GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόμπα με γούνα...

-Ναιαιαι... ναιαιαι..... Δια το σχόλιο μετά την αποψινή  ψηφοφορία στη Βουλή Ο Αδιάκριτος

-Ναιαιαι... ναιαιαι.....
Δια το σχόλιο μετά την αποψινή
 ψηφοφορία στη Βουλή
Ο Αδιάκριτος

34 σχόλια

  1. Μἠπως εἰναι η Βὀζενμπεργκ η λαικιἀ βουλευτἰνα. Την επιθυμεἰ και ο Σαμαρἀς και ο Καμμἐνος και ας εἰναι ἀνω των 60 σεπτεμβρἰων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ TROMAKTIKO ...
    forza-grecia.pblogs.gr/.../oloklhrwthhke-h... - Προσωρινά αποθηκευμένη
    15.69% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (7248 ψήφοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η κυρία είναι που θα εκπροσωπήσει αύριο την Ελληνίδα μάνα, εργαζομένη, αγροτισα, πολύτεκνη!!!; και θα τις λέει πως λυπάται που σήμερα είπε ΝΑΙ για να περνάει μέχρι να πεθάνει 450 ευρώ, και να μην μιλά αν τα βρίσκει!!!!


    Όχι ρε μπαγλαμάδες δεν το βλέπετε ότι δεν θα το αντέξουμε; και μετα θα φταίει πάλι ο ΚΟΣΜΟΣ , Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ, Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ, Ο ΣΥΡΙΖΑ !!!! Η πείνα θα φταίει ρεεε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Όπως την 25η Μαρτίου 1942: ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ – ΔΙΑΔΗΛΩΝΩ!

    Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε αποδέκτες μιας τρομερής προπαγάνδας, που εκπορεύεται κυρίως από τις εφημερίδες και τα άλλα Μέσα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

    Μιας προπαγάνδας που μας παρουσιάζει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως τον «ατσάλινο άνδρα» που είναι αποφασισμένος να πατάξει και να καταστείλει με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών την ημέρα της 25ης Μαρτίου, εάν αυτές γίνουν δυναμικές!


    Τον ίδιο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που όταν φλέρταρε με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δεν δίστασε να ομολογήσει δημοσίως ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο και να το αποκηρύξει.

    Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Η σύγχυση είναι το μόνο βέβαιο… Όπως απορίας άξιο είναι πώς συνεχίζει και μετέχει στην κυβέρνηση και στην πολιτική που ο ίδιος, πριν λίγο καιρό, δημόσια αποκήρυσσε.

    Αυτός ο πολιτικός άνδρας, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δεν μου εμπνέει κανένα φόβο! Πώς άλλωστε; Στερείται πάσης σοβαρότητας για να εμπνεύσει οτιδήποτε!

    Επειδή έχουν αρχίσει να μου τη «δίνουν» στα νεύρα, όπως και πολλών από εσάς, τα αρθράκια των κονδυλοφόρων του ΒΗΜΑτος, που καθημερινά αποκαλύπτουν και από ένα σχέδιο της Αστυνομίας για τις παρελάσεις και περιβάλλουν με… δέος την πυγμή του «γίγαντα» Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα απαντήσω ως δημοσιογράφος και ελεύθερος άνθρωπος:

    Τολμήστε να χτυπήσετε το λαό την 25η Μαρτίου! Τολμήστε να πνίξετε στα δακρυγόνα την Εθνική μας Επέτειο! Τολμήστε να βάψετε με αίμα τις σημαίες μας εκείνη την Ιερή Ημέρα και τότε, να ξέρετε, το τέλος σας θα είναι φριχτό σαν όλων των τυράννων.

    Εάν Χρυσοχοΐδη χτυπήσεις το λαό την 25η Μαρτίου 2012 θα την τοποθετήσεις δίπλα στην ένδοξη 25η του 1942, όταν ο ελληνικός λαός αψήφισε την κατοχή της χώρας μας από τους Ναζί, διαδήλωσε, εκδίωξε τους δωσίλογους και τίμησε μόνος τους προγόνους…

    Εδώ είναι Ελλάδα, γη ποιητών, ηρώων και ελεύθερων ανθρώπων, αλλά και γη τεράτων. Δεν μας φοβίζετε άλλο, δεν μπορείτε. Ακόμα και αυτή τη στιγμή, εάν σας νοιάζει η κοινωνική ειρήνη, μην τολμήσετε να πατήσετε στις παρελάσεις. Όχι μόνο γιατί θα εξαγριώσετε το λαό αλλά και γιατί μας προσβάλλετε όλους με την παρουσία σας. Και σε τέτοια προσβολή είναι αδιανόητο να ζητάτε από ελεύθερους ανθρώπους να μην αντιδράσουν… Εκτός εάν θέλετε να προκαλέσετε τα επεισόδια, ως κοινοί προβοκάτορες, στημένοι σαν γύφτικά σκεπάρνια στις εξέδρες των «επισήμων». Κάνω έκκληση λογικής: Αφήστε το λαό να τιμήσει τους προγόνους του ειρηνικά και όμορφα απαλλάσσοντάς τον, έστω για μια ημέρα, από τις ανεπιθύμητες και μισητές παρουσίες σας.

    Στέφανος Μυτιληναίος

    Υ.Γ. Δεν μπήκα καν στον κόπο να αναμασήσω τους «φόβους» για προβοκάτσιες ακροδεξιών και τα «ενοχικά» της όποιας Αριστεράς… Σε αυτό το «τριπάκι» αρνούμαι να μπω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγα λόγια για την 25η Μαρτίου 1942:
    Η τρομοκρατία ήταν μεγάλη. Πάνοπλοι καραμπινιέροι είχαν κατακλύσει από ενωρίς το πρωί τους δρόμους. Οι κατακτητές είχαν απαγορεύσει κάθε εκδήλωση και ετοιμάζονταν να «τιμήσουν» αυτοί την επέτειο, με τελετή στη Μητρόπολη και στον Άγνωστο Στρατιώτη! Ένιωθαν το ξύπνημα του λαού και προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στον ύπνο, υποκρινόμενοι ότι σέβονται τις εθνικές του παραδόσεις και ισχυριζόμενοι ότι ο «Άξων» του Φύρερ και του Ντούτσε πασχίζει για την … ελευθερία και την ευημερία της Ελλάδος! Διέταξαν γενικό σημαιοστολισμό και ο «πρωθυπουργός» Τσολάκογλου, με τη στολή του στρατηγού τόλμησε να στεφανώσει τον Άγνωστο Στρατιώτη και να γονατίσει μπροστά του, αφού προηγουμένως στη Μητρόπολη έγινε η «τελετή» στην οποία παρέστησαν και εκπρόσωποι των Γερμανικών και Ιταλικών αρχών κατοχής.

    Παράλληλα ο «αντιπρόεδρος» της Κυβερνήσεως κ. Λογοθετόπουλος μετέβη εις το Μνημείο των Γερμανών στρατιωτών και κατέθεσε δάφνινο στεφάνι εξ ελληνικών χρωμάτων, ο δε Υπουργός Οικονομικών κ. Γκοτζαμάνης κατέθεσε αντίστοιχο στεφάνι στο Μνημείο των Ιταλών στρατιωτών. Μάλιστα ο «πρωθυπουργός» απηύθυνε και διάγγελμα στον λαό και εκφώνησε ραδιοφωνικό λόγο προς την ελληνική νεολαία, την οποία κάλεσε να σταθεί στο πλευρό των «επαναστάσεων του φασισμού και το εθνικοσοσιαλισμού», γιατί «μόνο με τας νέας ιδέας το έθνος μας δύναται να ευτυχήσει εντός της νέας Ευρωπαϊκής και Μεσογειακής τάξεως»!


    Έφιπποι Ιταλοί αστυνομικοί επιτίθενται στους διαδηλωτές στην Πλατεία Συντάγματος. Σε τι διαφέρουν από τους ΔΕΛΤΑδες και ΔΙΑΣ του σήμερα, πάνω στις μηχανές, όταν ορμάνε στο λαό; 25η Μαρτίου 1942. Ο ελληνικός λαός τίμησε την Επανάσταση χωρίς δωσίλογους. Η ιστορία επαναλαμβάνεται...
    Η νεολαία απάντησε με έναν εξαιρετικά συγκινητικό εορτασμό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο Τσολάκογλου αναγκάστηκε να φύγει συνοδευόμενος από την κατάρα των σπουδαστών και των καθηγητών τους. Οι Έλληνες νέοι ξεχύθηκαν στους δρόμους των Αθηνών με πρώτους τους ηρωικούς ανάπηρους της πρόσφατης Εποποιίας. Φοιτητές, εργάτες και χιλιάδες λαού ακολούθησαν σε εκείνη την πρώτη μαχητική εκδήλωση. Οι Ιταλοί επετέθησαν, πολλοί Έλληνες τραυματίστηκαν, αλλά η διαδήλωση δεν διαλύθηκε. Ο Άγνωστος Στρατιώτης στεφανώθηκε, πραγματικά αυτή την φορά, και στεφανώθηκαν και οι προτομές του Ρήγα, του Ξάνθου και των άλλων ηρώων στο Πεδίο του Άρεως.


    Η Εθνική αντίσταση κέρδισε την πρώτη μάχη της σε ανοιχτή αναμέτρηση με τις δυνάμεις της φασιστικής βίας. Οι Ιταλοί εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Όλη την ημέρα μια ατελείωτη σειρά από μαυροντυμένες γυναίκες, θύματα πολέμου, από άντρες και από παιδιά περνούσε μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ώσπου σκεπάστηκε ολόκληρο από έναν τεράστιο σωρό από στέφανα και λουλούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πισθάγκωνα επί δεκαετίες θα παραμείνει δεμένη η Ελλάδα στο έλεος των πιστωτών της αν ψηφισθεί από τη Βουλή την Τρίτη 20 Μαρτίου η νέα δανειακή σύμβαση που συνοδεύει το δεύτερο δάνειο σωτηρίας, το οποίο χορηγούν ευρωζώνη και ΔΝΤ.

    Οι όροι που περιλαμβάνονται είναι βαθιά εξευτελιστικοί και περισσότερο θυμίζουν προτεκτοράτο κι όχι σύγχρονο κυρίαρχο κράτος.

    Αναφέρεται για παράδειγμα στην παράγραφο 15, υπό τον τίτλο «Εφαρμοστέο δίκαιο και αρμόδια δικαστήρια»: ...
    « (1). Η παρούσα σύμβαση και οι ειδικοί όροι διευκόλυνσης (συμπεριλαμβανομένων των όποιων παραρτημάτων και προσαρτημάτων) και κάθε εξωσυμβατική υποχρέωση που απορρέει από ή γεννάται σε σχέση με κάθε μία από αυτές διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο.
    (2) Τα μέρη υποχρεούνται να υπαγάγουν κάθε διαφορά που ενδέχεται να προκύψει σε σχέση με τη νομιμότητα, εγκυρότητα, ερμηνεία, ή εκτέλεση της παρούσας σύμβασης και καθενός από τους ειδικούς όρους διευκόλυνσης της (συμπεριλαμβανομένων των όποιων παραρτημάτων και προσαρτημάτων της) στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου»! Στη μεθεπόμενη δε παράγραφο, την υπ. αρ. (4) τονίζεται πως «το δικαιούχο κράτος μέλος, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και η Τράπεζα της Ελλάδας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τα ίδια και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι νομικών διαδικασιών σχετικά με την παρούσα σύμβαση και κάθε ένα από τα παραρτήματα και προσαρτήματα της».

    Οι ίδιοι όροι επαναλαμβάνονται και στο δεύτερο παράρτημα, με το υπόδειγμα νομικής γνωμοδότησης, το οποίο πρέπει να υπογράψει ο νομικός σύμβουλος του κράτους του υπουργείου Οικονομικών. Προφανώς θα πρόκειται για όρο των πιστωτών, που με αυτό τον τρόπο θέλουν να εμφανίσουν ως ακλόνητη την δανειακή σύμβαση και να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια νομικής αμφισβήτησής της. Εκεί αναφέρεται ότι «η εκτέλεση της σύμβασης δεν είναι αντίθετη με ελληνικές διατάξεις αναγκαστικού δικαίου, με τη δημόσια τάξη στην ελληνική δημοκρατία, με τις διεθνείς συνθήκες ή τις γενικώς παραδεδεγμένες αρχές του διεθνούς δικαίου» (αρ. 5). Ενώ σε άλλο σημείο (αρ. 10) τονίζεται πως «ο ορισμός του αγγλικού δικαίου ως εφαρμοστέου δικαίου για την σύμβαση αποτελεί έγκυρη επιλογή εφαρμοστέου δικαίου». Και στο επόμενο άρθρο «το δικαιούχο κράτος μέλος έχει υπαχθεί νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του μεγάλου δουκάτου του Λουξεμβούργου».

    Οι παραπάνω όροι είναι προφανές ότι κουρελιάζουν τις αρχές του διεθνούς δικαίου και το ίδιο το ελληνικό σύνταγμα. Από πού κι ως που τα ομόλογα που εκδίδει και πληρώνει ένα κυρίαρχο κράτος να διέπονται από το αγγλικό δίκαιο ή το δίκαιο του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, που στην πραγματικότητα δεν αποτελεί καν κράτος, αλλά ταχυδρομική θυρίδα… Αυτά μόνο επί αποικιοκρατίας συνέβαιναν, όταν το Λονδίνο και το βρετανικό στέμμα καμάρωναν πως η αγγλική σημαία αντίκριζε πάντα τον ήλιο, καθώς κυμάτιζε σε όλα τα σημεία του ορίζοντα. Επομένως, είναι θέμα μιας απλής ψηφοφορίας, από μια βουλή φυσικά που θα σέβεται την λαϊκή εντολή και θα νομοθετεί στο όνομα ενός κυρίαρχου λαού και όχι των ξένων πιστωτών, για να ακυρωθούν όλοι αυτοί οι νόμοι και οι δανειακές συμβάσεις που επέβαλε η Τρόικα, που ζήλεψε τη δόξα του Σάιλοκ…

    Το βάρος αυτή τη στιγμή πέφτει στους βουλευτές, που θα κληθούν να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση, πρότυπο υποτέλειας.
    Τα παραπάνω αποσπάσματα είναι τα πιο χαρακτηριστικά, χωρίς να είναι και τα μοναδικά που σηματοδοτούν τον εξευτελισμό του ελληνικού κράτους.
    Κι αυτή τη φορά δεν θα μπορούν να πουν ότι δεν ήξεραν ή δεν την διάβασαν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αποθέωση του καρακιτσαριού.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΗΛΩΣΕ Η ΚΥΡΙΑ;
    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 12.000 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΙΑ!@*(%$#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧαΧαΧαΧαΧα...............ΧαΧαΧαΧαΧα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα γιατί ανεβάζετε τέτοιες φωτογραφίες φοβούνται τα μικρά και κλαίνε παλιομαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ!!!
    ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΕΙ!!!!
    ΣΟΥ ΛΕΕΙ: ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ (ΜΙΛΕΝΑ κλπ) ΑΠΟ ΜΕΝΑ??? ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΙ ΕΓΩ???
    ΑΣ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ!!
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ: ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ??
    ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ JYNIOR!!ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!!!ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΙΝΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΜ ΕΚΕΙΝΟΣ,Ο ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ,ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ,....ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΗΜΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ? ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ

    ΤΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΕΙΝ ΑΥΤΗ;

    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ....

    ΟΙ ΜΠΟΥΤΙΚΑΤΖΟΥΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν τα ξέρεις καλά τα ..γράμματα
    ρε ....τύπε.


    ΕΠΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ... ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

    ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ "ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ" ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ....!!!

    Θύελα ενθουσιασμού στο κόμμα ΛΑΟΣ μετα την προσχώρηση του Γιαννάκη Παπαμιχαήλ, πού αναμένεται να αντιστρέψει τις δημοσκοπήσεις πού το πατώνουν και να δώσει την πρωτιά στο κόμμα,γιά να γίνει επιτέλους Πρωθυπουργός ο Καρατζαφέρης και να σωθεί ο τόπος.

    Αμέσως άμα τη προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ τού Γιαννάκη στον οποίον συντρέχουν αθροιστικα "η απειρία και η κουφότητα", ενεργοποιήθηκαν τα πολιτικά αντανακλαστικά επτα Βουλευτών της Ν.Δ., οι οποίοι θα τον ακολουθήσουν στην νέα πολιτική του πορεία, στον Καρατζαφέρη...!!!

    Οι διεργασίες έχουν στόχο και σκοπό οι Βουλευτές της ΝΔ να συλλέξουν υπογραφές καί να ζητήσουν απο τον Καρατζαφέρη να ηγηθεί της ΝΔ, όπως άλλωστε και ο ίδιος διατυμπάνιζε συνεντευξιαζόμενος στην εφημερίδα Real τού φίλου του,
    τού Χατζηνικολάκη............

    Ελεγε ο "σόλοικος" και αγράμματος Καρατζαφέρης και ο Χατζηνικολάκης έγραφε:
    "Με θέλουν γιά... Αρχηγό στην ΝΔ"...!!!
    Άν δεν υπήρχαν οι δημοσκοπήσεις
    ο τίτλος της συνέντευξης τού Καρατζαφέρη στην εφημερίδα του Χατζηνικολάκη θα ήταν
    "Ο Καρατζαφέρης προώρισται να κυβερνήσει και θα κυβερνήσει"....!!!

    Δήλ όταν παίρνεις από τον Καρατζαφέρη συνέντευξη και ότι "κοτσάνα" λέει την κάνεις πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα σου, τι είσαι.;;;
    Σοβαρός και έγκριτος , επειδή δεν σου βγαίνει αντρικός τόνος στη φωνή;;;

    Μη τα ξεχνάμε και όλα...!!!
    Άλλο η "πολιτική λήθη" και άλλο η λήθη των προσωπικών διαδρομών ενός εκάστου χωριστά...

    Ξέχασες τον γίγαντα και εντιμο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ, γιατί;..ΛΑΛΑΚΗ


    Ο Νικολαλάκης ο Χατζηνικολάου έχει ένα μεγάλο,διαχρονικό κόμπλεξ με τη Ν.Δ.Στην κομματική του δράση εντός της νεολαίας(ΟΝΝΕΔ)δε μπόρεσε ποτέ να αναδειχτεί,αναγκάστηκε να περιθωριοποιηθεί και ο μπαμπάς του(υπουργός γαρ) τον έβαλε στη Μεσημβρινή και τον έστρεψε στη δημοσιογραφία,για να πνίξει τον πόνο του.

    Όμως αυτή η ήττα-αποτυχία τον στοιχειώνει ακόμη και φυσικά δε φταίει ο ίδιος αλλά το κόμμα, οι δομές του,τα τζάκια που έφαγαν το εκκολαπτόμενο πολιτικό αστέρι.

    Γιαυτόαπό τότε, πάντα υπογείως υπονομεύει την παράταξη,
    προβάλοντας κάθε εσωτερικό της αντίπαλο(Τράγκας-Καρατζαφέρης-Καμένος).
    Μόνο τη Ντόρα δεν βοηθά γιατί θεωρεί ότι ανάμεσα σε αυτούς που τον έθαψαν τότε και δεν αναγνώρισαν το πολιτικό του ταλέντο ήταν και ο Κ.Μητσοτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΝΤΖΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΘΗΚΙ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΗ "ΚΥΡΙΟ" ΤΖΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΩΜΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΑΡΧΗΓΟ" ΤΟΥ, "κύριο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ", ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ" ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΟ", ΒΛΕΠΕ... ΦΑΗΛΟ, ΤΣΕΚΟΥΡΟΒΓΑΛΤΗ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΑΔΩΝΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 150 ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μωρή πουτάνα, "κύριε" Τζων, γιατί δεν μας λες, τί θα ψηφίσεις???

    Δεν το λες, γιατί ντρέπεσαι ότι θα σε πάρουν με τις πέτρες?

    Τράβα πίσω στην Αφρική, που σ'αρέσει να τη βρίσκεις...

    Ουστ, γερασμένο, ταγματ-αλήτικο δεξιό σκουπίδι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι το περιεργο;

    Το ενα ζωο με φορεμα αλλου ζωου

    δεν εχετε ξαναδει;





    ματακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μωρή πουτάνα..
    Η Βάσω δεν υπέκυψε στον πειρασμό, η Μιλένα όμως είπε "ναι"..
    γιατί δεν μας λες, τί θα ψηφίσεις???


    Η Βάσω δεν υπέκυψε στον πειρασμό, η Μιλένα όμως είπε "ναι"...MHN ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑ...τραβεστί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ "ΕΠΙΔΟΜΑ" ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑΧΑΤΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΟΛΕΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΚΟΣ ΨΩΦΟΣ ΣΤΑ ΑΘΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ LORD JACOB ROTHSCHILD .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΤΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ EUROBANK Q
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 120 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΘΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑΧΑΤΕΣ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ; ( ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ξανα.."ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ". Επιτέλους ξαναέγιναν ΠΑΣΟΚ οι Κουρήδες.

    Κέρδη 6 μονάδων, βλέπει η ΑΥΡΙΑΝΗ για το ΠΑΣΟΚ, μετά την εκλογή Βενιζέλου και η ΑΥΡΙΑΝΗ κάνει μια ακόμη στροφή, όπως και το "αντιμνημονιακό" ΚΟΝΤΡΑ, που απέλυσε τον Χίο (έφυγε κι ο Κουικ) και έγινε συστημικό και ... σοσιαλιστικό ξανά.

    Bussiness as usual...$$$$$$$$$$


    Η «παρθενική» εμφάνιση Βενιζέλου ως αρχηγός !
    «Το μήνυμά μου και το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ είναι απλό:
    Ενότητα, XAXAXAXA..
    Ανανέωση, XAXAXAXA...
    Αξιοκρατία, XAXAXA..
    Υπευθυνότητα XAXAXA
    και τελικά
    Νίκη ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

    Είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος
    Μπακα-τσέλος Βελιζελο/Μουσουλίνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ MORGAN STANLEY ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ;
    Ο LORD JACOB ROTHSCHILD !!!
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΞΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΣΤΗΝ Δ Ι Κ Η ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΡ-ΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ.
    ΑΝ ΣΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΙΟΣ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Β! ΦΕΣΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ 20.000.000 € ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ Ρ Ο Ζ ΤΗΛΕΦΩΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ου ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΠΑΛΙΟΓΑΜΙΟΛΑ. ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απάντηση στον φίλο
    21 Μαρ 2012 12:52:00 μ.μ.:
    Ο λιάπης.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΟΜΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΕΜΕΤΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ..ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 21 Μαρ 2012 1:37:00 μ.μ.
    OXI FILE DEN EINAI O LIAPHS ,ALLOS EINAI TO LAMOGIO ME TA ROZ THLEFONA.
    HTAN YPOYRGOS META TIS PYRKAIES STHN HLEIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση