GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ...

Tου Χρυσόστομου Μπούκα Κέρκυρα 24-3-2012 Η ημερομηνία των εθνικών εκλογών -μέχρι στιγμής- φαίνεται συγκεκριμένη. Τα κόμματα προετοιμάζον...

Tου Χρυσόστομου Μπούκα
Κέρκυρα 24-3-2012

Η ημερομηνία των εθνικών εκλογών -μέχρι στιγμής- φαίνεται συγκεκριμένη. Τα κόμματα προετοιμάζονται να απευθυνθούν στον Ελληνικό Λαό με προγράμματα, θέσεις, προτάσεις και πρόσωπα, για να διεκδικήσουν την προτίμησή του.
Υπάρχει χρόνος για την εκλογική προετοιμασία των κομμάτων, αρκεί αυτός να μην...
περάσει ανεκμετάλλευτος, είτε από αδυναμία είτε από σκοπιμότητα.
Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, για να ανακτηθεί μέρος της χαμένης πολιτικής αξιοπιστίας του πολιτικού φορέα επιβάλλεται η ανοιχτή, διαφανής και ειλικρινής δημοκρατική διαδικασία πολιτικού προγραμματισμού και ανάδειξης των υποψηφίων βουλευτών στην Κέρκυρα.
Σύγκλιση Νομαρχιακής συνέλευσης ή τουλάχιστον χάραξη προγραμματικών θέσεων του κινήματος από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ με πολιτικούς άξονες και στόχους ρεαλιστικούς και εφικτούς για τα συμφέροντα των Κερκυραίων πολιτών.
Κάθε μέλος ή φίλος του κινήματος που φιλοδοξεί να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, να δηλώσει την πρόθεσή του, ώστε η Νομαρχιακή Επιτροπή στη διευρυμένη της σύνθεση να διεξάγει προκριματικές εκλογές με κάλπη.
Τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος να εκφράσουν την ελεύθερη βούλησή τους με την διάφανη και δημοκρατική διαδικασία στα πρόσωπα που επιθυμούν να τους εκπροσωπήσουν στο δύσκολο προεκλογικό αγώνα του ΠΑΣΟΚ.
Δεν καινοτομώ. Υπερασπίζομαι αυτά που προβλέπονται στο καταστατικό του κινήματος (άρθρο 50) που ομόφωνα συνομολογήσαμε και ψηφίσαμε στο συνέδριο.
Υπενθυμίζω ότι για τις επιλογές των υποψηφίων προσώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το καταστατικό παρέχει την δυνατότητα εναλλακτικών προτάσεων για την αξιολόγηση των υποψηφίων (άρθρο 49) σε αντίθεση με την ανάδειξη των υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές που προβλέπει κατηγορηματικά προκριματικές εκλογές, εφόσον φυσικά ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι οι παρούσες εκλογές προκηρύσσονται πρόωρα, αλλά φυσικά κανέναν δεν αιφνιδιάζουν όταν όλοι γνωρίζουμε εδώ και πολύ χρονικό διάστημα πριν, πότε αυτέ θα διεξαχθούν.
Με ελεύθερη βούληση και κάλπη πρέπει να εκφραστούμε συνολικά. Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι τα αποτελέσματα της δημοκρατικής αυτής έκφρασης και επιλογής των υποψηφίων δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθούν από κανένα φυσικό πρόσωπο ή όργανο του κινήματος Αντιθέτως, θα θέσουν διαχωριστική γραμμή από τον βυζαντινισμό, τον παραγοντισμό και την υπονόμευση των διαδρομιστών της Ιπποκράτους.
Η εποχή είναι πολύ δύσκολη και επιτέλους πρέπει να υπάρξει ειλικρίνεια, διαφάνεια, δημοκρατική έκφραση για τα πρόσωπα που θα υπερασπιστούν με ανιδιοτέλεια και αγωνιστικότητα τα συμφέροντα των Κερκυραίων πολιτών.
Διαφορετικά, ο υποψήφιος μπορεί να γίνει παρακολούθημα ενός συστήματος που καταδυναστεύει την ελεύθερη βούληση και γίνεται υποχείριο του παραγοντισμού. Δεν είναι ικανός να απαιτήσει, δυναμικά αν χρειάζεται, συμφέροντα των πολιτών και του τόπου.
Δημόσια και έγγραφα δηλώνω για μία ακόμα φορά την φιλοδοξία μου να είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ χωρίς να απεμπολώ τις αξίες μου που είναι ταυτόσημες με την ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος: εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη και ανθρωποκεντρική πολιτική.
Η βουλευτική ιδιότητα δεν αποτελεί επαγγελματικό προσανατολισμό, αλλά υπηρεσία σε αξίες για τα λαϊκά συμφέροντα.

9 σχόλια

  1. ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΟΚΟ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΛΕΠΕ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΕΣΥ Ο "ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ" ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΜΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΗ;
    ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΕΣ-ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΙΣΩΣ Η ΠΑΣΟΚΟΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΡΑΖΟΝΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ;
    ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΞΥΓΚΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ "ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ.
    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριεεεεε...... Μπούκα.

    "αλλά υπηρεσία σε αξίες για τα λαϊκά συμφέροντα."

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΞΙΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ; ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ; Η ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ;

    ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΡΙΕ..... ΤΑΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη τυχόν και ψηφίσετε κόμμα που δεν εκδώσει και μοιράσει έντυπο με τις προγραμματικές του δηλώσεις!
    Και όταν λέμε προγραμματικές δηλώσεις εννοούμε με το ν και με το σ, για το τι ακριβώς θα κάνει αμέσως μετά.
    Μη τυχόν δεχτείτε μισόλογα που θα τους αφήνουν περιθώρια να πουν ότι δεν είχαν δεσμευτεί για κάτι και να σας λένε την μ@λ@κί@...εμείς έχουμε την λαϊκή εντολή για τα επόμενα 4 χρόνια.
    Και κλείνοντας, έτσι και παρεκκλίνουν και στο ελάχιστο από αυτά που έχουν δεσμευτεί και τους αφήσετε,...είστε άξιοι της μοίρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ "ΛΑΔΙ" ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΕΟΣΩΤΗΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ 10. ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΟΥ 1981.
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΣΑΣ;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ "ΠΑΡΤΥ" ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε μακλακισμένα παγανέλια, εμείς το μάκη, το σαββουρογάμη, τον διώξαμε από το χωριό γιατί ξέραμε τι πουσταριό και μαλάκας ήτανε και τον στείλαμε, στην Κέρκυρα, σε σας απέναντι να σας σώσει... Πάρτε τον παγανέλια ΧΑΡΙΣΜΑ σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 24 Μαρ 2012 8:20:00 μ.μ. η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ σου κάνει μπαμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καζάκης στον Καμμένο ή τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α ;
    ( Μερικές απαντήσεις στις μαλακί@@ του απίστευτου τύπου).

    Ο οικονομολόγος και ιδρυτικό στέλεχος του "ΕΠΑΜ" Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό και σε δημοσιογράφο που δεν μας έχει πει πόσα έφαγε από τον "ΑΘΗΝΑ 2004", επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    «Συζητάμε την δυνατότητα καθόδου στις εκλογές, σαν μέρος μιας ευρύτερης συμπαράταξης δυνάμεων», επεσήμανε.

    Ο Δ. Καζάκης ανέφερε ότι το Ενιαίο Παλλαϊκό Μετώπο μπορεί να στηρίξει οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο, ακόμη και οποιαδήποτε κυβέρνηση, «αρκεί να μας διασφαλίσει μια σειρά στοιχειώδη δημοκρατικά αιτήματα, λειτουργίας της οικονομίας και της κοινωνίας και το γεγονός ότι θα φτάσει μέχρι τέλους στο ξήλωμα αυτών των συμφωνιών και καταστάσεων, που βιώνει αυτή η χώρα εδώ και 2 χρόνια» .
    _______________________________________________
    Πέραν τούτου είπε και τις γνωστές μαλακίες του:
    "Μας έλεγαν να γίνει το PSI για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία και να μην πληρωθούν τα CDS, αλλά αυτά έγιναν".... ποιος σου είπε ρε κακομοίρη ότι θα γίνει το PSI για να αποφύγεις τη θεωρητική "χρεοκοπία";

    Ποιος σου είπε ρε ηλίθιε ότι δεν θα πληρωθούν τα CDS αν γίνει το PSI;

    Γιατί ρε λαμόγιο κρύβεις από τους ηλίθιους ότι τα CDS ήταν τελικά μόνο 1,9 δις που πλήρωσαν ξένες τράπεζες σε ξένους ομολογιούχους;

    Γιατί ρε λαμόγιο δεν τονίζεις ότι η Fitch μας έβγαλε από την κατηγορία "χρεοκοπία" μετά το PSI και το περνάς στα γρήγορα;

    Και σε τελική ανάλυση ρε ηλίθιε, αυτό που λες ελληνική χρεοκοπία έχει καμία σχέση με τη χρεοκοπία που έζησε η Αργεντινή;
    ΟΧΙ βέβαια, γιατί χρεοκοπία με ανοικτές τράπεζες δεν υπάρχει όσο και να χτυπιέται ο ηλίθιος συνομιλητής του Καμμένου.
    Άλλο το να σε κατατάξουν τεχνικά σε "χρεοκοπία" και άλλο να κλείσει η τράπεζα...

    - Ειναι απαραδεκτος και στα εθνικα θεματα


    O Kαζἀκης υπἠρξε δραστἠριος κνἰτης και φανατικὀς σταλινικὀς, θαυμαστἠς του αιμοδιψοὐς Βελουχιὠτη. Απἐκτησε φἠμη, ὀταν ο Δ.Κοντομηνἀς του ἐδωσε ημερἠσιο βἠμα στο σταθμὀ του ΡΑΔΙΟ 9,εντυπωσιἀζοντας απλοϊκοὐς ανθρὠπους. Μἰα μἀχη μεταξὐ Ελλἠνων και λαθρομεταναστὠν την θεωρεἰ «εμφὐλιο πὀλεμο»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ..ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση