GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πόσο ηλίθιοι είναι όσοι θεωρούν ότι δεν τους αφορά η επίθεση στο Νταλάρα;..."

Γράφει: Χρήστος Παναγιωτόπουλος Δεν θα έγραφα για την επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Νταλάρας, με γιαούρτια και καρέκλες, σε συναυλία στο ...

Γράφει: Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Δεν θα έγραφα για την επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Νταλάρας, με γιαούρτια και καρέκλες, σε συναυλία στο Ίλιον. Δεν αισθανόμουν ότι είχα να προσθέσω τίποτα σημαντικό σε ό,τι σχολιαστικό άκουσα και διάβασα.
Αποφάσισα να το κάνω, μόνο όταν διαπίστωσα ότι δεκάδες καλλιτέχνες αρνούνται να...
πάρουν θέση στο θέμα.
Οι δημοσιογράφοι του Μega απευθύνθηκαν σε πάρα πολλούς καλλιτέχνες και τους ζήτησαν να σχολιάσουν το γεγονός.
Προσέξτε: όχι να αξιολογήσουν την καλλιτεχνική αξία του Νταλάρα, ούτε να πουν αν είναι σύμφωνοι με την πορεία του στο τραγούδι, ούτε βέβαια να κρίνουν τον τρόπο ζωής του.
Τους ζήτησαν μόνο να διατυπώσουν τη γνώμη τους για τις καρεκλιές και το γιαούρτωμα σε συναυλία, την οποία έδινε χωρίς εισιτήριο!
Με εξαίρεση τον Σαββόπουλο, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Σμαραγδή, τον Μάνο Ελευθερίου και τον Γιάννη Ζουγανέλη, όλοι οι υπόλοιποι αρνήθηκαν!
Αρνήθηκαν να καταδικάσουν την άσκηση βίας!
Το γεγονός δεν με εξέπληξε απλώς. Με τρόμαξε.
Ακούσαμε κάποιους να λένε ότι «το γιαούρτι και οι καρέκλες δεν είναι βία».
Ακούσαμε άλλους να υποστηρίζουν ότι «κοιμήθηκε όπως έστρωσε», εννοώντας ότι πλήρωσε τις θετικές δηλώσεις του για το Μνημόνιο.
Ακούσαμε και ορισμένους να λένε ευθέως «καλά του έκαναν του υποκριτή, που έχει πλουτίσει τραγουδώντας δήθεν για τον πόνο των ανθρώπων».
Μα, πώς έχει μεταλλαχθεί έτσι αυτή η κοινωνία;
Είναι δυνατόν να μην είμαστε σε θέση να διαχωρίσουμε το ειδικό απ’ το γενικό και το ιδιωτικό απ’ το δημόσιο;
Είναι δυνατόν να μη μπορούμε να τραβήξουμε κόκκινη γραμμή με τη βία;
Είναι δυνατόν να μας τυφλώνει τόσο το επαγγελματικός ανταγωνισμός και η προσωπική αντιπάθεια;
Είναι δυνατόν να μη βλέπουμε τι επωάζεται;
Είναι δυνατόν να ανεχόμαστε ή -ακόμα χειρότερα- να χαιρόμαστε, που κάποιος άλλος προπηλακίζεται;
Γιατί; Επειδή δεν συμφωνούμε με τον τρόπο που ζει;
Είναι δυνατόν να είμαστε τόσο ηλίθιοι; Να ταΐζουμε το κτήνος της αυθαιρεσίας και της βίας, και να μην καταλαβαίνουμε ότι αύριο μπορεί να χτυπήσει την πόρτα μας;
Δεν υπάρχει τίποτα πιό εύκολο στον κόσμο απ’ το να χαϊδεύεις αυτιά. Να λες ότι για όλα τα δεινά φταίνε «οι άλλοι». Πάντα κάποιοι άλλοι δαίμονες, ποτέ εμείς οι ίδιοι.
Δεν φταίμε που κλέβουμε την εφορία, γιατί «έλα μωρέ, εμείς είμαστε το πρόβλημα ή οι μεγαλοκαρχαρίες»;
Σωστά, άλλωστε ποιος ασχολείται με το γεγονός ότι τη δική μας φοροκλοπή την πληρώνουν οι φουκαράδες μισθωτοί και συνταξιούχοι;
Δεν φταίμε που λαδώνουμε τον έφορο, τον πολεοδόμο, τον δημοτικό υπάλληλο, τον δασάρχη, τον υπάλληλο της αρχαιολογίας.
Δεν φταίμε που περνάμε με κόκκινο (εντάξει, μωρέ, θα μας σβήσει την κλήση ο δικός μας).
Δεν φταίμε που γυρέψαμε από τον βουλευτή να διορίσει στο δημόσιο τον κανακάρη μας. Ο φαύλος είναι εκείνος, όχι εμείς.
Δεν φταίμε που ο συνάδελφός μας χτύπαγε την κάρτα για άλλους έξι στην υπηρεσία και εμείς πηγαίναμε για καφέ.
Δεν φταίμε εμείς -αλλοίμονο…- που πηγαίναμε κάθε πρώτη του μηνός να πληρωθούμε απ’ τη δημόσια υπηρεσία (όπου μας διόρισε ο φαύλος βουλευτής, που λέγαμε), γνωρίζοντας ότι δεν έχουμε προσφέρει τίποτα τις πρηγούμενες 30 μέρες, ώστε να δικαιολογείται ο μισθός μας. Όχι μωρέ, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί φταίνε που λαδώνονται από τους μεγαλοπαράγοντες!
Δεν φταίμε εμείς που δουλεύουν (λέμε τώρα…) ένα εκατομύριο άνθρωποι στο δημόσιο αντί για τριακόσιες χιλιάδες.
Δεν φταίμε εμείς που δουλεύουν (λέμε τώρα…) 1,300 υπάλληλοι στη Βουλή αντί για τριακόσιους.
Οι «άλλοι» φταίνε! Ποιοι άλλοι;
Οι «άλλοι» Έλληνες που, προφανώς, δεν είμαστε εμείς.
Όσοι αρνήθηκαν να πουν έστω και μια λέξη για τη βία κατά του Νταλάρα, προφανώς ανήκουν στους «άλλους» Έλληνες.
Σε εκείνους που δεν έκλεψαν ποτέ την εφορία, που δε στοίβαξαν ποτέ σαν σαρδέλες τους ανθρώπους στα μαγαζιά που τραγουδούσαν, που δεν χρέωσαν ποτέ ένα μπουκάλι άθλιο κρασί στην τιμή γαλλικού καμπανίτη, που εξακολουθούν να ζουν στις φτωχογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά.
Αλλά ακόμη και έτσι αν ήταν (που, πραφανώς, δεν είναι) δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα λόγια του Σμαραγδή, που δοξάζει την Ελλάδα στα πέρατα της οικουμένης με το έργο του;
«Μπορεί να διαφωνεί κανείς με τις ιδέες ή με τη στάση του οποιουδήποτε καλλιτέχνη, αλλά αυτό δεν νομιμοποιεί τις πράξεις βίας», είπε ο μεγάλος δημιουργός -χθες του «Γκρέκο», αύριο του «Βαρβάκη».
Δεν μπορούσαν να υιοθετήσουν το σκεπτικό του Σαββόπουλου; «Όσο και να διαφωνεί κανείς με τον Νταλάρα, αυτά που του κάνουν είναι κανιβαλισμός», είπε ο μεγάλος τροβαδούρος.
Η μικροψυχία, η μικροπρέπεια, η χαιρεκακία και το κλείσιμο του ματιού στη βία (αρκεί να ασκείται σε βάρος άλλων, εννοείται) συνιστούν ένα εκρηκτικό πακέτο μικρόνοιας που πολύ φοβάμαι ότι θα βρούμε μπροστά μας όλοι.
Follow on twitter: @XrPanag

46 σχόλια

  1. Νάτο και το χρυό απόβλητο της MEGA χωματερής του Μπόμπολα,,,,,,,
    σαν άλλος Παπούστης..
    να υποστηρίξει το συνάφι του
    ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ..ΦΑΓΑΝΕ.

    Χρ. Παπουτσής: Λυπάμαι γιατί επιλέξαμε ένα μικρό ΠΑΣΟΚ... με μικρές μασέλες ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Αιχμές κατά πάντων άφησε ο Χρήστος Παπουτσής μετά το τέλος του Εθνικού Συμβουλίου, το οποίο και επικύρωσε μόνο την υποψηφιότητα Βενιζέλου.

    Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι "στην πιο κρίσιμη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ και την χώρα, αντί να επιλέξουμε την πολυσυλλεκτικότητα, την ενότητα και μια νέα προοδευτική επιλογή, επιλέξαμε το μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ".

    "Πολύ μακριά από τις αναζητήσεις των χιλιάδων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, από τις αναζητήσεις της ελληνικής κοινωνίας, σήμερα δυστυχώς οι διαδικασίες επικράτησαν της πολιτικής, τα διαδικαστικά τεχνάσματα επικράτησαν της πολιτικής ουσίας" ανέφερε ο κ. Παπουτσής.
    "Λυπάμαι", κατέληξε.


    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΜΑ Η ΜΑΣΕΛΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ..


    Όπως διάβασα κάπου, αν είχαμε κράτος, θα έπρεπε να έχουν μπουκάρει εισαγγελείς και αστυνομία και να έχουν συλλάβει όλους αυτούς τους απατεώνες που "συνεδριάζουν" εκεί!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8.39
    Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ.
    Ο ΦΘΟΝΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.
    Α ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ!!
    ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
    ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Παναγιωτόπουλε είστε έξυπνος άνθρωπος. Ανοίξτε τα μάτια σας. Το πουλόβερ ξηλώνεται. Πρώτα κόβονται τα ακριανά νήματα. Σιγά σιγά το ξήλωμα προχωράει προς τα ενδότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λες ρε πονηρέ· βιάσανε τον Νταλάρα; Ο κοσμάκης βιάζεται πανταχόθεν, συνεργούσης της συζύγου του την οποία υποστηρίζει, και έτρεξε η ουρά του ποντικού στο ντεπόζιτο του λαδιού. Και εξ άλλου δεν βλέπεις πως τα θέλει ο ποπός του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα άρπαξαν χοντρά, χρονιά πολλά, τα αρχηλαμόγια τα γνωστά, τραγουδώντας λαϊκά στο μέγαρο του Λαμπρακιστάν …

    Η κόμισσα Νταλάραινα γυναίκα του Γιωργάκη(οχι, ρε, του χαζού,αλλά του αοιδού!) βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που έγινε βολευτίνα.

    Αχ, Αννούλα του Νταβά,
    που όρμησες στο νταβλά,
    για να αρπάξεις τον παρά ,
    του ΕΛΛΗΝΑ του φουκαρά.

    Δεν μα χέζεις βρε Νταλά
    με την Άννα την κωλο-γριά,
    που άρπάξατε όλα τα λεφτά,
    από το ΜΈΓΑΡΟ του ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΆΝ…

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΒΡΕ ΝΤΑΛΑ…
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΒΡΕ ΝΤΑΒΑ...

    Το κακό είναι ότι όχι μονό μας τα αρπάζουν τα αρχιλαμόγια άλλα θέλουν να "μας κυβερνάνε" κιόλας.

    Η λύση είναι απλή

    Διαρκής αποδοκιμασία όλων καί παντού, σε κάθε τους εμφάνιση, μέχρι να αναγκασθούν να πάνε στα τσακίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπου νά 'ναι έρχονται και τα δικά σου κάθαρμα. Αυτό τρέμεις και όχι γιατί σε πήρε η έγνοια για τον Νταλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Νταλάρας δεν ανήκε ποτέ σε κανένα κόμμα, ούτε ανακατεύθηκε με την πολιτική. Είναι ακατανόητο να ξεσπά επάνω του τόση βία και προσβολή από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός ότι είναι σύζυγος βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ δεν στοιχειοθετεί έγκλημα. Η απόδοση οικογενειακής ευθύνης είναι φασιστικό γνώρισμα. Τι άλλο είναι ικανοί να κάνουν οι αριστεροί φασίστες σ’ αυτόν τον άνθρωπο; Μήπως θα βασανίσουν ή σκοτώσουν το παιδί του, τους γονείς του και τα αδέλφια του;
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το σύγχρονο και μεγαλύτερο φασιστικό κόμμα της Ελλάδας. Αν η Χρυσή Αυγή ξεπεράσει το 3% στις επόμενες εκλογές, τότε θα έχουμε δύο φασιστικά κόμματα στο κοινοβούλιο. Έχει επιβάλει στην Ελλάδα ένα αρρωστημένο καθεστώς τρόμου και τραμπουκισμών. Υπάρχουν πολλοί πολίτες που φοβούνται να εκφραστούν ελεύθερα σε δημόσιους χώρους και μέσα ενημέρωσης, μήπως τους στοχοποιήσει η συμμορία του Τσίπρα και απειλήσει τη σωματική ακεραιότητα τη δική τους και της οικογένειάς τους. Τρομοκρατούν όποιον τολμάει να διατυπώνει μη αρεστή σ’ αυτούς γνώμη.
    Σκεφτείτε να έπαιρναν την εξουσία, τι είδους δικτατορία θα εγκαθιστούσαν και τι εφιαλτικές μέρες θα περνούσε ο ελληνικός λαός. Δεν ανέχονται τη διαφορετική άποψη και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Είναι τραμπούκοι χουλιγκανικού επιπέδου, με σταλινική ψυχολογία και προσχηματικό ιδεολογικό μανδύα.
    Δεν έχουν σχέση με την αριστερά που τροφοδότησε τα οράματα πολλών μαρτυρικών γενιών Ελλήνων. Είναι ένα είδος διεστραμμένων μικροαστών που μετέτρεψαν τη θανατηφόρα πλήξη τους σε μολυσματική νόσο ολόκληρου του ελληνισμού. Οι πιο πολλοί είναι εκφυλισμένα συνδικαλιστικά και υπαλληλικά αποβράσματα των ΔΕΚΟ και του δημοσίου, που επεξεργάζονται σχέδια εξόντωσης και τρομοκράτησης αυτών που απειλούν τα σκανδαλώδη προνόμια τους.
    Ο ρατσισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνος από εκείνον των φασιστών, επειδή επενδύεται με δήθεν αριστερό και επαναστατικό μανδύα. Με τους δεξιούς φασίστες ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις, τους διακρίνεις με τη πρώτη ματιά, είναι φανερά προβληματικοί χαρακτήρες, δεν το κρύβουν. Είναι και εμφανώς γελοίοι και αστοιχείωτοι, δεν το παίζουν διανοούμενοι. Οι αριστεροί φασίστες είναι πιο υποκριτές και γι αυτό πιο επικίνδυνοι. Σε όποιες χώρες έχουν επικρατήσει έχουν επιβάλλει πιο σκληρά καθεστώτα, που διαρκούν πολύ περισσότερο. Είναι πιο θυμωμένοι και βλοσυροί, προκαλούν περισσότερο φόβο και απόγνωση.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της συντήρησης, των συντεχνιών, των ανισοτήτων, των συνδικαλιστικών παρασίτων, των τεμπέληδων δημοσίων υπαλλήλων, των πενηντάχρονων συνταξιούχων, των χαραμοφάηδων. Είναι καθαρό φασιστικό κόμμα, πέραν από κάθε αμφιβολία, που δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Οι ρατσιστικές ταπεινώσεις στις οποίες υποβάλλει τους αντιπάλους του έχει να κάνει με την ψυχική ισορροπία της ηγεσίας και των οπαδών του και όχι με την ιδεολογία που επικαλείται.
    Ο ηγέτης τους ο Τσίπρας είναι ένας ανάγωγος νεαρός, που προτρέπει τους πρωτόγονους οπαδούς του σε εξόντωση των ιδεολογικών αντιπάλων τους. Δεν έχει γονείς ή συγγενείς να τον μαζέψουν; Τι ανατροφή του έδωσαν; Μπαίνει και θέμα αισθητικής, επειδή αποτελεί παραφωνία στην κουλτούρα και τον πολιτισμό της αριστεράς.
    Μήπως πρέπει να βγουν κάποιοι παραδοσιακοί ηγέτες της αριστεράς, που έλαμψαν και δίδαξαν με τις δημοκρατικές αρχές τους, για να τον καταγγείλουν δημόσια; Μια δήλωσή τους θα το τέλειωνε για πάντα αυτό το παλιόπαιδο, πριν καταστρέψει ανεπανόρθωτα την αριστερά και στρέψει εναντίον της ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.
    Αντέξαμε σε χούντες και σε δυσκολότερες καταστάσεις, ποιος είναι αυτοί που θα μας βάλουν φίμωτρο; Ο ελληνικός λαός έχει ιστορικό εξεγέρσεων εναντίον του φασισμού. Οι Κοτζαμάνηδες του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν άσχημο τέλος αν συνεχίσουν τη βία εναντίον πολιτών που δεν είναι της αρεσκείας τους. Με τίποτα δεν θα υποκύψουμε στην τρομοκρατία που προσπαθεί να μας επιβάλει. Ότι θέλουμε λέμε, όποιον θέλουμε ψηφίζουμε, όποια θέλουμε παντρευόμαστε, δημοκρατία έχουμε, τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά το γιαούρτωμα, όταν τελείωνε το τραγούδι, υποκλινόταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ? ΦΤΟΥΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι υπαίτιοι αυτης της καταστασης που ζουμε εχουν ονομα και επώνυμο τους ξέρετε ολοι αυτούς να κυνηγησετε και να γιαουρτώσετε.

    Ο καθε ανθρωπος εχει την δικη του προσωπικοτητα και συμπεριφορά, αν δεν συμφωνουμε μαζι του και δεν εχουμε την ιδια αποψη δεν σημαίνει οτι εχουμε το δικαίωμα της επίθεσης εναντιον του αυτο είναι φασισμός.
    Στην δημοκρατία εχουμε το μεγαλυτερο δικαίωμα "να επιλεγουμε" αυτούς που κατα την αποψη μας ειναι οι ικανότεροι να μας εκπροσωπούν. Τωρα αν αυτοι αποδεικνύονται καθαρματα τότε εχουμε καθε δικαίωμα να τους καταψηφίσουμε και να ζητησουμε την ποινική δίωξη τους για εγκληματικές πράξεις.
    Ολοι σε αυτη την χώρα ζουμε ενα δράμα εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων για αυτη την κατασταση καποιοι φταίνε και τους γνωρίζουμε όλοι.
    Δεν ηταν ο Νταλαρας που εκανε τα swaps διόριζε τους κουμπάρους έπαιζε τα λεφτα των ταμείων στον τζόγο δανειζονταν για να δίνει εργα στους μεγαλοεργολαβους της διαπλοκής και της διαφθορας, έλεγε λεφτα υπάρχουν μιλούσε για παγκοσμια διακυβερνηση,πεταξε την Ελλαδα σαν αδειο τσουβαλι στα χερια των τοκογλυφων και του ΔΝΤ κατηγορούσε την Ελλαδα ως χώρα κοπριτών και διεφθαρμένων άλλοι τα κανανε αυτα και τους ξέρετε ολοι σας.
    Καταλογιστε στον Νταλαρα την κριτικη σας για το επαγγελματικό του έργο και οχι για τον τρόπο ζωής του.
    Ολοι μας γνωρίζουμε και καθενας απο μονος του γνωρίζει καλυτερα τι εχει κανει στην ζωη του και ποσες κωλοτουμπες και αυτοαναιρέσεις εχει κανει προκειμένου να πετύχει αυτο που επιθυμούσε.
    Λιγο λογική συνΕλληνες δεν μας φταινε όλοι οι άλλοι καπου φταιμε και εμεις και πανω από ολα υπαρχουν συγκεκριμένα ατομα σε αυτο τον τοπο ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ για την καταντια που βιώνει.
    Ποσο αντρίκιο ειναι να βιαιοπραγείς απεναντι σε ενα ανθρωπο που κραταει το μικρόφωνο και τραγουδα χωρίς να σου ανταποδιδει την βία εστω και λεκτικα.
    Μεσα σε περιόδους κρίσης και κοινωνικης αναταραχής εκκολαπτεται το αυγο του φιδιού ο φασισμός.
    Οι πολιτικοί ήδη χρησιμοποιούν οποιονδηποτε τρόπο να αποποιηθούν τις ευθυνες και τα εγκληματα που τους βαρύνουν μεταφεροντας τα παντα σε άλλους και αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο ετσι ωστε να εμφανίζονται ως μωρες παρθενες με μια παρθενοραφή μεχρι τον λαιμό τους.
    Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και οχι από την ουρα αυτούς πρεπει να κυνηγησουμε και οχι καποιον μεσα απο το σαπιο συστημα που δημιουργησαν τα κοπρόσκυλα πολιτικοί.
    Την ζωη μας μαυρη δεν την εκαναν τα τραγούδια και ο τρόπος ζωής του Νταλάρα.
    Ας κοιταξει ο καθενας μας τον τρόπο ζωής του και μετα να κρίνει τους αλλους. Μοιάζουμε σαν τις καμηλες που δεν μπορουν να δουνε την δικη τους καμπούρα και λενε πόσο ασχημη είναι της άλλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΤΗΣΗΣ ...ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Xρἠστος Παναγιωτὀπουλος, διευθυντἠς ειδἠσεων του MEGA, ἐχει δἰκιο που ανησυχεἰ γιατἰ πλησιἀζει και η δικἠ του σειρἀ, ὀπως και της πρὠην γυναἰκας του Ολγας Τρἐμη και ὀλου του δημοσιογραφικοὐ προσωπικοὐ του μεγἀλου καναλιοὐ των νταβατζἠδων. Υποστηρἰξατε την διαφθορἀ και την ανηθἰκὀτητα, προβἀλετε εναν υπερκαταναλωτικὀ τρὀπο ζωἠς βασιζὀμενο ὀχι στην παραγωγἠ αλλἀ στον υπεραδανεισμὀ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9.36 ΟΚ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΧΟΛΗ..ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?? ΓΙΑ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΑΡΡΙΒΙΣΤΑΣ ?? ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?? ΓΙΑ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΑΡΡΙΒΙΣΤΑΣ ?? ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΑΘΟΣ SORRY ΣΤΟΝ 9.19 0 ΦΙΛΟΣ 9.36 KANENA ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 0919--09.36. O Νταλἀρας δἐχεται τις επιθἐσεις, διὀτι ,αν και κουμμουνστἠς, διἀγει βἰο καπιταλἰστα. Επἐτρεψε στην γυναἰκα του να πολιτευτεἰ με ενα ληστρικὀ και προδοτικὀ κὀμμα το οποἰο, μαζι με τη ΝΔ, καταλἠστευσε τον ελληνικὀ λαὀ και τον γελοιοποἰησε σε ὀλη την Ευρὠπη. Και σχετικα με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ο Νταλἀρας εἰναι ομοϊδἐατης με Τσἰπρα και λοιποὐς συριζαἰους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ αναμεσα σε MEGAλοδημοσιογραφου και ζορζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. «Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει και πρέπει να διαλυθεί»... για να ξαναιδρυθεί
    πιο δυνατό και ...με πιο γερές μασέλες __________________

    Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας βρέθηκε ο Γιώργος Νταλάρας με την πρωτοβουλία που πήρε να δώσει μία σειρά συναυλιών αλληλεγγύης με ελεύθερη είσοδο.

    «Τα συναισθήματα είναι μικτά. Φαντάζομαι ότι κανείς δεν περίμενε, ούτε κι εγώ, το είδος αυτής της αντίδρασης. Είναι γεγονός ότι κάποιοι θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις συναυλίες αλληλεγγύης για εντελώς διαφορετικούς λόγους από αυτούς για τους οποίους γίνονται», απαντά μεταξύ άλλων ο ερμηνευτής στις αρνητικές αντιδράσεις του κοινού.

    Ο κ. Νταλάρας σε συνέντευξή στον «ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» παράλληλα, επισημαίνει ότι αισθάνθηκε ότι τον αδικούν αυτές οι αντιδράσεις και πρόσθεσε ότι «ο τρόπος που κινούμαι και μιλάω όλα αυτά τα χρόνια μπορεί κάποιους να εκνευρίζει».

    Σε ερώτηση για το εάν αυτές οι αντιδράσεις ενισχύονται από το γεγονός ότι η σύζυγός του είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απαντά: «φαντάζομαι πως ναι, δεν αποκλείεται. Θα ήταν κουτό ή υποκριτικό να πούμε ότι ο κόσμος δεν συνδυάζει τα γεγονότα. Αλλά μέσα στην ανησυχία και τη σύγχυση που επικρατούν δεν έχει ίσως το θάρρος και τις γνώσεις να κρίνει τι ακριβώς συμβαίνει. Θεωρεί ότι όλοι είναι ίδιοι».

    Για τις επερχόμενες εκλογές ο κ. Νταλάρας εκτίμησε ότι «θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος του δικομματισμού. Θα βγει ένα άλλο κόμμα με άγριο το μάτι για ρεμούλες και θα ξεκινήσει από την αρχή» ενώ για το ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι «καταρρέει, πρέπει να διαλυθεί...

    Δεν μπορεί να είναι το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε. Αυτό τελείωσε.
    Πρέπει να βγουν νέες δυνάμεις από μέσα του, να ξαναγεννήσουν τον τίτλο του, που έχει μέσα το σοσιαλισμό, και να τον τιμήσουν».

    Πελάτεςςςς μου $$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θυμάμαι το Νταλάρα (εποχή ΝΔ) στην αντιστασιακή συναυλία, ενάντια στην δημιουργία του Περιφερειακού δρόμου που θα συνέδεε την Αττική οδό μέσω Παπάγου .... και τελικά κατορθώθηκε τότε η ματαίωση.
    Έγιναν εκλογές ήρθε το ΠΑΣΟΚ ..υπουργός Λαλιώτης και το έργο εκτελείται ..... ο Νταλάρας δεν φαίνεται πουθενά ..... απουσία συναυλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θυμάμαι το Νταλάρα (εποχή ΝΔ) στην αντιστασιακή συναυλία, ενάντια στην δημιουργία του Περιφερειακού δρόμου που θα συνέδεε την Αττική οδό μέσω Παπάγου .... και τελικά κατορθώθηκε τότε η ματαίωση.
    Έγιναν εκλογές ήρθε το ΠΑΣΟΚ ..υπουργός Λαλιώτης και το έργο εκτελείται ..... ο Νταλάρας δεν φαίνεται πουθενά ..... απουσία συναυλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΛΕΟΝ
    ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ;

    ΧΑΛΑΣΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΟΤΙ ΩΡΑΙΟ
    ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιαουρτοβία στη κουλτουροβία !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ηλιθιος ειναι οποιος
    βλεπει μεγκα-σκαι και
    ψηφισει νδ-πασοκ..
    αυτη ειναι η μοναδικη και τελευταια
    ευκαιρια να απαλλαγουμε απο τα σκατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παναγιωτόπουλε νομίζεις ότι απευθύνεσαι,σε κρετίνους όπως κάνετε όλα τα Μέσα,Μαζικής,Εξαπάτησης δυστυχώς τόσα χρόνια.Ο κόσμος ξυπνάει σιγά,σιγά λόγω πείνας το ποτάμι της λαικής οργής θα σας παρασύρει ΜEGAλο νταλαροειδές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?? ΓΙΑ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΑΡΡΙΒΙΣΤΑΣ ?? ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ??

    ΣΩΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΝΤΑΡΑΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΟΝ "ΕΚΡΑΞΑΝ" ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ. ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ CDS ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ. ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΠΑΝΟΥΣΗ....ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. MEGAλος ηλίθιος είσαι εσύ κάθαρμα που πιστεύεις πως θα γλιτώσεις. Αλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κανένας, από όλους αυτούς του «ευαίσθητους» που χαρακτήρισαν «φασισμό» και «κανιβαλισμό» το γιαούρτωμα του εμπορομεσίτη της καθεστωτικής διαπλοκής, του Νταλάρα, δεν έβγαλε άχνα για τις πολεμικές θηριωδίες της κυβέρνησης στην Κερατέα, τις ωμές αυτές και αιματοβαμμένες, τρομοκρατικές πράξεις…

    Έλληνες αφήστε για λίγο τον πολιτισμό σας, γιατί πρέπει να πατήσουμε τις οχιές (τους ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ )στο κεφάλι !!!

    Το γνωρίζουν αυτό τα δωσίλογα ανδρείκελα των ΜΜΕ,τα φερέφωνα του Μπομπολιστάν, οι ορτινατζες του Λαμπρακιστάν, γι' αυτό πανικόβλητα και ενορχηστρωμένα σκούζουν εναντίον και του «γιαουρτιού», το οποίο σηματοδοτεί το εφιαλτικό τους αύριο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το να χρησιμοποιεί ο Νταλάρας το Θεοδωράκη είναι ιεροσυλία.
    Ο Θεοδωράκης έχει πάρει θέση για το μνημόνιο.
    Πώς γίνεται να τον χρησιμοποιεί για να μας συνεγείρει αισθήματα όταν ο δημιουργός είναι αντίθετος;
    Πόσα θέλει να μας τρελλάνει;
    Ας τραγουδάει αλλού και για άλλα θέματα, καλή φωνή, αλλά λάθος κύριε Νταλάρα, λάθος κύριε Παναγιωτόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Άσε ρε Χρηστάκι, άσε μωρό μου

    Τράβα ίσα πέρα να παίξεις με τα άλλα τα παιδάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εμπρός ΄βλαμμένα΄ της πλατείας, όπου διαδηλώνατε όλοι μαζί! Φασίστες της Χρυσαυγής, κοκκινοφασιστάκια του ΚΚΕ εσωτερικού (Συριζα), Φωτόπουλοι και ΕΥδαπίτες και ανάμεσά σας όλα τα τεμπελόσκυλα ετών 48, συνταξιούχοι, οι οποίοι ήταν επίσης αγανακτισμένοι!!! Πήγατε έξω από τον Πεταλωτή και από όλους τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και τους γιαουρτώνατε και προπηλακίζατε!!! Και τώρα σας φταίει ο Νταλάρας... Πάντα τους ανίκανους και τεμπέληδες και χαιρέκακους τους φταίνε οι άλλοι...
    Είστε οι Έλληνες!! Οι άλλοι είναι οι ανθέλληνες!! Διαλύσατε το Κέντρο με τις καθημερινές σας πορείες καφέ ή κόκκινου χρώματος και κάνατε την Σταδίου κλπ Κάιρο!! Φυσικά το λέγατε και το λέει ο κ. ¨Παπαδραχμούλης¨ και το κάθε ¨βλαμμένο¨ του ΚΚΕ εσωτερικού (πονάει πιο πολύ αυτό το όνομα από το συριζα ή Συνασπισμό-έτσι;) οτι θα γίνει η Αθήνα Κάιρο και το Σύνταγμα Αλ ...Χαλίλι!!! Τι να περιμένεις από τέτοια μυαλά;; Μια λέξη υπάρχει μόνο: ¨ΒΛΑΜΜΕΝΑ¨!!!
    Μπράβο στον Νιόνιο για την θέση που πήρε!
    ¨Βλαμμένα¨ Πέστε αλεύρι η Πλατεία Ταρχιρ σας γυρεύει!! Για εκεί είστε για να δείτε τι εστί Αλ Τζαζίρα...
    Το ωραίο είναι οτι αν πας σε εκδήλωση των ¨βλαμμένων¨ και κάνεις τα ίδια, κανείς δεν μπορεί να σου πεί μετα βεβαιότητας ότι θα βγείς ζωντανός από την αίθουσά τους....
    Πράγματι ο φασισμός από το 74 ήρθε ξανά στην Ελλάδα το αργότερο από την εμφάνιση των αγανακτισμένων ¨βλαμμένων¨ πολιτών...(Εννοώ αυτούς που ακριβώς περιέγραψα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οι Μνημονιακοί, ούτε για χέσιμο δεν μπορούν να πάνε, χωρίς 50 πρασινοφρουροί να τους φιλάνε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο καθένας τρώει το γιαούρτι που του αναλογεί.

    EAT YOUR YOGHOURT IN GREECE!

    ΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑ... Θέλω το copyright!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ..ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ..ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΑΜΑΜΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αξίότιμε κ. Παναγιωτόπουλε,

    οταν ένας ολόκληρος λαός είναι σε απόγνωση και στα πρόθυρα μαζικής κατάθλιψης, ακόμη και με δική του υπαιτιότητα, περιμένει από τους πνευματικούς του ταγούς φως και ελπίδα, δεν περιμένει προθανάτια μοιρολόγια. Αυτά τα βρίσκει και στην Εκκλησία.

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΝ ΕΙΣΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΝΤΑΡΑΛΑ- ΝΤΑΛΑΡΑ- NTOLARA$$$$$$
    ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΕ
    ΛΑΘΡΟ ΜΑΛΑΚΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ
    ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ
    ΤΗΝ ΝΤΑΛΑΡΑΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑς ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ
    ΓΑΠΟΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ ΡΕ..

    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.

    Άκου τι είπε ο αλητάμπουρας.
    ¨Πότε η Ελλάδα ήταν ελεύθερη"....
    Δηλαδή να το πάρουμε απόφαση οτι το μαγαζί είναι αλλουνού.

    Ρε όχι έστω και αν δεν ήταν ποτέ για καιρό ήτανε για στιγμές τότε που δεν τόλμαγε να βγει Τούρκος στο Αιγαίο λόγω μπουρλοτιέριδων, που κρεμάγανε κόσμο στο Γουδή και που μετάνιωνε ο Ιταλός που ήρθε και έμπλεξε μέσα στα ελληνικά βουνά.

    Τέλος για να μην νομίζει ο τραγουδοποιός οτι μας μανιπουλάρει, δημοκρατία έχουμε μεταξύ μας αλλά πάνω από αυτή σαφώς είναι η επιβίωση της πατρίδας.

    Απόψεις τάχα μου που υπονοούν ψιλοδιάλυση δεν γίνονται πουθενά αποδεκτές στον πλανήτη παρά μόνο από προδότες στο στρατόπεδο του εχθρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΣ;;;;ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ ΓΑΜΙΟΛΗ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΑΧΜΟΦΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΜΕΓΚΑ ΣΚΑΙ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ....ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ .....ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
    ΤΩΝ ΜΕΓΚΑ ΣΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ .. ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ......
    ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ .....ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΝΤΑΛΑΡΑΣ (ΟΛΟΙ ΤΟ ΦΤΥΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ
    ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.....ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΕΛΕΙΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΜΕΓΚΑ ΣΚΑΙ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ....ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ .....ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
    ΤΩΝ ΜΕΓΚΑ ΣΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ .. ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ......
    ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ .....ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΝΤΑΛΑΡΑΣ (ΟΛΟΙ ΤΟ ΦΤΥΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ
    ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.....ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΕΛΕΙΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΟΨΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ....ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΨΗ
    ΤΡΕΜΗ ΤΣΙΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΠΩΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    ΤΟΥ ΜΕΓΚΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ....ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
    ΑΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΖΕΣΤΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παρέχω δωρεάν ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ «ΦΑΓΕ»
    Φαντάζεστε ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ γιαουρτιού της ΦΑΓΕ με την επωνυμία «ΝΤΑΡΑΛΑΣ;»
    1) Παραπέμπει η ΦΑΓΕ-->μαζί τα φάγαμε
    2) Νταράλας---> τρώω το γιαούρτι!
    Δεν θέλω κανένα πνευματικό δικαίωμα επί της εμπορικής ονομασίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ 10.43 παπαριές.

    εγώ πουλάω το σλόγκαν

    'eat your yoggy in greece',

    μαζί με την γιαουρτωμένη μούρη του νταλάρα στο κυπελλάκι θα κάνει πάταγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση