GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο πασίγνωστος παρουσιαστής με τα ναρκωτικά;...

Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά μετά την αποκάλυψη που έχει προκαλέσει ΣΟΚ, για τον πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή που πιάστηκε επ’ αυτοφόρω γ...

Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά μετά την αποκάλυψη που έχει προκαλέσει ΣΟΚ, για τον πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή που πιάστηκε επ’ αυτοφόρω για κατοχή ναρκωτικών! Ήδη στο Twitter κάποιοι αναφέρουν και το όνομα του! Και αν...
δημοσιοποιηθεί το όνομα του θα προκαλέσει σάλο!
Πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ αγαπητό στο ευρύ κοινό, που τον βλέπουμε καθημερινά σε εκπομπή και σε βραδινό show μεγάλου καναλιού! Οι άνθρωποι του χώρου των ΜΜΕ έχουν καταλάβει όλοι για ποιον παρουσιαστή πρόκειται.
Η αστυνομία τις τελευταίες μέρες παρακολουθούσε τις συνομιλίες του με μεγάλο έμπορο ναρκωτικών, με τον οποίο συνομιλούσε συχνά ο παρουσιαστής! Το συνθηματικό τους ήταν «φέρε μου δύο εισιτήρια» το οποίο μεταφράζεται σε φέρε μου δύο γραμμάρια.
Ο παρουσιαστής φέρεται να δηλώνει εξαρτημένος από ουσίες και να υποστηρίζει πως η κοκαΐνη ήταν για προσωπική χρήση. Η είδηση έχει προκαλέσει πανικό στο κανάλι που εργάζεται καθώς θεωρείται αβέβαιο πλέον το μέλλον της εκπομπής του!
Πηγή: boxtv.gr

11 σχόλια

  1. Κρύψτε καλά το όνομά του!
    Δυστυχώς αυτοί γίνονται για κάποιους πρότυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη διαφορά έχει ένα πρεζόνι του δρόμου από έναν [ αξιοπρεπή παρουσιαστή της τηλεοράσεις . ο 2ος έχει λεφτά και κάνει την παραγγελία από το τηλέφωνο ,και οι δυο είναι ασθενείς και χρειάζονται βοήθεια μην πετροβολάτε και μην ΣΟΚΆΡΕΣΤΕ τα κέρδη από τα ναρκωτικά είναι περισσότερα από την βιομηχανία όπλων [προσοχή ] λοιπών εν δύναμή όλοι πρεζόνια είμαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς Ο/Η Nikos Vasilopoulos
    Ο ασθενής αγαπητε ΔΕΝ επιλεγει να νοσήσει όπως οι ναρκωμανείς. Ας πάψει η καραμέλα οτι οι ναρκωμανεις ειναι και ασθενεις. Η μόνη ασθένεια που έχουν ειναι ο ασθενής τους χαρακτηρας καιο τροπος που διαχειριζονται τα προβληματα της ζωης. Το δε απλο πρεζονι δεν εχει καμια σχεση με την ελιτ τησ κοκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε μεγάλοι δημοσιογράφοι στ' αλήθει ρωτάτε ποιός είναι;
    Ο κόσμος τόχει τούμπανο και τον παρουσιαστή και το κανάλι που παρουσιάζει τις εκπομπές του.
    Αλλά τι ενδιαφέρι αλήθεια τον κόσμο ποιός είναι και αν παίρνει την πρέζα του ( ναταν μόνο αυτός) όταν υπάρχουν πολύ πιό σοβαρά προβλήματα.
    Πάντως εσείς που κάνετε αδεσμευτη και αμερόληπτη δημοσιογραφία αν έχετε την τόλμη βγάλτε το όνομα.
    Εμείς το γνωρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΑΣΤΟΥΡΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΑΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΝΤΡΟΓΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ Η ΧΩΡΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φερεντινος παιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πλάκα είναι ότι αν κάνανε τεστ ανίχνευσης κόκας και γενικότερα ναρκωτικών σε όλη τη σόου μπιζ αμφιβάλλω αν 2-3 θα βγαίναν καθαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς 8.17 δεν συμφωνώ στα περί καραμέλας,η τοξικοεξαρτιση είναι η άλγεβρα της ανάγκης.Μπορείς να λες ψέματα,να κοροϊδεύεις,να κλέβεις να κάνεις οτιδήποτε για να ικανοποιήσεις αυτή την απόλυτη ανάγκη. Γιατί βρίσκεσαι σε μια κατάσταση απόλυτης ΑΡΩΣΤΙΑΣ [sickness ]ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΉΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, και όχι σε μια κατάσταση που θα σου επέτρεπε να δράσεις με άλλο τρόπο..william burroughs] οσο για την ελίτ της κόκας το συζητείται εγώ πάντως δεν βάζω ταμπέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην μασάτε την καραμέλα της δήθεν αρώστιας.
    Η επιλογή και ψευτομαγκιά είναι δική τους.
    Αυτοί είναι οι αίτιοι που παρασύρουν τους νέους, εγώ θα έλεγα που ψάχνουν για πελάτες.
    Αυτοί είναι που μπολιάζουν τους νέους.
    Όταν πέσουν στην φάκα της δικαιοσύνης όλοι αυτοί χρησιμοποιούν την καραμέλα της αρώστιας.
    Καλά θα κάνει αυτός και κάποιοι άλλοι να εξαφανισθούν μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.halkidikifocus.gr/images/news/lifestyle/mathaios_post.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ..;;;;
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....;;;;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ "ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ" ΑΛΛΑ ΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΔΑΛΩΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΙ "ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΣ" ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ...
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση