GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεμνότητα ζητά (τώρα) από τη Γερμανία ο Βεστερβέλε...

Σεμνότητα καλεί την ίδια του τη χώρα να επιδείξει ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφ...

Σεμνότητα καλεί την ίδια του τη χώρα να επιδείξει ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα "Welt am Sonntag".
Ο κ. Βεστερβέλε προειδοποιεί για τους κινδύνους από την κακή διαχείριση της ισχύος, ενώ, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, τονίζει ότι δεν επιθυμεί να...
 συμμετάσχει στην συζήτηση η οποία μπορεί να προκαλέσει νέα σύγχυση στις αγορές.
«Στην Ευρώπη εκλαμβάνεται η Γερμανία σήμερα ως χώρα με ιδιαίτερη ισχύ και επιρροή. Σε όλη την Ευρώπη γίνεται μια συζήτηση για τον ρόλο της Γερμανίας στην κρίση χρέους. Τώρα θα αποφασιστεί ποια εικόνα της Γερμανίας θα εμπεδωθεί στην Ευρώπη για τα επόμενα χρόνια. Αυτή την φάση πρέπει εμείς να την διαμορφώσουμε με σοφία", επισημαίνει ο κ. Βεστερβέλε και τονίζει ότι ειδικά ο ισχυρός έχει την υποχρέωση να διαχειρίζεται την ισχύ του με ευαισθησία και υπευθυνότητα.
"Όποιος κραδαίνει το τευτονικό ρόπαλο, θα του επιστραφεί ως μπούμερανγκ", λέει χαρακτηριστικά ο γερμανός υπουργός.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις προοπτικές της Ελλάδας και το ενδεχόμενο να χρειαστεί νέο πακέτο στήριξης, ο κ. Βεστερβέλε σημειώνει ότι δεν επιθυμεί να συμβάλει στην ανασφάλεια των πολιτών και των αγορών.
"Έτσι κι αλλιώς, ήδη ως σήμερα, έχει γίνει πολλή σπέκουλα, ακόμη και από υπεύθυνους φορείς, οι οποίοι, κανονικά, θα έπρεπε να καθησυχάζουν την κατάσταση", λέει και αντιτείνει την σημασία "να ανοίξει το επόμενο κεφάλαιο της ευρωπαϊκής ενοποίησης", προτείνοντας την απευθείας εκλογή "Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης" και την εισαγωγή ευρωπαϊκού Συντάγματος, το οποίο θα εγκριθεί με δημοψηφίσματα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

4 σχόλια

  1. Σε ποιον τα λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΑΡΑΓΚΑΣ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΓΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. opos strosate!!θa kimiθite!!!espirate!!!anemous!!!θa θerisete θiela!!!ta βalate me ena lao!!pou den exei maθei na proskina!!!oute na ipokipti!!!tora travate koupi!!!kai eseis kai olo to sinafi sas !!entos kai ektos!!!haiiii!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση