GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "άκουσε" στο Ηράκλειο ο Ν. Μηταράκης...

Από το cretalive.gr Αντιμέτωπος με τις εντονότατες αντιδράσεις στελεχών και φίλων της ΝΔ, βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο όπου πραγματοποιεί ε...

Από το cretalive.gr Αντιμέτωπος με τις εντονότατες αντιδράσεις στελεχών και φίλων της ΝΔ, βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης.
Στα γραφεία της ΝΔ, ο κ. Μηταράκης τα «άκουσε» κανονικά για τις...
δραματικές μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, στα επιδόματα αλλά και για το γεγονός ότι στηρίζονται πάνω από όλα οι τράπεζες και όχι οι πολίτες.
Ο ίδιος, αφού άκουσε με προσοχή, αντέτεινε λέγοντας ότι προέχει τώρα να ληφθούν μέτρα ανάπτυξης ενώ επεσήμανε ότι έγιναν σκληρές διαπραγματεύσεις για το δεύτερο μνημόνιο.

4 σχόλια

  1. Μηταρακη, περιμέναμε να μας κάνεις κα΄=τι καλό. Τωρα έφαγες λ΄σπη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν στις επομενες εκλογες ο κοσμος ψηφηση τετοια γελοια υποκοιμενα τυπου Μηταρακη ναστε σιγουροι οτι δεν γλιτωνουμε κανενας την καταστροφη.
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΙΤΑΡΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΣΚΥΒΕΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι δεν φταίει ο Μυταράκης 3 Μαρ 2012 8:24:00 μ.μ. .... Εμείς φταίμε που θέλει να χώσει και αυτός την μύτη του στο μέλι;;;;

    Είμαστε όλοι εν ύπνωση ακόμα , όταν θα σου ΑΡΧΊΣΟΥΝ να δίνουν τα 500 ευρώ τον μήνα, και επίδομα 358 ευρώ και ΟΧΙ για πάντα για κάποιους μήνες θα ψάχνεις να βρεις τότε ποιος φταίει..

    Εδώ βρε μας περνάνε ΓΙΑ ΖΩΑ περιμένουν να κάνουν εκλογές ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ ΤΙ ΦΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΟΣΗΣ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ... Αρχίζω να πιστεύω ότι μας ψεκάζουν ΜΑΛΑΚΙΑΣΗ..

    Ο κόσμος νομίζει ότι ζει σε όνειρο και αύριο θα ΕΙΝΑΙ όλα καλά!!! τους βλέπετε τους εκατομμυριούχους ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ ΕΙΝΑΙ ΌΛΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΈΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΆΜΟΥΤΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΨΗΦΊΣΑΤΕ..Και δεν λένε οι παλιοπουτανες τι έλεγαν στα προεκλογικά προγράμματα τους ΌΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΣΟΥ ΛΈΝΕ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΛΑΟΣ .. Εγώ περιμένω της εκλογές να δω πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ο Ελληνας μετά θα ακούστε...ΤΙ ΔΙΆΟΛΌ Η ΜΑΛΑΚΙΆ ΕΙΝΑΙ ΑΝΊΚΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ;

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση