GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με έπαρση και αλαζονεία στη Βουλή η νέα διευθύντρια του Γραφείου του Ε. Βενιζέλου...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Tην πρώτη της εμφάνιση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή με την ιδιότητα της διευθύντριας του Π...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR


Tην πρώτη της εμφάνιση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή με την ιδιότητα της διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του (νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ) Ευάγγελου Βενιζέλου έκανε σήμερα η η Χριστίνα Μανωλοπούλου. Οι εντυπώσεις που άφησε όμως δεν ήταν θετικές.
Αντίθετα, ακόμη και "βενιζελικοί" βουλευτές σχολίαζαν αργότερα ότι...
ήταν γεμάτη έπαρση και αλαζονεία εκθέτοντας έτσι τον κ. Βενιζέλο που σίγουρα δεν θέλει οι στενοί συνεργάτες του να δείχνουν τέτοια συμπεριφορά.
Τα αρνητικά σχόλια "ταξίδεψαν" γρήγορα μάλιστα από τη Βουλή στην Ιπποκράτους όπου τα θέμα συζητείται εντόνως και στα κομματικά γραφεία.

17 σχόλια

  1. Ενα μόνο πράγματα υπάρχει που οι γυναίκα επιδιώκει πολύ περισσότερο απο το σεξ και τα χρήματα. Αναγνώριση.

    "ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμεις τι φταιμε για την καθε κομπλεξικη πουτανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...ήταν γεμάτη έπαρση και αλαζονεία εκθέτοντας έτσι τον κ. Βενιζέλο που σίγουρα δεν θέλει οι στενοί συνεργάτες του να δείχνουν τέτοια συμπεριφορά".

    Tι κουταμάρες γράφετε; Έτσι δεν είναι και ο βενιζέλος; Ή μήπως έχει και άλλο προσόν - πέρα της μπουρδολογίας, που μόνο οι αγράμματοι συγχέουν με την ευφράδεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πατρινια πουτανα
    σαλονικιος νταβατζης
    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μην δείτε καμιά να θέλει να κάνει καριέρα να την κατηγορήστε αμέσως . Εδω ο Ζαχοπουλος είχε ιδιαίτερα τσιμπουκώπνηχτα ,και δεν θα έχει ο Τουρκογλου;

    Σκάστε και είναι και χόντρος μόνο πίπα μπορεί και αννν .. ρατσιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AYTO EINAI TO NEO PASOKKKKKKKKK XA XA XA XA XA XA XA

    Ο πατέρας της, Βασίλης Μανωλόπουλος, είχε πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα διατελώντας για αρκετά χρόνια αντιδήμαρχος της πόλης την δεκαετία του ’ 90.(MASES EEE)

    Μάλιστα, είχε πάρει σαφή θέση υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου στο δίπολο Βενιζέλος- Παπανδρέου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο είχε κάνει και η Χριστίνα Μανωλοπούλου πολιτευόμενη την ίδια περίοδο στην εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας. (EEEEEEE KAI GAMO) TO ROYSFETI EINAI EDO ENOMENO DYNATO ..

    Αν και συγκέντρωσε ικανοποιητικό αριθμό σταυρών δεν κατάφερε να εκλεγεί, ωστόσο «κέρδισε» μια θέση στην ομάδα συνεργατών του κ. Βενιζέλου και την άκρατη εμπιστοσύνη του.

    Μετά την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος την προσέλαβε νομική σύμβουλο στο υπουργείο Άμυνας, ενώ ανανέωσε τη θητεία της και στο υπουργείο Οικονομικών επί Μνημονίου και PSI.

    Γρήγορα η κυρία Μανωλοπούλου έγινε ένα από τα μετρημένα στα δάχτυλα πρόσωπα εμπιστοσύνης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αναλάμβανε με τον καιρό όλο και περισσότερο καθήκοντα αναγόμενη σε μία από τις πιο αξιόπιστες συμβούλους του. Αν και το όνομα της ακουγόταν τελευταία για τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του κινήματος, θέση που ανέλαβε τελικά η Φώφη Γεννηματά, το σενάριο αυτό δεν ευδοκίμησε καθώς και νομική σύμβουλος βρέθηκε στον σκληρό πυρήνα της ηγετικής ομάδας του Βενιζέλου.

    Ως διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η νεαρή δικηγόρος αναλαμβάνει μια κομβικής σημασίας θέση, συμμετέχοντας στην ηγετική ομάδα του κινήματος και σε περίπτωση εκλογικής νίκης του Ευάγγελου Βενιζέλου οι πολιτικές προσδοκίες της θα μπορούν να γίνουν ακόμα μεγαλύτερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ.ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΟΦΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ.ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ .ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣΕΙΝΑΙ.ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΕΙΣΩ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΠΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΠΕΙΣΩ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΛΟΠΑΤΡΙΝΙΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ. ΑΛΛΟΥΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΆΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ


    Μετατράπηκε η πατρίδα μας σε ξέφραγο αμπέλι, για να διαβρωθεί η οικονομία μας από τις πολυεθνικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ και της Δύσης με τη συνεργασία πάντα του ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου..

    Για να μαραθεί η ελληνική ύπαιθρος, για να μην αποδίδει ο ιδρώτας του αγρότη, για να συνεχιστεί η μετανάστευση, η προσφορά φτηνής εργασίας στην Πρωτεύουσα, μα και στην ξενιτιά, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τον Καναδά..

    Η πορεία προς την υποτέλεια, την υπονόμευση των εθνικών μας συμφερόντων, τη διάβρωση της λαϊκής κυριαρχίας, τον οικονομικό μαρασμό και την εκμετάλλευση του Έλληνα εργαζομένου..Ανακοινώνουμε σήμερα την εκκίνηση ενός νέου πολιτικού κινήματος που πιστεύουμε ότι εκφράζει τους πόθους και τις ανάγκες του απλού Έλληνα, ενός Κινήματος που να ανήκει στον αγρότη, τον εργάτη, τον βιοτέχνη, τον μισθωτό, τον υπάλληλο, στην θαρραλέα και φωτισμένη νεολαία μας..

    Να στελεχώσουν και να συμμετάσχουν στην κατεύθυνση ενός Κινήματος που θα προωθήσει ταυτόχρονα την εθνική μας ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και τη δημοκρατία σ' όλες τις φάσεις της δημόσιας ζωής...Η σημερινή μας διακήρυξη αποτελεί την πυξίδα που θα καθοδηγεί την πορεία μας προς μια νέα, αναγεννημένη, ανθρώπινη, σοσιαλιστική και δημοκρατική Ελλάδα, μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.

    Για να καταργηθούν τα προνόμια των ολίγων στην ιατρική, νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη. Για να προστατευθούν η μητέρα, το παιδί, τα γηρατειά...καλούμε τον Ελληνικό Λαό να οργανωθεί στις τάξεις του, σε οργανώσεις βάσεις, να συμμετάσχει άμεσα στην παραπέρα διαμόρφωση του προγράμματός του, στη λήψη όλων των αποφάσεων και στην ανάδειξη των στελεχών του σε όλα τα επίπεδα. Έτσι θα συνεχίσουμε με νέα ένταση και αποφασιστικότητα τον αγώνα για μια ανεξάρτητη, σοσιαλιστική και δημοκρατική Ελλάδα...

    Ανδρέας Παπανδρέου ξενοδοχείο Κίνγκ παλλάς της 3ης του Σεπτέμβρη του 1974

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΞΕΚΙΝΑΜΕ : γύρισε ήδη ο Παναγιωτακόπουλος ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑΥΜΑ !!!

    Είπα και εγώ !!!!
    έφυγε ο Πάγκαλος θα φύγει και αυτός;
    Τι θα γίνει τούτος εδώ ΤΌΠΟΣ!!!
    Τώρα που σκέφτηκα εγώ να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ!! πάνε ρε πούστη μου να διαλύσουν το προοδευτικό κόμμα του τόπου;

    Ακούστε όλοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ όταν θα κατανοήσετε τι έχει προσφέρει αυτή η δημοκρατική παράταξη στον τόπο θα είναι αργά..

    Θυμηθείτε ρε παλικαριά που πεθάναν στην ψάθα για εσάς ,Τσοχατζόπουλος, Πάχτας, Βερελής, Μαντέλης, Τσουκάτος, Πάγκαλος, Πιρπίλη , Δημητρα Λιανη, Κώστας Λαλιώτης, Νταλάρας Αννα και Γεώργιος, Κουστογιωρας, Σαλαγιάννης , Παπαντωνίου , Σημίτης, Βρετζος πρωhν βασανιστης ΕΑΤ ΕΣΑ....
    δεν θέλω να συνεχίσω ..
    -------------------------
    ΑΛΛΑ όταν θα έλθει η δεξιά...
    και θα σας κλήσει τα σχολεία , τις επιχείρησεις , τα νοσοκομεία , θα σας φέρει γενοσημα φάρμακα, θα σας κόψει μισθούς και συντάξεις θα σας βάζει φόρους από το πρωί μέχρι το βραδύ θα θυμηθείτε το ΠΑΣΟΚ η δεξιά θα σας πούλησει και την Ακρόπολη και θα άνοιξει τα ξερονήσια, θα κάνετε παρέλασης με αστυνομικούς..

    Το μνημόνιο είναι ευλογία ,
    είναι η τελευταία μας ευκαιρία να φτιάξουμε την Ελλάδα του 2050 .. μια ΝΈΑ ΕΛΛΑΔΑ που θα όσοι θα ζήσουν να πάρουν σύνταξη τότε θα παίρνουν πάνω από 60.000 ευρώ τον μήνα ..

    Εμείς το ΠΑΣΟΚ είμαστε εδώ με την συντροφησα Γεννηματά
    τον σύντροφο Λοβερδο, τον σύντροφο Τσε Γκεβαρα, την συντροφiσα Ντόρα, τον σύντροφο Καρατζαφύρερ...

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ & KAMMENOI στα κάρβουνα της ΑΛΛΑΓΗΣ !

    ΟΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΨΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΥΝΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ..

    ΓΑΜΗΣΤΕΤΣΤΟΥΣ ΑΛΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΣ ..ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΣΟΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παραμένουν στην Ιπποκράτους οι $$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$.."κοστοβόροι θύλακες" του Γkιώργοs.

    Μπορεί για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια να καταβάλλεται μία οργανωμένη προσπάθεια για ανασυγκρότηση του κεντρικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ και το κόμμα να αποκτά ξανά «ραχοκοκαλιά» και συγκεκριμένες ομάδες δράσης με σαφείς αρμοδιότητες, όμως στην Ιπποκράτους παραμένουν πρώην στενοί και ακριβοπληρωμένοι προσωπικοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου.

    Η νέα ηγεσία δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει απογραφή όλων των δραστηριοτήτων και των ανθρώπων, που εργάζονται στην Ιπποκράτους, ούτε να παρέμβει σε όλο το φάσμα για να κάνει και πάλι ορθολογική τη λειτουργία του κόμματος.

    Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι παραμένει στον πρώτο όροφο της Ιπποκράτους η ομάδα της κυρίας
    Αντιγόνης Δημητριάδη*****
    που ήταν επί χρόνια αρμόδια, λέει, για την επικοινωνία του Γιώργου Παπανδρέου με τους… πολίτες.

    Πρόκειται για μία πολυμελή και παχυλώς αμειβόμενη ομάδα στελεχών, που υποδέχονταν ηλεκτρονικές και έντυπες επιστολές πολιτών προς τον κ. Παπανδρέου και είχε την αρμοδιότητα να χειρίζεται τις απαντήσεις επί των θεμάτων, που αυτοί έθεταν. Παρά τις αλλαγές των τελευταίων ημερών η κυρία Δημητριάδη, της οποίας η μηνιαία αμοιβή θεωρείται εξωφρενική – ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ - προσέρχεται κανονικά στην Ιπποκράτους, χωρίς κανείς να γνωρίζει το γιατί.

    Εκτός κι αν η προσέλευσή της οφείλεται στο γεγονός ότι είναι, λέει, αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς των… Γυναικών – άλλο ανέκδοτο αυτό, που μας προέκυψε τα τελευταία χρόνια, με την ανεκδιήγητη εμπλοκή του κ. Παπανδρέου, με τα απολειφάδια των παλαιοσοσιαλιστών ανά τον κόσμο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε πουστη μου και ο πρασινοφρουρος Σπυρος Χατζαρας στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφυρερ!!
    Τ'ακους Βενιζελο;
    Για ψαξε ποσοι Χατζαραιοι κολυμπανε ακομα στο ΠΑΣΟΚ της μασας και της χαψας..
    Και σεις ρεταλακια της δημοσιογραφιας που εναγκαλιζοσασταν την πρασινομαμη τι λετε;
    Ξεφτιλισμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελληνική παροιμία:
    « με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση