GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ»!..

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ «Κάθε λαός, έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν»… Άνευ αντιπαλου, ο Β. Βενιζέλος...

Από τον Νάσο Τσαγκανέληhttp://www.nasostsaganelis.gr/

«Κάθε λαός, έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν»…
Άνευ αντιπαλου, ο Β. Βενιζέλος εγκρίθηκε τελικά για επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.
Άγνωστος, ο ακριβής αριθμός των ψηφοφόρων του…
Πολίτες-ψηφοφόροι ενέκριναν και...
 συνυπέγραψαν τις αποφάσεις του εκλεκτού τους,..
Για χαράτσια, νέους φόρους, έκτακτες εισφορές, πετσοκομμένους μισθούς, τσεκουρεμένες συντάξεις.
Συνυπέγραψαν, τη συντριπτική πτώχευση του Πολίτη.
Ενέκριναν και συνυπέγραψαν…
Ακρωτηριασμένη, εθνική κυριαρχία, Δημοκρατία, Πολιτική Ελευθερία.
Ακρωτηριασμένο Σύνταγμα.
Ακρωτηριασμένο εισόδημα πάνω από το 25% για όλους ανεξαιρέτως. Συνέχεια εδώ.

6 σχόλια

  1. Η Ελλάδα απογειώνεται μετά από μόλις 1 βδομάδα Μπένυ!!
    Απόψε προχωράμε 1 ώρα στο μέλλον!!!

    Από την Κυριακή 25 Μαρτίου θα ισχύσει η θερινή ώρα. Συγκεκριμένα στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά και να δείξουν 04.00.

    ΚΑΙ....50 χρόνια ΠΙΣΩ. ±±±± ±±±±±± ±±±± ±±±±± ±±±±

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
    ΤΙ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΜΑΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ.ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ. Η ΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ-ΦΟΥΦΟΥΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΜΑ ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ραγκούσης φλερτάρει με τη διαγραφή.

    12:29 μ.μ. | Αναρτήθηκε από parospress Paros |

    Διαβάζουμε σήμερα στις εφημερίδες, αλλά ακούσαμε και χθες στα Δελτία ειδήσεων ότι υπάρχει ενδοκυβερνητική, αλλά και εσωκομματική κρίση στο ΠΑΣΟΚ, που την προκάλεσε η χθεσινή στάση του Γιάννη Ραγκούση, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ταξί, όπως το παρουσίασε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης.

    Συνάδελφοί του στο ΠΑΣΟΚ πάντως εκτιμούν ότι πρόκειται για μια...
    πρώτη σύγκρουση που αφορά το μέλλον του εντός του κόμματός του, άλλωστε ο ίδιος, έχει εξ αρχής διαχωρίσει τη θέση του από τον νέο αρχηγό Ευάγγελο Βενιζέλο, μη στηρίζοντάς τον στον δρόμο για την ηγεσία, αλλά και διαμορφώνοντας ρεύμα στο εσωτερικό του κόμματος, την επόμενη ημέρα της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ.

    Οι κινήσεις αυτές του Ραγκούση χρονολογούνται εδώ και πολύ καιρό, ιδιαίτερα από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Παπανδρέου θα φύγει από πρωθυπουργός, σκοπός του ήταν και είναι να γίνει αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ, για να καταφέρει κάτι τέτοιο έχει συστρατεύσει μαζί του μερικούς δημοσιογράφους, όπως τον Πάσχο Μανδραβέλη.

    Επειδή όμως δεν θέλει να φανεί προς τα έξω ότι η στροφή του αυτή, είναι ενάντια στο κόμμα του, προσπαθεί με άλλους μπροστάρηδες να εμφανιστεί στο πολιτικό στερέωμα, αφού μέχρι τώρα δεν έχει εκλεγεί με ψήφους στη βουλή αλλά ήταν διορισμένος από τον αρχηγό του.

    Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, συναντήθηκε με γνωστό δημοσιογράφο, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και συζήτησαν για την πολιτική του επιβίωση αλλά και για την ενίσχυση του κινήματός του με στελέχη άλλων πολιτικών σχηματισμών και τάσεων.

    Ο δημοσιογράφος αυτός που αρθρογραφεί σε ελληνικά και διεθνή έντυπα, έχει κατά καιρούς προκαλέσει με τις απόψεις του, για το έθνος μας, τα Σκόπια, την θρησκεία και γενικότερα είναι ενταγμένος στον νεοφιλελευθερισμό.

    Ο εν λόγω λοιπόν δημοσιογράφος ανέλαβε να είναι ο ενδιάμεσος κρίκος, ανάμεσα στην κίνηση Ραγκούση και στα νέα πρόσωπα που θα την στελεχώσουν, προκειμένου σε λίγο καιρό να αποτελέσουν τον πυρήνα εκείνο που χρειάζεται ο Ραγκούσης για να αναλάβει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αφού προβλέπει ότι το κόμμα του θα πάθει πανωλεθρία στις προσεχείς εκλογές και ο Βενιζέλος θα αμφισβητηθεί από αρχηγός του.

    Η παράμετρος που δεν έχει ακόμα απασχολήσει όμως τον Ραγκούση είναι τι θα κάνει ο Βενιζέλος μαζί του, αφού υπάρχουν σκέψεις να μην δεχθεί την υποψηφιότητα Ραγκούση στη Β' Αθηνών, όπως ο ίδιος περιμένει, αλλά να τον τοποθετήσει στην Α' Αθήνας όπου εκεί τα πράγματα είναι σαφώς πολύ πιο δύσκολα και ενδέχεται να μην εκλεγεί.

    Πάντως οι εξελίξεις λίαν συντόμως θα είναι ραγδαίες, αφού όπως λέγετε, ο κ. Βενιζέλος δεν θα δεχθεί να υπάρχει άλλο κόμμα ή τάση μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

    Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ..ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση