GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

15 σχόλια

  1. Από τον Βασίλη Μπόνιο

    Απολαμβάνοντας την παγωμένη σαμπάνια του από τη σουίτα της «Μεγ. Βρετάνιας» ο Μιχ. Χριστοφοράκος παρακολουθούσε απέναντι, στο προαύλιο της βουλής, τα καλοταισμένα περιστέρια να τιτιβίζουν. Τα ξημερώματα της 25ης Ιουνίου 2009, όταν οι 8 άνδρες των γερμανικών Ειδικών Δυνάμεων Ασφαλείας μπήκαν στη βίλα στο Ροζενχάιμ, νοτιοανατολικά του Μονάχου, για να τον συλλάβουν τον βρήκαν με τις πιτζάμες να πίνει καφέ στην κουζίνα. «Ήταν ατάραχος σαν να μας περίμενε», αφηγήθηκε...
    ένας από αυτούς. Οι «12 υπουργοί και 153 βουλευτές» που ισχυρίζεται ότι έχει στο χέρι ήταν, όπως αποδείχθηκε, το υπέρτατο διαπραγματευτικό χαρτί του.

    Πέρασαν 3 χρόνια από τότε και μόλις λίγες μέρες πριν ο υπ. Υποδομών Μάκης Βορίδης, με αντάλλαγμα μια συγνώμη και υποσχέσεις για επενδύσεις , άνοιξε ξανά τα κρατικά ταμεία για την γερμανική πολυεθνική.

    Στο μεταξύ κανείς πολιτικός δεν τιμωρήθηκε για τα 120 εκατ. ευρώ σε «ελληνικές» μίζες που ταυτοποιήθηκαν επίσημα-γύρευε πόσες είναι οι ανεπίσημες.

    Απεναντίας ακόμη και ο Θοδ. Τσουκάτος που παραδέχθηκε ότι πήρε 1 εκατ. ευρώ για τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, επέστρεψε στη πολιτική ζωή του τόπου με άτυπο ρόλο στο επιτελείο του Βενιζέλου.

    Όσο για τον περίφημο «δραπέτη» Χρήστο Καράβελα –πρώην διευθυντής τηλεπικοινωνιών της εταιρείας-που τάιζε τις γάτες της Αντιπάρου με αστακούς και κεφαλόπουλα παραμένει άφαντος για τα εγχώρια λαγωνικά!

    Είναι το ίδιο κράτος που, ως άλλος Νέρων, παρατηρεί εκατοντάδες πολίτες του να αυτοκτονούν πολτοποιημένοι από το βάρος της ανέχειας, άλλους να κουρνιάζουν άστεγοι με χαρτόκουτα στους δρόμους η να περιμένουν στις ουρές του Άουσβιτς της ΔΕΗ για να πληρώσουν το χυδαίο χαράτσι που εμπνεύστηκε ο «απόγονος» του Ελευθερίου Βενιζέλου, Ευάγγελος!

    Σ’ αυτό το κολομβιάνικο σκηνικό ο Πρόεδρος της Βουλής και θαυμαστής της αοιδού Πέγκυς Ζήνα Πετσάλνικος, φρόντισε -όπως κάθε χρόνο- να απαλλοτριώσει τα πόθεν έσχες των εθνοπατέρων από την ιστοσελίδα της Βουλής μετά από παραμονή ελάχιστων ημερών. Για κακή τους τύχη «Το Χωνί» κράτησε τα ντοκουμέντα στα οποία αξίζει να ξαναρίξουμε μια πιο προσεχτική ματιά.

    Σύμφωνα λοιπόν μ’ αυτά οι 300 βουλευτές μας διαθέτουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς 64 εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις 3.948 ακίνητα, 229.908 m2 σε δομημένα κτίρια και 19.879.401 m2 γης!

    Ποιος από σας μπορεί να φαντασθεί άλλη κοινωνική ομάδα, αποτελούμενη από 300 έντιμους εργαζόμενους, με παρόμοια (δηλωθέντα) περιουσιακά στοιχεία;

    Αν υπήρχε δε τρόπος να πληροφορηθούμε και τις υπεράκτιες η «ελβετικές» καταθέσεις τους, το σοκ που θα είχαμε υποστεί θα ήταν πιο ακαριαίο από εισβολή της συμμορίας με τα καλάσνικωφ σε μοναστήρι με παρθένες μοναχές.

    Αυτό δε σημαίνει ότι οι ευκατάστατοι εθνοπατέρες και εθνομητέρες μας , πρώην και νυν, είναι όλοι ανέντιμοι η μιζαδόροι. Δεν γίνεται όμως να μην υπήρξε ούτε ένας τέτοιος, σύμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη που είναι πιο τυφλή από το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΙΛΙΓΓΟΥ
    Πάρτε για παράδειγμα τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος δηλώνει, από κοινού με τη σύζυγό του, καταθέσεις 2.772.998 ευρώ. Ο συνταξιούχος γιατρός –βουλευτής Γιώργος Βαγιωνάς δηλώνει 3. 737.576 ευρώ. Η Ελίζα Βόζεμπεργκ 500.000ευρώ. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος 820.319 ευρώ και επάγγελμα επικοινωνιολόγος.

    Η Μάγια Τσόκλη 976.098 ευρώ. Ο Χρήστος Παπουτσής 645.305 ευρώ. Ο δικηγόρος Δημ. Παπουτσής 671.293 ευρώ. Ο δικηγόρος Γ. Πεταλωτής 441.600 ευρώ. Ο δικηγόρος Αθ. Πλεύρης 302.057 ευρώ. Ο ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης , πρώην υπάλληλος του ΟΤΕ, δηλώνει 227.237 ευρώ. Η ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη 358.000 ευρώ. Ο Δημ. Ρέππας δηλώνει καταθέσεις 250.000 ευρώ. Ο Ντίνος Ρόβλιας 295.617 ευρώ. Η καθηγήτρια -ευρωβουλευτής Χρυσούλα Παλιαδέλη δηλώνει 336.476 ευρώ. Ο Φίλ. Σαχινίδης 532.827 ευρώ. Ο Αντ. Σαμαράς δηλώνει 312.125 ευρώ. Ο Παντελής Οικονόμου 561.000 ευρώ. Ο Παν. Παναγιωτόπουλος 1.638.778 ευρώ.

    Η Έλσα Παπαδημητρίου 400.000 ευρώ. Ο Δημ. Παπαδημούλης 385.154 ευρώ. Ο Μιλτ. Παπαιωάννου 423.382 ευρώ. Ο Κυρ. Μητσοτάκης 298.626 ευρώ. Ο Ηλ. Μόσιαλος 234.30 ευρώ. Η Ντ. Μπακογιάννη 2.540.394 ευρώ.

    Η Άννα Νταλάρα 1.002.765 ευρώ. Η οδοντίατρος Ευαγ. Κουρουπάκη 404.795 ευρώ. Ο πρώην δημόσιος υπάλληλος Κουτμερίδης Ευστάθιος 300.000 ευρώ.

    Ο δικηγόρος Φώτης Κουβέλης 445.263 ευρώ. Ο περιβαλλοντολόγος Σπ. Κουβέλης 327.577 ευρώ. Η κοινωνιολόγος Ρόδη Κράτσα 880.137 ευρώ. Ο Δημ. Κρεμαστινός 1.359.233 εκατ. ευρώ. Ο Σταύρος Λαμπρινίδης 608.35 ευρώ. Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης 300.000 ευρώ. Ο Κώστας Κιλτίδης 280.000 ευρώ.

    Η Μαριλένα Κοππά 492.734 ευρώ. Ο Αναστάσιος Κουράκης 550.000 ευρώ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης 1.638.868 ευρώ. Ο πολιτικός μηχανικός Σταύρος Καλογιάννης 544.482 ευρώ. Ο μετεωρολόγος Νικ. Καντερές 296.050 ευρώ. Ο Κώστας Καραμανλής 1.029.613 ευρώ. Η Εύη Χριστοφιλοπούλου 396.450 ευρώ. Ο Μιχ. Χρυσοχοίδης 451.649 ευρώ. Ο Τηλ. Χυτήρης 784.647 χιλ. ευρώ. Ο Ευτ. Δαμανάκης 1.721.156 ευρώ. Η Άννα Διαμαντοπούλου 420.378 ευρώ. Ο καθηγητής Τάκης Δημητρουλόπουλος 304.821 ευρώ. Ο Δημήτριος Δρούτσας 253.573 ευρώ.

    Αν δεν έχεις μία και διαβάζεις αυτές τις γραμμές δύσκολα συγκρατείς τα δάκρυά σου…

    AΠΟ "ΤΟ ΧΩΝΙ"Βασίλης Μπόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δίλημμα των εκλογών είναι «Ευρώπη ή χάος» δήλωσε τις προάλλες ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δασκαλόπουλος.
    «Ευρώπη ή χάος» ακούστηκε ο αντίλαλος μόλις λίγες μέρες αργότερα - και με τις ίδιες ακριβώς λέξεις - διά στόματος κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου της ΝΔ.
    «Ευρώπη ή χάος» επαναλαμβάνουν και τα φερέφωνα της ΠΑΣΟΚικής προπαγάνδας.
    *
    Φυσικά η - λατρεμένη από τους θιασώτες της - «Ευρώπη» τους δεν είναι άλλη από το «χάος» των...
    δεκάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων ανέργων και των εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων φτωχών.
    Ενα «χάος» που απλώνεται στην ΕΕ από τον Ατλαντικό και τη Μάγχη μέχρι τη Μεσόγειο και τις βόρειες θάλασσες.
    Η «Ευρώπη του χάους» και της κοινωνικής φρίκης,
    το «χάος της Ευρώπης τους»
    - το οποίο έχουν τόσο θράσος ώστε να συνεχίζουν να μας το εμφανίζουν ως «εθνικά επιβεβλημένη και σωτήρια επιλογή» -
    έχει από μνημόνια (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία)
    μέχρι αντεργατικές και φοροεισπρακτικές επιδρομές (Ισπανία, Ιταλία, Δανία),
    από «δάκρυα και αίμα» (Βρετανία)
    μέχρι απηνή λιτότητα (Γερμανία, Γαλλία κ.ο.κ.).
    Εχει, επίσης, και βασικό μισθό 150 ευρώ (Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη)...
    *
    Από τη στιγμή, όμως, που βάλθηκαν να προσδώσουν στη λαϊκή ψήφο τέτοιο «διλημματικό» χαρακτήρα, να που - άθελά τους - αναδεικνύουν κάποια άλλα διλήμματα της εκλογικής αναμέτρησης, που αυτά κι αν έχουν σχέση με το «χάος»...
    Με την ψήφο του, λοιπόν, ο καθένας και η καθεμιά στις εκλογές που έρχονται έχει να απαντήσει στα εξής, για παράδειγμα, διλήμματα:
    Ναι ή όχι στο «χάος» των παιδιών που λιποθυμούν από ασιτία στα σχολεία;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των αλλεπάλληλων χαρατσιών και της ανελέητης φοροαρπαγής;
    Ναι ή όχι στο «χάος» της αμέτρητης ουράς των απόκληρων πίσω από τα καζάνια των συσσιτίων;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των διαλυμένων Υγείας, Παιδείας και Πρόνοιας;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των μισθών και των συντάξεων πείνας από τώρα μέχρι το... 2042;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των αστέγων;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των καθ' εκάστην μνημονίων;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των «λουκέτων»;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των εκατομμυρίων ανέργων και των «εκ περιτροπής απασχολήσιμων»;
    *
    Κάθε ψήφος υπέρ τους,
    κάθε ψήφος υπέρ των ανερυθρίαστων εκβιαστών που εφόσον ο λαός δεν ψηφίσει τη
    «φρίκη δίχως τέλος» που του ετοιμάζουν τότε τον απειλούν ότι θα έχει ένα...
    «φρικτό τέλος» (!),
    θα είναι ταυτόχρονα και ψήφος επιδοκιμασίας, θα είναι «ναι» σε ό,τι προηγήθηκε και σε ό,τι ετοιμάζεται από τους σφαγιαστές του λαού.
    Ολους αυτούς, δηλαδή, που αν ο εκβιασμός τους περάσει, τότε από την επόμενη μέρα των εκλογών, θα επιφέρουν το «χάος» της απόλυτης λαϊκής χρεοκοπίας και της ανείπωτης κοινωνικής συμφοράς.
    Ισχυριζόμενοι, μάλιστα, πως το φρικτό έγκλημά τους έτυχε της λαϊκής έγκρισης και νομιμοποίησης...

    Γράφει:
    ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι χώρες του Χρέους στις χώρες του Χρέους... (κοινώς, η τούρλα της τρέλας)

    Μαύρη Τρύπα και στις Μαύρες Τουλίπες; Μαύρη Τρύπα και στον Προϋπολογισμό της Ολλανδίας; Ε, δεν υπάρχει Θεός! Κι αν υπάρχει δεν είναι καλβινιστής!

    Οπως και να ’ναι, δεν ξέρω τι είναι ο Θεός, αλλά ό,τι και να είναι η Χάρη Του, μάλλον δεν έφτιαξε τους ανθρώπους κατ’ εικόναν και ομοίωσίν Του, αλλά κατ’ εικόνα των αργυραμοιβών και ομοίωσιν του φόβου.

    Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί κράτη, όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Ισπανία κι άλλα, παραβιάζοντας τα Συντάγματά τους δίνουν προτεραιότητα στα συμφέροντα των πιστωτών τους κι όχι στο δικαίωμα των πολιτών τους στην ελευθερία, την αξιοπρέπεια και την ευημερία.

    Δύο ολόκληρα χρόνια στην Ελλάδα οι άνθρωποι υφίστανται περικοπές. Ζουν με περικοπές, μιλούν...
    για περικοπές, σκέφτονται τις περικοπές.

    Δεν είναι φτιαγμένοι για να ζουν έτσι οι άνθρωποι.

    Νέες γυναίκες στην Ιρλανδία μένουν με άδεια τα κρεβάτια τους στο σπίτι να μεγαλώνουν «ορφανά» παιδιά, διότι οι άντρες τους φεύγουν ξανά μετανάστες. Οι «χώρες του χρέους», έγραφε χθες στα «ΝΕΑ» ο εκλεκτός συνάδελφος κ. Ρούσσος Βρανάς, με τους άντρες τους να χάνονται ξανά στα ξένα.
    για να ξεπληρώσουν ένα στεγαστικό που δεν θα ξεπληρώσουν ποτέ.

    Το έχουμε ξαναπεί, δεν θα κουραστούμε να το λέμε: τα χρέη των κρατών είναι μια τρέλα.
    «Ολοι χρωστάνε σε όλους».
    Τα χρέη είναι μια τερατώδης, γεωμετρικώς μεγενθυνόμενη, φούσκα – ένα πρόβλημα που δεν θα λυθεί ποτέ, διότι δεν πρέπει να λυθεί ποτέ. Οχι πως δεν μπορεί να λυθεί, να ρυθμιστεί, να διευθετηθεί - μπορεί! και εύκολα.
    Ομως, δεν «πρέπει» να λυθεί, διότι το χρέος είναι εργαλείο.

    Ολη αυτή η τούρλα της τρέλας που προκαλεί το χρέος όσον είναι στο κέντρο της ασκούμενης πολιτικής, θα έχει ως αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ληστεύονται στην πηγή του πλούτου που οι ίδιοι παράγουν. Θα είναι μονίμως σκλάβοι υποχρεώσεων που δεν δημιούργησαν οι ίδιοι.

    «Ολοι χρωστούν σε όλους» και η Γερμανία! και οι ΗΠΑ! και η Ολλανδία! απλώς οι πιο ισχυροί υποτάσσουν μέσω του χρέους τους πιο αδύνατους για να τους ληστεύουν στη συνέχεια στο διηνεκές. Κάνοντάς τους ακόμα πιο αδύναμους.

    Απόδειξη η Ελλάδα.
    Δύο χρόνια τώρα γίνεται όλο και πιο αδύναμη
    Καταδικασμένη σε μια αέναη «γιορτή του γιαουρτιού», πιο αναξιοπρεπής κάθε μέρα από την προηγούμενη, πιο ζαλισμένη, όλο και πιο εγκλωβισμένη σε αυτήν την ξαφνική αιχμαλωσία.
    με το σοκ ενός διαρκούς θανάτου όλο και πιο παραλυτικό. Για δείτε πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό το σοκ, πόσο παραλυτικός είναι αυτός ο θάνατος: αν, για παράδειγμα, αυτοί που μας έφεραν έως εδώ είναι το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ., πάλι αυτοί οι δύο ζητούν την ψήφο μας στις εκλογές, λες κι είναι άμωμοι λες κι έχουν σχέδιο!

    Του Στάθη από enikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απόδειξη η Ελλάδα.
    Δύο χρόνια τώρα γίνεται όλο και πιο αδύναμη
    Καταδικασμένη σε μια αέναη «γιορτή του γιαουρτιού», πιο αναξιοπρεπής κάθε μέρα από την προηγούμενη, πιο ζαλισμένη, όλο και πιο εγκλωβισμένη σε αυτήν την ξαφνική αιχμαλωσία.
    με το σοκ ενός διαρκούς θανάτου όλο και πιο παραλυτικό. Για δείτε πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό το σοκ, πόσο παραλυτικός είναι αυτός ο θάνατος: αν, για παράδειγμα, αυτοί που μας έφεραν έως εδώ είναι το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ., πάλι αυτοί οι δύο ζητούν την ψήφο μας στις εκλογές, λες κι είναι άμωμοι λες κι έχουν σχέδιο!

    Σχέδιο του στιλ να επαναφέρει ο κ. Βενιζέλος στο προσκήνιο την κυρία Γεννηματά! Την κυρία Τίποτα! Την κυρία που εις ουδέν εξ όσων ησχολήθη πέτυχε κάτι! Αλλά, αν η κυρία Γεννηματά είναι η λύσις μόνον και μόνον επειδή φέρει ένα όνομα που έχει την αξία του, ανεξαρτήτως αν το τιμά και η ίδια, τότε εξηγείται (και απ’ αυτό) γιατί μας φθάσανε έως εδώ και γιατί θα μας πάνε ακόμα παρακάτω.

    Αν η λύσις που μας προσφέρει απ’ την πλευρά του ο κ. Σαμαράς είναι ο κίνδυνος της «ακυβερνησίας» στην περίπτωση που δεν εκλεγεί ο Βοριδοδώνιδας, αν δεν είναι ήδη «ακυβερνησία» (από ελληνικής πλευράς) η Σιδηρά Διακυβέρνηση της Τρόικας τότε γύρω-γύρω απ’ τα ίδια θα στριφογυρίζουμε, όπως το κουνούπι γύρω απ’ τον λύχνο, ώσπου να χαθούμε.

    Οχι, κυρίες και κύριοι, δεν είναι φτιαγμένοι για να ζουν έτσι οι άνθρωποι. Εχουν προσθέσει στον εαυτόν τους ικανό ιστορικό φορτίο οι πολίτες, δεν μπορούν να τους το αφαιρέσουν οι τοκογλύφοι. Είναι άφρονες, αν το νομίζουν.

    Για το 8ωρο, επί παραδείγματι, χύθηκε αίμα για να κατακτηθεί. Και θα χυθεί αίμα για να ανακτηθεί
    Είναι τόσον απλό.
    Κι αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν θα έχουν αυτό το αίμα στον λαιμό τους - πολύ που τους νοιάζει, θα μου πείτε. Συμφωνώ μαζί σας. Είναι τόσον ηλίθιοι που νομίζουν ότι θα πάρουν τα κέρδη τους μαζί τους στον τάφο τους.

    Οπως σας έλεγα και στην αρχή, δεν ξέρω αν υπάρχει Θεός, δεν ξέρω αν μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι, ξέρω όμως, ότι υπάρχει ο άνθρωπος.
    Ο οποίος ίσως να μη γνωρίζει γιατί ζει, ψάχνει όμως πάντα τον τρόπο για να ζει. Κι ο τρόπος αυτός μάλλουν του ελεύθερου είναι παρά του σκλάβου...

    Του Στάθη από enikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To προβλημα στην Ελλαδα ειναι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια.

    Αυτα τα σκυλια ΠΡΕΠΕΙ να εξοντωθουν ενα προς ενα..

    Με εννοειτε φιλοι μου?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SIGA RE,DEN FTANEI POY TA GAMHSATE OLA, 8ELETE KAI DIAGRAFH XREOYS RE OYST APO KEI PALIOTEMPELHDES.

    METANASTHS ELLHNAS, POY DEN 8ELEI NA PLHROSEI ALLO TOIS DIKIES SAS MALAKIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με εννοειτε φιλοι μου?

    τζων

    Tι να εννοήσουμε ρε αγόρι μου;
    Ένα συνηθισμένο φασιστόμουτρο είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με εννοειτε φιλοι μου?

    τζων

    Tι να εννοήσουμε ρε αγόρι μου;
    Ένα συνηθισμένο φασιστόμουτρο είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλω πρώτα να συγχαρώ τον ανώνυμο που συγκέντρωσε τις πυρφόρες γραφίδες των Μπόνιου,Μπογιόπουλου,Στάθη και να του προτείνω, αν έχει χρόνο να συνεχίσει να συγκεντρώνει και να αποδελτιώνει τέτοια κείμενα και να τα αναρτά όπου μπορεί. Κάνουν καλό, ξυπνούν τους κοιμισμένους και λένε αλήθειες.
    Να συγχαρώ επίσης τον Τζών και να προστέσω.Αμήν και πότε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετανάστη έλληνα πες μας σε ποια χώρα είσαι για να σου απαντήσω κατάλληλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς τους Εθνοπατέρες; μας…..

    Κυρίες και Κύριοι έχετε καταλάβει ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι την στιγμή που οι μισοί και πάνω Έλληνες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, την στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις κύριες και επικουρικές, φάρμακα, υποχρεώσεις προς προμηθευτές, υποχρεώσεις προς ιδιώτες γιατρούς και κλινικές, η συμπαθής τάξη των Φαρμακοποιών κερδίζει για τις πωλήσεις φαρμάκων προς ασφαλισμένους με κέρδος πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ 30/100 ; Κατά δήλωση του Λοβέρδου 36/100, κατά δήλωση του προέδρου των φαρμακοποιών 26/100, και έτσι πήρα ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ!
    Είσαστε στα καλά σας; Από πού και ως που και με ποια λογική πρέπει να έχουν αυτό το κέρδος; Είσαστε μήπως αιχμάλωτοι των φαρμακοποιών; Μήπως τίποτα υψηλά ιστάμενοι αιματορουφήχτρες προστατευόμενοι σας πρέπει κατ’ αυτούς, αλλά και κατά εσάς που τους το επιτρέπετε ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε να τρώνε με σαράντα μασέλες;
    Αλλά όπως και να έχει το πράγμα η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ! Γι’ αυτό ντροπή και ξανά ντροπή σας εσείς στραγγαλίζετε με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας τους Έλληνες, γιατί αν εσείς ήσασταν εντάξει στα καθήκοντα σας δεν θα υπήρχε αυτή η ασυδοσία…
    ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΩΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ETOIMAZOYN TO NEO ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΡΑΓΚΙ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΑΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ 7 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΛΑ Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΙ ΓΕΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ
    ΒΛΕΠΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ,ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...
    ΤΡΕΛΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...
    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ EL PAIS ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ !!!
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !!!
    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ
    Η DEUTSCHE BANK ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση