GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύ "μπλα-μπλα" χωρίς ... ουσία!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Βγήκε λοιπόν ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ (μετά από σκληρή προεκλογική αναμέτρηση ...

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Βγήκε λοιπόν ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ (μετά από σκληρή προεκλογική αναμέτρηση με τον .. ίδιο του τον εαυτό) και αμέσως άρχισε τις κουτο-πονηρίστικες μεθόδους του!
Ο εμπνευστής της ασυλίας και παραγραφής των αδικημάτων των πολιτικών μαφιόζων θεωρεί ότι μπορεί για μια ακόμη φορά να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό, στον οποίο έχει πλασάρει εδώ και χρόνια τον εαυτό του (μέσω των διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε.) ως ευφυή!
Τώρα μοιάζει με τον λύκο που έγινε αρνάκι μια και όλοι θυμόμαστε...
 τις πολιτικές του κωλοτούμπες με το χαράτσι της ΔΕΗ αλλά και το εκβιαστικό προσωπείο του στο βήμα της Βουλής για να εκφοβίσει τους βουλευτές και τους πολίτες να αποδεχθούν τα προσχεδιαμένα για το ξεπούλημα της χώρας μας!
Τώρα μας μιλάει για νέες σελίδες και νέα οράματα αποσύροντας από το προσκήνιο κάποιους πρωτοκλασάτους (που με τα έργα και τα λόγια τους πλήγωσαν και εξόργισαν τους Έλληνες) πιστεύοντας ότι έτσι θα αναμορφώσει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ και θα το καταστήσει λευκή περιστερά στην συνείδηση του Ελληνικού λαού, υφαρπάζοντας για άλλη μία φορά (μετά το "Λεφτά υπάρχουν") την ψήφο του!
Όχι κ. πρόεδρε δεν θα "πάρουμε" μια και αυτούς που αποσύρατε ξέρουμε ότι θα τους κρατήσετε σε άλλα πόστα στο παρασκήνιο για να συνεχίσουν να παίζουν το ύποπτο ρόλο τους.
Όχι κ. πρόεδρε δεν σας "πιστεύουμε" πια αφού εδώ και καιρό με τις πράξεις σας έχετε μείνει στο "τόπο" και όχι ανεξεταστέος, στην λογική και στην συνείδηση μας οπότε η ρητορεία σας ουδόλως μας καθηλώνει αφού απλά μας ακούγεται πια σαν ... πολύ "μπλα-μπλα" χωρίς ... ουσία!!!

17 σχόλια

  1. Όπου νάναι έρχονται οι εκλογές.

    Να δούμε: βάλαμε μυαλό ή θα ξαναψηφίσουμε τέτοιες φάτσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε πρεβενιε μονο εσυ το βλεπεισ ετσι βγαλε την τσιπλα απο τα ματια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δικαστή και καταδικαστεί για έσχατη προδοσία, συνεχως με ΓΑΠ, Λοβερδο και τα αλλά σκύβαλα η ποινή σας είναι σε αφανισμό ΑΚΟΥΣ κύριε εκατομμυριούχε αντί-συνταγματολόγε που δεν τολμάς ούτε να βγάλει λόγο σε ψηφοφόρους σου αλλά θα τους πας σε γήπεδα!!! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΒΕΒΑΊΑ ...
    Παίσατε δωσίλογοι προσκυνημένοι αλλά ακόμα νομίζετε ότι ζείτε και το ΠΑΣΟΚ-ΚΑΙ Η ΝΔ-ΚΑΙ ΔΥ.ΣΗ..

    Δεν σας έχομε ανάγκη αν υπακούσουμε τα μνημόνια ΈΧΟΜΕ ΤΟΝ ΡΑΙΧΕΝΠΑΧ ΗΛΊΘΙΟΙ ... ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ

    Μπουτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις δικαστή και καταδικαστεί για έσχατη προδοσία, συνεχως με ΓΑΠ, Λοβερδο και τα αλλά σκύβαλα η ποινή σας είναι σε αφανισμό ΑΚΟΥΣ κύριε εκατομμυριούχε αντί-συνταγματολόγε που δεν τολμάς ούτε να βγάλει λόγο σε ψηφοφόρους σου αλλά θα τους πας σε γήπεδα!!! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΒΕΒΑΊΑ ...
    Παίσατε δωσίλογοι προσκυνημένοι αλλά ακόμα νομίζετε ότι ζείτε και το ΠΑΣΟΚ-ΚΑΙ Η ΝΔ-ΚΑΙ ΔΥ.ΣΗ..

    Δεν σας έχομε ανάγκη αν υπακούσουμε τα μνημόνια ΈΧΟΜΕ ΤΟΝ ΡΑΙΧΕΝΠΑΧ ΗΛΊΘΙΟΙ ... ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ

    Μπουτζουκας Θ.Τ


    ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΥΒΑΛΟ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    κυριε πρεβενιε μονο εσυ το βλεπεισ ετσι βγαλε την τσιπλα απο τα ματια σου

    29 Μαρ 2012 2:47:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ,ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΙΣ 21/10 /2007 .ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ .ΑΠΟ ΤΟ 2002 ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ Η ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΜΕΔΙΚΩΝ .ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ.ΕΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OTAN H OΠOIA ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για δες μια συμπτωση..
    οσοι ηταν υπερ
    των ολυμπιακων αγωνων
    και του ευρω
    ειναι και υπερ
    των μνημονιων..

    ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαυρογαλαζοπρασινοσκουφίτσα



    Μια φορά κι έναν καιρό, ίσως και δύο ή τρεις καιρούς, ήταν ένα κοριτσάκι που το λέγαν Μαυρογαλαζοπρασινοσκουφίτσα.

    Ζούσε με τη μητέρα της στην άκρη του δάσους ενώ στην άλλη άκρη του δάσους, ανατολή μεριά, ζούσε η γιαγιά της.

    Γιατί δεν μένανε μαζί, είναι άγνωστο. Μια μέρα, η μητέρα της Μαυρογαλαζοπρασινοσκουφίτσας είπε στην κόρη της: «Φίτσα (σ.σ. το υποκοριστικό της), θα φτιάξω λίγο φαγητό να το πας στη γιαγιά σου που είναι πολύ άρρωστη. Αλλά, προσοχή, καθώς θα διασχίζεις το δάσος, μη μιλήσεις σε κανέναν ξένο, και προ παντός μακριά από τον Κακό Λύκο. Θυμάσαι τι πάθαμε την προηγούμενη φορά». «Δεν πάω πουθενά», είπε η Φίτσα, «ας ψοφήσει η κωλόγρια, που μας έχει ρημάξει με τις αρρώστιες της, τζάμπα τρώει, τζάμπα πίνει και περιμένει από μας να τη σώσουμε κάθε φορά». «Φίτσα, δεν σκέφτεσαι πραχτικά. Ό,τι δίνουμε στη γιαγιά θα το πάρουμε στο πολλαπλάσιο, θα μας μείνει το σπίτι και τα χωράφια της. Άσε που είμαι βέβαιη πως στο γιούκο πρέπει να έχει χωμένα μπόλικα χρήματα και δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν βρεθούν και καταθέσεις της στην Ελβετία».

    Η Μαυρογαλαζοπρασινοσκουφίτσα το σκέφτηκε, άλλαξε γνώμη, κι αποφάσισε να γίνει η task force διάσωσης της γιαγιάς.

    Πήρε δρόμο, λοιπόν, με το φαγώσιμο σχέδιο Μάρσαλ στο καλαθάκι της, κι άρχισε να διασχίζει το δάσος. Στα μισά της διαδρομής βρίσκει και τον Κακό Λύκο, «έλα μαζί μου», του λέει, «έχουμε νέα επιχείρηση διάσωσης της γιαγιάς», του Λύκου του τρέξανε τα σάλια και την ακολούθησε.

    Λίγο παρακάτω συνάντησαν και τον κυνηγό, «έλα μαζί μας», είπε με επιτακτικό ύφος η Φίτσα, «πάμε να ταΐσουμε την κωλόγρια», κι ο κυνηγός ακολούθησε συμπληρώνοντας την τρόικα διάσωσης της γιαγιάς. Στη διαδρομή η Μαυρογαλαζοπρασινοσκουφίτσα μοιράστηκε με τους συνεργούς της το σχέδιο διάσωσης- «εσύ θα αναλάβεις να της κάνεις PSI», είπε στον Λύκο, «εσύ θα αναλάβεις την αποκρατικοποίησή της, θα κάνεις το σπίτι φύλλο φτερό, θα καταγράψεις οτιδήποτε έχει αξία», είπε στον κυνηγό, «κι εγώ θα την ταΐσω με τη θρεπτική σούπα από δηλητηριώδη μανιτάρια».

    Η τρόικα διάσωσης της γιαγιάς μπούκαρε στο σπίτι, η γιαγιά κατατρομαγμένη πετάχτηκε από το κρεβάτι της, ύστερα ηρέμησε κάπως αντικρίζοντας την εγγονή της, αλλά φοβισμένη πάντα, άρχισε τις ερωτήσεις.

    «Μαυρογαλαζοπρασινοσκουφίτσα, γιατί ο κυνηγός ψάχνει όλο το σπίτι;» «Ψάχνει για εγγυήσεις, γιαγιά μου, γιατί σ’ αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι δωρεάν, ούτε καν μια σούπα». «Φίτσα μου, από πότε ο Λύκος έχει γίνει φίλος σου; Και γιατί με πασπατεύει με τα γαμψά του νύχια;» «Σου κάνει PSI, γιαγιούλα, είναι νέου τύπου θεραπευτικό μασάζ». «Φίτσα μου, γιατί η σούπα μου με ταΐζεις είναι κατάπικρη; Γιατί νιώθω να χάνω το φως μου;» «Γιατί δεν υπάρχουν ανώδυνες θεραπείες, γιαγιούλα μου. Α, και πριν χάσεις εντελώς το φως σου, βάλε μια υπογραφούλα εδώ να τελειώνουμε».

    «Όλα καλά με τη γιαγιά», ρώτησε την Μαυρογαλαζοπρασινοσκουφίτσα η μητέρα της όταν γύρισε σπίτι. «Όλα καλά. Το PSI πέτυχε, η ασθενής απέθανε. Ίσα που πρόλαβα και της πήρα υπογραφή στη διαθήκη».

    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΙΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ, προσωπικά, δεν ήθελα να με "σώσει" ο παραπάνω κύριος της φωτογραφίας.

    Αφού όμως, θέλατε όλοι οι υπόλοιποι... πάω πάσο.

    ΟΜΩΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΙΜΠΙ
    απο τους καλυτερους δημοσιογραφους..
    δεν πουληθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΨΗΦΙΣΤΕ μπενυ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ - ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, Ο ΠΟΛΝΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Monsieur Venifelos,
    Όταν ο Χρυσοχοήδης (3 Δεκεμβρίου 2011 στο Mega) έλεγε ότι:

    "οδηγήσαμε σε φτώχεια, κοινωνική αποσύνθεση, σε πρωτοφανή βαθειά ύφεση, σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια, και τέλος οδηγήσαμε και σε κρατική αποδιοργάνωση και "ευθύνη έχουμε όλοι μας".
    Τι εννοούσε; Ποιοί ήταν οι "όλοι μας" κύριε Βενιζέλο;
    Εσύ δεν ήσουν στο Πασοκ τα δύο προηγούμενα χρόνια;
    Νομίζεις (και ειδικά εσύ) ότι μπορείς να παίξεις μαζί μας κρυφτό;


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    υ.γ.
    αν επιμένεις να παίζεις κρυφτό
    τότε γνώριζε ότι ενας μόνο τρόπος υπάρχει
    να σε έχουμε μονίμως να μας τα "φυλάς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟ ΤΟΝ ΤΆΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ


    Μετατράπηκε η πατρίδα μας σε ξέφραγο αμπέλι, για να διαβρωθεί η οικονομία μας από τις πολυεθνικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ και της Δύσης με τη συνεργασία πάντα του ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου..

    Για να μαραθεί η ελληνική ύπαιθρος, για να μην αποδίδει ο ιδρώτας του αγρότη, για να συνεχιστεί η μετανάστευση, η προσφορά φτηνής εργασίας στην Πρωτεύουσα, μα και στην ξενιτιά, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τον Καναδά..

    Η πορεία προς την υποτέλεια, την υπονόμευση των εθνικών μας συμφερόντων, τη διάβρωση της λαϊκής κυριαρχίας, τον οικονομικό μαρασμό και την εκμετάλλευση του Έλληνα εργαζομένου..Ανακοινώνουμε σήμερα την εκκίνηση ενός νέου πολιτικού κινήματος που πιστεύουμε ότι εκφράζει τους πόθους και τις ανάγκες του απλού Έλληνα, ενός Κινήματος που να ανήκει στον αγρότη, τον εργάτη, τον βιοτέχνη, τον μισθωτό, τον υπάλληλο, στην θαρραλέα και φωτισμένη νεολαία μας..

    Να στελεχώσουν και να συμμετάσχουν στην κατεύθυνση ενός Κινήματος που θα προωθήσει ταυτόχρονα την εθνική μας ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και τη δημοκρατία σ' όλες τις φάσεις της δημόσιας ζωής...Η σημερινή μας διακήρυξη αποτελεί την πυξίδα που θα καθοδηγεί την πορεία μας προς μια νέα, αναγεννημένη, ανθρώπινη, σοσιαλιστική και δημοκρατική Ελλάδα, μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.

    Για να καταργηθούν τα προνόμια των ολίγων στην ιατρική, νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη. Για να προστατευθούν η μητέρα, το παιδί, τα γηρατειά...καλούμε τον Ελληνικό Λαό να οργανωθεί στις τάξεις του, σε οργανώσεις βάσεις, να συμμετάσχει άμεσα στην παραπέρα διαμόρφωση του προγράμματός του, στη λήψη όλων των αποφάσεων και στην ανάδειξη των στελεχών του σε όλα τα επίπεδα. Έτσι θα συνεχίσουμε με νέα ένταση και αποφασιστικότητα τον αγώνα για μια ανεξάρτητη, σοσιαλιστική και δημοκρατική Ελλάδα...

    Ανδρέας Παπανδρέου ξενοδοχείο Κίνγκ παλλάς της 3ης του Σεπτέμβρη του 1974

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βαγγέλλη σφύρα μας κλέφτικα ωρέ!
    Ξανά ο Χρυσοχοΐδης (3 Δεκεμβρίου 2011 στο Mega)

    Φαίνεται οτι στο Πασοκ δεν είχαμε αντιληφθεί τι συμβαίνει στην κοινωνία,
    δεν βλέπαμε μπροστά μας την αλήθεια
    και -- -- - > "σφυρίζαμε αδιάφορα"


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    υ.γ.
    τελικά Ευάγγελε,
    πότε . . αρχίζουμε να τελειώνουμε;
    (ο δικός σου βλέπω άλλαξε αλυσίδα
    και την κάνει με ελαφρές ορθοπεταλιές . . )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΞΕΚΙΝΑΜΕ : γύρισε ήδη ο Παναγιωτακόπουλος ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑΥΜΑ !!!

    Είπα και εγώ !!!!
    έφυγε ο Πάγκαλος θα φύγει και αυτός;
    Τι θα γίνει τούτος εδώ ΤΌΠΟΣ!!!
    Τώρα που σκέφτηκα εγώ να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ!! πάνε ρε πούστη μου να διαλύσουν το προοδευτικό κόμμα του τόπου;

    Ακούστε όλοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ όταν θα κατανοήσετε τι έχει προσφέρει αυτή η δημοκρατική παράταξη στον τόπο θα είναι αργά..

    Θυμηθείτε ρε παλικαριά που πεθάναν στην ψάθα για εσάς ,Τσοχατζόπουλος, Πάχτας, Βερελής, Μαντέλης, Τσουκάτος, Πάγκαλος, Πιρπίλη , Δημητρα Λιανη, Κώστας Λαλιώτης, Νταλάρας Αννα και Γεώργιος, Κουστογιωρας, Σαλαγιάννης , Παπαντωνίου , Σημίτης, Βρετζος πρωhν βασανιστης ΕΑΤ ΕΣΑ....
    δεν θέλω να συνεχίσω ..
    -------------------------
    ΑΛΛΑ όταν θα έλθει η δεξιά...
    και θα σας κλήσει τα σχολεία , τις επιχείρησεις , τα νοσοκομεία , θα σας φέρει γενοσημα φάρμακα, θα σας κόψει μισθούς και συντάξεις θα σας βάζει φόρους από το πρωί μέχρι το βραδύ θα θυμηθείτε το ΠΑΣΟΚ η δεξιά θα σας πούλησει και την Ακρόπολη και θα άνοιξει τα ξερονήσια, θα κάνετε παρέλασης με αστυνομικούς..

    Το μνημόνιο είναι ευλογία ,
    είναι η τελευταία μας ευκαιρία να φτιάξουμε την Ελλάδα του 2050 .. μια ΝΈΑ ΕΛΛΑΔΑ που θα όσοι θα ζήσουν να πάρουν σύνταξη τότε θα παίρνουν πάνω από 60.000 ευρώ τον μήνα ..

    Εμείς το ΠΑΣΟΚ είμαστε εδώ με την συντροφησα Γεννηματά
    τον σύντροφο Λοβερδο, τον σύντροφο Τσε Γκεβαρα, την συντροφiσα Ντόρα, τον σύντροφο Καρατζαφύρερ...

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ & KAMMENOI στα κάρβουνα της ΑΛΛΑΓΗΣ !

    ΟΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπραβο Γιαννη Πρεβενιε
    που τα λες με το ονομα τους
    επωνυμα
    και αντρικια

    αραγε
    θα το εκτιμησει αΥτο
    ο Βεν/λος;
    η του αρεσει να ακουει μονο κολακειες;


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση