GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό τους ήχους της Διεθνούς κηδεύτηκε ο Μπανιάς...

Τραγουδώντας τη Διεθνή, με συνοδεία βιολιού, είπαν το μεσημέρι το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό ηγέτη της Ανανεωτικής Αριστεράς, Γιάννη Μ...

Τραγουδώντας τη Διεθνή, με συνοδεία βιολιού, είπαν το μεσημέρι το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό ηγέτη της Ανανεωτικής Αριστεράς, Γιάννη Μπανιά, εκατοντάδες φίλοι και συναγωνιστές του στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Στην πολιτική κηδεία του Γιάννη Μπανιά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 73 του χρόνια την  Πέμπτη, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και...
 πολλές προσωπικότητες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.  Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Στεφανόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής,  Απ. Κακλαμάνης, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κΑλ. Τσίπρας και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Ν. Κωνσταντόπουλος, το ιστορικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς, Τάκης Μπενάς, o γραμματέας της ΔΗΜΑΡ,  Σπ. Λυκούδης, εκπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πλήθος στελεχών του πολιτικού κόσμου.
Επικηδείους εκφώνησαν η καθηγήτρια του ΕΜΠ και στέλεχος της ΑΚΟΑ, Ελένη Πορτάλιου, ο Μαν. Γλέζος, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Κακλαμάνης και ο πρώην γραμματέας του «Ρήγα Φεραίου», Μπ. Γεωργούλας.
Νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΚΟΑ φώναξαν το σύνθημα «Εμπρός για έναν σοσιαλισμό, ανθρώπινο, ελεύθερο και δημοκρατικό» και ο κ. Γεωργούλας, λέγοντας «εμπρός για την τελευταία πορεία», έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει ο κόσμος να ακολουθεί τη σωρό του Γιάννη Μπανιά, σαν σε διαδήλωση, υπό τους ήχους ηπειρώτικου τραγουδιού, που έπαιξε μία μικρή λαϊκή ορχήστρα από τους Μελισσουργούς Άρτας, τον τόπο καταγωγής του εκλιπόντος.
«Ήμουν Κομμουνιστής» έγραψε στο τελευταίο του σημείωμα ο Γιάννης Μπανιάς, ο οποίος υπήρξε στέλεχος του αντιδικτατορικού αγώνα, γραμματέας του ΚΚΕ Εσωτερικού, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηγετικό στέλεχος της ΑΚΟΑ.

10 σχόλια

  1. toso pia anthellines....i elliniki simea prokalei isos aidia se merika dipoda anthropoidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ταξίδι σύντροφε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή που δεν παραβρέθηκε κάποιος απο το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μικρόψυχο για μια ακόμη φορά το ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ______________________________
    Θα μας τρελάνουν οι μπινέδες!!!

    Προεκλογικό σποτάκι ΠΑΣΟΚ που ξεκινάει από τον Ιούνιο του 2011!!! (βίντεο)

    Και πριν ποιος κυβερνούσες ρε μαλάκ@@;
    Ο Καραμανλής;

    Δείτε την αρχή για να τους σιχαθείτε... στη συνέχεια ούτως ή άλλως μαλακίες λένε:



    Θα μας τρελάνουν όταν αρχίσουν να συσπειρώνονται.
    __________________________________
    Ας το καταλάβουν όλοι ότι η μεγάλη
    μάχη είναι εναντίον του ΠΑΣΟΚ.

    Γρήγορα ξεχάσαμε τα 20 χρόνια διακυβέρνησης τους που διέλυσαν τη χώρα.
    Οι "αδελφοί" των ΔΙΕΘΝΩN ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    Μπάαθ-Ασαντ Συρίας.
    Οι Καθεστωτικοί Κανταϊφιδες $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στα αρχιδια μας για τον κα8ε μαλακα πολιτικο που ψοφαει
    ενας λιγοτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΝΙΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακριά Έλληνες από την ΔΗΜ.ΑΡ.
    Ήδη άρχισε ο "πολύς" Κουβέλης να ρίχνει "γέφυρες" προς την συγκυβέρνηση.
    Ψήφος στην ΔΗΜ.ΑΡ. σημαίνει ψήφο στην συγκυβέρνηση, για να συνεχίσουν απτόητοι το έργο της καταστροφής και της υποδούλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σιγα σιγα θα ξεβρωμισει η χωρα που θα παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση