GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά προλαβαίνουν;;..

Από το  aftodioikisi.gr Πριν από ένα τρίμηνο ο Γιάννης (ένας είναι ο Γιάννης) ο Σγουρός είχε δηλώσει οπαδός του «Μιχάλη του σωστού» (ή «α...

Από το aftodioikisi.gr

Πριν από ένα τρίμηνο ο Γιάννης (ένας είναι ο Γιάννης) ο Σγουρός είχε δηλώσει οπαδός του «Μιχάλη του σωστού» (ή «αδιάβαστου», διαλέξτε ό,τι προτιμάτε) για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Μετά, βεβαίως, δήλωσαν και οι δύο «οπαδοί» του Βαγγέλη (του προέδρου).
Όμως, ο Γιάννης φαίνεται ότι παραμένει ακόμη οπαδός του Μιχάλη. Γι' αυτό κάνει τα αδύνατα-δυνατά να στηρίξει την (προεκλογική -βλ. Β΄ Αθηνών) πρόταση του να δημιουργήσει άρον-άρον...
30 Κέντρα Κράτησης Μεταναστών.
Παρά, λοιπόν, τις αντιδράσεις όλων των περιφερειαρχών των οποίων, η στήλη, τουλάχιστον, δεν ξεχνάει, ότι είναι πρόεδρος, ο Γιάννης, ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ απ'  όλους τους περιφερειάρχες βγήκε με δηλώσεις του υπέρ της πρότασης του Μιχάλη του «αδιάβαστου» (σ.σ. προφανώς το χρόνο που έπρεπε να αφιερώσει στο πρώτο Μνημόνιο, διάβαζε εγχειρίδια για Μετανάστες).
Και όχι μόνο αυτό: Δεν πέρασε μία ημέρα από τη δημοσιοποίηση της πρότασης και έβαλε εκτός ημερησίας στη χθεσινή συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Αττικής θέμα μεταναστών, ώστε να δώσει «γραμμή» και στους υπόλοιπους.
Δικαίως, λοιπόν, ο Μιχάλης χαιρέτισε την απόφαση του ΠΕΣΥ για τη δημιουργία τριών χώρων στην Αττική για τη δημιουργία Κέντρων Κράτησης Μεταναστών.
Το πρώτο θέμα, βεβαίως, είναι τι λένε οι δήμοι που θέλουν ο Μιχάλης και ο Γιάννης να δημιουργήσουν τα Κέντρα.
Το δεύτερο αν ο Μιχάλης προλαβαίνει: Τόσο για τη δημιουργία των Κέντρων όσο και για την εκλογή του στη Β΄ Αθηνών....

3 σχόλια

  1. Μαλλον εσυ εισαι αδιαβαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οριστικό: Εκτός ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ ο Βούγιας!
    Το γνωστοποίησε πριν από λίγο ο ίδιος.

    Στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: "Ενημέρωσα τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για την απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
    Οι βασικοί λόγοι σχετίζονται με τις δραματικές συνέπειες της ολικής (οικονομικής, κοινωνικής, πολιτισμικής και ηθικής) κρίσης ταυτότητας που βιώνει η Ελληνική κοινωνία αλλά και τη γενικευμένη αμφισβήτηση του ευρύτερου πολιτικού συστήματος (κυβέρνηση, αντιπολίτευση, συνδικάτα, τοπική αυτοδιοίκηση, ΜΜΕ). Ειδικότερα αναφέρομαι στη συνεχή απαξίωση και τη συλλήβδην ενοχοποίηση όλων των πολιτικών, καθώς και στον παραλογισμό, το λαϊκισμό και τη δημαγωγία που χαρακτηρίζουν το δημόσιο διάλογο και ακυρώνουν το νόημα της δημοκρατίας αλλά και της ίδιας της πολιτικής. Στο πλαίσιο αυτό, ο ρόλος των βουλευτών είναι σήμερα εξ΄αρχής εξασθενημένος, οι αποφάσεις που καλούνται να λάβουν συχνά προδιαγεγραμμένες και υπό πίεση, ενώ έχει διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης και η αξιοπιστία τους στη συνείδηση των πολιτών και κυρίως των νέων ανθρώπων.

    Μέσα σ΄αυτές τις συνθήκες αισθάνομαι την προσωπική ανάγκη να επαναπροσδιορίσω την ουσιαστική και πάντως μη-επαγγελματική σχέση μου με την πολιτική, με την πόλη και τη δουλειά μου. Να επανεκτιμήσω πιο αντικειμενικά την όποια προσφορά μου, όπως και τα λάθη και τις παραλείψεις μου. Να κατανοήσω και να αποκαταστήσω, όσο αυτό είναι δυνατό, τη σχέση και την επαφή με τους συμπολίτες μου. Να συμβάλω, όσο μπορώ, στην αποκατάσταση του ρήγματος που έχει δημιουργηθεί, χωρίς να καλύπτομαι από την απόσταση και τη θεσμική προστασία της θέσης του βουλευτή.

    Εννοείται ότι θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τα κοινά, συμμετέχοντας ενεργά στη νέα προσπάθεια για την επανεκκίνηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και τις συνεργασίες στο χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς και θα αγωνίζομαι, όπως πάντοτε, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης.

    Ευχαριστώ τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές του 2009. Ελπίζω πως, ακόμη και αν δεν συμφωνήσουν, τουλάχιστον θα κατανοήσουν τους λόγους που με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή".


    σχολία

    - Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι Βούγιας, Πάγκαλος, Χατζηγάκης.
    Και στους υπόλοιπους τάχιστα.


    Πάντως το γέλιο το πολύ μας το κράτησε για το τέλος ο Βούγιας...
    ''Ευχαριστώ τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές του 2009.

    Ελπίζω πως, ακόμη και αν δεν συμφωνήσουν, τουλάχιστον θα κατανοήσουν τους λόγους που με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή". .....χαχαχαχαχαχαχαχαχα..
    σιγά μην δεν συμφωνήσουν ρε άχρηστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει ούτε κινητό τηλέφωνο όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, δεν ξέρω από φεις μπουκ , ούτε από τουιτερ..

    Είμαι αγράμματος και ηλεκτρονικά ακάτεχος , η ηλικία μου βέβαιε μου το επιτρέπει; ΟΧΙ είμαι 54 ετών, το ότι έμαθα να γρατζουνώ στο Ίντερνετ ήταν όταν αρρώστησα, αυτό όμως δεν με κάνει να μην βλέπω, η να είμαι ΧΑΖΟΣ ξέρω και ξέρετε ότι η μάχη αυτών των εκλογών θα γίνει από το Ίντερνετ..

    Θα πρέπει οι νέοι που είναι γνώστες αυτής της τεχνολογίας να ενημερώσουν τους μεγαλύτερους ηλικιακά -- οικείους τους είναι χρέος σας..

    Έχω γράψει εδώ σε αυτό το σαϊτ ότι η λύση των λαθραίων μεταναστών είναι απλό, αλλά ΟΧΙ εύκολο, στο Δουβλίνο 2 τι υπέγραψαν; Ότι αν συλληφθεί π.χ στην Γερμανία ένας Πακιστανός και ερωτηθεί από πια ευρωπαϊκή χώρα, ΠΡΟΣΈΞΕΤΕ, από πια Ευρωπαϊκή χώρα πήγε στην Χ Γερμανία ξέρετε τι κάνουν; δεν τον επιστρέφουν στο ΠΑΚΙΣΤΆΝ από οπού κατάγεται αλλά στην Ευρωπαϊκή χώρα που έφυγε, στο παράδειγμα μας η Ελλαδα..

    Αυτό το θέατρο που παίζει σήμερα κατά κόρο από τα ΜΜΕ από την ΜΑΥΡΗ προπαγάνδα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ με έναν (ηλίθιο- πονηρό-προπαγανδιστή- ) υπουργό, στην περίπτωση μας τον κύριο Χρυσοχοΐδη δεν λύνεται το πρόβλημα θα πω ότι με συλλήψεις ανθρώπων που δεν ξέρει τι θα τους κάνει η αστυνομία γιατί δεν έχει χώρο, τους αφήνει ελεύθερους και τους δίνει ένα έγγραφο που λέει σε 40 ημέρες να εγκαταλείψουν την ΧΩΡΑ εγώ να δεχτώ ότι θέλουν να γυρίσουν έχουν τα χρήματα να γυρίσουν ,αν δεν κλέψουν αν δεν σκοτώσουν ;...

    Η λύση που ακούω κάθε ημέρα ΓΙΑ ΣΚΟΎΠΑ ΚΑΙ ΣΚΟΎΠΑ και των στρατοπέδων που τόσο διαφημίζουν είναι για να γελάς όταν έχεις να κανείς με 1.500.000 εκατομμύριο ανθρώπους πως θα λυθεί το πρόβλημα (αν σκουπίζουν) τι βρωμιάρα λέξη, άκου σκουπίζουν ανθρώπινες ψυχές, αν συλλαμβάνουν λοιπών 1.000 ανθρώπους την ημέρα σε πόσα χρόνια θα λύσουν το πρόβλημα; Απλά το ρωτάω σε πόσα χρόνια; σε δέκα σε δεκαπέντε; ...

    Η Λύση είναι μια , την έχω γράψει μέσα σε αυτόν εδώ τον χώρο και θα ήθελα να την λάβουν σοβαρά στο κίνημα .. Είναι τα πλοία που έχουν έτοιμους χώρους για διαμονή , διατροφή, ιατροφαρμακευτική περιθάλψει, γρήγορη διαλογή, και επαναπροώθηση στης χώρες τους..

    ΑΝ περιμένουμε να χτίσουμε η να διαμορφώσουμε χώρους στρατοπέδων να τους φυλάμε για 24 ώρες, να τους τρέφομαι για κάτι μήνες η χρόνια, αυτό μόνο ως μαύρη προπαγάνδα για ψυφαλάκια λέγετε και ο αρχιτέκτονας του σχεδίου βλέπε ΧΡΙΣΟΧΟΙΔΗ λέγετε
    ελπιδοπωλητής, απλά πουλά ελπίδα στους Ελληνες, για να τους κλέψουν άλλη μια φορά την ψήφο..

    Ξέρουν οι πολίτες των περιοχών που αντιδρούν ότι αυτά τα στρατόπεδα θα είναι η αυριανές φύλακές ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ αυτά ετοιμάζουν!!

    Σαν κίνημα που έχομε που έχει την δυναμική που του δίνει ο κυρίαρχος ΛΑΟΣ ,έχομε χρέος να το πούμε στους Ελληνες αυτών τον περιοχών..

    Παρακαλώ ας το μεταφέρουν στους ανθρώπους των ανεξαρτήτων Ελλήνων που έχουν την όρεξη και θέλουν να παλέψουν με πραγματικές αλήθειες στηριζόμενοι από τον ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    Μπουτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση