GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πες αλεύρι...

Aπό το   http://portalpierias.gr/ Περίσσεψαν η καλή διάθεση και τα χαμόγελα, αλλά όχι το αλεύρι. Περισσότεροι από 50 εθελοντές, μέλη και φ...

Aπό το  http://portalpierias.gr/

Περίσσεψαν η καλή διάθεση και τα χαμόγελα, αλλά όχι το αλεύρι.Περισσότεροι από 50 εθελοντές, μέλη και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης ν. Πιερίας, έδωσαν για άλλο ένα Σάββατο ραντεβού, πρωί αυτή τη φορά, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης για να συνδράμουν ο καθένας από το πόστο του στην ομαλή και χωρίς...
 ταλαιπωρίες διανομή του αλευριού στους κατοίκους της Πιερίας.
Περισσότερες από 2000 οικογένειες είχαν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα παραγγείλει 100 τόνους αλεύρι για όλες τις χρήσεις προς 0,50 λεπτά το κιλό από τον Ε.Α.Σ, Κιλκίς. Από νωρίς το πρωί τα φορτηγά είχαν τοποθετηθεί και οι εθελοντές, μαζί με τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού ήταν στις θέσεις τους. Από τις 8 το πρωί και ανά 30 λεπτά κατέφθαναν οι «πελάτες», οι οποίοι είχαν ενημερωθεί από την προηγούμενη μέρα, ως είθισται, για την ώρα παραλαβής. Για άλλη μια φορά, δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό πρόβλημα ή καθυστέρηση καθώς η Εθελοντική Ομάδα έχει δώσει μαθήματα οργάνωσης και συνέπειας σε όλη την Ελλάδα. Για άλλη μια φορά περίσσεψαν οι ενδιαφερόμενοι και όχι το αλεύρι.
Στον ίδιο χώρο της εμποροπανήγυρης βρέθηκαν και οι δύο ορυζωπαραγωγοί από την Χαλάστρα οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δειγμάτισαν σήμερα το προϊόν τους (ρύζι νυχάκι, κίτρινο, καρολίνα, γλασέ). Όσοι είχαν παραγγείλει αλεύρι συζήτησαν με τους παραγωγούς, μελέτησαν τα είδη και ψήφισαν τον παραγωγό από τον οποίο θα γίνει η μαζική παραγγελία ρυζιού τις επόμενες ημέρες. Αναμένεται οι παραγωγοί να αποστείλουν και την οικονομική τους προσφορά καθώς και πάλι θα γίνει, όπως δείχνουν τα πράγματα, παραγγελία 100 τόνων.
Αμφότεροι οι παραγωγοί ρυζιού σημείωσαν ότι είναι σε θέση να ικανοποιήσουν την ποσότητα που θα παραγγείλουν οι Πιεριείς ενώ το ρύζι θα συσκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί όλες τις απαιτήσεις.
Καθώς, όμως, η ομάδα έχει και πολλές άλλες ταυτόχρονες δράσεις, οι ενδιαφερόμενοι σήμερα έφεραν στον ίδιο χώρο και το τηγανέλαιο το οποίο είχαν συγκεντρώσει.
Στο τέλος της ημέρας, εθελοντές και κόσμος με χαμόγελα έσφιξαν τα χέρια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά. Σημειώνεται ότι για το ερχόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου δεν θα υπάρχει παραγγελία κανενός είδους.
Ρεπορτάζ: Έφη Κεραμιδιώτη
Βίντεο - Φωτογραφίες: Βαγγέλης Τζιρίτας
http://www.youtube.com/watch?v=4Gua4L7oUJc&feature=player_embedded

2 σχόλια

  1. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..(ΝΔ) ..ΟΧΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ (ΠΑΣΟΚ) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ? ΟΧΙ! ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ -ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ.. ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Η ΧΡΥΣΕΣ ΕΦΕΔΡΙΕΣ ..ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς οπαδούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ:

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ Ή ΣΥΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!

    ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ 2 ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΜΕΡΚΕΛ, ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΚΛΠ. ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!

    ΗΔΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ... ΑΛΛΑ 20-25% ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ!!!!
    ΕΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!!!

    ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ???

    ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ????
    (ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ 2001, ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ...)

    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΥΣ... Ε, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ???

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΠΡΟΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ:

    ΣΚΕΘΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!

    ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση