GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβλέπεται... εκσυγχρονισμός στην προεκλογική καμπάνια της ΝΔ

13 σχόλια

  1. Μετά την απόφαση για την καθιέρωση της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία ( Γυμνάσια ) με Νόμο της Νέας Δημοκρατίας, Εφημερίς της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας Αθήνα 20 Ιουνίου 2006, ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006, και με την ισχύ του να ξεκινά από το σχολικό έτος
    2006 − 2007, με την υπογραφή του Γεωργίου Καλού Υφυπουργού Παιδείας, και που βέβαια δεν εφαρμόστηκε γενικώς για να μην κινδυνέψει με κατάργηση από μαζικές αντιδράσεις, καθώς φαντάζεστε τι θα γινόταν να πετούν τα Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από την Λήμνο και αποκάτω στο σχολείο να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, το φριχτότερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην ανθρωπότητα καθώς ο σκοπός δεν είναι η μάθηση αλλά η μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου που έχει γίνει ποτέ σε μαζική κλίμακα σε βάρος του Ελληνισμού από την Τουρκία, ο εκτουρκισμός των Ελληνόπουλων καθώς οι λεπτομέρειες που περιγράφονται για την διδαχή της αποτελούν μνημείο πλύσης εγκεφάλου, αλλά και την μεγαλύτερη επιτυχία της Τουρκικής διπλωματίας εις βάρος της Ελλάδας μας, γιατί αυτή η διπλωματία υποχρέωσε την κυβέρνηση Καραμανλή να το κάνει, ποιος ξέρει με ποιους εκβιασμούς από τους Τούρκους που ασφαλώς ξέρουν και τα άπλυτα και τα πλυμένα και κυβερνώντων και μη κυβερνώντων στην Ελλάδα για να προωθούν ευκολότερα τους σκοπούς τους εις βάρος μας, ( δέστε τι έγινε με την Ελληνοαλβανική ΑΟΖ που είχαμε συμφωνήσει με τους Αλβανούς αλλά με επέμβαση της Τουρκίας η Αλβανία υπαναχώρησε και οι πολιτικοί μας την κάνανε γαργάρα) ( πως και γιατί ; ) και την εν συνεχεία ανθελληνική στάση όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων και κομμάτων καθώς ναι μεν έγινε η καθιέρωση της γλώσσας αλλά εν συνεχεία δεν κινήθηκαν για να αποσυρθεί ο νόμος.
    Μετά την είσοδο στα Ελληνικά; Κανάλια τηλεόρασης των Τουρκικών τηλεοπτικών σειρών με αυτούς τους γλυκανάλατους, ευγενικούς, τίμιους, Ελληνοπρεπείς ως ένα σημείο Τούρκους ηθοποιούς, τους καλούς
    και αγαθούς οικογενειάρχες, τους καλοντυμένους, με τα ωραία σπίτια και τοποθεσίες, τους καθημερινούς ανθρώπους που αναζητούμε σε αυτήν την εποχή να μας συνδράμουν που δεν τους βρίσκουμε, αλλά τους βρήκαμε στην Τουρκία μέσω αυτών των τηλεοπτικών σειρών, ( είδες τι Ωραία είναι στην Τουρκία; Λέει η μια Κότα στην άλλη) και το ξεκίνημα διαφήμισης ξένων γλωσσών μέσω CD όπου μας λένε μάθε αγγλικά, και λοιπά αλλά και Τούρκικα καθώς η διαφήμιση θεωρεί την Τουρκική γλώσσα πλέον στις πιο σπουδαίες του Κόσμου., ήρθε και η πλέον προδοτική κίνηση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ , ΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Μπορώ να μην αναρωτηθώ πόσο πουλημένα τομάρια είναι αυτοί που δέχτηκαν την Τουρκική γλώσσα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, αυτοί που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου κάθε βράδυ στα σπίτια μας με τα Τούρκικα σήριαλ, και τώρα ΑΥΤΟΙ με την εκδηλωθήσα πρόθεση τους στην Κωνσταντινούπολη να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;
    Και όσο για αμοιβαιότητα επενδύσεων μεταξύ μας με τους Τούρκους για τις επενδύσεις Ελλήνων στην Τουρκία ξέρουμε ότι όταν θα τους ζορίσουν θα αμολήσουν τον < ΟΧΛΟ > ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΑΜΟΥΝ και για τις δικές τους εδώ θα στείλουν τα F16 ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΔΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ < ΕΘΝΑΡΧΗ > ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι sms ανικανοι , ουτε να χαλασω σαλιο για σας δεν εχω.
    Προχτες στις δημοκρατικες εγκλογες του θασοκ , αποδειξεις εκοβαν? Αμα δεν εκοβαν ειναι μαυρο χρημα. Αρα καλα κανω και δεν κοβουν αποδειξεις και τα καταστηματα. Τους εδειξε τον δρομο ο χοντρομαλακας μπενις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oyte dekaraki sta komata tis troikas kai toy mnimonioy .to mono poy thelei diakaos o antonakis einai na ginei prothipoyrgos.mayro sto pasok kaiti nea dimokratia [anoixi]. sto xeri mas einai natoys dioxoyme apo ti xora mazi me ta afentika toys. kolotoympes as min psifisi kanenas.
    kai gia na min yparxei entiposi oti milo empneomenos apo eristeres ideologies saranta xronia psifoforos tis neas dimokratiaseime alla tota telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΕΕΕ..τι να γίνει,
    δεν είναι όλα τα κόμματα ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ.


    Πολύ χρήμα στους συμβούλους του Μπένυ για το μνημόνιο
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    Πήραν και bonus 4 εκατ. ευρώ.

    Σκανδαλώδεις και ανήθικες αμοιβές εισπράττουν οι μυστηριώδεις "εταιρίες συμβούλων" που διορίστηκαν με απ' ευθείας ανάθεση από το υπουργείο Οικονομικών επί Ε.Βενιζέλου, έχουν λάβει μέχρι στιγμής, συνολικά...
    74 εκατομμύρια ευρώ από το ελληνικό δημόσιο για να ... καταρτίσουν τα κείμενα παράδοσης της δημοσιονομικής κυριαρχίας της χώρας και σίγουρα αυτός ο φάκελος πρέπει να ανοίξει μετεκλογικά (εκτός και αν έχουν προλάβει να κάνουν ... "cone" και εντός ΝΔ...).

    Οι εταιρείες Lazard και Hamilton "για τις συμβουλευτικές τους υπηρεσίες στην διαδικασία ανταλλαγής των ομολόγων (PSI)" μετά την τροπολογία που κατέθεσε αργά τη νύχτα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, στο πλαίσιο της συζήτησης της νέας δανειακής σύμβασης στην Βουλή, θα λάβουν μάλιστα και "επιπλέον 4 εκατομμύρια ως έξτρα αμοιβή συμβολής τους στην επιτυχία του PSI"!.

    Αναλυτικά, σύμφωνα με το κείμενο "εγκρίνεται η καταβολή πρόσθετης αμοιβής στους Αντιπροσώπους Ολοκλήρωσης Συναλλαγής (closing agents) ποσού μέχρι του ύψους των 4 εκατομμυρίων ευρώ ως αμοιβή συμβολής τους στην επιτυχία του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων…".

    Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών οι ιλιγγιώδεις αμοιβές των Lazard και Hamilton LLP καθορίζονται ως εξής :

    Οσον αφορά την «Cleary, Gottlieb Steen & Hamilton LLP», η σύμβαση προέβλεπε αμοιβή 6.000.000 ευρώ και 1.500.000 ευρώ έξτρα αμοιβή για κάθε μηνα που παρατείνεται η σύμβαση. Με δεδομένο ότι η σύμβαση έληγε στις 6 Οκτωβρίου και το PSI δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, η εταιρία έχει λαμβάνειν συνολικά 14.000.000 ευρώ: Τα 6.000.000 ευρώ της αμοιβής συν 9 ακόμα (1.500.000 x 6 μήνες) για τους πέντε μήνες που έχουν περάσει.

    Για τη Lazard οι αμοιβή ξεπερνά κάθε λογική: Η Lazard αμείβεται με το 0,015% επί του ονομαστικού ποσού του χρέους που θα ανταλλαγεί ή θα επαναγοραστεί. Με βάση το PSI του Ιουνίου, που ήταν «κούρεμα» 21%, οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι η αμοιβή θα έφτανε τα 25.000.000 ευρώ. Μολονότι όμως το «κούρεμα» έφτασε στο 50%, το ποσοστό της Lazard δεν μειώθηκε, με αποτέλεσμα η αρχικώς εκτιμηθείσα αμοιβή των 25.000.000 ευρώ να υπερδιπλασιάζεται -όπως και το «κούρεμα»- και να φτάνει τώρα περίπου στα 55.000.000 ευρώ. Το σύνολο δηλαδή και για τις δύο εταιρίες ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ + τα έξτρα 4 εκατ. ευρώ που προβλέπει η τροπολογία, δηλαδή 74 εκατ. ευρώ.

    Επιπροσθέτως, η τροπολογία προβλέπει 3,4 εκατ. ευρώ «προς το IIF ως έξοδα νομικής υποστήριξης του Οργανισμού και της Οργανωτικής Επιτροπής των Πιστωτών για τη διενέργεια του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων» καθώς και την παράταση των συμβάσεων του ειδικού επιστημονικού προσωπικού του ΟΔΔΗΧ έως την 31.12.2012.

    Η Lazard εμφανίστηκε στα ελληνικά πράγματα με την υπόθεση της σκανδαλώδους σύμβασης των υποβρυχίων Type 214 του Σεπτεμβρίου του 2010, όταν από τον Οκτώβριο ήδη του 2009 είχε αναλάβει να "αξιολογήσει" τους υποψήφιους αγοραστές σε μια υπόθεση όπου η λέξη σκάνδαλο είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα πραγματικά γεγονότα. από τότε κυριαρχεί σε όλες τις υποθέσεις χρηματοοικονομιών υποθέσεων του ελληνικού δημοσίου, λαμβάνοντας με απ'ευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Οικονομικών, είτε παλαιότερα από τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργό Χ.Παμπούκη, συμβόλαια, "συμβουλών"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. b ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ COPY PASTE.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ , ΓΡΑΨΤΕ 1 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
    ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ COPY PASTE.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΟΥ COPY PASTE. b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρτήθηκε από Ζείδωρον στις 8:30 μ.μ.

    ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΚΑΜΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ 8,48!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακαλώ τους μαλάκες όπως τον 21 Μαρ 2012 8:48:00 μ.μ της
    ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΣΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑΣ να μάθουν Γερμανικά γιατί θα τους χρειαστούν..

    Ρε σκουλήκια το ξέρουμε ότι τα έχετε έτοιμα τα αποτελέσματα, εδώ μας το λέει ο Σοιπλερ κάθε ημέρα μέσων του ΜΕΚΑ, ΣΚΑΙ, ΣΤΑΡ, πανάθεμα σας σκύβαλα , εφιάλτες, κομματόσκυλα, προπαγανδιστές δωσίλογου , προδότες της Ελλάδος..

    Ο μισθός τον 280 ευρώ είναι που σας βολεύει, να εξαγοράσετε και την χώρα και τον ΛΑΟ;


    Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ανθρώπων η αναπτύξει σας.

    Η μεταναστεύσει είναι όνειρο σας για να λεηλατείτε τα ΠΆΝΤΑ;

    Παρακαλάτε Τούρκους να έλθουν να επενδύσουν και να γαμήσουν της μανάδες και της αδελφές σας( άκου και λίγο ΜΕΚΑ) ΜΑΛΑΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΧ....ας αναπολήσουμε
    ΖΩΑΑΑΑΑΑ, ΦΥΤΑ & ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ .τώρα!
    της πρώην Ελλάδας - ΝΥΝ Πασοκισατάν.

    -

    Όλοι έξω απ' το σπίτι του Καραμανλή!!

    Να διαμαρτυρηθούμε για τα αίσχη του!!

    Πουλούσε την αμόλυβδη 93 λεπτά και μας κατέστρεψε !!!!

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΟΜΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΕΜΕΤΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ..ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στείλτε s.m.s για ναπαρει ο λειβαδας ο σκορδας και ο μουρούτης 8.000ε τονν μήνα.Αντώνη με τέτοια τρωκτικά που έχεις μαζέψει θα πάρεις τ΄αρχίδια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για όσους μπορούν ξεχωρίσουν τα γεγονότα από τα παραμύθια με τα γαλάζια επικοινωνιακά παιχνίδια:

    Να μη ξεχνάμε κάποια γεγονότα, απ΄όπου ξεκίνησε το... χάος!
    “ Το έλλειμμα του 2009 έκλεισε στο 15,4% του ΑΕΠ, σύμφωνα με την οριστική γνωμάτευση της Eurostat τον Νοέμβριο του 2010.
    Φαίνεται όμως ότι θα μας καταδιώκει επί πολλά χρόνια, σκιάζοντας γενεές Ελλήνων. Με όρους παιδικής χαράς, το έλλειμμα θυμίζει μπαλόνι ηλίου που ξέφυγε από την κυβέρνηση Καραμανλή. Η κυβέρνηση Παπανδρέου το κοίταξε και μετά ήταν αδύνατο να το πιάσει. Πιθανόν να μην μπορούσε να το αγγίξει ποτέ, αφού είχε κοπεί η κορδέλα…
    (…) Η κυβέρνηση Καραμανλή, με «τσάρο» τον Γιώργο Αλογοσκούφη, είναι σε συνεχή διαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες για το έλλειμμα. Κορυφαία στιγμή, πριν από λίγους μήνες, είναι η απόφαση να ενισχυθεί το ΑΕΠ με τη «μαύρη» οικονομία ακόμη και τα έσοδα της πορνείας με πρωτοβουλία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, της οποίας ηγείται ο Μανώλης Κοντοπυράκης. Γιατί; Διότι το έλλειμμα υπολογίζεται ως ποσοστό του ΑΕΠ. Οταν το ΑΕΠ, δηλαδή ο παρονομαστής, μεγαλώνει, τότε το αποτέλεσμα είναι καλύτερο.
    (…) Καθώς μπαίνει η άνοιξη, πάνω από την κυβέρνηση Καραμανλή που έχει 151 βουλευτές δεν πλανάται μόνο το σύννεφο του ελλείμματος αλλά και των πρόωρων εκλογών. Η Βουλή κλείνει επειγόντως τον Μάιο λόγω της υπόθεσης Siemens και ο σχεδιασμός είναι για ταυτόχρονες ευρωεκλογές και εκλογές τον Ιούνιο. Εχουν υπολογίσει όμως χωρίς την υπόθεση Παυλίδη. Το έλλειμμα έχει αρχίσει να εκτροχιάζεται. Είναι 7% σε ταμειακή βάση τον Ιούλιο και 8% τον Αύγουστο. Με τη χώρα να βρίσκεται σε οιονεί προεκλογική περίοδο, οι εισπρακτικοί μηχανισμοί του Δημοσίου πέφτουν σε αδράνεια. Η μαύρη τρύπα της υστέρησης εσόδων πρώτα εμφανίζεται και μετά αρχίζει να μεγαλώνει.
    Το ξεκίνημα του καλοκαιριού του 2009 είναι καθοριστικό. Εκ των υστέρων, ο Παπαθανασίου πιστεύει ότι ο Κώστας Καραμανλής έπρεπε να είχε κάνει διπλές εκλογές τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς. Τότε θα προλάβαινε ακόμη τον εκτροχιασμό…”
    (TA NEA,Δημήτρης Μητρόπουλος, 17-3-2012)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙΣΗ ΤΗΣ ZOUGLA GR ...EXEI ENΔΙΑΦΕΡΟΝ KAI ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑ ΧΑ XA XA XA..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ..ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 19200 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μωρή πουτάνα τζων, γιατί δε μας λες τι θα ψηφίσεις?

    Φοβάσαι μη σε πάρει με τις πέτρες ο κοσμάκης?

    Θα σου πω εγώ τι θα ψηφίσεις, δεξιό τραβέλι της Συγγρού, τζων:

    Θα ψηφίσεις την "αντι-μνημονιακή" κωλοτούμπα, ΠΟΛΑ-Σαχλαμαρά και θα βάλεις και σταυρό στον (πλέον) ομόσταβλο σου, φασίστα Βορίδη.
    Και θα πάρεις ως έπαθλο από τον... "Μάκη", "Το Χρυσό Τσεκούρι".

    Ουστ, γαμημένη φασίστρια δεξιοπουτάνα, κ. τζων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση