GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Άγιο Όρος το Πάσχα ο Πούτιν...

Του Γιώργου Θεοχάρη Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να επισκεφτεί την Ελλάδα, και ειδικότερα το Άγιο Όρος, ...

Του Γιώργου Θεοχάρη

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να επισκεφτεί την Ελλάδα, και ειδικότερα το Άγιο Όρος, την περίοδο του Πάσχα.
Ο Ρώσος ηγέτης, έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν πολλές φορές το Περιβόλι της Παναγιάς, δείχνοντας ενδιαφέρον για τις Μονές που...
 υπάρχουν στην Αθωνική Πολιτεία, και όχι μόνο για εκείνες που έχουν απευθείας αναφορά στη Ρωσική Εκκλησία και το Πατριαρχείο Μόσχας.
Επί ημερών του Βλαντιμίρ Πούτιν στην ηγεσία της Ρωσίας άλλωστε, η Ορθοδοξία είχε κυρίαρχο λόγο στη πολιτική ζωή της Ρωσίας τόσο υπό τον Πατριάρχη Αλέξιο όσο και υπό τον σημερινό Πατριάρχη Κύριλλο. Ενώ, ο ίδιος ο Ρώσος Πρόεδρος, δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για την προοπτική συγκρότησης ενός ορθόδοξου τόξου, που θα ενώνει τη Ρωσία με την Ελλάδα.
Παράλληλα, η επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία είναι ακόμη ανοικτό το θέμα του ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, ο οποίος παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού.

9 σχόλια

  1. ΤΡΕΧΑ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΑΙ
    ΠΛΕΙΣΤΕΙΣΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ
    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζ
    Ω
    Ο
    ...ΠΑΣΟΚΟΧΟΥΝΤΙΚΟ

    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΣΑΛΕΜΕΝΟ

    ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ

    ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

    Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥ) ΗΛΙΘΙΕ

    ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΖΟΜΠΙ....

    ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ...ΥΠΕΡΓΗΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ .... ΑΚΟΜΑ
    ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ...
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΣΚΑΙ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΣΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΣΑΣ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟ
    ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΑΡΧΙΖΩ ΕΓΩ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. quiz: να βρητε την χωρα οπου:

    1. Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.

    2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.

    3. Η κατοικία θεωρείτο ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.
    4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.

    5. Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν. Πριν την άνοδο του ηγέτη τους στην εξουσία, μόνον το 25% των κατοίκων ήξεραν ανάγνωση και γραφή. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 83%.

    6. Όσοι αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη, λάμβαναν δωρεάν αγροτική γη, δωρεάν αγροτική κατοικία και δωρεάν εξοπλισμό για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους.

    7. Όσοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονταν στη χώρα, λάμβαναν χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση για να πάνε στο εξωτερικό (συν 2.300 δολάρια/μήνα για έξοδα διαμονής και μετακινήσεων).

    8. Η κυβέρνηση της χώρας επιδοτούσε το 50% του κόστους αγοράς ιδιωτικής χρήσης οχημάτων.
    9. Η τιμή της βενζίνης ήταν 0,14 δολάρια/λίτρο.

    10. Η χώρα δεν έχει εξωτερικό χρέος και τα συναλλαγματικά της αποθέματα φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια (σήμερα, τα κεφάλαια αυτά έχουν "παγώσει" παγκοσμίως).

    11. Αν κάποιος κάτοικος δεν μπορούσε να βρει εργασία μετά την αποφοίτηση του, το κράτος του κατέβαλε το μέσο μισθό του επαγγέλματος που θα λάμβανε αν ήταν εργαζόμενος, μέχρι ότου έβρισκε εργασία.

    12. Ένα μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της χώρας, πιστωνόταν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών.

    13. Κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί λάμβανε 10.000 δολάρια ΗΠΑ.

    14. Σαράντα καρβέλια ψωμί κόστιζαν 0,15 δολάρια.

    15. Το 25% των κατοίκων έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο.

    16. Ο δολοφονημένος πια ηγέτης της είχε ξεκινήσει το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο του κόσμου, γνωστό ως Great Man-Made River, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε νερό σε ολόκληρη την ερημώδη χώρα.
    ..............................................................................................................................................................
    Την βρηκατε;! Οχι δεν είναι καμμιά από τις "πολιτισμένες" και βιομηχανικές χώρες του Δυτικού ημισφαιρίου.
    Μιλαμε για την Λιβύη του "κακού" Καντάφι, ναι σωστά διαβάσατε και γι' αυτο στη Λιβύη βομβαρδίζουν οι: Total, ENI, BP, Repsol, Exxon Mobil, Chevron, Occidental Petroleum, Hess και Conoco Phillips.
    Καλως ορίσατε στον φαρισαικό-δολοφονικο κόσμο της πλουτοκρατίας,
    ...............................................................................................................................................................
    Ουαί υμίν, γραμματείς και Ευρωπαίοι υποκριταί, ότι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων, υμείς γάρ ουκ εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφίετε εισελθείν.
    Ουαί υμίν, γραμματείς και Ευρωπαίοι υποκριταί, ότι περιάγετε την θάλασσαν και την ξηράν ποιήσαι ένα προσήλυτον, και όταν γένηται, ποιείτε αυτόν υιόν γεέννης διπλότερον υμών.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑ ΡΕ ΒΛΑΔΗΜΗΡΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΤΕΓΝΩΣΑΜΕ.
    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση