GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε όλο το απαγορευμένο "Μακελειό" του Στέφανου Χίου...


6 σχόλια

  1. RE AI GAMHSOU
    KSANA ME TON MALAKA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ..ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ..ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αφρόκεμα του σκατού.Επεσε στην παγίδα του σιχαμέμου του κουρή ο σιχαμένος ο χίος.Αφού τον άφησε και βρώμησε την συχνότητα με τις μαλακίες που έλεγε, σαν μεγαλοπουστοβρωμικοδιαπλεκόμενος μας απάλαξε απο την βρωμερή παρουσία του, εξασφαλίζοντας την προσωρινή του ελπίζω αμνηστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλαδα εχει το μεγαλυτερο ελλατωμα απο όλους τους λαούς του κόσμου. ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ.
    Οι Ελληνες είναι της αρχης να ψοφησει η γελαδα του γείτονα, να καεί το σπίτι του γειτονα, εγω ειμαι καλα δεν γαμιουνται ολοι, λαός παρτακιας βολεψακιας.
    Εχουμε πολλά πρωτεία σαν χώρα θετικά και αρνητικά αλλα αυτό που συμβαίνει σήμερα στην χωρα που ισοπεδωνονται τα παντα εχει καταστραφει καθε ικμαδα προοπτικης και ελπίδας και ακόμα υπάρχουν ανθρωποι που τρεχουν πίσω από τους θύτες σίγουρα είναι παγκοσμιο φαινόμενο.
    Ο καθενας μπορεί να καταλαβεί τους ιδιοτελείς σκοπούς του καθένα από αυτούς. Σας θυμίζω τους φύλακες με ορκο αφοσίωσης στον Κανταφι πολλοί από αυτους έστρεψαν τα οπλα εναντιον του και όσοι του εμειναν πιστοί εκτελεστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Σιγουρα δεν εχουν καμία πολιτική ιδεολογία και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η βόλεψη και η άρπαχτη ασχετως αν στην χωρα δεν μείνει πετρα στην πέτρα. Ο νόμος της επιβίωσης για το πιο άγριο ζώο της φύσης τον άνθρωπο το πιο άπληστο ματαιοδοξο και εκφυλισμενο είδος.
    Από την γενια μου που κατεστρεψε την χώρα δεν προσδοκω τίποτε γιατι αποδείχθηκε ότι για αυτα που φωναζαμε σαν νεολαίοι ήταν γιατι είμασταν εξω από την κουτάλα και τρωγανε οι άλλοι. Μολις της δοθηκε η ευκαιρία να ερθει στην εξουσία έδειξε την γυμνια της και την ξεφτιλισμενη ψυχη της.
    Περιμένω από την νεα γενια και το βλέπω στα ματια του γιου μου να ανατρεψει ολα αυτα τα καθαρματα που με ψεμματα κλεψιες απατες κομπινες γλυψίματα αναρριχηθηκαν σαν ερπετα στην εξουσία.
    Ειναι γλοιώδη ερπετά και το μονο που τους αξίζει είναι ο θάνατος τιποτε λιγότερο καμία επιείκια στους προδοτες και δοσίλογους σε ολη αυτη την πολιτική αληταρια σε ολα αυτα τα μπασταρδογεννήματα στην πιο ξεφτιλισμενη μορφή ανθρωπινης εκφρασης στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση