GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποσοστά - σοκ σε νέο γκάλοπ...

21 σχόλια

  1. εγω ψηφιζω νδ θα να ξαναπαρω την μαιμου συνταξη για να δουλευω 35 ωρες και να με καλιπτουν πολιτικα οταν βαζω το χερι στο μελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το πουστόκ έχει 12% εγώ θα πάω να κάνω καντάδα στη συΡβάνα ράπτη στον πλατύ κάντουνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΑ ΦΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    Η ΑΛΛΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ Β. ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΕΝΘΟΥΝΤΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥΣ ΑΦΗΝΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΥΡΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ν. ΣΑΡΚΟΖΙ».

    Pano, parlez vous francais?

    Αντάμωσαν και πάλι σήμερα οι… παλιοί φίλοι, Πάνος Καμμένος και Χρήστος Ζώης.

    Ο δεύτερος, αφού… ρώτησε τους ψηφοφόρους του (έτσι το λένε τώρα…) ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο αριστεροδεξιοκεντρώο μόρφωμα Καμμένου.
    Είναι, όμως –όπως είπαμε- παλιοί φίλοι. Και δεν ήτανε μαζί μόνο στη ΝΔ, αλλά και στο «Σωματείο Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί», του οποίου υπήρξαν… ιδρυτικά μέλη.
    Μαζί με τον αντιπρόσωπο των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντή της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας κι έναν μεσίτη όπλων –σύμφωνα με ένα «περίεργο» δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, στις 29/04/2007, που θα παραθέσουμε παρακάτω. Κατά… διαβολική σύμπτωση, οι δύο σημερινοί… φανατικοί αντιμνημονιακοί εθνοσωτήρες, είχαν την εποχή εκείνη θέσεις που είχαν σχέση με την εθνική άμυνα και τα εξοπλιστικά προγράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετοιμαζουν το διαφημιστικό σπότ στην ΝΔ.

    Η μουσική υπόκρουση θα ειναι κατα βάση οι 4 εποχες του vivaldi αρχιζοντας από την "ΑΝΟΙΞΗ" σιγα σιγα θα μπαίνει ο Ανδρεας Μικρούτσικος με την Σοφία Βοσσου με το τρομερο τραγούδι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η "ΑΝΟΙΞΗ" ένα ελατηριο που στο πανω μερος του θα εχει ενα δαυλό θα χοροπηδαει πανω απο τα πλήθη και θα παραληρούν και θα τραγουδουν με παθος την τραγουδαρα του Μικρούτσικου και όλοι μαζι αγκαλιασμενοι θα περνάνε το παραβαν να ψηφισουν τον πολιτικό της επόμενης χιλιετιας τον εκ Μεσσηνης ορμώμενο αρνητή των μνημονίων τον αρνητη των υπογραφων και των συμβιβασμων τον ατεγκτο αρχηγο που διαγραφει αλλα και υπογραφει υπερήφανα αναλογα από που φυσαει ο αερας τον φοβερο και τρομερο ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ. Αυτός δεν υποκυπτει και δεν προσκυνάει κανενα ότι του κανουν του το κανουν στα ορθια ξεπετα δηλαδη και γρηγορη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το facebook μόλις πριν λίγο


    δρυός πεσούσης οι πάντες ξυλεύονται...
    ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟ

    Εάν αυτά είναι (ή περίπου) τα ποσοστά που εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους που θα πάνε στις προσεχείς εκλογές, ίσα που ξανακαήκαμε με στουπιά και με μολότοφ.... Διότι δρυός πεσούσης δεν είναι ο πάσα ένας ευκαιριακός πολιτιεύομενος να καρπωθεί ξυλεία αλλά να συμβάλλει στην αναδάσωση της απανθρακωμένης χώρας... Και μέσα σε αυτόν τον συρφετό των... πυροσβεστών που σπεύδουν να γίνουν... αναδασωτές, χαιρέτα μας τον πλάτανο...
    Χίλιες φορές ένας επαγγελματίας τεχνοκράτης αλλά με πυγμή, παρά χίλιοι ερασιτέχνες ξενερωμένοι που θυμίζουν γραφικούς φατσομπουκίου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΡΕ ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΣΑ ΛΕΙΠΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορεί να μας πει κάποιος , από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα παλιά και νεοσύστατα ή που πρόκειται να δημιουργηθούν μπορεί να βγάλει την χώρα από τη κρίση , να το αναρτήσει , να το μάθουμε και οι άλλοι; Το πολιτικό μας σύστημα έχει χρεοκοπήσει και αποτύχει παταγωδώς .
    Από ιδεολογίες έχουμε χορτάσει. Από τα έργα των πολιτικών μας καταστραφήκαμε. Αν είναι έτσι και τα ποσοστά στις επόμενες εκλογές , εκτιμώ ότι επειδή δεν θα μπορεί να σχηματισθεί κυβέρνηση , ίσως έχουμε αλεπάλληλες εκλογές , όπως στο παρελθόν που στο τέλος πήρε αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης. Στη κατάντια που βρισκόμαστε , ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαρίλαος Τρικούπης
    Ελευθέριος Βενιζέλος
    Ιωάννης Μεταξάς
    δεν υπάρχουν πιά
    ΕΝΤΙΜΟΙ και ΜΥΑΛΑ
    αλλά παπάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντωνιο κομανετσι συνεχισε τις μαλακιες που κανεις. Ετσι σε θελω. Να σε δω κανεις πιπες στον καμμενο μετα. Πολιτικε προδοτη της δεκαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα... δε μπορώ να καταλάβω .... Υπάρχουν 12,5% τόοοοοοοοσοοοοο μαλάκες, που να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ μετά τα όσα μας έχει κάνει;;; Τι άλλο δηλαδή πρέπει να μας κάνουν;Να μας πουλήσουν όλους ΣΚΛΑΒΟΥΣ στους Γερμανούς και στους Ολλανδούς και να μπει όοοοολο το Αφγανιστάν και το Πακιστάν στην Ελλάδα για να βάλουν μυαλό;;

    μαστρο - Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι δημο-ανασκοπολήσεις εκφράζουν την πραγματικότητα των δημιο-οσιογράφων.




    ΕΠΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ... ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

    ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ "ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ" ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ....!!!

    Θύελα ενθουσιασμού στο κόμμα ΛΑΟΣ μετα την προσχώρηση του Γιαννάκη Παπαμιχαήλ, πού αναμένεται να αντιστρέψει τις δημοσκοπήσεις πού το πατώνουν και να δώσει την πρωτιά στο κόμμα,γιά να γίνει επιτέλους Πρωθυπουργός ο Καρατζαφέρης και να σωθεί ο τόπος.

    Αμέσως άμα τη προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ τού Γιαννάκη στον οποίον συντρέχουν αθροιστικα "η απειρία και η κουφότητα", ενεργοποιήθηκαν τα πολιτικά αντανακλαστικά επτα Βουλευτών της Ν.Δ., οι οποίοι θα τον ακολουθήσουν στην νέα πολιτική του πορεία, στον Καρατζαφέρη...!!!

    Οι διεργασίες έχουν στόχο και σκοπό οι Βουλευτές της ΝΔ να συλλέξουν υπογραφές καί να ζητήσουν απο τον Καρατζαφέρη να ηγηθεί της ΝΔ, όπως άλλωστε και ο ίδιος διατυμπάνιζε συνεντευξιαζόμενος στην εφημερίδα Real τού φίλου του,
    τού Χατζηνικολάκη............

    Ελεγε ο "σόλοικος" και αγράμματος Καρατζαφέρης και ο Χατζηνικολάκης έγραφε:
    "Με θέλουν γιά... Αρχηγό στην ΝΔ"...!!!
    Άν δεν υπήρχαν οι δημοσκοπήσεις
    ο τίτλος της συνέντευξης τού Καρατζαφέρη στην εφημερίδα του Χατζηνικολάκη θα ήταν
    "Ο Καρατζαφέρης προώρισται να κυβερνήσει και θα κυβερνήσει"....!!!

    Δήλ όταν παίρνεις από τον Καρατζαφέρη συνέντευξη και ότι "κοτσάνα" λέει την κάνεις πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα σου, τι είσαι.;;;
    Σοβαρός και έγκριτος , επειδή δεν σου βγαίνει αντρικός τόνος στη φωνή;;;

    Μη τα ξεχνάμε και όλα...!!!
    Άλλο η "πολιτική λήθη" και άλλο η λήθη των προσωπικών διαδρομών ενός εκάστου χωριστά...

    Ξέχασες τον γίγαντα και εντιμο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ, γιατί;..ΛΑΛΑΚΗ

    Υ.Γ. 1
    Ο Νικολαλάκης ο Χατζηνικολάου έχει ένα μεγάλο,διαχρονικό κόμπλεξ με τη Ν.Δ.Στην κομματική του δράση εντός της νεολαίας(ΟΝΝΕΔ)δε μπόρεσε ποτέ να αναδειχτεί,αναγκάστηκε να περιθωριοποιηθεί και ο μπαμπάς του(υπουργός γαρ) τον έβαλε στη Μεσημβρινή και τον έστρεψε στη δημοσιογραφία,για να πνίξει τον πόνο του.

    Όμως αυτή η ήττα-αποτυχία τον στοιχειώνει ακόμη και φυσικά δε φταίει ο ίδιος αλλά το κόμμα, οι δομές του,τα τζάκια που έφαγαν το εκκολαπτόμενο πολιτικό αστέρι.

    Γιαυτόαπό τότε, πάντα υπογείως υπονομεύει την παράταξη,
    προβάλοντας κάθε εσωτερικό της αντίπαλο(Τράγκας-Καρατζαφέρης-Καμένος).
    Μόνο τη Ντόρα δεν βοηθά γιατί θεωρεί ότι ανάμεσα σε αυτούς που τον έθαψαν τότε και δεν αναγνώρισαν το πολιτικό του ταλέντο ήταν και ο Κ.Μητσοτάκης.

    Υ.Γ. 2
    βέβαια θα έχουμε και την ΑΛΛΗ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗΣ απο του ναζι ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Η Dream team να 'ούμε, να δεις που όλοι θα γίνουν Υπουργάρες στη νέα κυβέρνηση του Καμμένου βουνού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολοι οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,Δεξιοί--Αριστεροι,ΟΛΟΙ μαζι να διωξουμε τους ΝΑΖΙ και τις όποιες διαφορες μας(αν υπάρχουν ακόμα)τις βρίσκουμε μετά!!!!ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!!Εμένα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με εκφράζουν.Αν με απογοητεύσουν θα ευθύνονται αυτοί και όχι εγώ.Αν ψηφίσω ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ οχι μόνο ευθύνομαι εγώ αλλά ειμαι και ΕΧΘΡΟΣ του κάθε άνεργου του κάθε απελπισμένου Ελληνα.ΚΑΜΜΕΝΕ μεγάλη η ΕΥΘΥΝΗ σου.Το ΠΑΤΡΙΟΔΙΚΕΙΟ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ δεν θα σου δόσει κανένα ελαφρυντικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μετά την απόφαση για την καθιέρωση της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία ( Γυμνάσια ) με Νόμο της Νέας Δημοκρατίας, Εφημερίς της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας Αθήνα 20 Ιουνίου 2006, ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006, και με την ισχύ του να ξεκινά από το σχολικό έτος
    2006 − 2007, με την υπογραφή του Γεωργίου Καλού Υφυπουργού Παιδείας, και που βέβαια δεν εφαρμόστηκε γενικώς για να μην κινδυνέψει με κατάργηση από μαζικές αντιδράσεις, καθώς φαντάζεστε τι θα γινόταν να πετούν τα Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από την Λήμνο και αποκάτω στο σχολείο να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, το φριχτότερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην ανθρωπότητα καθώς ο σκοπός δεν είναι η μάθηση αλλά η μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου που έχει γίνει ποτέ σε μαζική κλίμακα σε βάρος του Ελληνισμού από την Τουρκία, ο εκτουρκισμός των Ελληνόπουλων καθώς οι λεπτομέρειες που περιγράφονται για την διδαχή της αποτελούν μνημείο πλύσης εγκεφάλου, αλλά και την μεγαλύτερη επιτυχία της Τουρκικής διπλωματίας εις βάρος της Ελλάδας μας, γιατί αυτή η διπλωματία υποχρέωσε την κυβέρνηση Καραμανλή να το κάνει, ποιος ξέρει με ποιους εκβιασμούς από τους Τούρκους που ασφαλώς ξέρουν και τα άπλυτα και τα πλυμένα και κυβερνώντων και μη κυβερνώντων στην Ελλάδα για να προωθούν ευκολότερα τους σκοπούς τους εις βάρος μας, ( δέστε τι έγινε με την Ελληνοαλβανική ΑΟΖ που είχαμε συμφωνήσει με τους Αλβανούς αλλά με επέμβαση της Τουρκίας η Αλβανία υπαναχώρησε και οι πολιτικοί μας την κάνανε γαργάρα) ( πως και γιατί ; ) και την εν συνεχεία ανθελληνική στάση όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων και κομμάτων καθώς ναι μεν έγινε η καθιέρωση της γλώσσας αλλά εν συνεχεία δεν κινήθηκαν για να αποσυρθεί ο νόμος.
    Μετά την είσοδο στα Ελληνικά; Κανάλια τηλεόρασης των Τουρκικών τηλεοπτικών σειρών με αυτούς τους γλυκανάλατους, ευγενικούς, τίμιους, Ελληνοπρεπείς ως ένα σημείο Τούρκους ηθοποιούς, τους καλούς
    και αγαθούς οικογενειάρχες, τους καλοντυμένους, με τα ωραία σπίτια και τοποθεσίες, τους καθημερινούς ανθρώπους που αναζητούμε σε αυτήν την εποχή να μας συνδράμουν που δεν τους βρίσκουμε, αλλά τους βρήκαμε στην Τουρκία μέσω αυτών των τηλεοπτικών σειρών, ( είδες τι Ωραία είναι στην Τουρκία; Λέει η μια Κότα στην άλλη) και το ξεκίνημα διαφήμισης ξένων γλωσσών μέσω CD όπου μας λένε μάθε αγγλικά, και λοιπά αλλά και Τούρκικα καθώς η διαφήμιση θεωρεί την Τουρκική γλώσσα πλέον στις πιο σπουδαίες του Κόσμου., ήρθε και η πλέον προδοτική κίνηση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ , ΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Μπορώ να μην αναρωτηθώ πόσο πουλημένα τομάρια είναι αυτοί που δέχτηκαν την Τουρκική γλώσσα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, αυτοί που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου κάθε βράδυ στα σπίτια μας με τα Τούρκικα σήριαλ, και τώρα ΑΥΤΟΙ με την εκδηλωθήσα πρόθεση τους στην Κωνσταντινούπολη να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ιδεολογικός αχταρμάς με σκοπό την πολιτική επιβίωση.
    Ή απλά Ρώσικη σαλάτα για όρεξη ;

    Φαίνεται ότι τα "κουκιά" είναι λειψά και άρχισε τις συνεργασίες με την αριστερά, προκειμένου να επιβιώσουν αμφότεροι πολιτικά, διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω την δέσμευση του αρχηγού;!
    των A.E. "ανεξάρτητων" , ότι η επιλογή υποψηφίων και συνεργατών θα γίνεται από τους φίλους του κόμματος, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει ισχύσει αφού όλοι τους το επικροτούν μετά την ανακοίνωση.

    Μετά την προσέγγιση Καμμένου και Καζάκη, πολύ κοντά βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος και οι στενοί του συνεργάτες με το...Γιάννη Δημαρά.

    Οι δύο βουλευτές φαίνεται ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για να "παντρέψουν" τα κόμματά τους, να τα ενώσουν και να κατέβουν μαζί στις εκλογές.

    Μάλιστα οι σοβαρές συζητήσεις έχουν φτάσει στο σημείο για το ποιος θα είναι ο πρόεδρος και ποιος ο αντιπρόεδρος του κόμματος.

    Ωστόσο, άγνωστο παραμένει αν θα αλλάξει η ονομασία ή θα διατηρηθεί ο χαρακτήρας των δύο κομμάτων σε ένα «πόλο συνεργασίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΟΜΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΕΜΕΤΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ..ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KKE ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΑΙ ΣΙΧΤΗΡΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΧ....ας αναπολήσουμε
    ΖΩΑΑΑΑΑΑ, ΦΥΤΑ & ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ .τώρα!
    της πρώην Ελλάδας - ΝΥΝ Πασοκισατάν.

    -

    Όλοι έξω απ' το σπίτι του Καραμανλή!!

    Να διαμαρτυρηθούμε για τα αίσχη του!!

    Πουλούσε την αμόλυβδη 93 λεπτά και μας κατέστρεψε !!!!

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Tα ψεματα και τα μισολογα τελειωσαν!!!ΚΚΕ δυνατο 15%!!!Ετσι για να φοβηθουν λιγο οι κουφαλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για όσους μπορούν ξεχωρίσουν τα γεγονότα από τα παραμύθια με τα γαλάζια επικοινωνιακά παιχνίδια:

    Να μη ξεχνάμε κάποια γεγονότα, απ΄όπου ξεκίνησε το... χάος!
    “ Το έλλειμμα του 2009 έκλεισε στο 15,4% του ΑΕΠ, σύμφωνα με την οριστική γνωμάτευση της Eurostat τον Νοέμβριο του 2010.
    Φαίνεται όμως ότι θα μας καταδιώκει επί πολλά χρόνια, σκιάζοντας γενεές Ελλήνων. Με όρους παιδικής χαράς, το έλλειμμα θυμίζει μπαλόνι ηλίου που ξέφυγε από την κυβέρνηση Καραμανλή. Η κυβέρνηση Παπανδρέου το κοίταξε και μετά ήταν αδύνατο να το πιάσει. Πιθανόν να μην μπορούσε να το αγγίξει ποτέ, αφού είχε κοπεί η κορδέλα…
    (…) Η κυβέρνηση Καραμανλή, με «τσάρο» τον Γιώργο Αλογοσκούφη, είναι σε συνεχή διαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες για το έλλειμμα. Κορυφαία στιγμή, πριν από λίγους μήνες, είναι η απόφαση να ενισχυθεί το ΑΕΠ με τη «μαύρη» οικονομία ακόμη και τα έσοδα της πορνείας με πρωτοβουλία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, της οποίας ηγείται ο Μανώλης Κοντοπυράκης. Γιατί; Διότι το έλλειμμα υπολογίζεται ως ποσοστό του ΑΕΠ. Οταν το ΑΕΠ, δηλαδή ο παρονομαστής, μεγαλώνει, τότε το αποτέλεσμα είναι καλύτερο.
    (…) Καθώς μπαίνει η άνοιξη, πάνω από την κυβέρνηση Καραμανλή που έχει 151 βουλευτές δεν πλανάται μόνο το σύννεφο του ελλείμματος αλλά και των πρόωρων εκλογών. Η Βουλή κλείνει επειγόντως τον Μάιο λόγω της υπόθεσης Siemens και ο σχεδιασμός είναι για ταυτόχρονες ευρωεκλογές και εκλογές τον Ιούνιο. Εχουν υπολογίσει όμως χωρίς την υπόθεση Παυλίδη. Το έλλειμμα έχει αρχίσει να εκτροχιάζεται. Είναι 7% σε ταμειακή βάση τον Ιούλιο και 8% τον Αύγουστο. Με τη χώρα να βρίσκεται σε οιονεί προεκλογική περίοδο, οι εισπρακτικοί μηχανισμοί του Δημοσίου πέφτουν σε αδράνεια. Η μαύρη τρύπα της υστέρησης εσόδων πρώτα εμφανίζεται και μετά αρχίζει να μεγαλώνει.
    Το ξεκίνημα του καλοκαιριού του 2009 είναι καθοριστικό. Εκ των υστέρων, ο Παπαθανασίου πιστεύει ότι ο Κώστας Καραμανλής έπρεπε να είχε κάνει διπλές εκλογές τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς. Τότε θα προλάβαινε ακόμη τον εκτροχιασμό…”
    (TA NEA,Δημήτρης Μητρόπουλος, 17-3-2012)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση