεων αποδεικνύει την τεράστια αδυναμία τους και κοινωνική τους απομόνωση. Οι συλλήψεις των συναγωνιστών μας δεν μας τρομοκρατούν, ατσαλώνουν την θέλησή μας για να τους ανατρέψουμε.
Το Μνημόνιο II είναι μια συνειδητή, συστηματική γενοκτονία των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, τέτοια που δεν τόλμησαν ούτε οι Ναζί, ούτε η πιο αιματοβαμμένη λατινοαμερικάνικη χούντα. Πέρα από τα καταιγιστικά μέτρα (με όποια κυβέρνηση κι αν εκλεγεί), όχι μόνο τα τωρινά δάνεια (τα περίφημα 130 δις) αλλά και κρατικά έσοδα (φόροι, ξεπούλημα δημόσιου πλούτου κ.α.) θα μπαίνουν σε ειδικό λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αποπληρωμή των δανειστών. Δηλαδή, πρώτα θα ξεπληρώνονται οι ξένοι και ντόπιοι τραπεζίτες, μετά θα δίνονται χρήματα για στρατιωτικές-αστυνομικές δαπάνες και την πληρωμή των κρατικών αξιωματούχων – και στο τέλος, αν περισσέψουν, για μισθούς των εργαζομένων στο δημόσιο, συντάξεις, υγεία, παιδεία, ασφάλιση. Η χούντα του Παπαδήμου και τα κόμματα που την στηρίζουν δεσμεύτηκαν ότι θα το περάσουν αυτό και στο Σύνταγμα (στην επόμενη Βουλή, που είναι αναθεωρητική), για να εξασφαλίσουν τους ευρωπαίους και ντόπιους δανειστές-τοκογλύφους.
Έτσι καταργείται και κάθε έννοια εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας, κάθε πολιτικό, δημοκρατικό και συνδικαλιστικό δικαίωμα. Η κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε μια χούντα–διεκπεραιωτή των ελλήνων και ευρωπαίων επιχειρηματιών και τραπεζιτών, των εκβιαστών της ΕΕ, της Κομισιόν και του Γιουρογκρούπ. Η Βουλή σ’ ένα κακόγουστο θέατρο όπου 200-250 μαριονέτες ψηφίζουν στο άψε σβήσε ό,τι τους σερβίρουν, χωρίς ούτε καν να το διαβάσουν – και όλοι μαζί καυχιούνται ότι σώζουν την πατρίδα!
Ή Αυτοί ή Εμείς ― Για μια Σοσιαλιστική διέξοδο
Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα και η νεολαία πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, με εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις. Ο δρόμος των εργατών σε Χαλυβουργία, ALTER, Χατζή, GOODY'S κλπ., των απεργιών και καταλήψεων, της εξεγερσιακής, συγκρουσιακής γιγαντιαίας διαδήλωσης στις 12 Φλεβάρη, είναι ο δρόμος που οδηγεί στη νίκη και πρέπει να ακολουθήσουμε μέχρι να διώξουμε τη χουντική συγκυβέρνηση του Παπαδήμ(ι)ου.
Χρειάζεται να ενισχύσουμε παντού τη δική μας οργάνωση και αλληλεγγύη. Στους χώρους δουλειάς, τις σχολές, τις γειτονιές και τις πλατείες, ενισχύοντας τις Λαϊκές Συνελεύσεις. Να προετοιμάσουμε τη Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας, για να ρίξουμε τη μαύρη συγκυβέρνηση των αστικών κομμάτων, των τραπεζών, της τρόικας, της ΕΕ και να επιβάλλουμε τις δικές μας λύσεις. Όλοι στους δρόμους μέχρι τη Νίκη, για να δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα στην καταρρέουσα συγκυβέρνηση!
- Άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων διαδηλωτών από τις παρελάσεις
σε όλη τη χώρα - Απόσυρση όλων των κατηγοριών
- Η αλληλεγγύη όπλο των εργατών, πόλεμο στο πόλεμο των καπιταλιστών
ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση στα δικαστήρια της Λάρισας Δευτέρα 26 Μάρτη – 12μμ

11 σχόλια

  1. οι ελληνες ειναι δουλοι..
    κλανια
    μαγκια
    πουτανια
    χλιδα
    τιβου
    νδ
    πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ assisted suicides.
    we put you out of your misery

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς ζείτε στο κόσμο σας. Ο Λένιν δεν πλήρωνε τα χρέη της Ρωσίας και οι άλλοι κομμουνιστές κυβερνήτες που τον διαδέχτηκαν ; Το ανατολικό μπλοκ κατέρευσε όταν ο κόσμος δεν είχε να φάει.
    Και τώρα έγινε υποτίθεται ότι κούρεμα του χρέους , με τις πλάτες της Ευρωζώνης , νομίζετε ότι κερδίσαμε τίποτα σπουδαίο ; Πόσα δάνεια και μνημόνια θα τα επακολουθήσουν ; Πόσο θα σταματήσει να εξαθλιώνεται και να υποφέρει ο απλός κοσμάκης;
    Eίδαμε και τα κατορθώματα της ιδεολογίας όπου εφαρμόστηκε. Είναι τυχαίο που ο Πούτιν εκλέχτηκε 3η φορά πρόεδρος. Βρισκόμαστε στη κατάσταση που βρισκόταν η Ρωσία την 10ετία του 90. Η Ρωσία ανέκαμψε , γιατί είχε φυσικούς πόρους και το πετρέλαιο από τα 12$ έχει ξεπεράσει τα 100$ το βαρέλι. Εμείς δυστυχώς έχουμε σταματήσει να παράγουμε και αυτά που τρώμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ____ +____________________________


    - αηδία.....


    Εκεί που κρεμούσαν ΟΙ ΗΡΩΕΣ τα AΡΜΑΤΑ

    κρεμούν οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ οι μΠΑτΣΟΚοι τα νταούλια

    μετά τα πανηγύρια τους, με τα κλεμμένα της Ελλάδας.


    φτού.....

    __________________________+_______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άψογη… η παρέλαση σe πόλεις του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ..!!

    Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της .. σε κλίμα… έντονης εθνικής υπερηφάνειας διεξήχθη η παρέλασις στην πόλη!

    Σύμφωνα επίσης με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μετά το τέλος της παρέλασης η Δημοτική αρχή της πόλης καθώς και εκπρόσωπος της αντιπεριφέρειας της ..εξέφρασαν
    την ευαρέσκειά τους.....
    για τους άψογους σχηματισμούς… των ανδρών της χωροφυλακής, που κατάφεραν να κρατήσουν τον… Εχθρό Λαό μακριά από την εξέδρα των επισήμων και έτσι δεν αισθάνθηκαν καμία ενόχληση εκ μέρους του.

    Την ίδια ευαρέσκεια εξέφρασαν και για τις προληπτικές συλλήψεις, που προηγήθηκαν της παρέλασης!

    Ευαρέσκεια και για τον… Καγκελάρχη που υπό την καθοδήγησή του έγινε άψογη η τοποθέτηση των κάγκελων και δημιούργησε τείχος απροσπέλαστο από τον Εχθρό Λαό!

    Η ευαρέσκεια επίσης εκφράστηκε και για όσους αστυνομικούς ήταν άψογα ακροβολισμένοι σε μεγάλη ακτίνα από το σημείο της παρέλασης!
    Όπως τονίστηκε ούτε 500 αστυνομικοί δεν χρειάστηκαν γι αυτό το μέγα… επίτευγμα!

    Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που παρατήρησε με τα… κιάλια την εξέδρα των επισήμων μεταξύ άλλων την… κοσμούσαν:
    Η Δήμαρχος ..
    ο Αντιπεριφερειάρχης..
    ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. , ο οποίος και έκανε μία λιτή δήλωση, «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα»(!!!) για την οποία δεν δόθηκε καμία εξήγηση!

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το επίσημο ανακοινωθέν που θα βγει θα είναι αποκλειστικά… στη Γερμανική Γλώσσα!!!

    Η παρατήρηση θεατών ότι η γερμανική κατοχή επετεύχθη, χωρίς να χρειαστεί ούτε ένας Γερμανός στρατιώτης, παρά μόνο οι εγχώριοι γερμανόφιλοι συνεργάτες τους, θεωρήθηκε από τους εκπροσώπους των αρχών σαν κακεντρεχής!!!


    ΥΓ. Μέχρι στιγμής, η Γερμανική Διοίκηση της πόλης της .. δεν εξέδωσε επίσημο ανακοινωθέν.

    Είναι όμως βέβαιο ότι θα εκφράσει και αυτή την ευαρέσκειά της για το εν λόγω μέγα… επίτευγμα και ότι θα ζητήσει από εδώ και στο εξής οι επίσημοι στις εξέδρες να είναι πλέον και… γερμανοντυμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Προκλητικοί μισθοί των φίλων Σαμαρά στην πτωχευμένη ΝΔ - Πιο... σεμνοί ακόμα και οι Πασόκοι!"

    (Τίτλος κυρ. εφημερίδας)

    Δηλαδή για να καταλάβω...

    ο "πτωχευμένος" νεολαίος της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ, αυτό το "συμπαθητικό" αγόρι με τα γυαλάκια, που μοιάζει με το Βασιλάκη Λεβέντη, θα μας βγάλει απ'τη χρεοκοπία??

    Μα, αυτός ούτε μια πολιτική νεολαία του 5% δεν μπόρεσε να σώσει απ'τη χρεοκοπία, θα σώσει τη χώρα???

    Αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν πια, από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντας τον, από... κακομαθημένο καπρίτσιο ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους, βουτηρομπεμπέδες, φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "παιδικίστικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που αυτοί οι ίδιοι κατέντησαν - ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑΝΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ,

    ΑΥΡΙΟ... ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,

    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανελλήνιος θρήνος για τα 59 θύματα των ελευθέρων σκοπευτών της Μέρκελ, στην πλ. Συντάγματος.

    Άλλη μια επιβεβαίωση της αποκάλυψης των πατριωτών του κώλου που είχαν προβλέψει έγκαιρα τη δράση των ελευθέρων σκοπευτών που έστειλε η Μέρκελ προκειμένου να αιματοκυλίσει για άλλη μια φορά την Αθήνα.

    Τελικά τα θύματα ήταν 59 Έλληνες που είχαν πάει να δούνε την παράλαση και βρέθηκαν με σφαίρα στο κεφάλι από τους sniper που μας έστειλε η Μέρκελ.

    Οι ελ. σκοπευτές αφού έκαναν σήμερα τη δουλειά τους στην Αθήνα θα αναχωρίσουν αύριο για το Βερολίνο προκειμένου να συνεχίσουν κανονικά τη δουλειά τους...

    δηλ. να σκοτώνουν περαστικούς από την ταράτσα του Reichstag..
    Προς διασκέδαση της Μέρκελ, η οποία απολαμβάνει τα αποτελέσματα..

    Αλήθεια με τους ξένους αστυνομικούς που είχαν έρθει στην Ελευσίνα στις αρχές Φεβρουαρίου, όπως είχαν αποκαλύψει οι έγκυρες ιστοσελίδες tro-ma-ktiko, tsantirinews και press-gr προκειμένου να δείρουν αλύπητα Έλληνες που θα έκαναν πορεία ενόψη της ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης, τι έγινε ;

    Ξέμειναν εδώ ή οι αυτόπτες μάρτυρες που τους είχαν δει να κατεβαίνουν απο στρατιωτικά αεροπλάνα στην Ελευσίνα τους είδαν να ξαναφεύγουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ειναι παλι αυτη ο "οργανωση" ; Καποια αλλη εκδοχη ομαδικης ψυχοθεραπειας ; Και τοσο πρωτοτυπος και επιθετικος τιτλος "Κομμουνιστες-Διεθνιστες". Αυτα ακουει ο καπιταλισμος και τρεμει απο τον φοβο του. Παιδια, σοβαρευτειτε, παρτε και κανενα ψυχοφαρμακο και παψτε να γελοιοποιειτε την αριστερα. Συγχρονιστε λιγο τα ρολογια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ .Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ- ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ.. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΙ,,,ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΟΚΔΕ (Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας) είναι μια μαρξιστική οργάνωση που παλεύει για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, για τη νίκη της επανάστασης και την οικοδόμηση μιας αταξικής σοσιαλιστικής-κομμουνιστικής κοινωνίας.

    Προωθούμε την ενότητα και οργάνωση των αγώνων, στη βάση της εργατικής δημοκρατίας. Την ανασυγκρότηση-ανασύνθεση του εργατικού κινήματος, απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκρούσουμε την βάρβαρη επίθεση του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού.

    Ανήκουμε στο ρεύμα του τροτσκισμού και της 4ης Διεθνούς, που από την ίδρυσή της το 1938 για δεκαετίες υπήρξε η συνέχεια του επαναστατικού μαρξισμού, αφού πιο μπροστά ο Τρότσκι και η Αριστερή Αντιπολίτευση είχαν σηκώσει ηρωικά στις πλάτες τους το καθήκον της πάλης ενάντια στον σταλινισμό. Διατήρησε και ανανέωσε το όραμα του σοσιαλισμού-κομμουνισμού, ενάντια στα εγκλήματα της σοσιαλδημοκρατίας και της σταλινικής γραφειοκρατίας, στον εκφυλισμό και τις προδοσίες των επίσημων ΚΚ.

    Απέναντι στη κρίση, τη βαρβαρότητα και το σάπισμα του καπιταλισμού, μόνη διέξοδος είναι η επίμονη και μεθοδική πάλη για την οικοδόμηση ενός επαναστατικού κόμματους, που θα συγκεντρώνει τους πιο πρωτοπόρους αγωνιστές, εργαζόμενους και νέους, θα λειτουργεί με εσωτερική δημοκρατία και θα συγκρουστεί μέχρι τέλους, ιδεολογικά, πολιτικά και πρακτικά με την αστική εξουσία, το κράτος της και τους ιμπεριαλιστές.

    Δεν υπάρχει καμία διέξοδος για τους εργαζόμενους στα πλαίσια μιας «εθνικής απομόνωσης» ή «αυτοδύναμης ανάπτυξης». Ο διεθνισμός είναι πιο επίκαιρος από ποτέ. Γι’ αυτό προωθούμε τη συζήτηση και κοινές πρωτοβουλίες με επαναστατικά ρεύματα και οργανώσεις απ’ όλο τον κόσμο, με στόχο την οικοδόμηση της 4ης Διεθνούς.

    Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε βέβαια οι μόνοι που παλεύουμε. Ούτε διεκδικούμε κάποιο «αλάθητο». Με τις αρχές και το πρόγραμμά μας, προσπαθούμε να δώσουμε μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη και συγκροτημένη απάντηση στους αγωνιστές εργαζόμενους και νέους που αναζητούν μια διέξοδο από τη βαρβαρότητα του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού. Στους χώρους δουλειάς, στις σχολές, στις γειτονιές, όπου ζούμε, δουλεύουμε και σπουδάζουμε, θέλουμε αυτές οι επαναστατικές ιδέες να δοκιμαστούν στην πράξη και εκεί να αποδείξουν την αξία τους. Να τροφοδοτήσουν το διάλογο και την κριτική, να οπλίσουν τους αγώνες και να οπλιστούν απ’ αυτούς, να ανδρώσουν νέες γενιές επαναστατών που θα ξαναπιάσουν το «κόκκινο νήμα» που κόπηκε στον 20ο αιώνα. Που θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους μόνο παλεύοντας συνειδητά και μέχρι το τέλος για ν’ αλλάξει συθέμελα όλη η κοινωνία
    Δεν θα γίνουμε θύματα της κρίσης τους – Το μέλλον μας δεν είναι ο καπιταλισμός και η μιζέρια του!
    Να πάρουμε στα χέρια μας τον πλούτο που εμείς παράγουμε, τη ζωή που μας ανήκει!
    Η επανάσταση και ο σοσιαλισμός είναι η ζωντανή ελπίδα όλης της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση