GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταπέλτης ο Τζουμάκας για την εκλογή Βενιζέλου και την "καλπονοθεία" στο ΠΑΣΟΚ...

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ 18 Μαρτίου 2012 Επιβεβαιώθηκαν οι θέσεις που εκφράσαμε στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ: -για τις συνέπειες των πολιτικ...

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ
18 Μαρτίου 2012
Επιβεβαιώθηκαν οι θέσεις που εκφράσαμε στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ:
-για τις συνέπειες των πολιτικών αποκλεισμών,
-για την πολιτική αποχή από τη διαδικασία 175 και πλέον μελών του Εθνικού Συμβουλίου
-για το διάτρητο χαρακτήρα της σημερινής διαδικασίας και της ψηφοφορίας για...
 εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ .
Οι μεθοδεύσεις αυτές συνδέονται πολιτικά με μελανές περιόδους της νεότερης Ιστορίας της χώρας. Πρωτοφανής και εκτεταμένη ήταν η νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα με κύριες κατευθύνσεις την παραβίαση της αρχής της μυστικότητας και την αλλοίωση του αποτελέσματος. Σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν παρέχονταν λευκά ψηφοδέλτια. Το 2007 δίνονταν λευκά ψηφοδέλτια. Επίσης, δεν παρέχονταν φάκελοι γεγονός που συνιστά ευθεία παραβίαση της αρχής μυστικότητας -πολύ περισσότερο τώρα που μόνο το ένα εκ των δύο ψηφοδελτίων ήταν τυπωμένο- Το 2007 δίνονταν φάκελοι.
Δεν εδίδετο απόδειξη για τη συνδρομή και δεν τηρήθηκε ονομαστικός κατάλογος συνδρομών για να μπορεί να «φουσκωθεί», εκ των υστέρων το αποτέλεσμα. Το 2007 εδίδετο απόδειξη και τηρείτο ονομαστικός κατάλογος για την συνδρομή. Περιέφεραν ψηφοφόρους σε περιοχές της Αθήνας.
Μεθόδευση προκειμένου να προστεθούν ψηφοδέλτια ανεξέλεγκτα αποτέλεσε και η μη τήρηση ονομαστικών καταλόγων των ψηφισάντων. Το 2007 τηρούνταν ονομαστικοί κατάλογοι. ψηφισάντων. Συγκεκριμένα, έγκυρο θα πρέπει να είναι μόνο ένα αποτέλεσμα που θα περιλαμβάνει ονομαστικούς καταλόγους ψηφισάντων κατά Νομό και εκλογικό κέντρο. Σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρήθηκαν ονομαστικοί κατάλογοι, προκειμένου να «προστεθούν» εκ των υστέρων ψηφοφόροι «μαϊμού» στους υπολογιστές.
Το 2007 προσήλθαν στη ψηφοφορία 770 χιλιάδες. Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και στελέχη δεν συνέπραξαν σε αυτή την αντιδημοκρατική παρακμή, δεν παρακολουθήσαν αυτές τις μεθοδεύσεις και γύρισαν την πλάτη σε αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές. .
Τώρα τον αριθμό των ψηφισάντων θα τον προσδιορίσουν οι καλπονοθείες και οι μεθοδεύσεις μέσω των κομπιούτερ.
Αυτή δεν είναι πολιτική αρχών, είναι συνέχεια αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων. Αυτά δεν μπορούν να αποτελούν πολιτικές κατακτήσεις, όπως και η ανακήρυξη ενός υποψηφίου ως αρχηγού, γιατί περί αυτού πρόκειται.
Στο ΠΑΣΟΚ η κρίση θα συνεχίζεται. Γιατί η χώρα χρειάζεται προοδευτική πολιτική ηγεσία και προοδευτική πολιτική εξόδου από τη κρίση που οδήγησαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τα αποτυχημένα μνημόνια, συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης, σε αντιδιαστολή με τα σενάρια συγκυβέρνησης με τη Δεξιά που αποτελεί βέβαιη συνταγή για τη διαιώνιση της κρίσης και την αδιέξοδη πολιτική στη χώρα καθώς και η υποστήριξη των κοινωνικών κινημάτων των εργαζομένων για να επανακτήσουν εισοδήματα και δικαιώματα και των ανθρώπων του επιχειρείν για να συγκροτήσουν επιχειρήσεις στο χώρο της πραγματικής οικονομίας.
Η συντριπτική πλειοψηφία των προοδευτικών ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ και των Ελλήνων πολιτών γενικότερα, γνωρίζει ότι ο μονόδρομος είναι ένας: Η οργάνωση και η συνέχιση των αγώνων για δημοκρατία, δικαιώματα, εργασία, παραγωγή, δημιουργία και αξιοπρεπή διαβίωση.

10 σχόλια

  1. Τζουμάκα λαμόγιο κι εσύ τότε τι κάνεις ακόμα σ αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ΠΑΣΟΚ? Το να τα καταγγέλεις για να ισχυροποιηθείς στο κομματικό παιχνίδι δε μου λέει τίποτα. Αν διαφωνείς πήγαινε σπιτάκι σου κι άσε το παιδοβούβαλο με τη βουλιμία για εξουσία να κουρεύεται.

    Σα κι αυτούς είσαι κι εχείς ευθύνες γιατί κυβερνούσες.

    Κάψτε πασόκοι τ αρχεία του κόμματος γιατί πολύ σύντομα όποιος υπήρξε στέλεχος θα εκτελεσθεί για εσχάτη προδοσία στο δικαστήριο του πεζοδρομίου (αυτά των μεγάρων δεν αποδίδουν δικαιοσύνη κι έχουν απονομημοποιηθεί στη συνείδηση μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένταξη πέρασε και αυτό , ας κάνουμε μια ανάλυση με όριο της 200.000 χιλιάδες ψηφοφόρους , φίλους ,αν και αμφιβάλω αλλά δεν θέλω να τους χαλάσω την σούπα, οι πολιτικοί αυτού του είδους και ήθους νομίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι σε ραστώνη ...

    Η Πρώτη επισήμανση που θα κάνω είναι ότι οι ψηφοφόροι που είδα να ψηφίζουν το 90% ήταν άνω των 75 ετών , αν μιλάνε για μέλλων δεν έχουν.

    Συνολικά, είχαν στηθεί 1.074 κάλπες σε 768 εκλογικά κέντρα.

    Τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, 11 Νοεμβρίου 2007 είχαν ως έξεις:

    Γιώργος Παπανδρέου 427,021 55.91%

    Ευάγγελος Βενιζέλος 291.593 38.18%

    Κώστας Σκανδαλίδης 43,848 5.74%

    Έγκυρες ψήφοι 763,674

    Στις εκλογές του 2007 δύο μήνες πριν τις εσωκομματικές εκλογές του Νεμβρίου, το κόμμα είχε λάβει σε εθνικό επίπεδο το 38,10% των ψήφων.

    Που σημαίνει αναλογικά ότι αυτό δεν θα είναι επιτυχία, αλλά εν πάση περιπτώση θα είναι μία αποτύπωση της πραγματικής εκλογικής δύναμης στο σύνολο των ψηφοφόρων θα επιβεβαίωση ότι στο εκλογικό σώμα το ΠΑΣΟΚ πάρει έστω και 9-10%.

    Αν τώρα στο Επιτελείο του Ε.Βενιζέλου προσπαθούν να εξωραϊσουν την κατάσταση και δηλώνουν ικανοποιημένοι με τις υγείες τους.. Φαντάζεστε αν εγώ ο κακοπροαίρετος σκεφτώ και νοθεία τα ποσοστά θα είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΆ
    6-7%!!!

    Οι δημοσιογράφοι -αναλυτές τα ξέρουν δεν τα λένε όλοι, από μια εκλογική δεξαμενή περίπου 6.000.000--7.000.000 εκατομμυρίων ανθρώπων ας δούνε την δύναμη τους ,και με καλώ καιρώ και τα γερόντια τα βγήκαν έξω..

    Μπούτζουκας Θ. Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης τ.λ 2810-371079

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει έγινε μεγάλη νοθεία σε αυτό είμαστε σίγουροι όλοι αλλά τί θέλετε να γίνει; Έντσταση; Ποιός να κάνει ένσταση αφού δέν υπήρχε άλλος υποψήφιος κανένα φάντασμα; Άν ήταν οι εκλογές όπως άλλες φορές που ήταν 2 ή 3 μπορούσε να κάνει ένσταση ο χαμένος τώρα δέν υπάρχει χαμένος μήν μας τα πρήζετε για να δημιουργήστε εντυπώσεις.
    Ραντεβού στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..(ΝΔ) ..ΟΧΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ (ΠΑΣΟΚ) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ? ΟΧΙ! ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ -ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ.. ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΦΕΔΡΙΕΣ ..ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας, είμαι ένας ΕΛΛΗΝΑΣ (μετανάστης) ο οποιος παρακολουθεί τοις πολιτικές εξέλιξης τις ελλάδος από τα Μ.Μ.Ε. φuσικα θα μου πείτε, "έξω απ το χορό πολλά τραγούδια λένε". πάντως ένα πράγμα να ξέρετε, εάν ξαναψηφίσετε PA.SO.K η Ν.Δ. τότε είστε άξιοι της μοιρας σας.
    Mε πατριωτικούς χαιρετισμούς
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΚ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΝ ΤΟΥ ΤΖΟΥΜΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι θα γινει ρε με αυτό το μπουρδελο του ΠΑΣΟΚ και μεταξυ τους κλεβονται.

    Νοθεία-κλοπή-απάτη-λαμογια-παπατζηλικι-μιζαρισμα-λαδωμα είναι τα χαρακτηριστικά του αλλα οχι να κλέβονται και μονοι τους, μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινεια είπαμε να τρώμε τους άλλους οχι και μεταξύ μας.

    Δεν κοβεται η πουτάνα η συνήθεια.

    Παντως πραγματικά συγκινηθηκα με την προσέλευση των τιμημένων γηρατειών συνταξιούχοι παπατζηδες της πλατείας βάθης λαμόγια περιοπης με παλια κοπή όλοι οι αστερες παρέλασαν φορωντας την καρτα της κλαδικής που επί 30 χρόνια μασουλαγανε και κτυπούσαν καρτα απο το σπίτι τους.

    Εκείνο τον Χασαποπασοκοσκυλο τον λυπηθηκε η ψυχη μου ετρεχε απο εδω ετρεχε απο εκεί με το κομπιουτερακι στο χερι ήτανε αξιος! το κόκκαλο το πηρε επαξια να φανταστείτε μαλωσε και τους κατοικους της γενετειρας του Ξανθης που δεν πηγανε να ψηφίσουν! φοβερος! άξιος ο μισθός σου ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ.

    Γιατι κυριε Τζουμάκα παραπονιέσαι αυτο το μαγαζί τετοια προιοντα πουλαει δεν το γνωρίζατε; δεν σας εχω τόσο αφελή.
    Τι περίμενες εσενα να ψηφίσουν οι νεκροκασες μέτοχοι; ΛΑΘΟΣ ψηφίζουμε αυτον που θα φερει άμεσα κερδη και οχι οραματιστες του αυριο θα τα φερω. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ όπως ήταν και το σύνθημα το ξέχασες; Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μαλάκ@@ του αιώνα: Πιστεύω πως ότι μαλακ@@ έχουν κάνει,
    ο Βαγγέλης θα την φτιάξει

    ΠΡΟΣΟΧΗ και στο εξής ενδεικτικό της λογικής των ΠΑΣΟΚων που λέει όσα και να μου κόψουν πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζω γιατί με διόρισαν σε δουλειά....

    ΠΟλύ άγχος έχει ο Ανωμερίτης για να μας πείσει ότι ψήφισαν 250.000...

    Ας κάνει καμιά φορά και καμιά πρόσθεση και ας μη στηρίζεται στους αγράμματους τριγύρω (όχι ότι αυτός είναι εγγράμματος, αλλά λέμε τώρα):


    ΣΟΚ !
    _______________________________
    Όσο νυχτώνει η τέτοια μεγαλώνει:
    Κοιμηθήκαμε με 200.000 μαλάκ@@
    και ξυπνήσαμε με 250.000 !!

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε χθες βράδυ ο εκλογομάγειρας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ανωμερίτης, στο 75,91% των εκλογικών κέντρων που καταμετρήθηκαν, ψήφισαν 180.714, εκ των οποίων οι 175.887 ψήφισαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, δηλαδή ποσοστό 97,33%. Ακόμη καταμετρήθηκαν 3.653 λευκά και 1.174 άκυρα.

    Βίντεο: Τα νιάτα ψηφίζουν Μπένυ


    Είπανε στη γριά να χέσ@@ και αυτή ξεκολόθηκε..

    Οι ΠΑΣΟΚ πίστεψαν ότι ψήφισαν 200.000 ζώα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με πραγματική απέχθεια για αυτά που άκουσα ξαναγύρισα στη θέση μου και προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι!!! Όταν έφτασε η ώρα να κλείσουμε τις κάλπες, τις μεταφέραμε όλες στην αίθουσα συνεδριάσεων να αρχίσει η καταμέτρηση. Μέλη της εφορευτικής της κάλπης που ήμουνα και εγώ μου ανέφεραν πώς το τελευταίο δεκάλεπτο που εγώ έλειπα, κάποιος κύριος με την ανοχή της κεντρικής εφορευτικής έριξε 10 μαζεμένα ψηφοδέλτια στην κάλπη τα οποία δεν αντιστοιχούσαν σε κανένα όνομα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν από τον αριθμό των εγγεγραμμένων στις λίστες ψηφισάντων. Κάτι έπρεπε να κάνουν για να το καλύψουν, και βρήκαν τον τρόπο αμέσως…

    Ενώ στην άλλη κάλπη της Κοζάνης είχαν ψηφίσει 667 και είχε αποτυπωθεί στη μνήμη τη δική μου και όχι μόνο, γιατί ο τελευταίος ψηφοφόρος περίμενε να ψηφίσει κάποιος άλλος για να μην είναι ο 666ος , το έλεγε δυνατά μέσα στο χώρο. Ξαφνικά ο αριθμός των ψηφισάντων στη συγκεκριμένη κάλπη είχε γίνει 69.. κάτι… Το είπα διακριτικά στον γραμματέα αλλά δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται και πολύ και συνέχισε τη διαδικασία καταμέτρησης!!
    Μέχρι εκεί ξέρω, μέχρι εκεί άντεξα να δω!!! 15 χρόνια αγώνα μέσα στο ΠΑΣΟΚ, διαλύθηκαν σε μια στιγμή… Το τοπίο ξεκαθάρισε… Πλέον έβλεπα καθαρά… Πλέον μου λυνόταν όλες οι απορίες…

    Σε αυτές τις εκλογές το αποτέλεσμα ήταν δεδομένο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ήταν το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και παρόλο που δεν υπήρχε λόγος να κάνουν λοβιτούρες κάποιοι το έκαναν για να δείξουν καλή διαγωγή. Ήταν η τελευταία προσπάθεια που μπορούσε να γίνει με σκοπό την εξυγίανση του κόμματος, ήταν μοναδική ευκαιρία να είναι όλα «καθαρά», η τελευταία ευκαιρία να βάλει το κόμμα άλλους όρους στις συνδιαλλαγές του με τους φίλους και τα μέλη του! Αλλά δεν έγινε…
    Δεν πειράζει, φαίνεται κάποιοι, για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις μωροφιλοδοξίες τους ξεπουλάνε ακόμη και την μοναδική ελπίδα που είχε απομείνει για λίγη αξιοκρατία και δημοκρατία σε αυτό το κόμμα…
    Ας αναλογιστούν λοιπόν όλοι αυτοί, γιατί στις δύο κάλπες της Κοζάνης το ποσοστό των ψηφιζόντων κάτω των 30 ετών δεν ξεπέρασε το 10%.
    Ας αναλογιστούν γιατί με ένα πρόχειρο υπολογισμό το μέσο όρο ηλικίας των ψηφιζόντων ήταν 52+…
    Ας αναλογιστούν λοιπόν αυτοί, γιατί το μεγάλο ΠΑΣΟΚ θα καταλήξει κόμμα των λίγων και εκλεκτών…

    Σταμάτη Μαρία
    Αναπληρώτρια Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νομού Κοζάνης

    http://kozanimedia.gr/?p=63273

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση