GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας Χονδροκούκη: "Κανένας πολιτικός να μην συγχαρεί το γιο μου"...

Ο πατέρας του Δημήτρη Χονδροκούκη , Κυριάκος, ξεσπάθωσε κατά των πολιτικών, με αφορμή το χρυσό μετάλλιο του γιου του στο παγκόσμιο πρωτάθλημ...

Ο πατέρας του Δημήτρη Χονδροκούκη, Κυριάκος, ξεσπάθωσε κατά των πολιτικών, με αφορμή το χρυσό μετάλλιο του γιου του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Χονδροκούκη:
- Για τις θυσίες του Δημήτρη Χονδροκούκη: "Ο Δημήτρης, όπως και άλλα παιδιά της ηλικίας του, αντί να ξενυχτούν στα μπαρ, προσπαθούν να...
κάνουν το καλύτερο για αυτή τη χώρα. Όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και σε άλλα επίπεδα, όπως είναι οι τέχνες, οι επιστήμες,η μουσική. Ο καθένας όπου έχει το ιδιαίτερο ταλέντο του".
- Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα: "Δεν θα πρέπει να αισθανόμαστε μόνο αυτή τη μιζέρια, την κακομοιριά, το σημείο που μας έχουν φτάσει κάποιοι να ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες και να σηκώσουμε την ελληνική σημαία. Αλλά υπάρχουν και πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι. Ο ελληνικός λαός είναι πραγματικά ένας υπερήφανος λαός. Είναι ένας λαός ικανός, δουλευταράς και με μεγάλες ικανότητες".
- Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αθλητές, όπως ο Δημήτρης Χονδροκούκης: "Η πολιτεία πρέπει να σκύψει πάνω σε αυτά τα παιδιά. Πρέπει να τονίσω ότι γυμνάζεται κάτω από άθλιες συνθήκες. Φέτος το χειμώνα γυμνάζονταν μέσα στο κρύο με θερμοκρασία κάτω από δέκα βαθμούς. Το καλοκαίρι το γήπεδο του Αγίου Κοσμά ήταν κλειστό, δεν μπορούσαν να μπουν να προπονηθούν. Να μπουν μέσα οι σημερινοί παγκόσμιοι πρωταθλητές. Οι πόρτες ήταν κλειστές!
Ακούμε πράγματα που ανατριχιάζουμε. Κλείνουν γήπεδα. Καταργούνται τα πάντα σήμερα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Τα πάντα δεν είναι οικονομικά. Η πολιτεία θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έχουν οικονομικό αντίκρισμα, τα οποία όμως θα μπορούσε να είχε κάνει για να διευκολύνει τη ζωή των αθλητών, την προπόνηση των αθλητών. Κανένας πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να συγχαρεί κάποιον αθλητή. Η επιτυχία είναι ατομική και της ομοσπονδίας που παλεύει με λίγα όπως μπορεί για να βοηθήσει τους αθλητές μας".
Πηγή: http://www.sport24.gr/

13 σχόλια

  1. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ). ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια η παραπομπή για το κλασικό αθλητισμό της ιστοσεκλίδας του .. http://www.sport24.gr/

    Καλά αφού μόνο το ποδόσφαιρο φέρνει ψήφους εξαγοράζοντας μαζικά τους οπαδούςμε τις απαλαγές των χρεών των ομάδων τους.

    Θυμάτε κανείς πόσους ψήφους πήρε ο Βενιζέλος στη Θεσσαλονίκη όταν χάρισε τα χρέη του ΠΑΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πατέρας του Αθλητή, είναι ένας κλασικός θρασύς Έλληνας, που επιχειρεί να το παίξει θιγμένος από την αδικία που βιώνει ο γιός του. Όλοι όμως ξέρουμε, ότι περνάμε υπερ- έκτακτες περιστάσεις. Ο πατέρας του Αθλητή, να σκεφθεί, ότι υπάρχουν στην Ελλάδα, ΧΙΛΙΑΔΕΣ παιδιά που διακρίνονται στον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ, με μηδέν επιχορηγήσεις και μηδέν προνόμια. Υπάρχουν παιδιά που διακρίνονται σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες, Πανελλήνιους διαγωνισμούς, που έχουν μυαλό δημιουργικό και δεν πηδούν απλώς ψηλότερα από τους άλλους. Μην τρελαθούμε κύριε πατέρα, ο αθλητισμός ξέρεις καλά ότι θα έπρεπε να είναι μαζικός για όλο τον κόσμο για την προαγωγή της υγείας του , σωματικής και πνευματικής. Ο πρωταθλητισμός στα δημοφιλή αθλήματα, εξυπηρετεί πολιτικάντικους σκοπούς και εσείς μετέχετε εν γνώσει σας στο σχετικό παιγνίδι. Βεβαίως, εσείς καλά κάνετε και φωνάζετε, όλο και κάτι θα βγει. Αλλά μην νομίζετε ότι και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ανυποψίαστοι για το τι παίζεται δεκαετίες τώρα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @10.15 με το συμπάθειο αλλά έχει δίκιο ο άνθρωπος να μήν θέλει να καρπωθούν την επιτυχία του γιού του κάποιοι - κάποιοι, μερικοί - μερικοί δηλαδή, που ενώ θα έπρεπε να έχουν δικιές τους επιτυχίες για να καμαρώνουν, πέφτουν σαν τις ακρίδες πάνω σε όποιον φωτίζει έστω και για λίγο η δημοσιότητα... Και πού'σαι, ο Λούα λούα μας έφαγε περισσότερα, το ξέρεις?

    @ 10.30 έχεις κάψεί φλάντζες τελείως, χάνεις λάδια, πρόσεξέ το θα σε αφήσει

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. magkas το ατομο που πηρε ΜΕΤΑΛΙΟ , ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΓΚΕΣ
    ΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
    ΠΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ
    Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ
    Η'
    Ο ΚΟΛΟΧΟΝΤΡΟΣ Ο ΜΠΕΝΥ?
    ΟΠΟΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΕΡΑΣΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΖΗΤΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.30

    Είναι φρόνιμο να μιλά κανείς μόνο όταν έχει πλήρη επίγνωση του αντικειμένου για το οποίο εκφέρει άποψη.

    Ή δεν γνωρίζεις ή είσαι πολύ άδικος.
    Είμαι η ίδια πρωταθλήτρια του στίβου ( με πανελλήνιες, πανευρωπαικές και παγκόσμιες διακρίσεις )και σπουδάζω με πλήρη υποτροφία 58.000$ στο δεύτερο έτος σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

    Τελείωσα με 19,4 το Λύκειο της γειτονιάς μου και πέρασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο με 19.050 χωρίς καμία προσαύξηση μορίων.

    Έκανα ταυτόχρονα καθημερινά (εκτός Πέμπτης και Κυριακής )επίπονη προπόνηση διάρκειας τεσσάρων και πέντε ωρών.
    Σχολούσα στις 2.10 , είχα προπόνηση 4.00με 8.00 γυρνούσα σπίτι και διάβαζα μέχρι τη μία ή τις δύο πρωί ίσως και περισσότερο κάποιες φορές, ξεχνώντας την κούραση, τους πόνους τους τραυματισμούς.

    Αυτό είναι το πρόγραμμα όλων των αθλητών.

    Όσο για οργανωμένο φροντιστήριο ούτε λόγος. Κάθε Πέμπτη και Κυριακή μου πρόσφερε κάποια μαθήματα ένα φροντιστήριο χωρίς αμοιβή, ο πατέρας μου είχε μείνει χωρίς δουλειά και η μάνα μου ήταν απλήρωτη έξι μήνες.

    Δεν ξενυχτούσα και δεν διασκέδαζα, δεν μπορούσα να βλέπω όσο ήθελα τους φίλους μου.

    ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ, κι ας είχα δύο χειρουργεία, διότι έμαθα τις ανθρώπινες δυνατότητες, τη δύναμη της θέλησης ,το σεβασμό στον αντίπαλο και στον συνάνθρωπο, την αξία της προσπάθειας , την υπομονή και την πειθαρχεία, την αξία της ζωής.

    Αγαπώ την πατρίδα μου και ένιωσα τιμή, συγκίνηση και υπερηφάνεια όταν κρατούσα τη σημαία της.

    Δυστυχώς όμως εκεί η άποψη για την ιδιότητα του αθλητή είτε λόγω άγνοιας είτε εσκεμμένα είναι σαν τη δική σου.

    Αντίθετα στην Αμερική αντιμετώπισα το σεβασμό στην προσπάθειά μου, στις επιτυχίες μου χωρίς λοιδωρίες,μιζέρια, απαξίωση μικρότητες.

    Εκτίμησαν αυτό που στην Ελλάδα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ.
    Την διάκριση ταυτόχρονα σε δύο πολύ δύσκολους τομείς.

    Μου προσέφεραν όλα τα μέσα για να πάω πιο ψηλά, να καλλιεργήσω περισσότερο τις ικανότητές μου.

    Ο αθλητικός εξοπλισμός και οι ειδικοί εοιστήμονες είναι αυτονόητα.
    Διευκολύνουν ακόμα και το πρόγραμμα των αθλητών ώστε προσφέρουν εξτρα μαθήματα από τους ίδιους καθηγητές όταν είναι εντατικές οι προπονήσεις ή εχουμε αγώνες.

    Στην Ελλάδα οι άνθρωποι που αποδεικνύονται ικανοί, γίνονται ανεπιθύμητοι , διαβάλλονται απαξιώνονται και τελικά εκδιώχνονται ώστε να συγκαλυφθεί η ανικανότητα των μετρίων ή των χειρότερων ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΎΝ ΤΑ ΙΝΊΑ ΤΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ στον πατέρα του αθλητή.
    Συμφωνώ μαζίτου .Αυτό το Ελληνόπουλο σήκωσε στην ψηλότερη θέση την ελληνική σημαία και τίμησε την πατρίδα του , την ίδια ώρα που οι πολιτικοί της την υπέστειλαν και κατέστησαν τη χώρα ΥΠΟΤΕΛΗ!

    Τέλος θα σου έλεγα να κάνεις μια βόλτα από το προπονητήριο του ΟΑΚΑ να δεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ τι παει να πει προπόνηση και να μιλήσεις με αθλητή για να κατανοήσεις πόσο άδικο έχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αστέρι ο γιός , Μαλάκας ο πατέρας.
    Εκμεταλεύτηκε την επιτυχία του παιδιού του για να προωθήσει τις ακροδεξιες-βασιλοχουντικές και θεομπαιχτικές αντιλήψεις του.
    Ειναι αυτο που λένε μαλακίες γονέων ...παιδεύουσι τέκνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχει δίκιο ο πατέρας του αθλητή. Η Ελλάδα των κυβερνούντων καραγκιόζιδων διαχρονικά.
    Δεν αξίζει... Για το καλό των παιδιών μας, πρέπει πάλι να μεταναστέψουμε... Τι μέλλον υπάρχει σε ένα νέο παιδί που έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, αν ο πατέρας του δεν είναι ¨μέσα στα πράγματα¨ ;
    Εφυγα απογοητευμένος, - αν όχι έμμεσα διωγμένος τα μέσα της δεκαετίας του 80, πήγα Αμερική, προσπάθησα, οι άνθρωποι το εκτιμησαν, είχα ότι ήθελα... καμαρώνω τα παιδιά μου, κι ας είναι η ..ελαφρώς νοθευμένη δεύτερη γενιά Ελλήνων της Αμερικής. Μπορεί το εγγονάκι μου να μπερδεύει τις Ελληνικές λέξεις με τις Αγγλικές, αλλά ζεί σε ένα περιβάλλον που αν το αξίζει, - ναι ρε το ελληνικό μας DNA είναι διαφορετικό, - θα ζήσει καλά, χωρίς δολοπλοκίες και μιζέρια......
    Λυπάμαι, αλλά η αλήθεια είναι πώς ..., - ας ελπίσουμε πρός το παρόν, - Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ, ΕΣΥ ΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΓΚΑΡΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΝΑ ΡΟΛΟΪ ΚΑΙ ΝΤΡΟΓΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ, ΥΠΝΟΒΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ 'Η ΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΒΛΑΚΑ ΑΠΑΝΤΑΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΣΟΥ (ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΒΛΑΚΑ) ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση