GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταρρέουν τα κόμματα εξουσίας με φόντο τις εκλογές στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/ @ΟΤΑΝ οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη τότε είναι πασιφανές ότι το προεκλογικό κλίμα θα πολωθεί α...

Από το http://www.greekmme.gr/

@ΟΤΑΝ οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη τότε είναι πασιφανές ότι το προεκλογικό κλίμα θα πολωθεί από τα κόμματα εξουσίας με στόχο τη συσπείρωση ψηφοφόρων αλλά το αποτέλεσμα είναι εκ διαμέτρου αντίθετο καθώς οι πολίτες πλέον θα απαξιώσουν πλήρως το πολιτικό σκηνικό, όπως καταγράφει το http://www.greekmme.gr/ με βάση τα πρωτοσέλιδα και κύρια θέματα του Κυριακάτικου Τύπου.
 Αρχικά τo 'ΠΡΩΤΟ Θέμα' αποκαλύπτει ότι "Την ώρα που συνθλίβουν μεταξύ 500 και 1.000 ευρώ συνταξιούχους και εργαζόμενους-Τρελοί μισθοί σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ-Από 4.000 ως 8.000 ευρώ το μήνα σε στελεχάρες-Χρυσώνουν τους συμβούλους των αρχηγών (άραγε τόσα...
 λαμβάνει ο υιός Ψυχάρη;), σπαταλούν τα δάνεια από τις τράπεζες και αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους στα κόμματα-Η λίστα με τους υψηλόμισθους και το φέσι Ροβέρτου στο ΙΚΑ"..O 'ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Τύπος' τονίζει ότι "Ν.Δ. Γεμάτες οι λίστες με τα 460 ονόματα που βρίσκονται στα χέρια Σαμαρά, η μετωπική με το ΠΑΣΟΚ και η στρατηγική για αυτοδυναμία-Άδειες κάλπες στο ΠΑΣΟΚ, συντροφικά μαχαιρώματα στο Βενιζέλο από φίλους και εχθρούς- Ιπποκράτους και Παπουτσής υπονομεύουν την εκλογή και ο δρόμος προς τις εκλογές" σίγουρα δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα...
@Με τίτλο: «Καταγγέλλω ωμή παρέμβαση» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. H εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη-βόμβα του Μανώλη Κοντοπυράκη, ο οποίος αποκαλύπτει το «μαγείρεμα» στο έλλειμμα. Ο πρώην επικεφαλής της στατιστικής υπηρεσίας «καίει» τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, καθώς επισημαίνει: «ήταν υπουργός μιας ώρας, δεν είχε δει τα στοιχεία και μου ανήγγειλε ότι θα τα αλλάξει», σημειώνοντας δε: «μου ζητήθηκε να στείλω στη Eurostat πρόβλεψη για έλλειμμα 14,8% και 3 λεπτά αργότερα άλλαξαν γνώμη». Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου με τίτλο: «Φτάνει το κουκούλωμα!», στο οποίο επισημαίνεται η ανάγκη «οι αποκαλύψεις της Realnews για τα "μαγειρέματα" στα στατιστικά να αποτελέσουν τη βάση ενδελεχούς δικαστικής έρευνας». Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:
- 3 Φακέλους ανοίγει η Δικαιοσύνη-Ποιος ήθελε να δολοφονήσει τον Καραμανλή; Τα σχέδια αποσταθεροποίησης της χώρας, ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών και τα ταξίδια στη Μόσχα.
- 17 ανατροπές στα εργασιακά: Οι μισθοί του μνημονίου στο μικροσκόπιο του εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου.
- Ο Πολ Ντε Χράουε, σύμβουλος του προέδρου της Κομισιόν Μπαρόζο δηλώνει: «Να κουρευτούν και τα δάνεια των κρατών προς την Ελλάδα. Το PSI δεν κάνει το χρέος της χώρας σας βιώσιμο».
- Συνέντευξη «ποταμός» του Γιώργου Καρατζαφέρη: Η ανησυχία του Αντώνη, το αεροβόλο του Καμμένου και το αβγό του μικρού Βορίδη!
@To 'EΘΝΟΣ της Κυριακής' προσθέτει εξάλλου ότι "Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την λεηλασία του Δημοσίου-Οι μαφίες της διαφθοράς-Ευρωπαίοι κομάντος αναλαμβάνουν δράση στις εφορίες, αλλά και αποκαλύψεις: παλάτια στην άμμο με μισθούς του ΙΚΑ, μέσα στο 2001 πλιάτσικο 20 εκ. ευρώ υπέρ πρόνοιας στην Θεσσαλονίκη, μετά τους ελέγχους 3.500 τυφλοί βρήκαν σαν θαύμα το φως τους.." Το 'ΑΡΘΡΟ' συμπληρώνει ότι "Πλειοδοσία αμετανόητης παροχολογίας από τα άκρα του πολιτικού συστήματος για προεκλογικά οφέλη-Λαικισμός εναντίον ρεαλισμού, βαρύ το πολιτικό τίμημα για τις δυνάμεις που αναλαμβάνουν το κόστος διάσωσης της χώρας μας".
@H 'KYΡΙΑΚΑΤΙΚΗ Δημοκρατία' εξηγεί ότι "Το αληθινό πρόσωπο του επίδοξου σωτήρα-Τα εγκλήματα από το 1993 του Βενιζέλου-Πρωταγωνιστής σε όλες τις ρυθμίσεις για την διαφθορά, την διαπλοκή και την ατιμωρησία που βούλιαξαν την χώρα και τα άτομα του παρασκηνίου πίσω από τις αποφάσεις του". Το 'ΒΗΜΑ της Κυριακής' υπογραμμίζει ότι "6 Απριλίου η διάλυση της Βουλής και 29 Απριλίου οι εκλογές Κάλπες αγωνίας και διχασμού; Kόμματα σε νευρική κρίση και υποψήφιοι σε κατ οίκον περιορισμό, στο Ιντερνετ η μάχη της ψήφου και φόβοι για μέτρα από την 25η Μαρτίου".
@H 'KAΘΗΜΕΡΙΝΗ' προτείνει για την πολιτική "Η νέα κυβέρνηση πρέπει να κάνει τις απολύσεις από το Δημόσιο, προειδοποίηση από τον Πόλ Τόμσεν και τι αναφέρει η έκθεση του Δ.Ν.Τ". Το 'ΠΑΡΟΝ της Κυριακής' αποκαλύπτει ότι "Οι 7 στους 10 αρνούνται να απαντήσουν-Στο κενό τα γκάλοπ-Φοβούνται οι εταιρίες ότι λόγω της ρευστότητας θα μείνουν αναξιόπιστες, με την απαγόρευση των δημοσκοπήσεων το τελευταίο δεκαπενθήμερο στο έλεος των φημών θα είναι οι πολίτες" και φυσικά στο σκοτάδι που θέλουν οι εκσυγχρονιστές του πολιτικού συστήματος...Τέλος η 'ΒΡΑΔΥΝΗ' καταλήγει ότι "Ασπίδα στο εργασιακό και προστατευθείτε από τα θολά σημεία, οι τυχεροί και οι άτυχοι του νέου νόμου".

7 σχόλια

  1. Προς οπαδούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ:

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ Ή ΣΥΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!

    ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ 2 ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΜΕΡΚΕΛ, ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΚΛΠ. ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!

    ΗΔΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ... ΑΛΛΑ 20-25% ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ!!!!
    ΕΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!!!

    ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ???

    ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ????
    (ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ 2001, ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ...)

    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΥΣ... Ε, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ???

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΠΡΟΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ:

    ΣΚΕΘΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!

    ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ______________________________
    αργάτε ρεεεεεεεε ζώωωωωωωωωωω
    και φυτάααααααα ΠΑssΟΚ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ .....ΡΕ....
    χρυσοπληρωμένοι Μισθοφόροι Κανταϊφιδες της μεγαλύτερης
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ του πλανήτη Γή !
    ______________________________
    Μην ξεχνιόσαστε: Σήμερα δίνουμε όλοι το παρών στις... κάλτσες!

    Μπενίτο Μπακατσέλο Βενιζολομουσουλίνι 98%
    και 7.000.000 ψηφοφόροι...

    Ξεκινάμε ρε............ σε ζωντανή σύνδεση
    με το ΜΕΓΚΑ ..ΜΟΥ

    Έλα ρε M E G A.. δώστα όλα.
    Όλα τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ μαζεμένα στο ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ.
    Όλοι μαζί να σώσουμε την παρτίδα $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Όλη η ΕΛΛΑΔΑ κρατάει την αναπνοή της, για το σημερινό αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης του ΠΑ$$ΟΚ.

    Γόντικας και Μαρινάκης, πριν από λίγο ζήτησαν επίσημα να μη γίνει το ΝΤΕΡΜΠΙ Παναθηναικού-Ολυμπιακού, εξαιτίας της αγωνίας που θα έχει σήμερα ο ελληνικός λαός για την τύχη του ΑΡΧΗΓΟΥ του ΠΑΣΟΚ.

    Τα ξένα ΜΜΕ κάνουν συνεχώς αναφορές για τα αποτελέσματα της ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    __________________________________
    Ορδές ΜΑΜΕΛΟΥΚΩΝ, συγγνώμη, οπαδών.. του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ
    - μετά βέβαια του ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΜΠΑΑΘΑ των δολοφόνων της ΣΥΡΙΑΣ
    & του ΑΔΕΛΦΙΚΟΥ των ΚΑΝΤΑΪΦΙΔΩΝ της ΛΙΒΥΗΣ -
    που έχει ποτέ υπάρξει, τρέχουν να νομιμοποιήσουν το ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ.


    Και στο ΜΕΓΚΑ, τρέμουν από συγκίνηση.

    Το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει..ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ψυχή του

    κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ, σνιφ σνιφ σνιφ !

    (με συγχωρείτε, δεν άντεξα)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΟΝΤΑΝ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΟΝΤΑΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ.ΑΡΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΔΙΕΠΡΑΧΘΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. τζων μας, το γνωστό τραβέλι της Συγγρού, πάλι τον έπιασε παρανοϊκή λογοδιάροια-ευκοίλια!!
    Γέρασε το ξιπασμένο, ταγματασφαλήτικο τραβέλι και δεν τον "ψωνίζει" κανείς, ούτε και για πίπα!!
    Ρε τράβα κάνε καμιά βίζιτα κάτω απ'το παράθυρο του αρχηγού σου, του Σαχλαμαρά και κόψε τις μαλακίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Πληρωμένη σε ΤΡΑΠΕΖΑ η σημερινη νοθεία στις εκλογές του Μονάρχη!

    Ο "εκσυγχρονισμός" των νεοφιλελεύθερων του μοναδικού υποψήφιου στις αυριανές εκλογές του ΠΑΣΟΚ έχει ανάγει σε επιστήμη τη ΝΟΘΕΙΑ!
    Τεράστια η ευθύνη του....
    Μ. Καρχιμάκη, Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ!

    Το σατανικό σχέδιο των κηπουρών του Mονάρχη ξεπερνάει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας και κάνει τις εκλογές της χούντας και της βίας και νοθείας του αρχηγού της ΕΡΕ Κ. Καραμανλή (το 1961 ψήφιζαν τα δένδρα) να φαντάζουν “δημοκρατική” όαση!

    Με δεδομένες τις μετρήσεις που έχει στα χέρια του το επιτελείο του Ε. Βενιζέλου,η συμμετοχή θα αγγίξει τα όρια του εξευτελισμού.

    Έτσι, εκμεταλλευόμενοι την εγκύκλιο του Μ. Καρχιμάκη για κατάθεση των 2 ευρώ κάθε ψηφοφόρου σε τραπεζικό λογαριασμό, από τους Γραμματείς των περιοχών που θα υπάρχουν εκλογικά κέντρα, θα εμφανίζουν ένα τραπεζικό λογαριασμό που θα «αντιστοιχεί» σε συμμετοχή που πλησιάζει τους 250.000 χιλιάδες ψηφοφόρους.

    Μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ σ’ ολόκληρη την επικράτεια καταγγέλλουν αυτό το σατανικό σχέδιο νοθείας, επισημαίνουν τις τεράστιες ευθύνες του Μ. Καρχιμάκη, τόσο για την πλήρη παράδοση των διαδικασιών σε κηπουρούς του Βενιζέλου που έχουν εγκατασταθεί στην Ιπποκράτους χωρίς καμία κομματική νομιμοποίηση, όσο και για το εφεύρημα του τραπεζικού λογαριασμού ως κριτήριο συμμετοχής. ...
    Έγκυρο θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα περιλαμβάνει ονομαστικούς καταλόγους ψηφισάντων κατά Νομό και εκλογικό κέντρο, τονίζουν προς κάθε κατεύθυνση στελέχη από κάθε μεριά της Ελλάδας.

    Αυτό το σύγχρονο πραξικόπημα νοθείας πυροδοτεί απρόβλεπτες εξελίξεις στο υπό κατάρρευση ΠΑΣΟΚ.

    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φωτια και λαβρα σε αυτους που ψηφιζουν πασοκ / νδ. Καθαρματα, προδοτες, μας φεραται εδω που φτασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση