GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδού ο νυμφίος έρχεται...

Γράφει ο Κων/νος Μανίκας Οικονομολόγος–Ψυχολόγος Ευάγγελος Βενιζέλος ο απολογητικός , ο ενωτικός, ο οραματικός, ο υπερβατικός! Ο νέος ηγέτ...

Οικονομολόγος–Ψυχολόγος

Ευάγγελος Βενιζέλος ο απολογητικός, ο ενωτικός, ο οραματικός, ο υπερβατικός! Ο νέος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να διαγράψει το άμεσο παρελθόν, να εμπνεύσει τις κοινωνικές δυνάμεις που απομακρύνονται από το κίνημα, να περιγράψει ένα σχέδιο για το μέλλον της χώρας, να συλλάβει έναν ιδεατό ιδεολογικό αγώνα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Πολλαπλές ταυτόχρονες κινήσεις, σύντομο το χρονικό διάστημα στο οποίο καλείται να...
τις αναπτύξει, αμφίβολα τα επιχειρήματα και επισφαλέστατα τα αξιώματα στα οποία προσπαθεί να τις στηρίξει.
Ο απολογητικός Βενιζέλος, προσπαθεί το οξύμωρο. Να αναφερθεί δηλαδή στα λάθη του παρελθόντος χωρίς ουσιαστικά να αγγίξει τον Παπανδρέου και ταυτόχρονα να διατηρήσει για τον εαυτό του τη θέση του άμεμπτου και άδολου. Παραμένει μυστήριο πως θα το κατορθώσει αυτό, όταν διάλεγε τη σιωπή τη στιγμή που η χώρα οδηγούνταν προς το ΔΝΤ, την πλήρη στήριξη στις ακολουθούμενες πολιτικές και θεωρεί ως προσωπική επιτυχία το πιστωτικό γεγονός που ήρθε ως αποκύημα της αποτυχημένης κυβερνητικής πορείας του ΠΑΣΟΚ.
Ο ενωτικός Βενιζέλος επιθυμεί να συμβιβάσει τη διατήρηση βασικών διαχρονικών παραταξιακών αξιών με ένα νεομεταρρυθμιστικό πρόσωπο. Μόνο που οι πρώτες έχουν ταυτιστεί με τον κρατικοδίαιτο κομματισμόπου εξέθρεψε την κρίση και το δεύτερο είναι τόσο κακά φτιασιδωμένο από τις συνεχείς παλινωδίες και τις αντιφάσεις που δεν πείθει για τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα του.
Ο οραματικός Βενιζέλος επιθυμεί να αρθρώσει έναν λόγο που θα περικλείει κάποιο θεωρητικό μελλοντικό στόχο. Υπερασπιζόμενος όμως το δήθεν αναπόφευκτο της προσφυγής στο μνημόνιο, αδυνατώντας να υπερασπιστεί την ελάχιστη αναπτυξιακή πρωτοβουλία και χρησιμοποιώντας ως εχέγγυο ικανότητας το «κούρεμα» του χρέους, που από απευκταίο εξελίχθηκε σε διελκυστίνδα (από 21% σε 53%!) αναξιοπιστίας της μνημονιακής πολιτικής, δεν υπηρετείς και κανένα μεγαλεπήβολο όραμα για την Ελληνική κοινωνία.
Τέλος, ο υπερβατικός Βενιζέλος αναζητεί στις υπαρκτές Ευρωπαϊκές αγκυλώσεις και εμμονές, αναφορές που θα περιγράφουν μια γενικότερη ιδεολογική μάχη ικανή να μεταφερθεί και στο εσωτερικό της χώρας. Προσβλέπει δηλαδή στις άμωμες Σοσιαλδημοκρατικές δυνάμεις που εν πολλοίς έστησαν το αδιέξοδο σκηνικό της «Λισσαβόνας» και τις σαθρές βάσεις του ευρώ, που ανέδειξαν την απορύθμιση των χρηματοπιστωτικών αγορών και δεν μπόρεσαν να οικοδομήσουν λειτουργικές διοικητικές δομές και μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό σχέδιο για την Ευρώπη!
Δύσκολα τα πράγματα "σύντροφε" Βαγγέλη!


16 σχόλια

  1. Βαγγέλα από ψυχής σου εύχομαι να πετύχεις σαν αρχηγός της αμφισβητούμενης παράταξης για κάποιους και όχι άδικα θαρρώ και μεταξύ των αμφισβητούντων και ο υποφαινόμενος. Σε ψήφησα το 2009 αλλά όταν έμαθα ότι είσαι ο νομοθέτης της ατιμωρησίας πικράθηκα. Σου εύχομαι να πετύχης και θα πεισθούμε ότι είσαι ικανό παλικάρι και θα επιστρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την απόφαση για την καθιέρωση της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία ( Γυμνάσια ) με Νόμο της Νέας Δημοκρατίας, Εφημερίς της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας Αθήνα 20 Ιουνίου 2006, ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006, και με την ισχύ του να ξεκινά από το σχολικό έτος
    2006 − 2007, με την υπογραφή του Γεωργίου Καλού Υφυπουργού Παιδείας, και που βέβαια δεν εφαρμόστηκε γενικώς για να μην κινδυνέψει με κατάργηση από μαζικές αντιδράσεις, καθώς φαντάζεστε τι θα γινόταν να πετούν τα Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από την Λήμνο και αποκάτω στο σχολείο να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, το φριχτότερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην ανθρωπότητα καθώς ο σκοπός δεν είναι η μάθηση αλλά η μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου που έχει γίνει ποτέ σε μαζική κλίμακα σε βάρος του Ελληνισμού από την Τουρκία, ο εκτουρκισμός των Ελληνόπουλων καθώς οι λεπτομέρειες που περιγράφονται για την διδαχή της αποτελούν μνημείο πλύσης εγκεφάλου, αλλά και την μεγαλύτερη επιτυχία της Τουρκικής διπλωματίας εις βάρος της Ελλάδας μας, γιατί αυτή η διπλωματία υποχρέωσε την κυβέρνηση Καραμανλή να το κάνει, ποιος ξέρει με ποιους εκβιασμούς από τους Τούρκους που ασφαλώς ξέρουν και τα άπλυτα και τα πλυμένα και κυβερνώντων και μη κυβερνώντων στην Ελλάδα για να προωθούν ευκολότερα τους σκοπούς τους εις βάρος μας, ( δέστε τι έγινε με την Ελληνοαλβανική ΑΟΖ που είχαμε συμφωνήσει με τους Αλβανούς αλλά με επέμβαση της Τουρκίας η Αλβανία υπαναχώρησε και οι πολιτικοί μας την κάνανε γαργάρα) ( πως και γιατί ; ) και την εν συνεχεία ανθελληνική στάση όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων και κομμάτων καθώς ναι μεν έγινε η καθιέρωση της γλώσσας αλλά εν συνεχεία δεν κινήθηκαν για να αποσυρθεί ο νόμος.
    Μετά την είσοδο στα Ελληνικά; Κανάλια τηλεόρασης των Τουρκικών τηλεοπτικών σειρών με αυτούς τους γλυκανάλατους, ευγενικούς, τίμιους, Ελληνοπρεπείς ως ένα σημείο Τούρκους ηθοποιούς, τους καλούς
    και αγαθούς οικογενειάρχες, τους καλοντυμένους, με τα ωραία σπίτια και τοποθεσίες, τους καθημερινούς ανθρώπους που αναζητούμε σε αυτήν την εποχή να μας συνδράμουν που δεν τους βρίσκουμε, αλλά τους βρήκαμε στην Τουρκία μέσω αυτών των τηλεοπτικών σειρών, ( είδες τι Ωραία είναι στην Τουρκία; Λέει η μια Κότα στην άλλη) και το ξεκίνημα διαφήμισης ξένων γλωσσών μέσω CD όπου μας λένε μάθε αγγλικά, και λοιπά αλλά και Τούρκικα καθώς η διαφήμιση θεωρεί την Τουρκική γλώσσα πλέον στις πιο σπουδαίες του Κόσμου., ήρθε και η πλέον προδοτική κίνηση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ , ΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Μπορώ να μην αναρωτηθώ πόσο πουλημένα τομάρια είναι αυτοί που δέχτηκαν την Τουρκική γλώσσα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, αυτοί που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου κάθε βράδυ στα σπίτια μας με τα Τούρκικα σήριαλ, και τώρα ΑΥΤΟΙ με την εκδηλωθήσα πρόθεση τους στην Κωνσταντινούπολη να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδού ο νυμφίος έρχεται .... και τρία αυγά Τουρκίας.

    μάστρο - Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TOYΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.ΠΑΝΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΓΕΙΩΣΕ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΒΑΖΑΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΤΑΙ .ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΤΟΣΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ .ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ.ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους ξαναέγιναν ΠΑΣΟΚ οι Κουρήδες ___________________

    Κέρδη 6 μονάδων, βλέπει η ΑΥΡΙΑΝΗ για το ΠΑΣΟΚ, μετά την εκλογή Βενιζέλου και η ΑΥΡΙΑΝΗ κάνει μια ακόμη στροφή, όπως και το "αντιμνημονιακό" ΚΟΝΤΡΑ, που απέλυσε τον Χίο (έφυγε κι ο Κουικ) και έγινε συστημικό και ... σοσιαλιστικό ξανά.

    Bussiness as usual...$$$$$$$$$$$$
    "ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ"..ξανα...!!!!

    Πάτε καλά ρε μαλάκ@@ς ; "Αλεξίσφαιρα γιλέκα αγόρασε το Ι.Κ.Α"!!
    Το βουλιαγμένο Ι.Κ.Α πλήρωσε 23.707.50 για αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων με τα οποία θα εφοδιάσει μάλλον τους γιατρούς του, αφού η αγανάκτηση των πολιτών έχει φτάσει στο απροχώρητο. Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η αγορά.

    Εάν θέλετε να δείτε όλη την τρελή απόφαση πατήστε εδώ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΩΝ ΓΙΛΕΚΩΝ ΑΡ. ΦΑΚ.: ΦΓ50/2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΩΤΗΣΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ (ΤΙ ΑΝΟΟΥΣΕ) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ .ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚ

    ΜΕ + 7% ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΙΣ 133-5-2012 ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ


    Ευάγγελος Βενιζέλος ο απολογητικός, ο ενωτικός, ο οραματικός, ο υπερβατικός! Ο νέος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να διαγράψει το άμεσο παρελθόν

    ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετρήσατε σωστά;
    Μήπως ήταν πάνω από 100% ;

    Το σταλινικό ποσοστό που εξασφάλισε την Κυριακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σ’ αυτή τη διαδικασία που ουδέποτε κατάλαβα – καθώς πρόκειται για μια παράδοξη και από τη φύση της αμφισβητούμενη επιχείρηση νομιμοποίησης, μια και οι κανονικές εκλογές προϋποθέτουν την ύπαρξη εκλογικών καταλόγων, φακέλων, λευκών, υπογραφών δικαστικών αντιπροσώπων και όλα τα σχετικά.

    Δεν πρόκειται, όμως, μόνο για το αλά…Τσαουσέσκου ποσοστό του μοναδικού υποψηφίου, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στις 8 Φεβρουαρίου του 2004, όταν ο Γ. Παπανδρέου είχε «εισπράξει» τα 1.017.085 από τα 1.020.145 ψηφοδέλτια που έπεσαν στην κάλπη!

    Πρόκειται για το γεγονός ότι για πρώτη φορά σε εσωκομματική εκλογική διαδικασία προσήλθαν μόνο όσοι ήθελαν να ψηφίσουν τον έναν και μοναδικό υποψήφιο.
    Σε αντίθεση με τις εκλογές του Φεβρουαρίου 2004, όπου όλοι έτρεξαν να ψηφίσουν τον «φυσικό κληρονόμο» του κινήματος, αυτή τη φορά πήγαν μόνο οι «βενιζελικοί».

    Αλλά το πραγματικά γελοίο είναι ότι με απευθείας μεταδόσεις ένας λαός ένδεκα εκατομμυρίων βασανισμένων ψυχών, πληροφορείτο με διαρκείς συνδέσεις την… πορεία της διαδικασίας, τους αριθμούς, τα ποσοστά, τις δηλώσεις, τις εκτιμήσεις του κ. Ανωμερίτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. na pite ton roufiano tou pasok mpeni ston diaolo o axristos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η θλιβερή καρικατούρα που πριν λίγα χρόνια ξεφτιλίστηκε, όταν ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε με εκλογές ότι είναι πολύ κατώτερος του GAP, επιστρέφει...
    Μόλις ο GAP έφυγε ταπεινωμένος, αφού αποδείχτηκε ανίκανος και καταστροφικός για τη χώρα, αλλά και για το κόμα-απόκομμα, οι φανατικοί του ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να στηρίξουν τις ελπίδες τους σε αυτόν που οι ίδιοι πριν λίγο καιρό είχαν ψηφιστεί ως πολύ κατώτερο του GAP...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΣΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΟΓΩ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!!!!!!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πασοκ ρε φτωχομπινεδες..
    θα σας παρουμε οτι σας εχει απομεινει
    μετα τι εκλογες..
    αι σιχτιρ πια κλαψιαρες κοτες..
    αφου δεν μπορειτε να υπερασπιστειτε
    ουτε τα ψιχουλα που σας πεταγαμε,
    αυτοκτονειστε και απαλλαξτε μας απο τη θλιβερη σας υπαρξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΧ....ας αναπολήσουμε
    ΖΩΑΑΑΑΑΑ, ΦΥΤΑ & ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ .τώρα!
    της πρώην Ελλάδας - ΝΥΝ Πασοκισατάν.

    -

    Όλοι έξω απ' το σπίτι του Καραμανλή!!

    Να διαμαρτυρηθούμε για τα αίσχη του!!

    Πουλούσε την αμόλυβδη 93 λεπτά και μας κατέστρεψε !!!!

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΟΜΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΕΜΕΤΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ..ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙΣΗ ΤΗΣ ZOUGLA GR ...EXEI ENΔΙΑΦΕΡΟΝ KAI ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑ ΧΑ XA XA XA..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ..ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 19200 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μωρή πουτάνα τζων, γιατί δε μας λες τι θα ψηφίσεις?

    Φοβάσαι μη σε πάρει με τις πέτρες ο κοσμάκης?

    Θα σου πω εγώ τι θα ψηφίσεις, δεξιό τραβέλι της Συγγρού, τζων:

    Θα ψηφίσεις την "αντι-μνημονιακή" κωλοτούμπα, ΠΟΛΑ-Σαχλαμαρά και θα βάλεις και σταυρό στον (πλέον) ομόσταβλο σου, φασίστα Βορίδη.
    Και θα πάρεις ως έπαθλο από τον... "Μάκη", "Το Χρυσό Τσεκούρι".

    Ουστ, γαμημένη φασίστρια δεξιοπουτάνα, κ. τζων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση