GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Μουρούτη σε Καμμένο και Κουίκ...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ Είναι γεγονός ότι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ν.Δ.... Γιώργος Μουρούτης απαντά σε όλα στον...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Είναι γεγονός ότι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ν.Δ.... Γιώργος Μουρούτης απαντά σε όλα στον Καμμένο και τον Τέρενς Κουίκ μετά τις τελευταίες επιθέσεις που δέχτηκε που είχαν σαφώς ως στόχο τον... Αντώνη Σαμαρά!
Μία ανεξήγητη... επίθεση που ξεκίνησε χωρίς λόγο από την πλευρά... Καμμένου και τα 35000 ευρώ σε διαφήμιση σε ιστό που έδωσε η Ν.Δ. και μετά την "προσχώρηση" του γνωστού συναδέλφου Τέρενς Κουίκ πήρε "σάρκα και οστά" με τον τελευταίο να...
 διαφοροποιείται σε πολλά από την γραμμή του κόμματος... Καμμένου !
Πάντως ο Γ.Μουρούτης αύξησε... τους τόνους και εξέπεμψε "άρωμα εκλογών" ενώ στην προσωπικό του facebook αναφέρει:
«Σιδηροκέφαλος ο Τέρενς Κουίκ στα νέα του καθήκοντα. Εύχομαι τον ίδιο ζήλο που επέδειξε στην αποδόμηση του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. να τον επιδείξει και κατά του Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ...
Εκτός αν στόχος του και των εντολέων του είναι αποκλειστικά και μόνο η στέρηση της αυτοδυναμίας της Ν.Δ.
Ένα τελευταίο ερώτημα στον κ. Κουίκ:
Το χρέος της χώρας μας το αποδέχεται ή όχι; Αν δεν το αποδέχεται όπως ο εντολέας του,
να μας πει αν θα επιστρέψει όσα από τα δανεικά (που δεν αποδέχεται) πήρε ως μισθό από την κρατική τηλεόραση και από το αγροτικό κανάλι που δεν λειτούργησε ποτέ.
Απαντήσεις εδώ και τώρα κ. Κουίκ!!!»
Μπράβο... από την Νέα Δημοκρατία στο... Γιώργο Μουρούτη από την θέση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου της Ν.Δ. αφού στόχος είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς !
'Επετε και συνέχεια...από... Μουρούτη πλευρά !

7 σχόλια

  1. Οι μυστικές δημοσκοπήσεις τους έχουν κάνει να χάσουν τον ύπνο τους. Οι δημόσιοι διανοούμενοι τά έχουν χαμένα «Η διάκριση μεταξύ χρυσαυγιτών και αγανακτισμένου πολίτη έχει πάψει να υφίσταται» Τα Νέα (4/2/2012) . Οι καρικατούρες στο σταυρόλεξο του εθνομηδενισμού χρησιμοποιούν τον όρο “ακροδεξια” για να περιγράψουν τους Έλληνες πατριώτες. Ο όρος από μόνος του είναι απόδειξη της ψυχικής και πνευματικής του οκνηρίας. Είναι ρηχός απόλυτα προπονημένος με διάφορες συνταγές και δόσεις εθνομηδενισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε καταδικασμένοι όλοι σας για εσχάτη προδοσία..

    ΠΑΣΟΚ..Ν.Δ..ΛΑΓΟΣ..ΔΗ.ΣΥ..

    1) Γιατί δεν λέτε πια θα είναι τα νέα μέτρα τον Ιούνιο;

    2) Γιατί δεν λέτε τι ωφελεί τον κόσμο και καθυστερούν οι φορολογικές δηλώσεις , για μετά της εκλογές;

    3) Γιατί προωθείται μυστικά την καταργήσει της κοινωνικής ασφαλείας ώστε να γίνομε Η.Π.Α κατηγορώντας κάθε ημέρα από το τα παπαγαλάκια Χασαπόπουλο ,Αναγνωστάκη,Καμπουράκη , Κώνστα, Τρέμη, Τσίμα, Πρετεντέρη, Τσαπανίδου, Λυριτζής, Οικονόμου κ.τ.λ

    Κάθε ημέρα σχεδόν γράφω εδώ προκαλώ όλους που αμφισβητούν το τι γράφω να πάνε λίγο πίσω να διαβάσουν το τι δεν βγαίνει αληθινό , δεν χρειάζεται να έχω σαιτ, τουιτερ, φεις μπουκ ..

    Πάμε στο πρώτο ,τι θα είναι τα νέα μέτρα , θα ζητήσουν αναδρομικό από συνταξιούχους και μισθωτούς χρήματα πίσω , φατναστίται να το έκαναν τώρα και να πηγαίναν οι μισθωτοί η οι συνταξιούχοι τον Ιούνιο από 1.200 ευρώ , 180 ευρώ ;τα μνυμονιακα κόμματα θα επερνάν ΟΛΑ ΜΑΖΙ 10%.. Έχετε ακούσει για Φόρο ακινησίας τροχοφόρου; τι είναι; όσοι παρέδωσαν πινακίδες ώστε να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας θα τους επιβάλετε ένα υποχρεωτικό ΤΕΛΟΣ 80-100 ευρώ , θα σας απαντήσουν ότι είναι χρήματα, για εργατοώρες υπαλλήλων και φύλαξη πινακίδων..

    Σπρώχνουν την κοινωνική ασφάλιση σε ασφαλιστικές εταιρίες και θα επικαλεστούν το θέμα διαφθοράς ΟΜΩΣ εδώ υπάρχει το αυγό του Κολόμβου ,ΑΝ κάνεις μια ΑΣΦΑΛΙΑ ζωής και δεν είσαι από Αρια ΦΥΛΗ π.χ έχεις παιδικό άσμα , η παιδικό διαβήτη , η είσαι υπέρ βάρος, Τα ασφάλιστρα θα είναι ΤΌΣΟ μεγάλα ΠΟΥ δεν θα μπορείς να τα πληρώσεις ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΠΤΩΧΟΣ , θα μου πείτε ότι οι άλλοι είναι καλυμμένοι; ΟΧΙ, αν ακόμα ξεχάσεις η έχεις θεραπευτή από μια αλλεργία και κανείς επέμβαση ανοιχτής καρδιάς δίνουν το δικαίωμα σε ( επιστήμονες ιατρούς) να μην σε καλύπτει και αυτοί οι γιατροί θα θεωρούνται ΑΞΊΑ στελέχη, βρες μια αιτία και ΚΟΨΕ παροχές και θα παίρνεις προαγωγή αλλά θα ανεβάζεις τον μισθό σου , αυτές είναι οι λογικές του Λοβέρδου, Βγάζουν σκάνδαλα επίορκων που υπάρχουν και αντί να κλείσουν φυλακή 10-20-1000 άνθρωποι επίορκοι του πολιτικού συστήματος τους δείχνουν ΤΑ ΠΑΠΑΓΓΑΛΙΚΑ ως την πλειονότητα του Ελληνικού ΛΑΟΎ , τα ΚΕ.Π.Α η νέα επιτροπή ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΊ ΚΑΙ ΚΌΒΕΙ γιατί δεν ξέχασε και δεν έγραψε ΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΆΤΕΥΣΗ και δεν κοιτάζουν την ασθένεια..

    Κύριοι όσοι νομίζεται ότι είσται ισοδύναμοι όπως οι οικογένειες του Βαρδινογιάννης , Μπακογιάννη , Μητσοτάκης, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Μπόμπολας, Αγγελόπουλος, Λάτσης, Ψυχάρης, Κοντομηνάς , Αλαφούζος, Μυτιληναίου,Παπανδρέου, Μελισσάνηδη, Μαρινάκη , Λοβέρδος, Βενιζέλος η αν έχετε αξιώματα βουλευτών, υπουργών, δημάρχων, νομαρχών και των άλλων 5.000 η 10.000 -50.000 υπερήφανων
    <<<<<< Ελλήνων>>>>> σίγουρα δεν θα σας αφορούν αυτά που γράφω..

    Έχω ζήτηση από τα ΜΜΕ ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ,ΑΝΤ1,ΝΕΤ,ΣΤΑΡ, ΕΤ1, ΙΚΑ , ΟΑΕΕ, ΤΗΝ ΙΔΊΑ ΤΗΝ ΚΕ.Π.Α σας παραθέτω τα τηλεφωνά τους ( ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ)
    210-5244408...210-5235213 και δεν δέχονται άλλη άποψη, ερωτούν αν έχω θεσμικό ρόλο ( αν είμαι δηλαδή κομματάρχης , δημοτικός σύμβουλος, περιφερικός σύμβουλος, εκλεγμένος, βολεμένος, και όλα τα αυτά τα ΣΚΑΤΑ της μαφιοκρατιας τους )..

    Πρέπει και επιβάλλεται ΕΘΝΙΚΉ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ ,ΠΑΝ ΛΑΪΚΉ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΉ, ΕΞΈΓΕΡΣΗ , αν ρωτάται εμένα με πράξεις στα πρόσωπα τους, στα παιδιά τους, στης γυναίκες τους, , στους άνδρες τους, στης οικογένειες τους..

    Η Βρωμιά και λυσσοδια τους είναι το ΣΥΓΝΏΜΗ !!!! τι θα πει ΣΥΓΝΏΜΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ; Παραδοχή λάθους και άμεση επανορθώσει ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ , ΟΜΩΣ Ο ΜΠΟΥΔΡΕΛΟΓΟΣ , καταργεί και το συγνώμη και το κάνει ΌΠΛΟ ΛΟΓΟΎ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΕΞΑΠΑΤΉΣΕΙ ...ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ Μ.Ε.Ε..

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για ποια αυτοδυναμια μηλαει ο κυριος 18% και πολυ σας ειναι κατι αγροφυλακεσ θα σας ψηφισουν νεα πολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ.. ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ .ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..(ΝΔ) ..ΟΧΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ (ΠΑΣΟΚ) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ? ΟΧΙ! ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ -ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ.. ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Η ΧΡΥΣΕΣ ΕΦΕΔΡΙΕΣ ..ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΧΟΘΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την τελικη ευθυνη για το καταντιμα της χωρας κυριε την εχει ο καταληλοτερος οχι την αποκλιστικη οσο για τουσ διορισμους στο δημοσιο το πασοκ δεν προσελαβε αγροφυλακες για να βοηθηση τα δικα του παιδια η ν.δ το εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς οπαδούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ:

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ Ή ΣΥΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!

    ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ 2 ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΜΕΡΚΕΛ, ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΚΛΠ. ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!

    ΗΔΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ... ΑΛΛΑ 20-25% ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ!!!!
    ΕΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!!!

    ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ???

    ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ????
    (ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ 2001, ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ...)

    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΥΣ... Ε, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ???

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΠΡΟΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ:

    ΣΚΕΘΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!

    ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση