GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι σα να ζητούσε ο Τσολάκογλου...

Από το http://apneagr.blogspot.com/ Είναι σα να ζητούσε ο Τσολάκογλου την ψήφο του ελληνικού λαού μετά την Κατοχή Αν και πολύ τους είναι...

Από το http://apneagr.blogspot.com/
Είναι σα να ζητούσε ο Τσολάκογλου την ψήφο του ελληνικού λαού μετά την Κατοχή
Αν και πολύ τους είναι που ασχολούμαστε με το ΠΑΣΟΚ, για σήμερα θα τους κάνουμε τη χάρη. Τα όσα ακούσαμε στη μάζωξη του κόμματος του 8-11%, μας προκάλεσαν θυμηδία. Είχαμε καιρό να...
 γελάσουμε και ταυτόχρονα καιρό να αισθανθούμε την ανάγκη να φωνάξουμε: Καλά δεν ντρέπονται;
Για τον Παπανδρέου σας γράψαμε, το ίδιο και για τον Βενιζέλο ο οποίος όμως έχει σημασία να σταθούμε σε ένα σημείο: Μας κάλεσε όλους για μια νέα κοινωνική συμμαχία!
Να μαζευτούνε δηλαδή όλοι, απογοητευμένοι ΠΑΣΟΚοι, παλαβοί δεξιοί, χαπακωμένοι Αριστεροί και να... Διαβάστε περισσότερα »

8 σχόλια

  1. ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙΣ?
    ΨΟΦΙΟ ΣΚΥΛΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΩΤΣΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΘΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ανιστόρητοι αλήτες δηλητηριάζουν με φανατικές διαστρεβλώσεις το κοινωνικό κλίμα και βυθίζουν επίτηδες ή από απλή κακία και ασχετοσύνη τη χώρα στο βούρκο του ανορθολογισμού.

    Βέβαια θα αποκτήσουν κάποια στιγμή ονοματεπώνυμο και θα πληρώσουν το κακό στην πατρίδα μας.

    Γερά στο ΠΑΣΟΚ, μην ακούτε τους στερημένους ψυχασθενείς που κατασκευάζουν κατοχές για να ζήσουν το όνειρο του αντιστασιακού.

    Εννοείται ότι αν πραγματικά είχαμε κατοχή και Τσολάκογλου (που ο καψερός έναν ασήμαντο ρόλο έπαιξε, σιγά το κακό που έκανε στη χώρα...) ετούτοι όλοι θα είχαν λουφάξει. Απλά βρίσκουν δημοκρατία και γράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένας πλέον δεν πρέπει να πάσχει από τη μεγάλη αυταπάτη πως οποιαδήποτε μορφή σοσιαλισμού / κομμουνισμού, που προωθούν την δικτατορία ολίγων αντί της πρωτοβουλίας όλων, οτι μπορεί να παραγάγει μια ευτυχέστερη ή πιό ακμάζουσα κοινωνία.

    Σε κάθε περίπτωση, ο σοσιαλισμός είναι η θρησκεία
    που καταφεύγουν οι άνθρωποι που έχουν χάσει το θεό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατάντια...
    Η λέξη κατάντια γιαυτό το κόμμα είναι πολύ λίγη για να την κατάσταση του.

    Άρχισαν τώρα να στέλνουν τυφλά μηνύματα στο κινητό μπας και πάει κανείς να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές τις Κυριακής μόνο και μόνο για να μην ξεφτυλιστούνε.

    Σήμερα λοιπόν έλαβα το....
    παρακάτω sms στο κινητό μου από βουλευτή του Πασόκ:

    Η Δημοκρατική παράταξη σε χρειάζεται για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα και να στηρίξουμε την κοινωνία. Την Κυριακή σε καλώ στην εκλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.


    Αυτό που με στεναχώρησε όμως είναι πως δεν μπορείς να απαντήσεις μέσω sms στον βουλευτή για να γελάσουμε και λίγο.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον νεκρό.

    θέλω να ελπίζω πως στις εκλογές θα του κάνουμε και
    την κηδεία του + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το νεο συνθημα των εκλογών

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΩ
    ΑΝΤΕ ΕΝΝΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ ΕΚΤΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ), ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΕ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομοθεσία στο πλαίσιο του δευτέρου μνημονίου
    α) Ν.4046/2012(Εφαρμογή του αρθρ. 1, παρ.6)
    -Μείωση του γενικού κατώτατου μισθού κατά 22% με νόμο και κατάργηση της ΕΓΣΣΕ 2010-12(αρ .1, παρ.1)
    -Μείωση του γενικού κατώτατου μισθού κατά 32% με νόμο για τους νέους μέχρι 25 ετών και για τους μαθητευόμενους(αρ.1,παρ.2)
    -Άμεση προσαρμογή στα νέα γενικά κατώτατα όρια των μισθών χωρίς τη συναίνεση του εργαζόμενου(αρ. 1,παρ.3)
    -Μείωση του χρόνου μετενέργειας της ΣΣΕ, μετά από τη λήξη της, από 6 σε 3 μήνες, με διατήρηση πλέον μόνο του βασικού μισθού και των επιδομάτων ωρίμανσης, τέκνων, σπουδών και επικίνδυνης εργασίας και με δυνατότητα διαπραγμάτευσής τους με ατομικές συμβάσεις και κατάργηση όλων των υπολοίπων ρυθμίσεων της προηγούμενης ΣΣΕ χωρίς τη συναίνεση του εργαζόμενου(αρ. 2, παρ. 4)
    -Κατάργηση του δικαιώματος για μονομερή προσφυγή στη διαιτησία μετά από την άρνηση της πρότασης του μεσολαβητή και καθιέρωση της από κοινού προσφυγής σε αυτήν (αρ. 3, παρ.1)
    -Περιορισμός της διαιτητικής απόφασης στον καθορισμό του βασικού μισθού και ημερομισθίου με βάση τις οικονομικές συνθήκες, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την ανάγκη μείωσης του μοναδιαίου κόστους εργασίας κατά την περίοδο του δεύτερου μνημονίου(αρ. 3, παρ. 2,3)
    -Κατάργηση των ρητρών που διατηρούν τους κανονιστικούς όρους προηγούμενων ΣΣΕ και ΔΑ(επιδόματα, παροχές) σε περίπτωση προσφυγής στη διαιτησία(αρ. 3, παρ.2)
    -Πάγωμα των αυξήσεων σε μισθούς και ωριμάνσεις μέχρι τη μείωση του ποσοστού ανεργίας στη χώρα κάτω από το 10%, από το 21% που βρίσκεται κατά την περίοδο της σχετικής ρύθμισης και με τάσεις συνεχούς ανόδου(αρ. 4)
    - Καθιέρωση της 3ετίας ως ανώτατης διάρκειας των ΣΣΕ(αρ. 2, παρ.1)
    -Λύση των συμβάσεων με βάση το όριο ηλικίας ή συνταξιοδότησης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα με βάση τα ισχύοντα ως προς τη λύση των συμβάσεων αορίστου χρόνου στον ιδιωτικό τομέα(αρ. 5, παρ.1)
    -Κατάργηση των νόμων, των κανονιστικών αποφάσεων, των ΣΣΕ, των κανονισμών εργασίας, των οργανισμών προσωπικού και των αποφάσεων διοίκησης που καθιερώνουν όρους ή ρήτρες μονιμότητας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα(αρ. 5, παρ.2)»

    Περαστικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι από τη στιγμή που σας κατάλαβε και έπαψε να είναι το “πρόβατό” σας έγινε εχθρός σας! Και βάσει αυτού να δράσει όπως το σύνταγμα ορίζει για τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας…
    “Με κάθε τρόπο και κάθε μέσο”!!!
    Τώρα που ο εχθρός είναι γνωστός και κανείς δε μπορεί να μας παραπλανήσει όσα σκουπίδια και αν πετάξει και μας σερβίρει ως “αποκάλυψη” και “είδηση” μέσω του μηχανισμού της προπαγάνδας… ο στόχος που πρέπει όλοι όσοι νοιαζόμαστε για τον τόπο μας και το μέλλον μας να στοχεύσουμε έχει ονοματεπώνυμα…
    Και όλοι γνωρίζουν ότι αν κόψεις το κεφάλι αχρηστεύονται και τα πλοκάμια ή ότι μαζί με το σάπιο φεύγουν και τα σκουλήκια!
    Με όπλο λοιπόν την επιταγή του συντάγματος (άρθρο 120) πρέπει και οφείλουμε να δράσουμε όλοι για την ανατροπή της χούντας σας και την απαλλαγή μας από φαντασιόπληκτους καβαλημένους, ώστε να ξαναπάρουμε τη χώρα μας πίσω και να τινάξουμε τη μπάνκα (συνολικά) στον αέρα!!!

    Θα αρχίσουμε από αύριο ώστε στις 25 Μαρτίου να προλάβουμε αντί να μας σύρετε… να γιορτάζουμε ήδη τα επινίκεια και την απελευθέρωσή μας!!!

    Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας… θα τρέμετε σε κάθε σας βήμα! Ήδη τρέμετε αλλά δεν έχετε ιδέα ακόμη τις σας περιμένει…

    Παραδίδετε τη χώρα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου! Ούτε η χούντα δεν υπέγραψε τόσα φασιστικά διατάγματα!!! Θέλω να πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο, σας έχει καταλάβει και θα πράξει όπως οφείλει για την αξιοπρέπειά του και το μέλλον του…

    Θα δηλώσει σύσσωμος αυτό που από καιρό δηλώνει αλλά τώρα που δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια θα το δηλώσει πιο αποφασιστικά: “Δεν είμαι το πρόβατό σας… Είμαι ο εχθρός σας!”
    Το φόβο μας να ‘χετε, σκουλήκια!!! Και εσείς και τα εξωθεσμικά και έξωθεν αφεντικά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση