GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατουρήθηκαν από τη... χαρά τους!

Από το  aftodioikisi.gr Πρώτη ημέρα της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ , για την εκλογή νέου προέδρου (πριν οριστικοποιηθούν και επίσημα οι...

Από το aftodioikisi.gr
Πρώτη ημέρα της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, για την εκλογή νέου προέδρου (πριν οριστικοποιηθούν και επίσημα οι υποψηφιότητες του «Μπένι» αλλά όχι και του -η ΕΛ.ΑΣ. φταίει για τις καταστροφές στην Αθήνα, τέλεια και παύλα- Παπουτσή).
Οι, δε, συνεργάτες του πρώτου, από τη απήχηση που...
έχει η υποψηφιότητά του, κυριολεκτικά και μεταφορικά κατουρήθηκαν από τη χαρά τους, και για να μην τρέχουν -ξέρετε πού-, έφτιαξαν τα γραφεία τους - ξέρετε πού.
Απόδειξη η φωτογραφίες:
Στην πρώτη, βλέπετε το σήμα WC, και στο βάθος της πόρτας το χαρτί «συνεργάτες Βενιζέλου» (ξεχωρίζουν, λένε οι «κακιές γλώττες» τα πόδια της Φώφης, που περιμένει τη σειρά της).
Στη δεύτερη, βλέπετε τους «συνεργάτες Βενιζέλου» να είναι «αυτοκόλλητοι» με το WC.
Όλα αυτά, βέβαια, πριν από το... γιαούρτωμα.

2 σχόλια

  1. Κι'εμεις χεστηκαμε,αντε σας παεριμενει ο Αντωνακης,χουντοδεξιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά παράδοση στο "δημοκρατικό" πασοκ έχουν πάντα μόνο ενα υποψήφιο, μόνος του τρέχει μόνος του κερδίζει, ακριβώς όπως γινόταν στην σοβιετική ένωση.

    Ας του δώσουν απλά το δαχτυλίδι να τελειώνουν, δε καταλαβαίνω γιατί όλο το θέατρο της εκλογής τάχα μου απο τη βάση, ίσως για να μαζέψουν τα δύο ευρό απο το κάθε πρόβατο που θα πάει να ψηφήσει στη στημένη κάλπη τους ...θέλω να δω πόσοι λοβοτομημένοι "φίλοι" θα τρέξουν να δώσουν αξία σε αυτό το φιάσκο.

    Ο καταλληλος ανθρωπος στην καταλληλη θεση.

    Σε ενα χοιροστασιο αρχηγος δεν μπορει να ειναι αλλος παρα μονο το αρχιγουρουνο.
    Το γουρουνι αυτο, ειναι αδιστακτο, με αρρωστημενο εγω, ικανο να σκοτωσει τη μανα του για να του πουνε "μπραβο τι σπουδαιος που εισαι!" .
    Ειναι αρρωστος.
    Την ιδια στιγμη που στελνει σε θανατο χιλιαδες ελληνες, την ιδια στιγμη ειναι ακραια δουλικος απεναντι στα ξενα αφεντικα.
    Ειναι η προσωποποιηση ενος ακραιου γιαννιτσαρου.
    Ο θεος να φυλαξει τον τοπο απο αυτο το τομαρι..

    ΠΑΝΤΩΣ...Ποιος μοναδικος ρε παιδια?
    Αυτός ο μπουχέσας κάνει για τρεις.
    Τρια τόπια ύφασμα, να τον ράψεις, τρεις νταλίκες φαί, να τον ταίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση