GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη αποχώρηση από το κόμμα της Ντόρας...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Άρχισαν οι αποχωρήσεις από την "Δημοκρατική Συμμαχία"; Σύμφωνα με πληροφορίες την α...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Άρχισαν οι αποχωρήσεις από την "Δημοκρατική Συμμαχία";
Σύμφωνα με πληροφορίες την αποχώρησή του από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη ανακοίνωσε ο...
Στέλιος Κρασσάς.

15 σχόλια

  1. Οχιιιιι.....Στελιοοοο....μηηηη....Μη μας το κανεις αυτο!!!
    Η Δημοκρατια και ο τοπος σε εχει αναγκη ΣΤΕΛΙΟΟΟΟΟΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ Δαίδαλε είσθε πολύ επιεικής ίσως καί άστοχος όταν αναφέρεστε στο "κόμμα" της κ Κούβελου...Μήπως το ορθόν θα ήταν..."από-κομμα;" χωρίς ο συγκεκριμένος αυτός χαρακτηρισμός να αποτελεί προσβολή;
    Ουσιαστικά, και θα καταγραφεί στη σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία πρόκειται για μία καθαρά προσωπική προσπάθεια της κ Ντόρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ Δαίδαλε είσθε πολύ επιεικής ίσως καί άστοχος όταν αναφέρεστε στο "κόμμα" της κ Κούβελου...Μήπως το ορθόν θα ήταν..."από-κομμα;" χωρίς ο συγκεκριμένος αυτός χαρακτηρισμός να αποτελεί προσβολή;
    Ουσιαστικά, και θα καταγραφεί στη σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία πρόκειται για μία καθαρά προσωπική προσπάθεια της κ Ντόρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι γινεσαι απαισιοδοξος και μηδενιστης;;;

    Ναι. Συμφωνω πως ειναι ανουσια πραγματα τα PSI, πατατες, λαθρομεταναστες (ως τμηματα του εικονικου κοσμου στον οποιο ζουμε) αλλα πρεπει να συμπεριλαβουμε και καθε τι αλλο εκ του κοσμου αυτου, αναμεσα σε αυτα πχ τις απολαυσεις μας ή το αγαπημενο μας φαγητο.
    Συμφωνω πως μονο την πιστη και την προσευχη εχουμε γιατι ειναι τα μονα που μας συνδεουν με τον αληθινο κοσμο.
    Αλλα διαφωνω πως δεν πρεπει να ασχολουμαστε μαζι τους. Θυμησου πως ο Χριστος οταν ζουσε μαζι μας, δουλευε ως ξυλουργος στο ξυλουργειο του Ιωσηφ. Δεν τα παρατησε γνωριζοντας πως ο κοσμος ειναι ψευτικος. Απλα δεν πρεπει να τους δινουμε περισσοτερη σημασια απο οση αξιζουν. Οσο για το ανα θα μας φανε οι νεφελιμ....Ξανασκεψου το. Θα πεσει πολυς χαλκος και παλουκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε Κρασσα.Σας παρακαλω πολυ.Η Πατρις εχει αναγκη τις υπηρεσιες σας,την τουτη κρισιμη στιγμη.Σκεφτητε πανω απ'ολα το καλο του τοπου,οπως και η Κυρια Μπακογιαννη.
    Η Ελλαδα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
    Κυριε Κρασσα,ως Ελλην σας παρακαλω πολυ,να συνεχισετε να προσφερετε τις υπηρεσιες σας στο κομμα της Κυριας Μπακογιαννη και ολοι μαζι να βοηθησετε την πατριδα στις τουτες δυσκολες στιγμες.Μην μας εγκαταλειπετε....μηηηη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Ντορόκομμα ΔΗ.ΣΥ. μπορεί να είναι δήθεν «νέο», αλλά τα πρόσωπα είναι παλιά και συνυπεύθυνα γιά το χάλι της Ελλάδας, σήμερα. Και ως γνωστόν, δεν γίνεται να προκύψει κάτι νέο, από την ανακύκλωση του παλιού και ληγμένου υλικού.

    Η ανάμιξη του κάθε Μητσοτακικού-υποτακτικού Nτορό –κοπρό -σκύλου πολιτικού στην πολιτική δεν είχε σχεδόν ποτέ σαν κινητήρια δύναμη την παρουσία των ιδεών και την εφαρμογή της ιδεολογίας.

    Η εμπλοκή του στα πολιτικά δρώμενα ήταν σχεδόν πάντοτε αποτέλεσμα της προσδοκίας για κάποιας μορφής οικονομικής αφαίμαξης και την κοινωνικό - κρατική πατρωνία.

    Δεν χρειαζόμαστε αυτούς που καταχρέωσαν και έβλαψαν την Ελλάδα !!!

    Δεν γίνεται να χτίσουμε νέα οικοδομήματα με παλιά, με φθαρμένα υλικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ.

    ΕΙΘΕ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EEEEE Κλέβεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η πρώτη!!!!

    Πολλές είναι, αλλά από τα βαριά χαρτιά δεν ήταν και ο Κιλτιδης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγγνώμη κ. κράσσα, ποιός είστε;
    Όπως θα έλεγε και η Αντζελα Δημητρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κα Κουβελου - 1.000.000 ευρω ήρθε η ωρα της αποκαθηλωσης σας. Μας τελειωσατε πολιτικα και χαιρομαστε για αυτο. Χαιρομαστε που θα πατε στα τσακιδια. Αλλα πιο πολυ θα χαρουμε οταν μας παρατησει η ευρωπη και επικρατησει το χαος. Θα ειναι η μοναδικη ευκαιρια Κουβελου να σας κρεμασουμε αναποδα εσας και το γαμημενο το σοι σας που διελυσε την Ελλαδα μας.\
    Καταλαβες κουβελου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ Η ΝΤΟΡΑ;

    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΑΖΕΨΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΡΩΗΝ : (ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΝΕΝΟ ΝΤΟΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ, ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΝΑ ΓΛΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΥΛΗ ...)

    ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΑ : ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ... ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΚΠΕΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ.

    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...ΚΥΡΑ ΜΟΥ

    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΔΑΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ. ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση