GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι και γιατί εκβιάζουν τον Γ. Ραγκούση;...

(κάντε κλικ επάνω στην εικόνα για να μεγαλώσει) Δια την απορίαν Ο Τρυποκάρυδος

(κάντε κλικ επάνω στην εικόνα για να μεγαλώσει)
Δια την απορίαν
Ο Τρυποκάρυδος

15 σχόλια

  1. Καλα,200μ2 μεζονἐτα με δἀνειο απὀ ΟΕΚ! Καλὀ κουμἀσι ο Νἰκος Φελἐκης διευθυντἠς του Κὀσμου του Επενδυτἠ, κατἀφερε μαζἰ με τον Κὠστα Γιαννἰκο να τον χρεωκοπἠσουν για δεὐτερη φορἀ, αποτυχιμἐνοι αχυρἀνθρωποι, ὀπως και ο Μιχἀλης Ανδρουλιδἀκης. Και η σὐζυγος Φελἐκη, η Μαριλἐνα Κοπἀ, ευρωβουλευτἠς του Πασοκ, υποστηρἰκτρια κἀθε λαθρομετανἀστη. Συχνἀ διοργἀνωνε εκδηλὠσεις υπερ των «ξἐνων εργατὠν» στα θἐτρα του Γιαννἰκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα!!
    Η λυση ειναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ:
    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ χωρις οικτο..

    Μα τι διαολο ,συζηταμε τωρα???

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα!!
    Η λυση ειναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ:
    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ χωρις οικτο..

    Μα τι διαολο ,συζηταμε τωρα???

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λετε ρε παπαρες? Εμενα γιατι δεν με χαριζει η τραπεζα επειδη εχω δανειο? Παει να βγει και απο πανω ο ραγκουσης? Αει στα τσακιδια μαλακα ραγκουση, Δεν ντρεπεσε λιγο. Αντι να το βουλωσεις μαλακα μιλας κιολας! Δεν ντρεπεσε ρε? Που ειδες οτι ελεγαν ψεμματα σχετικα με την σπιταρονα σου? Γελοιε πολιτικε της δεκαρας. Στα τσακιδια εσυ και τα υπολοιπα τριακοσια κοπροσκυλα της βουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ (ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ) ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ'' . ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ. ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ. ΤΙ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ?? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΧΑΓΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ. ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ??? ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΣ ΨΑΞΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ??? ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΝΕΤΕ ΨΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για 02.30μμ Ο Ραγκοὐσης δεν ἐλαβε δἀνειο απὀ τρἀπεζα αλλα απο τον ΟΕΚ(Οργανισμὀς Εργατικἠς Κατοικἰας), ο οποἰος παρἐχει χαμηλὀτοκα δἀνεια σε μισθωτοὐς με μικρὀ εισὀδημα για να αποκτἠσουν ἐνα διαμἐρισμα ἠ μια κατοικἰα με μικρὀ εμβαδὀν και ὀχι μεζονἐτα των 200Μ2! Ο Ραγκοὐσης σαν ανεξἀρτητος επαγγελματἰας δεν δικαιοοὐται δἀνειο, ισχυρἰστηκε ὀτι το πἠρε στο ὀναμα της γυναἰκας του που ἠταν μισθωτἠ. Πασοκοπρὀβατο και Ο Φελἐκης δικὀς σας πασὀκος εἰναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΑΓΚΟΥΣΟ-ΝΤΑΛΑΡΕΙΚΟ ΜΙΑ ΣΟΣΙΑ – ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ…

    ΑΧ ΡΕ ΑΔΗΦΑΓΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να κανει ρε κι ο Ραγκουσης;

    Ενα δανειακι πήρε

    Δεν πήρε αδεια ταξί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .. o αλλος εκανε αναψυκτιριο τουτος ο εκσυνχρονιστης εκανε πισινα...... για την εσωτερικη πληρωφοριση πες μας//////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 03.09= Ειδες λοιπον οτι δικαιως λεω αυτα που λεω?? Ποσο αδικοι ησαστε ολοι σας?? χωρις να με ξερεις (εγω ξερω τον εαυτο μου που δεν εχω πατησει ποτε σε πολιτικο γραφειο και ουτε που ξερω τι θα πει οπαδος κομματος) με αποκαλεις ετσι οπως με αποκαλεις. Να πω λοιπον οτι και εσυ ανηκεις στην ιδια φαρα με αυτους που επιδιδονται σε αυτο το σπορ του διαδυκτυου??? τι να πω ετσι π[ου μπλεξαμε σε αυτη την χωρα ουτε μια γνωμη δεν μπορεις να εκφερεις και σε σκυλλοβριζουν. Δεν ειναι τυχαιο για οτι παθαμε και οτι προκειται να παθουμε, σκληρινε η καρδια μου δεν μπορω να λυπηθω ανθρωπο πια. Απογοητευση αλλα δεν μπορω να μην επιμεινω να ρωτω γιατι οι καθε Φελεκιδες γραφουν οτι γραφουν την συγκεκριμενη στιγμη?? ειναι ολα αθωα?? δεν σας προβωληματιζουν ολα αυτα τα φαινομενα ασχετα αν ειναι αληθεια ή οχι?? Και για να μαθουμε, νομιμα το πηρε η γυναικα του ή οχι?? επιμενω, αν ειναι νομιμο προς τι ολη αυτη η ιστορια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η σημειολογία του να τραγουδάς γιαουρτωμένος.

    Οι εικόνες με τον Νταλάρα, γιαουρτωμένο να συνεχίζει να τραγουδάει,
    πέρα από άκρως κωμικές, έχουν κάτι το πολύ σουρεάλ και κυρίως εμπεριέχουν πολλούς συμβολισμούς:

    Άλλοι βλέπουν οτι βεβηλώνονται τα εναπομείναντα ιερά και όσια του Πασοκισμού και τα Trade Marks της κερδοφόρας “Γενιάς Πολυτεχνείου Α.Ε.”.

    Άλλοι γελάνε βλέποντας πόσο μπορεί σε ποιο κατώτατο επίπεδο εξεφτελισμού μπορεί να φτάσει κάποιος για να βγάλει βουλευτή τη σύζυγο και να γλυτώσει την κρεβατομουρμούρα (Σερσέ Λα Φαμ, σερσέ λα φαμ)

    - Ο κυριότερος συμβολισμός όμως είναι οτι η μοίρα έταξε στον Γιώργο Νταλάρα να “γεννηθεί” καλλιτεχνικά μέσα σε μια Χούντα και να “τελειώσει” μέσα σε μια άλλη Χούντα.



    http://amantomatimou.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ…- ”ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ” …

    Στίχοι: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Μουσική: Απόστολος Καλδάρας.

    Εκτέλεση: Νταλάρας Γιώργος
    (τον συνοόδευανν Ιλiόμαγκες γιαουρτοφόροι).

    Μου σπάσανε τον τσαμπουκά...
    κάτι Ιλιόμαγκες εψές αργά.
    Τον σπάσανε και φύγανε,
    τα γιαουρτιά μ’ απομείνανε.

    Ντρίγκι-ντρίγκι, ντρίγκι-ντρίγκι,
    μου τα ρίξανε στο σταυρό
    ντρίγκι-ντρίγκι,
    και με πήρανε σηκώτο...

    Με τις φιλανθρωπικές μου τις αρπαχτές
    έβγαζα πολλές δραχμές.
    Τώρα στην βίλα μου την Παριανή,
    αχ ποιος θα με παρηγορεί;

    Ντρίγκι-ντρίγκι, ντρίγκι-ντρίγκι,
    κορόιδευα τον όχλο ,
    ντρίγκι-ντρίγκι,
    και κυλούσε η πλούσια ζωή.


    Ο βαθύπλουτος λαϊκός βάρδος της περφεξιονιστικά εκτελεσμένης έντεχνης κλάψας, έχει ταυτιστεί κοινωνικά με την καταραμένη φτώχεια των φουκαράδων, πολιτικά με τους σοσιαλιστές και οικονομικά με τους μεγαλοτραπεζίτες…

    Α, ρε Νταλάρα. Μια ζωή Νταλάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΖΗΤΩ ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΓΕΡΜΟΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άμα είσαι Ραγκούσης...: Εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για έργα επέκτασης στο αεροδρόμιο της Πάρου.

    Εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την κατασκευή νέου πεδίου ελιγμών του αεροδρομίου της Πάρου», προϋπολογισμού 23,25 ευρώ, που διενεργήθηκε στις 24 Ιανουαρίου.
    Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.


    Αντεεεε...σε καλη μεριά .....και απο εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση