GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπανδρέου: Το πρόγραμμα λιτότητας έγινε ένα είδος τιμωρίας...

Η Ευρώπη δεν έδωσε αρκετό χρόνο στην Αθήνα για να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις ώστε να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους, υπογράμμισε ο πρώην ...

Η Ευρώπη δεν έδωσε αρκετό χρόνο στην Αθήνα για να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις ώστε να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους, υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στη διάρκεια συζήτησής του στο Στρασβούργο με τον ευρωβουλευτή των Πρασίνων Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ.
«Είπα στην Ευρώπη: δώστε μας χρόνο για να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις, για να καταπολεμήσουμε τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά, το...
 πελατειακό κράτος», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, επικρίνοντας παράλληλα τις συντηρητικές ηγεσίες της Ε.Ε. ότι απέτυχαν στην πολιτική τους.
«Ναι, είδαμε την αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, αλλά επίσης και πολύ πόνο. Θα μπορούσαμε να το έχουμε κάνει με έναν τρόπο που να μην τιμωρεί τους ανθρώπους», σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός. Σημείωσε μάλιστα ότι το πρόγραμμα λιτότητας που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα «έχει γίνει ένα είδος τιμωρίας».
Ο κ. Παπανδρέου εκτίμησε ότι μία έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ήταν ακόμη πιο επιζήμια για τους Έλληνες απ’ ό,τι η παραμονή στο κοινό νόμισμα παρά τις μεγάλες θυσίες. «Οι συντάξεις μας μειώθηκαν κατά 30%, όμως χωρίς το ευρώ θα είχαν μειωθεί κατά 70%», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

31 σχόλια

  1. AKOMA den mpike fylaki i poustra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ!!! ΡΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥΜΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΜΠΕΤΟΥΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A ρε κερατα σανίδα βρεγμένη που θέλεις.

    Ακομα παραμυθιάζεις τον κοσμο ντόπιους ξένους παιζοντας τον μεγάλο πολιτικό, τον θεωρητικό ιδεολόγο της απόλυτης μαλακίας.

    Καλά κάνεις, βρίσκεις και τα κάνεις.
    Έπρεπε να σου εχει κοπεί η γλώσσα από την ρίζα παλιοψεύτη απατεώνα πουλημενε παγκσμιοποιητή της πλάκας ΑΝΘΈΛΛΗΝΑ.

    Από τα δυο χρόνια που κτβερνησες ρε τομάρι τους 8 μήνες ήσουν διακοπές και το υπόλοιπο σε "αποδράσεις" αναψυχής με λεφτά του διεφθαρμένου λαού ρε ξεπεσμενε ρεμπεσκέ, αφήνωντας τον χοντροκουράδα να μας διασύρει λέγοντας μας κοπρίτες. Ποιοί; τα μεγαλυτερα κρατικοδίατα λαμόγια που επι 30 και πλέον χρόνια ζουνε και πλουτίζουν απο τις πλάτες του κοπρίτη και διεφθαρμένου λαού. Οι προσωποιήσεις τοων τεμπελχαναδων και των παρασίτων.
    Εχεις μουτρα ακόμα ρε καθαρμα να πατας με τα σκατωμενα βρωμοποδαρα σου αυτόν τον τόπο ρε δοσίλογε;
    Εισαι η συγχρονη ενσαρκωση του Εφιάλτη, είσαι το ξύλινο άρμα του Δούρειου ίππου που περασες μεσα στην χώρα τις ορδές των μασόνων τοκογλύφων και αγιογδυτών.
    Ρε σοσια-ληστή του τίποτε και του μηδεν μεσα σου δεν υπάρχει αντρικό φιλότιμο να ξεκουμπιστείς από εδώ αφου μαζί με όλα τα τσογλάνια που μας κουβάλησες όλους τους χαρτογιακάδες μπάσταρδους αφού τα υπόλοιπα καθαρματα πολιτικοί δεν σε εχουν εκτελεσει ακόμα;
    Πλέον προκαλεί και η αντιαισθητική φάτσα σου ρε πεταμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιβαβειώνει και στους ξένους τώρα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ στο Γουδί για εκτέλεση. Χύνεις κροκοδείλια δάκρυα και μετά θα πας στην Αμερική να φας τα κλεμμένα μαζί με τα αδέρφια σου. Στα τσακίδια ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aπό τον ξεπουλημένο ΓΑΠ και τα πουλημένα τομάρια της νέας τάξης πραγμάτων περιμένετε λύσεις; Θα μείνετε με τις φωτογραφίες του γιωργάκη στα σπίτια των πακιστανοαφγανών να ανεμίζουν όλοι μαζί τα πασοκικά λάβαρα. Ψηφίστε Χρυση Αυγη μήπως, λέω μήπως, και ξεβρωμίσει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΟΝΤΡΟμαλάααααααααααακααααααααααα

    ΕΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ.
    ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ;



    Την ερχόμενη Κυριακή διασκεδάζουμε τζάμπα!
    Αγαπητοί φίλοι.

    Το μεγάλο δημοκρατικό κίνημα (με τον ένα υποψήφιο) διεξάγει εσωκομματικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή, 18 Μαρτίου.

    Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε διάφορα δημόσια κτίρια όπως Δημαρχεία, Κοινοτικά γραφεία και βιβλιοθήκες.
    Να η ευκαιρία για έναν χαρούμενο κυριακάτικο περίπατο!

    Η συμμετοχή όλων μας πρέπει να είναι μεγάλη σε πόλεις και χωριά.

    Το Αμαν Το Μάτι Μου σας ενημερώνει για το πού μπορείτε να ψηφίσετε αλλά και να απολαύσετε τζάμπα τρελό γέλιο.

    Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα για να κατεβάσετε το αρχείο (pdf) με όλα τα εκλογικά κέντρα.

    Βρείτε που διεξάγεται η “ψηφοφορία” στην περιοχή σας και….. καλή διασκέδαση !



    Όλοι στις κάλτσες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 17 Μαρ 2012 9:43:00 π.μ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΌΤΗ, ΚΑΝΕΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΌ ΠΑΡΑΚΑΛΏ

    Νομοθεσία στο πλαίσιο του δευτέρου μνημονίου
    α) Ν.4046/2012(Εφαρμογή του αρθρ. 1, παρ.6)
    -Μείωση του γενικού κατώτατου μισθού κατά 22% με νόμο και κατάργηση της ΕΓΣΣΕ 2010-12(αρ .1, παρ.1)
    -Μείωση του γενικού κατώτατου μισθού κατά 32% με νόμο για τους νέους μέχρι 25 ετών και για τους μαθητευόμενους(αρ.1,παρ.2)
    -Άμεση προσαρμογή στα νέα γενικά κατώτατα όρια των μισθών χωρίς τη συναίνεση του εργαζόμενου(αρ. 1,παρ.3)
    -Μείωση του χρόνου μετενέργειας της ΣΣΕ, μετά από τη λήξη της, από 6 σε 3 μήνες, με διατήρηση πλέον μόνο του βασικού μισθού και των επιδομάτων ωρίμανσης, τέκνων, σπουδών και επικίνδυνης εργασίας και με δυνατότητα διαπραγμάτευσής τους με ατομικές συμβάσεις και κατάργηση όλων των υπολοίπων ρυθμίσεων της προηγούμενης ΣΣΕ χωρίς τη συναίνεση του εργαζόμενου(αρ. 2, παρ. 4)
    -Κατάργηση του δικαιώματος για μονομερή προσφυγή στη διαιτησία μετά από την άρνηση της πρότασης του μεσολαβητή και καθιέρωση της από κοινού προσφυγής σε αυτήν (αρ. 3, παρ.1)
    -Περιορισμός της διαιτητικής απόφασης στον καθορισμό του βασικού μισθού και ημερομισθίου με βάση τις οικονομικές συνθήκες, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την ανάγκη μείωσης του μοναδιαίου κόστους εργασίας κατά την περίοδο του δεύτερου μνημονίου(αρ. 3, παρ. 2,3)
    -Κατάργηση των ρητρών που διατηρούν τους κανονιστικούς όρους προηγούμενων ΣΣΕ και ΔΑ(επιδόματα, παροχές) σε περίπτωση προσφυγής στη διαιτησία(αρ. 3, παρ.2)
    -Πάγωμα των αυξήσεων σε μισθούς και ωριμάνσεις μέχρι τη μείωση του ποσοστού ανεργίας στη χώρα κάτω από το 10%, από το 21% που βρίσκεται κατά την περίοδο της σχετικής ρύθμισης και με τάσεις συνεχούς ανόδου(αρ. 4)
    - Καθιέρωση της 3ετίας ως ανώτατης διάρκειας των ΣΣΕ(αρ. 2, παρ.1)
    -Λύση των συμβάσεων με βάση το όριο ηλικίας ή συνταξιοδότησης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα με βάση τα ισχύοντα ως προς τη λύση των συμβάσεων αορίστου χρόνου στον ιδιωτικό τομέα(αρ. 5, παρ.1)
    -Κατάργηση των νόμων, των κανονιστικών αποφάσεων, των ΣΣΕ, των κανονισμών εργασίας, των οργανισμών προσωπικού και των αποφάσεων διοίκησης που καθιερώνουν όρους ή ρήτρες μονιμότητας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα(αρ. 5, παρ.2)»

    Περαστικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προφανώς απέτυχε να τους πείσει πως λεφτά υπάρχουν.
    Προφανώς γιατί δεν ήθελε όταν τόνιζε πως είναι πρωθυπουργός ενός διεφθαρμένου κράτους, πολιτών κ.λ.π.
    Προφανώς νομίζει πως ο κόσμος πάσχει από αμνησία που προφανώς, επειδή δεν πάσχει έχει τραβήξει το "καζανάκι" για τον ΓΑΠ.
    Ούτως ή άλλως είσαστε αποτυχημένος ως πολιτικός. Ο Βαγγέλας μέχρι και τον πράσινο ήλιο αφαίρεσε.
    Καπετάν Μακρύς. Ήσαστε πραγματικός Πατριώτης κ.ΓΑΠ, μόνο που δεν είναι σαφές πια θεωρείτε πατρίδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το άχαρο τέλος της παπανδρεϊκής δυναστείας
    Λένε ότι η πρώτη γενιά δημιουργεί, η δεύτερη επεκτείνει, και η τρίτη … τα διαλύει.

    Νομίζω μάλιστα, πως κάτι τέτοιο είναι ενσωματωμένο και στο (άγραφο) βρετανικό δίκαιο, όπου για να αποφευχθεί η «ασωτία» της τρίτης γενιάς των Λόρδων, των Κόμηδων, και των υπόλοιπων συνήθως χαραμοφάηδων κληρονόμων, οι πύργοι, τα κάστρα, και γενικά η...
    ιδιοκτησία, παραμένουν στην οικογένεια μόνο για 99 χρόνια. Έτσι, κάθε τόσο, θα πρέπει να αγοράζονται από την αρχή.

    Το αξίωμα λοιπόν αυτό, είναι ιδιαίτερα εύγλωττο στα καθ`ημάς, στη περίπτωση της πολιτικής δυναστείας των Παπανδρέου.

    Μια δυναστεία που ξεκίνησε από τον Γεώργιο Παπανδρέου, από το Καλέντζι της Αχαΐας, όταν πρωτοδιορίστηκε νομάρχης Λέσβου το 1916. Η συνέχεια της πολιτικής του διαδρομής είναι γνωστή, και αρκούντως εντυπωσιακή.

    Διετέλεσε τρεις φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας (1944-1945,1963,1964-1965), αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης τα χρόνια 1950-1952, και πολλές φορές υπουργός, με πρώτη υπουργική θητεία στην Επαναστατική Κυβέρνηση του 1923. Φίλος, συνεργάτης και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ελευθερίου Βενιζέλου, απέκτησε το προσωνύμιο «Γέρος της Δημοκρατίας», κατακτώντας μια θέση στο πάνθεον των Ελλήνων πολιτικών. Εν ολίγοις, έχτισε από το μηδέν μια σημαντική πολιτική σταδιοδρομία.

    Ακολούθησε ο γιος του Ανδρέας, που ότι και να του προσάψει (εκ των υστέρων) κανείς, δεν παύει να είναι μια από τις πλέον χαρισματικές πολιτικές φυσιογνωμίες, της ελληνικής, αλλά και της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής.

    Καθηγητής, οικονομολόγος, πολιτικός, συγγραφέας, διανοούμενος, μπον βιβέρ, κ.ο.κ.

    Δεν θα ξεχάσω ποτέ, όταν μικρό παιδί στην Αμερική , όποτε ανέφερα ότι ήμουν Ελληνάκι, ο μέσος Αμερικανός αντιδρούσε απαριθμώντας τους δυο τρεις γνωστότερους (για αυτόν) συμπατριώτες μου. Μετά τον Ωνάση, την Κάλας, και τον Μίκη, πάντα ακολουθούσε το όνομα του Ανδρέα.

    Όπως όμως κάθε κύκλος, έτσι κι αυτός των Παπανδρέου κλείνει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έκλεισε χθες, με μια (τραγελαφική) ομιλία του ΓΑΠ, που αν μη τι άλλο, απέδειξε ότι … είναι αλλού.

    Η πολιτική του παρουσία είναι ακόμη πολύ νωπή, και οποιοσδήποτε αξιολογικός χαρακτηρισμός θα ήταν ιδιαίτερα χρωματισμένος από τα δεινά που ζούμε σήμερα, και στα οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο. Για αυτό, θα αφήσω τους ιστορικούς του μέλλοντος να τον κρίνουν, όσον αφορά στο πολιτικό του έργο.

    Αυτό όμως που θα ήθελα να επισημάνω είναι η αέναη αυτή τραγωδία του ανθρώπινου είδους.

    Το χτίσιμο και το γκρέμισμα.

    Η δημιουργία, και η παρακμή.

    Η άνοδος και η πτώση.

    Η εισπνοή και η εκπνοή.

    Ότι ανεβαίνει, μοιραία πέφτει.

    Μόνο που στη περίπτωση της δυναστείας Παπανδρέου, η πτώση δεν ήταν ηχηρή, αλλά μάλλον τζούφια.

    Ο τελευταίος της δυναστείας απεδείχθη λίγος, και η πτώση του αθόρυβη. Θλιβερή θα έλεγα.

    Σε ανθρώπινο επίπεδο τον λυπάμαι, σε πολιτικό… χαίρομαι.

    Ας ελπίσουμε μόνο, πως θα αποσυρθεί με χάρη, χωρίς να μας προκαλέσει άλλη ζημιά.

    Τιμώντας, αν μη τι άλλο, την μνήμη των προγόνων του, και τα εκατομμύρια Ελλήνων που τους λάτρεψαν.

    Για αυτό λοιπόν, bye bye Georgie….. και να μας γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ,
    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;
    ------------------------------

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ;

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΑΤΩΝ, Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΔΙΨΗΦΙΟ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ....
    ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ 16/3/12 ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΝ REAL FM.

    «Η εξεταστική ψάχνει για το ποιος παραποίησε στοιχεία του ελλείμματος του 2009, αναρωτιέμαι γιατί όλη η συζήτηση έχει στραφεί στο τι θα μπορούσε να κάνει το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές και κανείς δεν λέει ότι τον Οκτώβρη το έλλειμμα ήταν ήδη 10%» είπε ο υπουργός και επιβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Παπανδρέου γνώριζαν προεκλογικά ότι το έλλειμμα του 2009 θα ήταν διψήφιο.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια παπαντρέου κλάστε μας τ' αρχίδια οικογενειακώς, gap, mammy, χαλιμάς, andy (παράφραση παλιού ρεμπέτικου).
    Θα κάτσετε πουσταράδες στο σκαμνί ακόμα και αν χωθείτε στο κέρατο του βοδιού.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η νουδουπασοκικη τσογλαναρια..
    η αθλια νομενκλατουρα
    του μαυραγοριτη παπου
    του αεριτζη πατερα
    του συμβουλου επιχειρησεων γιου..
    τραφηκε με κρατικα λεφτα
    με επιδοτησεις
    με προστασια απο τον ανταγωνισμο
    με απευθειας αναθεσεις
    με παραγγελιες τιμολογημενες απο τον πωλητη-χορηγο
    με νομιμη φοροδιαφυγη
    με δανεικα κιαγυριστα
    με ολυμπιακους αγωνες
    με φουσκες στο χρηματιστηριο
    με πακετα ντελορ
    με μιζες εμπορων οπλων
    με χορηγιες της πρεσβειας
    με χορηγιες των αραβων
    με καρτελ
    με αγορασμενους νομους
    με αγορασμενα καναλια
    με πουλημενους δημοσιογραφους
    με πουλημενους καθηγητες
    με τρομοκρατια εντιμων δικαστων
    με τρομοκρατια,διασυρμο, και οικονομικη καταστροφη οποιου τολμουσε να αντιμιλησει
    με το πνιξιμο της καριερας των εκτος συστηματος

    ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    και οχι αλλο νταλαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΜΠΡΟΣ.....ΣΥΝ-ΤΡΟΦΟΙ...
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ...$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ......
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ..$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.....
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ....ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ $$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$...
    ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΣ

    ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ
    500.000 ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ
    ΟΛΕ !!
    ΣΥΝ-ΤΡΟΦ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΠΑΜΕ

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΚΑΜΜΕΝΟΝΤΟΡΑ

    ΜΑΥΡΟ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΛΑΚΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ,ΧΑΛΑΣΕ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΠΑΜΕ

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΚΑΜΜΕΝΟΝΤΟΡΑ

    ΜΑΥΡΟ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γαλάζια παληκάρια, ότι και να λέτε η αλήθεια δεν αλλάζει. Η οικονομία εκτροχιάστηκε επι των ημερών του ... καταλληλότερου Κ. Καραμναλή, με κυβέρνηση της δεξιάς στην Ελλάδα και τα όσα ζούμε σήμερα τα επέβαλαν οι δε-ξι-ές κυβερνήσεσεις της Ευρώπης! ΄Ολα τ΄αλλά λέγονται απ΄όσους πουλάνε τρέλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. a sto dialo re aliti, ante aytoktonise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ------------------------------------

    ...σοβαρευτείτε
    ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ

    Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
    ΤΟΝ υπόδικο για εσχάτη προδοσία ΔΟΣΙΛΟΓΟ..ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗς ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΡΑΜΝΑΛΉ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΒΑΡΑΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γεια σου Γιωργο. αφες αυτοις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ζωντόβολο του ληγμένου ΠΑΣΟΚ...

    χθές και σήμερα
    μόνο μέσα σε δύο μέρες,
    τα ΚΤΗΝΗ
    σαν και σένα που..ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ.

    ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ.
    _______________________________
    Ο ΠΑΠΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΝ REAL FM.
    ________________________________
    Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑ FM.
    ______________________________
    H KATΣΕΛΗ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ.

    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΣΑ.

    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΑΚΟΥΝΕ;

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ.

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ.

    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑΦΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΝΗΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΡΟΜΕΡΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΨΗΦΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    εκτός απο ζώααααααααααααααα
    σαν και σένα που με 2ευρω
    θα ψηφίσουν το ΓΟΥΡΟΥΝΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ///////////////////// ..ευχαριστώ για την πλήρη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
    ---------------------------------------------------------

    ΜΟΝΟ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.

    1) ΟΙ ΔΟΛΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    2) ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.
    3) ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑΣ.
    -

    Και να φανταστεί κανείς ότι ο Βαγγέλας,
    θεωρείται ότι είναι απο τους ..έξυπνους !!!!

    Τι μας είπε προχθές:
    Ότι αύριο είναι ΓΙΟΡΤΗ
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!

    Δηλαδή με ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ υποψήφιο,είναι ...και συμμετοχή και δημοκρατία !!

    Ωραίο....

    Και το χειρότερο ;
    Είναι και ..ΓΙΟΡΤΗ !!!

    ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ εμείς ;
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΖΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑ !!!!
    ρε ζώαααααααα και φυτά ΠΑΣΟΚ ;
    _______________________________

    AΪΝΤΕ...μετά τις πατάτες, φθηνές τιμές και στις εσωκομματικές !
    ΠΑΣΟΚ: εδώ ΚΑΙ με μεσάζοντες.....

    + ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ αύριο. Με τέτοιο στόχο απαγορεύεται να ΑΣΤΟΧΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν δεν βγει ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ να ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γατόνι Γιώργαρε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λατρεύω Γιώργο...γιατί μου θυμίζει αυτές τις ταινίες όπου μπαίνει ένας κακομοίρης κινέζος 1.40 σε ενα μπαρ γεμάτο με ψηλούς,χοντρούς νταλικέρηδες και τον αρχίζουν στο δούλεμα..αλλά αγνοούν οτι είναι νίντζα και ξαφνικά μέσα σε 17 δευτερόλεπτα όλο το μπαρ είναι νοκ αουτ..Ηθικό δίδαγμα..μόνο ο Γιώργος έχει το ανάστημα να δώσει ακάλυπτη επιταγή στον Τσακ Νόρις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση