GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ανέφερε καθόλου τους Παπαδήμο-Παπανδρέου ο Βενιζέλος...

Από το  parapolitiki.com Μιας και η αποτελεσματικότητα του σε υπουργικά πόστα έχει αποδειχθεί διαχρονικά κάτω του μετρίου και στα όρια του ...

Από το parapolitiki.com

Μιας και η αποτελεσματικότητα του σε υπουργικά πόστα έχει αποδειχθεί διαχρονικά κάτω του μετρίου και στα όρια του νόμιμου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έγινε ευρύτερα γνωστός για...
την έπαρση και την εγωπάθεια του.
Διαβάζω εδώ το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της σημερινής συνέντευξης Τύπου του υπουργού Οικονομικών και διαπιστώνω ότι ο φλύαρος συνταγματολόγος δεν ανέφερε ούτε...
...μια φορά το όνομα του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου ή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.
Θυμίζω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο πρωθυπουργός που ηγήθηκε της εθνικής διαπραγμάτευσης για την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου ενώ ο Λουκάς Παπαδήμος ήταν ο άνθρωπος που σήκωσε μόνος το βάρος του PSI, όσο ο Βενιζέλος συντόνιζε τον αγώνα των λοχαγών του για τη συλλογή υπογραφών υπέρ της υποψηφιότητας για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.
Ο σημερινός πρωθυπουργός έφτασε μάλιστα στο σημείο να μεταβεί στις Βρυξέλλες εκτάκτως, μια μέρα πριν την άφιξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Eurogroup, αποδεικνύοντας έτσι τον διακοσμητικό ρόλο του αδαούς περί των οικονομικών συνταγματολόγου.
Τουλάχιστον ευχαρίστησε τους Ζανιά, Χριστοδούλου και Πλασκοβίτη, τους ανθρώπους δηλαδή που έτρεξαν σαν τρελοί για να καλύψουν το φιάσκο της "επαναδιαπραγμάτευσης" του περασμένου Σεπτεμβρίου...

9 σχόλια

  1. ΚΚΕ ΡΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έδωσε συνέντευξη στις 5/3/2012 ο κ. Πεπελάσης σε ένα περιοδικό, ήταν κόλαφος για πολλούς. Για τον Βενιζέλο είπε :

    Για τον Βενιζέλο, σήμερα πια, τι γνώμη έχετε;
    Τον Βενιζέλο τον πλήρωσα ακριβά. Και τώρα που απολογούμαι δεν έχω καλά επιχειρήματα. Ήμουν ένας από τους έξι διανοούμενους το 2007 που δεν κρατιόμασταν και τον στηρίξαμε. Σήμερα θα σου πω όμως, αλίμονο στη χώρα που διοικείται από Βενιζέλους, από ανθρώπους που είναι ασυγκράτητοι και διψούν για επιβεβαίωση και αξιώματα. Πρώτα απ’ όλα δεν καταλαβαίνει πολλά από τα πράγματα που γίνονται σήμερα στον διεθνή οικονομικό χώρο και είναι υπουργός οικονομικών. Στις Βρυξέλλες δεν φαίνεται να περνάει τις εξετάσεις. Θα μου πεις είναι καλύτερος από τον Λοβέρδο και τον Χρυσοχόΐδη. Φαντάσου πού έχει φτάσει το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ ..ΛΑΟΣ- ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΒΕΛΗ-ΔΗΜΑΡΑ-....ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΚΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1912 ΕΓΙΝΕ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ.2012ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΑΤΑ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ.ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΚΚΕ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ ΑΡΚΕΤΟΙ.ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΕΠΕΛΑΣΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ.Η ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ .ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ Ο ΑΨΥΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ.ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΑΤΑ... ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΚΕ ΟΣΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΟΔΕΞΙΑΣ ΠΟΤΕ.. ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΦΟΥΜΟ ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φραστικό επεισόδιο του Ευάγγελου Βενιζέλου με γυναίκα δημοσιογράφο.
    ---------------------------------------------
    Νέο επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και της δημοσιογράφου από το πρακτορείο ειδήσεων Ην - Ων σημειώθηκε χθες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ευάγγελου Βενιζέλου για την ολοκλήρωση του PSI.

    Μόλις η κυρία Δήμητρα Γκαλονάκη έθεσε την ερώτησή της, ο υπουργός Οικονομικών- που μάλλον την θυμόταν από την κόντρα τους πάλι σε συνέντευξη Τύπου τον Σεπτέμβριο- απάντησε με κοφτό ύφος: «Επαναλαμβάνεστε. Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί» και προχώρησε στον επόμενο δημοσιογράφο.

    Η Δήμητρα Γκαλονάκη, απευθυνόμενη στον κ. Βενιζέλο σε υψηλού τόνους του είπε: «Με φοβάσαι! Εγώ θα σε ρωτήσω».

    Αμέσως έθεσε το ερώτημα της στο οποίο βέβαια ο κ. Βενιζέλος αρνήθηκε προκλητικά να απαντήσει, με την ίδια να εξοργίζεται και να του απαντά πως «μου έχεις ξανακάνει το ίδιο!».

    Η αμηχανία ήταν εμφανής στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών που αρκέστηκε να χαμογελάσει και να δώσει το λόγο στον επόμενο δημοσιογράφο.

    defencenet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ. ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΖΩΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΩΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩΜΕ ΜΑΖΙ Μ` ΕΣΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟ DNS ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DNA ΔEN EINAI DNA ΕΛΛΗΝΑ . ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ .
    Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΚΠΝΕΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ . ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ . ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ. ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΘΕΛΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ?
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ . ΑΛΛΗΘΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΗ ΑΚΟΜΑ?
    ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?
    ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ( OF THE NEW WORLD OREDR ) ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΤΥΦΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΑΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ? ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΩΝΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΑΚΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ Γ` ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.
    Υ.Γ.
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ .
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση