GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο θράσος από τον Λαυρεντιάδη...

Ζητάει και τα ρέστα ισχυριζόμενος ότι του "άρπαξε" την Proton Bank η ...τρόικα! Από τον Θανάση Λεπίδη Ζητάει και τα ρέστα ισχυ...

Ζητάει και τα ρέστα ισχυριζόμενος ότι του "άρπαξε" την Proton Bank η ...τρόικα!

Από τον Θανάση Λεπίδη

Ζητάει και τα ρέστα ισχυριζόμενος ότι του "άρπαξε" την Proton Bank η ...τρόικα, με ανακοίνωσή του ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, λίγες ώρες μετά τη άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για σειρά κακουργηματικών πράξεων!
Με απίστευτο θράσος, που θυμίζει ...Κοσκωτά, κάνει λόγο επίσης για σχέδιο συνομωσίας εναντίον του επικαλούμενος ακόμη και τον Θεό!!!
Αναλυτικά, η δήλωση του έχει ως...
εξής: «Αρνούμαι το σύνολο των αποδιδόμενων σε μένα κατηγοριών. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αλήθεια και την προστασία της τιμής της οικογένειάς μου και της υπόληψής μου. Θα αποδείξω το μέγεθος της συνομωσίας που εξυφάνθηκε εναντίον ενός Έλληνα επιχειρηματία που πιστεύει στην Ελλάδα και στο Θεό. Επισημαίνω την ανασφάλεια που νιώθω ως Έλληνας πολίτης παρακολουθώντας τους εκπροσώπους του πολιτικού και δικαστικού κατεστημένου συστήματος, να αλληλοκατηγορούνται δημόσια για την εξυπηρέτηση συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, που οι εισαγγελείς είτε αγνοούν, είτε επιλέγουν να αγνοούν.
Η αλήθεια βέβαια είναι μία και είναι πολύ απλή: Άρπαξαν μια τράπεζα από τα χέρια χιλιάδων Ελλήνων μετόχων και έστησαν την πρώτη τράπεζα ιδιοκτησίας τρόικας. Στο πλαίσιο αυτό προσέφυγα στο Συμβούλιο της Επικρατείας και κατέθεσα αίτηση ακυρώσεως κατά της απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπουργού Εθνικής Οικονομίας για την «τροϊκοποίηση» της τράπεζας. Δεν συμβιβάζομαι με καμιά νοσηρότητα και δεν εκβιάζομαι. Δεν συμβιβάστηκα ούτε καν με την ασθένειά μου. Είμαι μαχητής, διότι για μένα η νίκη είναι συνήθεια».

19 σχόλια

  1. Μετά την απόφαση για την καθιέρωση της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία ( Γυμνάσια ) με Νόμο της Νέας Δημοκρατίας, Εφημερίς της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας Αθήνα 20 Ιουνίου 2006, ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006, και με την ισχύ του να ξεκινά από το σχολικό έτος
    2006 − 2007, με την υπογραφή του Γεωργίου Καλού Υφυπουργού Παιδείας, και που βέβαια δεν εφαρμόστηκε γενικώς για να μην κινδυνέψει με κατάργηση από μαζικές αντιδράσεις, καθώς φαντάζεστε τι θα γινόταν να πετούν τα Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από την Λήμνο και αποκάτω στο σχολείο να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, το φριχτότερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην ανθρωπότητα καθώς ο σκοπός δεν είναι η μάθηση αλλά η μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου που έχει γίνει ποτέ σε μαζική κλίμακα σε βάρος του Ελληνισμού από την Τουρκία, ο εκτουρκισμός των Ελληνόπουλων καθώς οι λεπτομέρειες που περιγράφονται για την διδαχή της αποτελούν μνημείο πλύσης εγκεφάλου, αλλά και την μεγαλύτερη επιτυχία της Τουρκικής διπλωματίας εις βάρος της Ελλάδας μας, γιατί αυτή η διπλωματία υποχρέωσε την κυβέρνηση Καραμανλή να το κάνει, ποιος ξέρει με ποιους εκβιασμούς από τους Τούρκους που ασφαλώς ξέρουν και τα άπλυτα και τα πλυμένα και κυβερνώντων και μη κυβερνώντων στην Ελλάδα για να προωθούν ευκολότερα τους σκοπούς τους εις βάρος μας, ( δέστε τι έγινε με την Ελληνοαλβανική ΑΟΖ που είχαμε συμφωνήσει με τους Αλβανούς αλλά με επέμβαση της Τουρκίας η Αλβανία υπαναχώρησε και οι πολιτικοί μας την κάνανε γαργάρα) ( πως και γιατί ; ) και την εν συνεχεία ανθελληνική στάση όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων και κομμάτων καθώς ναι μεν έγινε η καθιέρωση της γλώσσας αλλά εν συνεχεία δεν κινήθηκαν για να αποσυρθεί ο νόμος.
    Μετά την είσοδο στα Ελληνικά; Κανάλια τηλεόρασης των Τουρκικών τηλεοπτικών σειρών με αυτούς τους γλυκανάλατους, ευγενικούς, τίμιους, Ελληνοπρεπείς ως ένα σημείο Τούρκους ηθοποιούς, τους καλούς
    και αγαθούς οικογενειάρχες, τους καλοντυμένους, με τα ωραία σπίτια και τοποθεσίες, τους καθημερινούς ανθρώπους που αναζητούμε σε αυτήν την εποχή να μας συνδράμουν που δεν τους βρίσκουμε, αλλά τους βρήκαμε στην Τουρκία μέσω αυτών των τηλεοπτικών σειρών, ( είδες τι Ωραία είναι στην Τουρκία; Λέει η μια Κότα στην άλλη) και το ξεκίνημα διαφήμισης ξένων γλωσσών μέσω CD όπου μας λένε μάθε αγγλικά, και λοιπά αλλά και Τούρκικα καθώς η διαφήμιση θεωρεί την Τουρκική γλώσσα πλέον στις πιο σπουδαίες του Κόσμου., ήρθε και η πλέον προδοτική κίνηση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ , ΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Μπορώ να μην αναρωτηθώ πόσο πουλημένα τομάρια είναι αυτοί που δέχτηκαν την Τουρκική γλώσσα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, αυτοί που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου κάθε βράδυ στα σπίτια μας με τα Τούρκικα σήριαλ, και τώρα ΑΥΤΟΙ με την εκδηλωθήσα πρόθεση τους στην Κωνσταντινούπολη να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;
    Και όσο για αμοιβαιότητα επενδύσεων μεταξύ μας με τους Τούρκους για τις επενδύσεις Ελλήνων στην Τουρκία ξέρουμε ότι όταν θα τους ζορίσουν θα αμολήσουν τον < ΟΧΛΟ > ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΑΜΟΥΝ και για τις δικές τους εδώ θα στείλουν τα F16 ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΔΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ < ΕΘΝΑΡΧΗ > ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η ρουχλα ο περεσβευτης στη μεση που εχει αδυναμια στο κρητικο γαμοπιλαφο!!
    Α ρε Κοσκωτα,εσυ τελειωσες νωρις οχι ομως και τα Κωσκοτοπαιδα σου που εχουν γεμισει ραδιοφωνα,τηλεορασεις και εφημεριδες!Αφου σιριστηκαν αρκετο καιρο με τα κλεμμενα..
    Ρεταλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ
    Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
    ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

    ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ....ΑΠΕΙΡΑ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πασοκ ρε φτωχομπινεδες..
    θα σας παρουμε οτι σας εχει απομεινει
    μετα τι εκλογες..
    αι σιχτιρ πια κλαψιαρες κοτες..
    αφου δεν μπορειτε να υπερασπιστειτε
    ουτε τα ψιχουλα που σας πεταγαμε,
    αυτοκτονειστε και απαλλαξτε μας απο τη θλιβερη σας υπαρξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΗ ΩΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΙΜΗ?...ΠΑΧΥΝΕ..ΩΡΕ ..ΤΑΜΑΜ ΘΡΕΦΤΑΡ..ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΜΕΙ ΩΡΕ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ..ΓΙΑΥΤΟ ΩΡΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΜΑΖΙ ΝΑ ΛΙΓΔΟΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΗΡΙ,,...Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.19 Αν δεν κἀνεις πλἀκα, να ξἐρεις,πως οι πασὀκοι θα γἰνουν μετανἀστες στην κὀλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Λαυρεντιἀδης τα 700 εκατ'τα ἐφαγε με πολιτικοὐς και δημοσιγραφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ "ΠΑΣΟΚ". ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΝΑ "ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ". ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ.
    ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΪΚ ΑΠ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ, Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ -ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, (Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ ΟΙ "ΕΡΕΥΝΕΣ" ΓΙΝΟΝΤΑΙ; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΠΙΣΗΜΟΙ" ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ'21. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαγορεύθηκε η έξοδος από την Ελλάδα του Λαυρεντιάδη.
    Ξέρει κανείς αν είναι στην Ελλάδα ή την "ηρωική" δήλωση την έκανε εκ του ασφαλούς έξω;
    Το λαμόγιο πόσα λεφτά έδωσε για να αγοράσει τα λαθρόβια έντυπα του "ασυμβίβαστου" Τράγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαγορεύθηκε η έξοδος από την Ελλάδα του Λαυρεντιάδη.
    Ξέρει κανείς αν είναι στην Ελλάδα ή την "ηρωική" δήλωση την έκανε εκ του ασφαλούς έξω;
    Το λαμόγιο πόσα λεφτά έδωσε για να αγοράσει τα λαθρόβια έντυπα του "ασυμβίβαστου" Τράγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο (Λούα –Λούα ) ως αρέσκεται να τον αποκαλούν, τέως συνομιλητής του Μπαράκ Ομπάμα, βασικός χρηματοδότης της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ το 2009, φίλος και συνεργάτης με το Μπακογιαννείκο, αγοραστής της τραπέζης Ωμέγα του Μπακατσελου , μαικήνας της τέχνης, πάτρωνας των ξεπουλημένων ΜΜΕ, τους τελευταίους μήνες βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της...Ελληνικής Δικαιοσύνης .

    Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως στην Ελλάδα κανένας επιχειρηματίας δεν ανακάλυψε μόνος την υπεξαίρεση ή την αυθαιρεσία. Ο Λαυρεντιάδης πέρασε πρώτα από τα πολιτικά γραφεία, έγινε αιμοδότης του πολιτικού συστήματος, κινήθηκε με ένα κοκτέιλ ως τις εκθέσεις τέχνης και τις κοσμικές συγκεντρώσεις και κατέληξε στα γραφεία των εκδοτών με ένα μπλοκ επιταγών στο χέρι.

    Αγόρασε ποσοστά από το ΔΟΛ, τον ΠΗΓΑΣΟ του Μπόμπολα, τον όμιλο Αλαφούζου, τις εκδόσεις Λιβάνη, το VETO του Τριανταφυλλοπουλου, το ΠΟΝΤΙΚΙ, περιοδικά, αλλά και κουτσά άλογα της δημοσιογραφίας.
    Εξυπηρετούσε έτσι δύο σκοπούς.

    Έδινε την εντύπωση ενός ισχυρού επενδυτή, αλλά κυρίως εξασφάλιζε τη σιωπή των εν δυνάμει αντιπάλων που έκανε συμμάχους.

    Το σίγουρο είναι ότι το “αρχιλαμόγιο” ο Κορυδαλλός δεν το χωράει, όσο και αν η δικαιοσύνη τον ακουμπάει, αφού ο Βουβουζέλος με την Δρακουλίνα και το πέριξ αυτών άθλιο πολιτικό κατεστημένο τον βοηθάει να απαλλαγεί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ.

    ΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, Η ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΤΗΜΑΤΩΝ Π.Χ.ΣΤΗΝ ΣΑΒΟΙΑ...

    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η SIEMENS, ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ "PLACID BLUE", ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποια πέτρα η σκάνδαλο κι αν σηκώσεις , θα βρείς από πίσω την Oσία Οικογένεια του Μητσό- Ντόρα-Κούλα… του γνωστού φαταούλα δράκουλα των Χανιών .

    Τι θα έκανε ο ΛΟΥΑ–ΛΟΥΑ χωρίς την πατρωνία …της Οσιας Οικογένειας των αδήφαγων αρπαχτικών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτούς και αυτές φταίνε τα σκύβαλα που τους στηρίζουν ακόμα, τους είδατε τρέχανε με το δυο ευρώ στο χέρι και τους ψήφιζαν και μια και δυο και τρις φορές , ξεχνώντας όμως ότι δεν έχουν μόνο αυτοί την τεχνολογία για να μας λένε μαλακίες, τους κατέγραψαν ώστε να ψαχτουν τα περιουσιακά στοιχεία, πόσους συγγενής έχουν στο κομματικό κράτος , και που στο διάολο είχαν και έχουν τα λεφτά;

    Κάτι που Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ μαζί με όλα μα ΟΛΑ τα ΜΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ως καμματικες βάσεις τους..

    Αυτά βέβαια δεν θα αποκαλύπτουν από τους υπάρχων σάπιο ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ , έτσι κύριε Λοβερδε; .. συμφωνείς ότι είναι η ώρα να εφαρμοστεί το άρθρο 120 του συντάγματος ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..

    Ντρέπομαι και για την ηγεσία της αστυνομία που ξεχνάνε ότι ο ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει του Ελληνες πολίτες, και αυτοί την κατάντησαν (ΣΧΕΔΌΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΩΤΈΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ) να φυλά ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πολιτικούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙΣΗ ΤΗΣ ZOUGLA GR ...EXEI ENΔΙΑΦΕΡΟΝ KAI ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑ ΧΑ XA XA XA..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ..ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 19200 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα μέλη του Δ.Σ δεν έχουν ευθύνη για το μπάχαλο αυτό; ο κ. Νίκος Παπανδρέου δεν έχει ευθύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μωρή πουτάνα τζων, γιατί δε μας λες τι θα ψηφίσεις?

    Φοβάσαι μη σε πάρει με τις πέτρες ο κοσμάκης?

    Θα σου πω εγώ τι θα ψηφίσεις, δεξιό τραβέλι της Συγγρού, τζων:

    Θα ψηφίσεις την "αντι-μνημονιακή" κωλοτούμπα, ΠΟΛΑ-Σαχλαμαρά και θα βάλεις και σταυρό στον (πλέον) ομόσταβλο σου, φασίστα Βορίδη.
    Και θα πάρεις ως έπαθλο από τον... "Μάκη", "Το Χρυσό Τσεκούρι".

    Ουστ, γαμημένη φασίστρια δεξιοπουτάνα, κ. τζων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μιμή,
    σε βλέπω μπρατσωμένη.
    Εμμμ βέβαια,πάνω-κάτω,πάνω κάτω...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 25 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ???ΠΟΙΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ PROTON ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ??ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΠΑΛΛΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση