GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ε-έ-Ερχεται (στη Νέα ΠΟΛ.ΑΝ.)...

4 σχόλια

  1. Ολα τα ειχε η Μαριορη ο φερετζες της ελειπε.

    Τα γραμματια πρεπει να εξοφλούνται μπορεί να καθυστερούν αλλα εξοφλούνται.

    Αλλος ενας μεγαλος πολιτικός που θα μας σωσει.

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.
    Ο καθε λελες τεμπελχανας εμφανίζεται σαν σωτηρας για να μας χωσει πιο βαθεια στα σκατα.

    Τι φοβαστε ρε η μιση Ελλαδα ζει κατω απο το ορια της φτωχειας απο ποιους θα οικονοματε ρε βολεμενοι; και η δικη σας σειρά έρχεται καταλαβετε το οπλουτος σε 50 οικογενειες και εσεις θα τρεχετε γυρω γυρω μπας και πέσει κανενα ψιχουλο να φατε.
    Τι αλλο μπορουν να μας κανουν απο αυτο που ζούμε σήμερα;
    Λαοί με πολυ υποδιαιστερο επίπεδο ορθωσαν το αναστημα τους απεναντισ τους αληταραδες πολιτικούς μόνο εδω ακομα τους κοιταμε αντι να τους γαμησουμε οτι εχουν και δεν εχουν οι παλιοπουστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφιερωμένο_______________ στον
    τραβεστί του πασοκ, Αντωνία- Μαρία
    Παπαριώταινα.....



    Την παγκόσμια ημέρα της μπριζόλας και πεολειχίας ,(κοινώς πίπας)
    διάλεξε η Κατσέλη να ανακοινώσει το νέο κόμμα..

    ___________________________________
    [14 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα της μπριζόλας και πεολειχίας!
    Ελπίζουμε το γεγονός να είναι τυχαίο και να μην υπονοεί τη σχέση του νέου κόμματος με το ΠΑΣΟΚ ].

    Έναν μήνα ακριβώς μετά την γιορτή των ερωτευμένων, στην οποία οι γυναίκες λαμβάνουν δώρα, και οι αγαπημένοι τους τούς φέρονται σαν βασίλισσες, έχει θεσπιστεί μία ανάλογη ημέρα, που όμως στοχεύει περισσότερο στην ικανοποίηση των ανδρών.
    Αυτή είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.

    Επειδή στις 14 Φεβρουαρίου εορτάζουν οι ερωτευμένοι, αλλά είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας, ο Αμερικανός ραδιοφωνικός παραγωγός Τομ Μπέρτσι, σκέφτηκε πως καλό θα ήταν να υπάρξει και μία αντίστοιχη, πιο «ανδρική» εορτή.
    Έτσι λοιπόν μέσω του διαδικτύου, ξεκίνησε μία προσπάθεια να καθιερώσει την Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.

    Σε αυτήν λοιπόν την εορτή των «ερωτευμένων», την πρωτοβουλία της έκπληξης και των κινήσεων έχει η γυναίκα, η οποία πρέπει να περιποιηθεί καταλλήλως τον αγαπημένο της.

    Το «εθιμοτυπικό» λέει πως η γυναίκα πρέπει να μαγειρέψει στον σύντροφό της μία ζουμερή, λαχταριστή και χορταστική μπριζόλα, και στην συνέχεια να.... του προσφέρει την υπέρτατη ηδονή !


    Για άλλη μία φορά μας εκπλήσσει το «περιεχόμενο» αυτών των... Παγκόσμιων Ημερών και η επιλογή της κ.http://www.iefimerida.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καραμανλής βάζει πλάτη για Σαμαρά και συγκρατεί τους διεγραμμένους.

    Λίγο πριν την ανακοίνωση από τον Καμμένο των ονομάτων των βουλευτών που προσχωρούν στο κόμμα του ο Καραμανλής πήρε το παιχνίδι επάνω του.
    Οπως μαθαίνουμε κάποιοι από αυτούς που ήσαν έτοιμοι να πάνε στον Καμμένο το ξανασκέφτονται.
    Ο Ζώης έμεινε τελικά στη Λάρισσα και ........κάποιοι άλλοι θα μείνουν σπίτια τους.
    Μόνο ο Μαρκόπουλος ανακοίνωσε μέχρι τώρα ότι προσχωρεί στον Καμμένο.

    Την ίδια προσπάθεια κάνουν Μεϊμαράκης και Κεφαλογιάννης..

    Ο Σαμαράς-Καραμανλής σε κοινή περιοδεία ;

    Ο Κώστας Καραμανλής είναι έτοιμος να δώσει τον αγώνα για τη σωτηρία της Ελλάδας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά. Ο ρόλος του στις επόμενες εκλογές θα είναι κομβικός και μάλιστα πληροφορίες - αποκλειστικές είναι αυτές- υπάρχουν πιέσεις για να κάνει εμφανίσεις σε...περιοχές όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητός !

    Οι δίαυλοι επικοινωνίας Καραμανλή- Σαμαρά παραμένουν ανοιχτοί, ενώ ενδεικτικό του καλού κλίματος στις σχέσεις τους, είναι η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στην σύνοδο της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ την Κυριακή. Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός, χειροκροτούσε για αρκετή ώρα όρθιος τον Αντώνη Σαμαρά μόλις τελείωσε την ομιλία του.

    Ο κ. Καραμανλής φέρεται να επικροτεί το σύνολο των κινήσεων του προέδρου της ΝΔ και πιθανότατα με την κήρυξη των εκλογών θα βγει μπροστά, στηρίζοντας τον κ. Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχηγέ 14 Μαρ 2012 12:18:00 μ.μ. πες ρε γαμώτο τι πίνεις και μ' έχει ταράξει το σύνδρομο στέρησης, γαμώ την τύχη μου μέσα γαμώ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση