GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη εντόπιση της Μεγάλης Έκρηξης...

Βρέθηκε το Σωματίδιο του Θεού! Η ανθρωπότητα όμως έχει χάσει τον εαυτό της… Και ενώ το παγκόσμιο οικονομικό κραχ συνεχίζεται -με τη χώρα ...

Βρέθηκε το Σωματίδιο του Θεού!
Η ανθρωπότητα όμως έχει χάσει τον εαυτό της…
Και ενώ το παγκόσμιο οικονομικό κραχ συνεχίζεται -με τη χώρα μας να βρίσκεται επικεφαλής της κατρακύλας- επιστήμονες εξακολουθούν να ερευνούν για πράματα και θάματα... Όπως για το «Σωματίδιο του Θεού» (Μποζόνιο του Χιγκς) που αυτές τις ημέρες η συγκλονιστική είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, ότι δηλαδή οι ερευνητές του Cern το εντόπισαν
Πρόκειται για...
τη συγκλονιστική ανακάλυψη του πρωταρχικού στοιχείου ύλης της φύσης του Σύμπαντος (το έναυσμα της Μεγάλης Έκρηξης) που καταρρίπτει επιστημονικά και ακράδαντα κάθε ταμπού και δοξασία περί Θεού!
Η είδηση όμως έρχεται σε δύσκολους καιρούς για την ανθρωπότητα και κυρίως σε περίοδο που οι χορηγοί αυτής της έρευνας δεν πρόκειται να κερδίσουν χρήματα από αυτή την ανακάλυψη, αλλά και οι θρησκειολόγοι θα χάσουν το κύρος τους γιατί θα αμφισβητηθεί πλέον επιστημονικά η ύπαρξη του Θεού... Ήδη οι Ευαγγελιστές των ΗΠΑ που γέμιζαν γήπεδα με τους ρήτορες πάστορές τους (όπως ο Γκράχαμ) άρπαξαν την ευκαιρία και στα κηρύγματά τους λένε ότι το Σωματίδιο του Θεού είναι ο ίδιος ο Θεός !
Αν δεν είσαι άστεγος, άνεργος, ανασφάλιστος, χαρατσωμένος, απελπισμένος, αγανακτισμένος, ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ να μάθεις περισσότερα...

15 σχόλια

  1. oti malakia 8elei grafei o ka8enas palioasxetoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΟΜΠΑΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANTE ΒΡΕ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΥΘΩΔΗ ΠΟΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΤΥΦΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΥΦΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ......"Συνειδητοποιώντας κανείς ότι δεν είναι αυτό το φθαρτό σαρκίο, δεν είναι πράγμα, θα αντιληφθεί ότι αυτό που βλέπουν οι αισθήσεις είναι μια εικόνα, ένα matrix.

    Και για να υπάρχει η εικόνα, θα πρέπει αναγκαστικά να υπάρχει κάπου το πρότυπό της. Αν αρχίσει να αναζητάει αυτό το πρότυπο, τότε τίποτα δε θα τον συγκρατεί πια.

    Μια κοινωνία που θα βάλει το σαρκίο σε δεύτερη μοίρα, χωρίς να το παραγνωρίζει βέβαια, είναι επικίνδυνη για τον παλιό πολιτισμό.

    Οπότε χρειάζεται μια μεταστροφή, μια μετά-νοια;

    Ακριβώς, όμως αυτή η μεταστροφή είναι επώδυνη. Θα πρέπει να αλλάξουμε συνειδησιακό καθεστώς.

    Πρακτικά ποιό θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα για μια τέτοια μεταστροφή;

    Το πρόβλημα μιας κοινωνίας είναι ο φόβος. Ό,τι κακό προκύπτει στον άνθρωπο είναι μέσω του φόβου. Ο φόβος δημιουργείται από την έννοια της ανάγκης. Φοβάμαι γιατί θα στερηθώ κάτι που έχω ανάγκη.

    Όταν δημιουργώ πλαστές ανάγκες, δημιουργώ παραπανίσιους φόβους. Άρα το φούσκωμα των αναγκών δημιουργεί γιγάντεμα των φόβων. Και ένας φοβισμένος άνθρωπος, ποτέ δε μπορεί να είναι ελεύθερος άνθρωπος.

    Να λοιπόν το πρώτο βήμα: να περιορίσουμε τις ανάγκες μας στις φυσικές μας ανάγκες, για να περιορίσουμε τους φόβους μας στους φυσικούς φόβους. Έτσι κάθε μέρα θα γινόμαστε όλο και πιο ελεύθεροι.".......
    Μ. ΔΑΝΕΖΗΣ
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τρίχες κατσαρές, όταν ψάχνω τις σκουπιδιάρες κοντά στα Εβερεστ για κάνα φαί,όταν κοιμάμαι στις πυλωτές,όταν με έχει εξευτελίσει το κράτος και οι ανάλγητοι διοικούντες,θα διαβάσω τά καλοζωισμάνα γραπτά των "επιστημόνων" του συστήματος ή θα τους σημαδέψω με την πεντάλφα της παλάμης μου;Ποιά δήθεν επιστημονική έρευνα έγινε χωρίς να κρυφοκοιτάζει εξοπλισμούς, έξυπνα όπλα,θάνατο των λαών και του πλανήτη;Ποιά εταιρεία ερευνών ΝΟΚΙΑ,RAYTHEON και οι άλλες πίσω από τη βιτρίνα δεν κρύβουν τον όλεθρο με τις προωθήσεις των οπλικών συστημάτων;
    Έλα κύριε Δανέζη και οι λοιποί πανεπιστήμονες να μου αλλάξετε τα κεριά με το κομένο ρεύμα,να συμπληρώσεις το νοίκι μου και κατέβα, ξεπέζεψε από το άλογο του δονκιχώτη της αστροφυσικής.
    Στη δίάθεσή σου αν μπορείς να κατηφορίσεις προς στις συνοικίες του ζόφου και της αφιλίας.Άντε παρακάτω να λιβανίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπιτ μαλάκας ο θεός, αφού στο τέλος θα τον ξεβρακώσουμε, γιατί δεν μας τα έδειχνε από την αρχή να ησυχάζαμε. Τις κουμπάρες θα παίζουμε μια ζωή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το μποζονιο του χιγκς ποιος το δημιούργησε βρε εξυπνε πανεπιστημονα; Μήπως ο Νταλάρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Θεός του χρήματος, ερευνώντας την καταγωγή της ύπαρξής του, έφτασε στο άκρον άωτον της αυταπόδειξης του μάταιου της ύπαρξής του!
    Για να δούμε θα συμβιβαστεί με το πρόσκαιρο της ζωής του? ή από φθόνο, θα επιδιώξει τη συντέλεια του κάθε αναγενημένου νοήμονα θεάνθρωπου!

    Ο Πλάτων το ξεκαθάρισε κι ο Βενιαμίν ο Λέσβιος το προσδιόρισε!

    Από κει και πέρα η ΘΕΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΩΤΗΤΑΣ είναι λεπτομέρεις, σαν ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και πρακτικής εξάσκησης προάσπισης του ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ της ΠΟΛΗΤΕΙΑΣ, και γιαυτό δε φταίει ούτε η τράπεζα της Ελλάδας ούτε οι υποθηκοφύλακες της λευτεριάς μας. ούτε οι μασέλες του Πάγκαλου (προσέξτε στο (1+30") ούτε το "άλογο" του συνταγματολόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ψάξει κανείς στο Βίκυπαιδεια θα δει ότι η διάταξη των γαλαξιών είναι σε σφαίρα!
    Όπως δηλαδή οι πλανήτες γυρνούν γύρω από τον ήλιο, έτσι και οι γαλαξίες γυρνούν γύρω από ένα νοητό κέντρο.
    Όλα τα άλλα, όπως εύστοχα παρατηρούν κάποιοι σχολιαστές, είναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ, οι οποίες όμως χρυσοπληρώνονται από τα κορόιδα τους φορολογόμενους, για να περνάνε κάποιοι καλά, ενώ οι πραγματικές ανακαλύψεις που θα μας έδιναν λύσεις στα προβλήματά μας (π.χ. ένας κόσμος χωρίς πετρέλαιο) αποκρύπτονται μεθοδικά.
    Και εμείς, τα κορόιδα, πληρώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών πουσταραδων καλα κρατεί. Μετά την λεηλασια και εξαθλίωση των λαών ήρθε η ωρα της επίθεσης στην θρησκεία. Δεν υπάρχει τίποτε τα ξέρουμε όλα, γίναμε Θεοί!!!δεν υπάρχει Θεός, ο θεός πέθανε και χίλιες δυο μαλακίες. Ποτάμια μελάνης εναντίων των θρησκείων και ειδικοτερα εναντίον του Χριστιανισμού. Σκοταδισμός παραπληροφορηση και προπαγανδα για την επίγεια υλη και την κατοχή του πλούτου από τους λίγους.Φοβος και ανασφάλεια για τους πολλούς. Ημάχη θα είναι σφοδρή και πλησιάζει.
    Ποιοί τα λένε όλα αυτά; οι ανθρωποι μυρμηγκια που σε ενα τυφωνα τρέχουν να κρυφθούν σαν τα ποντίκια, σε μια παρατεταμένη βροχή πνίγονται χιλιάδες, σε ενα παγερό ξεσπασμα του καιρού πεθαίνουν χιλιάδες, σε ενα τσουνάμι της θάλασσας πεθαίνουν εκατομμυρια, σε ενα σεισμό δεν ξερουν που να κρυφθούν.Σεμ ια διακοπή ρεύματος ο νεκρωνουν τα πάντα και κλέβει ο ενας τον άλλο. Ναι αυτα τα αδύναμα γλοιώδη ερπετα στρέφονται εναντια στις θρησκείες στο τελευταίο οχυρό που κάθε ανθρωπος έχει στην καρδια και στην ψυχη του όπως και αν ονομάζει τον Θεό του.
    Η ματαιοδοξία η αγαπημενη αμαρτία του μπασταρδου διαβόλου εκεί πανω κτίζουν το βρωμερο σχεδιο τους οι παγκοσμιοποιητές, γεροντικές μούμιες που θα ψοφήσουν όπως ψόφησαν και οι προηγούμενοι από αυτούς.
    Πολλα θα δούμε και θα ακούσουμε ακόμα, είναι τόσο καθαρματα, ο πλούτος και η ασυδοσία εχει γεμίσει το μυαλό τους με σκατα.
    Μου θυμιζει το κεφάλαιο της παλαίας διαθήκης του βασιλιά Νεμρωδ που ήταν τόσο πλούσιος και δυνατός έχωντας σκλαβους κατι σαν τους σημερινούς μαλακες που τους ανεχονται ακόμα, θέλησε να φτιάξει τον ψηλότερο πύργο, της Βαβελ και να σκοτωσει τον Θεό με το τόξο τέτοια μαλακια τον έδερνε, πήρε όμως την απαντηση του, όπως θα παρουν και αυτες οι κοπριές τα ψοφίμια που πασχουν από γεροντική ανια και βλεπουν σαν εχθρό ακόμα και τον Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "θα αμφισβητηθεί επιστημονικά η ύπαρξη του Θεού"

    Το μποζόνιο της μαλακίας πρέπει να βρεθεί με σοβαρή διακρατική έρευνα γιατί έχει πνίξει μερικούς ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CERN ΟΥΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΛΑΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.


    ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΕΝΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΘΩΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AYTΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ BIG BANG ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΓΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΘΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΤΕ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ" ΘΕΩΡΙΑ "ΚΑΤΑΡΓΕΙ" ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΞΑΗΜΕΡΟΣ! ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΞΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΑΧΛΟΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση