GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η προστασία της Δημοκρατίας τους μάρανε...

Πολιτικός συντάκτης δεν είμαι . Ούτε παρατρεχάμενος κάποιοι πολιτικού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την πολιτ...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΕΟΣ
Πολιτικός συντάκτης δεν είμαι. Ούτε παρατρεχάμενος κάποιοι πολιτικού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την πολιτική και ΄τον τρόπο που ασκείται. Αν κάποιος θεωρεί ότι δεν μπορώ να έχω άποψη τότε θα πρέπει να...
 μου στερήσει και το δικαίωμα-καθήκον να ψηφίζω.
Και πάω τώρα στο ζουμί.
Είμαι υπερβολικός που θεωρώ παρωδία και κοροϊδία τις εκλογές για ανάδειξη αρχηγού του ΠΑΣΟΚ;
Παρωδία τις θεωρώ γιατί υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος, όπως όταν εκλέχτηκε για πρώτη φορά ο Γιωργάκης (το πολιτικό του ανάστημα με κάνει να χρησιμοποιώ την κατάληξη –άκης και όχι η συνήθεια).
Κοροϊδία τις θεωρώ γιατί ζητάνε από όσους ψηφίζουν να δώσουν και 2 ευρώ. Βέβαια αν υπάρχουν μαλάκες, θα μου πει κάποιος, καλά κάνουν. Πάσο. Ωστόσο η γνώμη μου δεν αλλάζει.
Πάω τώρα και στο κεφάλαιο «δημοκρατία», ορμώμενος από την φωτογραφία του Βενιζέλου (ο οποίος λέγεται πώς άλλαξε το όνομα του από Τούρκογλου, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά) από τα νιάτα του. Στο βάθος υπάρχει μια αναγραφή που λέει «Σοσιαλισμός είναι δημοκρατία».
Οκ, εγώ μπορεί να μην πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό κόμμα αλλά οι ίδιοι οι πολιτευόμενοι του υποστηρίζουν ότι είναι.
Είδαμε στην πράξη ότι ως κυβέρνηση δεν λειτούργησαν δημοκρατικά (ην μία και μοναδική φορά που ο Γιωργάκης πήγε να λειτουργήσει δημοκρατικά, άπαντες πολιτικοί και media ξεσηκώθηκαν. Αναφέρομαι στο περίφημο δημοψήφισμα που ποτέ δεν έγινε αλλά στάθηκε αρκετό για να πέσει ο Παπανδρέου).
Τώρα βλέπω το ΠΑΣΟΚ να λειτουργεί απολυταρχικά και στο θέμα των υποψηφιοτήτων. Ο Παπουτσής, ότι κι αν είναι αυτός ο τύπος, εξέφρασε την επιθυμία του να ηγηθεί το κόμματος. Ωστόσο δεν του δόθηκε το δικαίωμα γιατί δεν είχε ένα αριθμό υπογραφών που προβλέπει το καταστατικό του κόμματος. Έτσι, και αφού ο Χρυσοχοΐδης έδωσε ρεσιτάλ μαλακίας («δεν είχα διαβάσει το μνημόνιο») και κάηκε μόνος του, καθαρίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και ο άλλος εσωκομματικός αντίπαλος.
Θα μου πει τώρα κάποιος «μα έτσι λέει το καταστατικό». Μπούρδες απαντάω. Τα καταστατικά γίνονται αφενός για να τηρούνται κάποιες ισορροπίες και αφετέρου να χρησιμοποιούνται όπως βολεύει το καθένα. Ξέρω εγώ αν δεν κινήθηκαν κάποιοι παρασκηνιακά ώστε να αποτρέψουν τους υποστηρικτές του Παπουτσή να υπογράψουν; Δεν ξέρω.
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι δεν θα τους ήταν και τίποτα να πάνε σε εκλογές με δύο υποψήφιους. Αλλά φαίνεται ότι φοβήθηκαν την έκπληξη.
Αυτοί οι άνθρωποι που λειτουργούν εντελώς χουντικά τα βάζουν με τα νέα παιδιά που τους μουτζώνουν στις παρελάσεις και το λαό διαμαρτύρεται ακόμα και στις εθνικές επετείους, ξεχνώντας ότι η ουσία τους είναι να κρατούν τη μνήμη ζωντανή. Και οι αντιδράσεις δείχνουν ότι ο λαός, ή έστω ένα μέρος του, ακόμα θυμάται.
Δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο. Αυτοί οι τύποι που λυμαίνονται την εξουσία σήμερα και κάποτε φώναζαν "ψωμί, παιδεία ελευθερία" (λες και προειδοποιύσαν τι θα καταργούσαν όταν έπαιρνα τα ηνία) έχουν κάνει τον Παπαδόπουλο να έχει αράξει σε μια γωνιά του άλλου κόσμου και να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

IPanic - Web Magazine
http://www.ipanic.gr

20 σχόλια

  1. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΧΕΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΟΙ ΜΠΟΥΧΕΣΗΔΕΣ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΕΡΑΣΕ.Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ. ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ.
    ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΓΡΕΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ.
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΝΔ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΟΘΕΙΑ ΆΡΧΙΣΕ

    Πόσες φορές ψηφίζει ένας ΞΈΡΕΤΕ;
    Όσες θέλει και 1000 φορές .. μετά από οσoυς πάνε θα κάνουν λέει διασταυρώσει ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!!!!

    ΉΔΗ ΕΝΑΣ ΈΧΕΙ ΨΗΦΊΣΕΙ ΤΩΡΑ 10 ΦΩΡΕΣ //ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΎΝΕ ; ΚΑΙ ΜΕΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΈΤΣΙ ΕΓΕΙΝΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΈΧΕΙ ΞΑΝΑΨΗΦΊΣΕΙ .... ΔΗΛΑΔΉ ΘΈΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ (6 ΜΗΝΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΑΠΟ 1000 ΦΩΡΕΣ Ο ΚΆΘΕ ΕΝΑΣ..ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΉΞΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ.


    ΚΎΡΙΟΙ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΆΜΕ ΠΟΛΎ ΝΟΘΕΙΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΣΟΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΝΟΥΝ , ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΙΟΜΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ 4 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΠΟΥ ΈΧΕΙ 3 ΣΤΑΥΡΟΥΣ, Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΘΑ ΠΕΙΓΕΝΗ ΣΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ Η ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΔΗΛΑΔΉ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΝ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΕ ΨΥΦΗΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ////

    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ

    Μπουτζουκας Θ. Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειστε εσεις μεγαλος μαλακας κυριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν θα γίνουν οι εκλογές θα χρειασθεί ΦΥΛΆΞΕΙ για νοθεία τα μηνύματα πολύ ΚΑΚΑ ,δεν είναι όπως νομίζουν θα κάποιοι ΈΧΟΥΝ ΣΧΈΔΙΟ και δεν τα γράφω εγώ... διαβάστε , μιλήσετε , φυλάξετε ... ΘΈΛΕΙ ΑΓΏΝΑ, ΝΑ ΠΑΛΈΨΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ , ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ Ν.Δ ΠΑΣΟΚ.. ΟΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΡΕΣΕΤΕ ΔΙΑ 8..ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΟΙ ΚΑΙ ΨΥΦΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ

    Συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ βλέπει ο Economist στην Ελλάδα.

    Με τίτλο: «Σε σταθερή πορεία, παραδόξως» η βρετανική επιθεώρηση Economist αναφέρεται στην...
    κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και εκτιμά πως «οι πρόωρες εκλογές θα βγάλουν σταθερότητα παρά αναστάτωση», θεωρώντας πολύ πιθανό να σχηματιστεί κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.



    Μεταξύ άλλων γράφει: «Οι κινδυνολόγοι θεωρούν ότι θα ενισχυθoύν τα τρία κόμματα της Αριστεράς ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, αλλά και κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή, η οποία για πρώτη φορά ενδέχεται να μπει στη Βουλή.


    » Συνολικά μέχρι και δέκα κόμματα μπορεί να καταφέρουν να μπουν στο Κοινοβούλιο. Πόση αξία θα έχουν όμως;»



    Η επιθεώρηση συμπληρώνει ότι «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παραμένουν μεγάλα κόμματα, η ΝΔ έχει σαφές προβάδισμα, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενδεχομένως να συσπειρώσει και πάλι ένα σημαντικό κομμάτι της βάσης του κόμματος».



    «Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι η ΝΔ με το μπόνους των 50 εδρών που δίνει ο εκλογικός νόμος, θα σχηματίσει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Ένας τέτοιος συνασπισμός θα είχε ισχυρή πλειοψηφία. Ενδεχομένως αρκετοί νυν υπουργοί να παραμείνουν στη θέση τους.



    » Ακόμα και ο κ. Παπαδήμος μπορεί να πειστεί από τον κ. Σαμαρά να παραμείνει, ίσως και ως αντιπρόεδρος. Θα ήταν μια διαβεβαίωση στην Ευρώπη ότι η χώρα εξακολουθεί να βαδίζει στο σωστό δρόμο».

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ανωνυμε Μπουρτζουκο μαθε πρωτα να γραφεις Ελληνικα και μετα ελα να βριζεις νομιζοντας οτι κανεις και σοβαρη κριτικη.
    Αει σειχτηρ πρωι-πρωι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΕΙΠΑ,
    ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΊΣΩ, ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΟΙΟΝ........ΤΟΥ!

    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ,

    ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974, ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΠΘ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ...............

    ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ!

    ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ/ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.

    Ο ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΝΙΣΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΑΝΤΑΡΤΟΧΩΡΙ, ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ, ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ "ΠΡΟΟΔΟΣ" ΤΟΥ.

    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΝΤΟ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ, ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

    ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΔΕΛΦΟ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ.

    ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν αναφέρεσαι σε εμένα κύριε, βάζε και το ονοματάκι σου ::: Ανώνυμος είπε...
    ειστε εσεις μεγαλος μαλακας κυριε.
    18 Μαρ 2012 10:45:00 π.μ.

    Άκου , οι εσείς οι εμείς θα μεινομαι σε αυτή την χωρά , μπορεί να κερδίσετε δεν λέω, έχετε όλη την μαφία ΜΑΖΙ σας ..

    Εγώ όμως έχω αποφασίσει αν ξανά έλθετε να με σώσετε ..

    Καλή επιτυχία στην αποτυχία σας..

    Μπούτζουκας Θ.Τ Εθνικότητα Ελληνας από την Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ανωνυμε Μπουρτζουκο μαθε πρωτα να γραφεις Ελληνικα και μετα ελα να βριζεις νομιζοντας οτι κανεις και σοβαρη κριτικη.
    Αει σειχτηρ πρωι-πρωι.
    18 Μαρ 2012 10:59:00 π.μ.

    πάρε της πλάκας δημοκράτη και το τηλέφωνο μου 2810-371079 ,ΟΧΙ ΑΝΩΜΗΜΟΣ ΕΓΩ ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    ------------------------------------

    κου , οι εσείς οι εμείς θα μεινομαι σε αυτή την χωρά , μπορεί να κερδίσετε δεν λέω, έχετε όλη την μαφία ΜΑΖΙ σας ..

    Εγώ όμως έχω αποφασίσει αν ξανά έλθετε να με σώσετε ..

    Καλή επιτυχία στην αποτυχία σας..

    Μπούτζουκας Θ.Τ Εθνικότητα Ελληνας από την Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΠΡΙΣΤΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρεξηγηση κυριε Μπουτζουκα.
    Απο εσας ζητησα να μαθετε Ελληνικα.

    Μαλακα χαρακτηρισα τον πρωτο κυριο που ποσταρε το θεμα και να πω γιατι.
    Γραφει χωρις ντροπη οτι οσοι ψηφισουν εινα μαλακες.
    Αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακουσα ότι ζήτησε συγνώμη ο Βενιζέλος από τον λαό και αυτό απετελεσε το εφαλτήριο βημα επανασυσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ να τρεξουν οι ψηφοφοροι του να τον ψηφίσουν!!! για ποιο από όλα ζήτησε συγνώμη;

    Για τις αυτοκτονίες; τις ρώτησε τις οικογένειες αν την δέχονται;

    Για την ολοσχερη σχεδόν καταστροφή του εμπορικού κόσμου και τα χιλιάδες λουκέτα που εβαλαν στα μαγαζιά τους και τωρα ζούνε κρυμμένοι χρεωμένοι άνεργοι χωρις να ειναι δηλωμένοι χωρις βοήθεια απο πουθενά και κυνηγημένοι; τους ρωτησε αν δεχονται την συγνώμη του;

    Για τους εργαζόμενους που πεταχτηκαν στον δρόμο και θα ξεπερασουν το 1,5 μεσα στο 12 χωρις να εχουν ελπίδα. Τους ρώτησε αν δέχονται την συγνώμη του;

    Για τον εκβιασμό που επέβαλλε στον λαό μεσω της ΔΕΗ για την πληρωμή των χαρατσιών ακόμα και από εκείνους που δεν εχουν; τους ρώτησε αν δεχονται την συγνωμη του;

    Για αυτούς που χασανε τα σπίτια τους την περιουσία τους και ζουνε με το μαρτύριο της επιβίωσης τους ρώτησε αν δεχονται την συγνώμη του;

    Για τον εξευτελισμό και την διαπομπευση περι διεφθαρμένων κοπριτων και απατεώνων κατα τα λεγόμενα επιφανων στελεχών της συμμορίας; μας ρώτησε αν την δεχομαστε;

    Για τους αδύναμους οικονομικά συνταξιούχους που τους έδειξε την πόρτα προς τον άδη πρόωρα τους ρώτησε αν δεχονται την συγνώμη του;

    Για την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της χώρας αφου οδηγησαν την χώρα στα νυχια των μασόνων τοκογλυφων-αγιογδυτων και τους οργανισμούς τους χωρις την συγκαταθεση μας αλλα με ολες τις συνέπειες των ενεργειών τους που ζούμε προς τι η συγνώμη;

    Τι σημαίνει συγνώμη από ενα συμμετεχοντα στο εγκλημα που διεπραξε το κόμμα του εναντια στον λαό; τον απαλλάσει από το εγκλημα στο οποίο συμμετείχε; αν ενας δολοφονος σκοτώσει και ζητήσει συγνώμη δεν απαλλάσεται της καταδίκης αλλα αναγνωρίζεται μόνο η μεταμέλεια, γεγονός που δεν τον καθιστα μπουμπούκι της κοινωνιας είναι παντα ενας φονιας που αφαίρεσε ζωή καμία συγνώμη δεν σβήνει το γεγονός.
    Η συγνωμη δεν είναι πανακεια και ολα τα ανωτερω αποτελούν βασικές αιτίες κατηγορητηριου που καλλιστα θα μπορούσαν να σας κατσουν στο σκαμνι να ζητησετε συγνωμη και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ για αυτα που διαπράξατε. Αυτα από νομικής πλευράς.
    Από ανθρώπινης πλευρας επειδη είστε γουρουνοπετσοι και δεν τρεχει στο dna σας κανενα συναίσθημα περι φιλότιμου ανδρισμού τσίπας ντροπής υπερηφάνειας ευθυξίας στοιχεια που θα σας οδηγούσαν στο να τιμωρήσετε μόνοι σας τον εαυτο σας όπως αυτους που αναγκασατε και αυτοκτόνησαν, αυτό σας το επιφυλλάσει ο λαός ως kinder εκπληξη μετα τις εκλογές οσα νομοσχεδια και να τροποποιήσεις περι ασυλίας βουλευτών και παραγραφής υπογράψεις για να προστατεψεις κλέφτες και απατεωνες του συναφιου σου και του κομματος σου.
    Την συγνωμη σου να την πεις στην μανα σου και όχι στον λαό γιατι κανενας με στοιχειώδη λογική δεν την δεχεται μετα τα ειδεχθη εγκλήματα που διαπράξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ…
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΒΡΕ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ !!!

    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν ο εισηγητής της εκτεταμένης Αναθεώρησης του Ελληνικού Συντάγματος που άρχισε το 1996 και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2001.

    Είναι αυτός που έφτιαξε τον νόμο της παραγραφής των κακουργημάτων των απατεώνων πολιτικών προς τον έρμαιο αυτό τόπο.

    Είναι ο υπερυπουργός που μας διαβεβαίωσε δύο φορές τους τελευταίους μήνες (22 και 27 Νοεμβρίου 2011 ) πως δεν θα γίνουν άλλες μειώσεις μισθών, περικοπές συντάξεων και αύξηση φορολογικών συντελεστών.

    Ο Βενιζέλος δεν είναι απλά κάποιος, που έτυχε να διαχειρίζεται το χρέος αυτό.

    Ο Βενιζέλος ήταν ένας από τους βασικούς δημιουργούς αυτού του χρέους.

    Ο Βενιζέλος ήταν αυτός που έπρεπε να το διαχειριστεί, για να προστατευτούν αυτοί οι οποίοι το δημιούργησαν και άρα και ο ίδιος.

    Ο Βενιζέλος είναι αρχιτέκτονας της κατάστασης, που σήμερα μας απειλεί με καταστροφή.

    Η κρίση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μπορέσει να τη διαχειριστεί ο συνταγματολόγος –παπαρολόγος-αερολόγος του ΘΑΣΟΚ.

    Ο Βενιζέλος είναι ο πρώτος που πρέπει να αποβληθεί, για να αρχίσει η πτώση του Συστήματος της Μεταπολίτευσης και της Ψευδοδημοκρατίας των τελευταίων 38 ετών

    Μιλάμε για τον εφιάλτη του λαού και της Δημοκρατίας.

    Προς Βουβουζέλο :
    Μ'αρέσει που με καλοπαίρνεις ,
    μένεις στον εγωισμό σου και τον σπέρνεις
    ίδια ψεύτικα μηνύματα μου στέλνεις…

    Ενας εχθρός ήρθε απόψε απ' τα παλιά
    φορτωμένος με χιλιάδες αμαρτίες
    είχε γκρίζα τα σγουρά του τα μαλλιά
    και μου είπε ένα κάρο μαλακιές

    Η Άνοιξη είναι εδώ δεν θα σε προϋπαντήσω
    μπορεί Βουβουζέλο να μην σε ψηφίσω
    αλλα οπού μόνον σε συναντήσω
    σίγουρα τον pisino σου θα ξεσκίσω…

    Δε θα καλυφτώ, δε θα κρυφτώ, δε θα χαθώ
    θα μιλήσω μαζί σου, θα προσπαθήσω να σε ξυπνήσω
    γεμάτος από αντιπάθεια, και μνημοσύνη
    για την λογοδιάρροια που σε εκτρέπει η νοημοσύνη

    Μη με φωνάζεις γελοίο, ας μη μοιράζεσαι ποτέ του ταξιδιού μου το πλοίο

    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !!!

    ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ … ΔΙΑΟΛΟ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν έχω κρύψει ούτε την ηλικία μου, ούτε τα στοιχεία μου, ούτε την μόρφωση μου, είμαι του δημοτικού όμως, Αυτό είναι προσωπικό θέμα..

    Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ακόμα νοήμων το ΣΥΓΝΏΜΗ ναι το λένε αυτοί που το πιστεύουν, το έχω πει και εγώ προσωπικά.. Όμως όταν λες συγνώμη ουσιαστικό το δείχνεις κιόλας με πράξεις..

    Ο Μπουρδολογος το λέει για να πάρει τις εκλογές ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΎΝΙΟ να μας ΣΦΆΞΕΙ κοιμομένους ... Που είδατε αληθινό συγνώμη Π.Χ σε ένα τέλος- χαράτσι της ΔΕΗ οριζόντιο ,με ΔΈΚΑ ΕΓΚΎΚΛΙΟΥΣ !!!!!! ΚΑΙ ΤΩΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΊΕΣ !!! ΑΝ ΜΑΣ ΣΦΆΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ <> ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΣΚΩΤΟΣΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ; ΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΑΤΖΙΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΚΡΟΔΞΙΟΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;;ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ


    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε σεις θα συνελθετε?
    Παθατε ολοι επιλεκτικη αμνησια?
    Τα δυο χρονια του ΠΑΣΟΚ σας φταινε για ολα?
    Η σας πιανει η αγωνια οτι δεν θα βουτηξετε την κουταλα, ας ειναι και τρυπια!
    Μου φαινεται οτι χανω το χρονο μου με εσας.
    Παω για να ψηφισω

    Ο παραπανω ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς οπαδούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ:

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ Ή ΣΥΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!

    ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ 2 ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΜΕΡΚΕΛ, ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΚΛΠ. ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!

    ΗΔΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ... ΑΛΛΑ 20-25% ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ!!!!
    ΕΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!!!

    ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ???

    ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ????
    (ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ 2001, ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ...)

    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΥΣ... Ε, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ???

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΠΡΟΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ:

    ΣΚΕΘΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!

    ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΞΥΠΝΗΣΤΕ .....ΡΕ....
    Μην ξεχνιόμαστε: Σήμερα δίνουμε όλοι το παρών στις... κάλτσες
    Μπενίτο Μπακατσέλο Βενιζολομουσουλίνι 98%
    και 7.000.000 ψηφοφόροι...

    Ξεκινάμε ρε............ σε ζωντανή σύνδεση
    με το ΜΕΓΚΑ ..ΜΟΥ

    Έλα ρε ΜΕΓΚΑ, δώστα όλα.

    Όλα τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ μαζεμένα στο ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ.

    Όλοι μαζί να σώσουμε την παρτίδα $$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Όλη η ΕΛΛΑΔΑ κρατάει την αναπνοή της, για το σημερινό αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης του ΠΑ$$ΟΚ.

    Γόντικας και Μαρινάκης, πριν από λίγο ζήτησαν επίσημα να μη γίνει το ΝΤΕΡΜΠΙ Παναθηναικού-Ολυμπιακού, εξαιτίας της αγωνίας που θα έχει σήμερα ο ελληνικός λαός για την τύχη του ΑΡΧΗΓΟΥ του ΠΑΣΟΚ.

    Τα ξένα ΜΜΕ κάνουν συνεχώς αναφορές για τα αποτελέσματα της ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

    Ορδές ΜΑΜΕΛΟΥΚΩΝ, συγγνώμη, οπαδών του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ που έχει ποτέ υπάρξει, τρέχουν να νομιμοποιήσουν το ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ.

    Και στο ΜΕΓΚΑ, τρέμουν από συγκίνηση.
    Το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει..ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ψυχή του

    κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ,σνιφ σνιφ σνιφ!
    (με συγχωρείτε, δεν άντεξα)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κ. τζων μας, γνωστό τραβέλι της Συγγρού, τράβα κάνε καμιά βίζιτα κάτω απ'το παράθυρο του αρχηγού σου, του Σαχλαμαρά και κόψε τις μαλακίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς ανωνυμο ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


    Νομιζεις οτι δεν προβληματιζομαστε?

    Δωστε ομως ΚΑΠΟΙΑ προταση!


    ο παραπανω ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αργάτε ρεεεεεεεε ..ζώωωωωαααααα
    και φυτάαααα ΠΑssΟΚ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ .....ΡΕ....
    χρυσοπληρωμένοι Μισθοφόροι Κανταϊφιδες της μεγαλύτερης
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ του πλανήτη Γή !
    ______________________________
    Μην ξεχνιόσαστε: Σήμερα δίνουμε όλοι το παρών στις... κάλτσες!

    Μπενίτο Μπακατσέλο Βενιζολομουσουλίνι 98%
    και 7.000.000 ψηφοφόροι...

    Ξεκινάμε ρε............ σε ζωντανή σύνδεση
    με το ΜΕΓΚΑ ..ΜΟΥ

    Έλα ρε M E G A.. δώστα όλα.
    Όλα τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ μαζεμένα στο ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ.
    Όλοι μαζί να σώσουμε την παρτίδα $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Όλη η ΕΛΛΑΔΑ κρατάει την αναπνοή της, για το σημερινό αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης του ΠΑ$$ΟΚ.

    Γόντικας και Μαρινάκης, πριν από λίγο ζήτησαν επίσημα να μη γίνει το ΝΤΕΡΜΠΙ Παναθηναικού-Ολυμπιακού, εξαιτίας της αγωνίας που θα έχει σήμερα ο ελληνικός λαός για την τύχη του ΑΡΧΗΓΟΥ του ΠΑΣΟΚ.

    Τα ξένα ΜΜΕ κάνουν συνεχώς αναφορές για τα αποτελέσματα της ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    __________________________________
    Ορδές ΜΑΜΕΛΟΥΚΩΝ, συγγνώμη, οπαδών.. του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ
    - μετά βέβαια του ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΜΠΑΑΘΑ των δολοφόνων της ΣΥΡΙΑΣ
    & του ΑΔΕΛΦΙΚΟΥ των ΚΑΝΤΑΪΦΙΔΩΝ της ΛΙΒΥΗΣ -
    που έχει ποτέ υπάρξει, τρέχουν να νομιμοποιήσουν το ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ.


    Και στο ΜΕΓΚΑ, τρέμουν από συγκίνηση.

    Το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει..ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ψυχή του

    κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ, σνιφ σνιφ σνιφ !

    (με συγχωρείτε, δεν άντεξα)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση