GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θα δώσω τους νέους αγώνες με την Λ. Κατσέλη και τον Χ. Καστανίδη..."

ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ ΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Τον Οκτώβρη του 2009 ο Ελληνικός λαός άκουσε συγκεκριμένα επιχειρήματα, αποδέχτηκε συγκεκριμέν...

ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ
ΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ


Τον Οκτώβρη του 2009 ο Ελληνικός λαός άκουσε συγκεκριμένα επιχειρήματα, αποδέχτηκε συγκεκριμένες υποσχέσεις και έδωσε συγκεκριμένη εντολή στο ΠΑΣΟΚ να διαχειριστεί το μέλλον του με δεσμευτικό σημείο αναφοράς την απονομή δικαιοσύνης και την ανάπτυξη για όλους.
Δυόμιση χρόνια μετά, το σύνθημα «πάμε» μεταλλάχτηκε στην παραδοχή «χαθήκαμε». Όταν την άνοιξη του 2010 κληθήκαμε να ...
διαλέξουμε σ’ ένα βράδυ αν οι Έλληνες θα χάσουν τα πάντα ή θα κερδίσουν χρόνο, ψήφισα υπέρ του να κερδίσουμε χρόνο και να βρούμε δρόμο διαφυγής από το εφιαλτικό αδιέξοδο.
Δυστυχώς αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για μονόδρομο που μας απομάκρυνε από τις αρχές, τις αξίες και την ιδεολογική μας δέσμευση για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία.
Έπρεπε να πάρω μια απόφαση και την πήρα με αίσθημα ευθύνης γιατί η Πατρίδα υπήρχε χιλιάδες χρόνια πριν από μας και πρέπει να παραδοθεί ακέραια και στις επόμενες γενιές.
Την πήρα το βράδυ που καταψήφισα την πολιτική του δεύτερου μνημονίου υπακούοντας στο συνταγματικό μου καθήκον να ψηφίζω ελεύθερα υπέρ του λαϊκού συμφέροντος.
Με αυτά τα δεδομένα το δίλημμα δεν είναι με ποια ηγεσία το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει εγκλωβισμένο στον καταστροφικό μονόδρομο της ύφεσης, αλλά με ποιο τρόπο θα απελευθερώσουμε ξανά, όπως το ’81, το πάθος, τη δύναμη, τη θέληση κάθε Ελληνίδας και Έλληνα για πρόοδο και αλλαγή.
Σ’ αυτό το δίλημμα απάντησα με την απόφασή μου να δώσω τους νέους αγώνες μέσα από την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη.
Από αύριο το πρωί οφείλουμε όλοι να προχωρήσουμε μπροστά και ασυμβίβαστα. Όλοι όσοι πιστεύουμε ότι ο σοσιαλισμός και η δημοκρατία έχουν τις απαντήσεις για το αύριο.

10 σχόλια

  1. η νουδουπασοκικη τσογλαναρια..
    η αθλια νομενκλατουρα
    του μαυραγοριτη παπου
    του αεριτζη πατερα
    του συμβουλου επιχειρησεων γιου..
    τραφηκε με κρατικα λεφτα
    με επιδοτησεις
    με προστασια απο τον ανταγωνισμο
    με απευθειας αναθεσεις
    με παραγγελιες τιμολογημενες απο τον πωλητη-χορηγο
    με νομιμη φοροδιαφυγη
    με δανεικα κιαγυριστα
    με ολυμπιακους αγωνες
    με φουσκες στο χρηματιστηριο
    με πακετα ντελορ
    με μιζες εμπορων οπλων
    με χορηγιες της πρεσβειας
    με χορηγιες των αραβων
    με καρτελ
    με αγορασμενους νομους
    με αγορασμενα καναλια
    με πουλημενους δημοσιογραφους
    με πουλημενους καθηγητες
    με τρομοκρατια εντιμων δικαστων
    με τρομοκρατια,διασυρμο, και οικονομικη καταστροφη οποιου τολμουσε να αντιμιλησει
    με το πνιξιμο της καριερας των εκτος συστηματος

    ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    και οχι αλλο νταλαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πασοκομαλακας εκτος πασοκ=?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρετε ποιές γυναίκες είναι ηρωίδες αυτές τις μέρες;
    Τα κορίτσια που επιστράτευσαν οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, για να παίρνουν τηλέφωνο στα μέλη και τους φίλους, να κατέβουν αύριο να ψηφίσουν.
    Το τι ακούν από την άλλη άκρη του σύρματος, μετά το "καλημέρα σας, από τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ καλούμε. Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο έχουμε εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και....".
    Δεν προλαβαίνουν να ολοκληρώσουν τη φράση κι έρχονται βροχή τα..

    .
    "στ΄. αρ@@@μου",


    "άντε γ@@σου μωρή πρωί πρωί" και κυρίως το


    "α, τώρα μας θυμηθήκατε, ε;;;;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O μ@λἀκ@ς μας ρὠτησε αν θα του επιτρἐψουμε να μας ξανακλἐψει και μετἀ να φἐρνει τον Σὀιμπλε και τον βιετνἀμεζο για να μας βρἰζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλ.τι μας λες,ότι δενείχες χρόνο να ενημερωθεις τι ψηφίζεις την επομένη.Ντροπή σου και σενα και της αρχηγού που λέει ότι ενημερώθηκε για ένα τριωρο την ώρα που το Σάββατο πρωί την χτένιζε η κομμλωτρια.
    Ντροπη σας.Μας κρεμάσατε και μετά διαφωνήσατε.
    Εγκλημα.Προτιμώ εκείνους που εξ αρχής δεν έσκυψαν το κεφάλι αλλά ακόμη ακόμη και εκείνους που κάθισαν και πάλαιψαν να κερδηθεί έστω την τελευταία στιγμή κάτι.Σε εσας περισσεύει η υποκρισία και η ιδιοτέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλ.τι μας λες,ότι δενείχες χρόνο να ενημερωθεις τι ψηφίζεις την επομένη.Ντροπή σου και σενα και της αρχηγού που λέει ότι ενημερώθηκε για ένα τριωρο την ώρα που το Σάββατο πρωί την χτένιζε η κομμλωτρια.
    Ντροπη σας.Μας κρεμάσατε και μετά διαφωνήσατε.
    Εγκλημα.Προτιμώ εκείνους που εξ αρχής δεν έσκυψαν το κεφάλι αλλά ακόμη ακόμη και εκείνους που κάθισαν και πάλαιψαν να κερδηθεί έστω την τελευταία στιγμή κάτι.Σε εσας περισσεύει η υποκρισία και η ιδιοτέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΉΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΎΣ ΉΣΥΧΗ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΌΛΟΥ ΆΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΣΑΣ ΝΟΎΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΆΨΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΤΟ 2ΤΕΡΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ 'ΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΩΓΑΝΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΩΊ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΩΩΩΩΩ..........

    Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια.

    – Πανικός στην ΕΡΤ που κατέγραφε για να μην διαρρεύσει το βίντεο!
    -----------------------------

    Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.

    Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους.
    Χειροδικίες όμως δεν υπήρχαν γιατί όπως είπαμε, ο κόσμος ήταν αποκλειστικά γονείς παιδιών.

    Φαίνεται όμως ότι ο ακροδεξιός πολιτικός το εκμεταλλεύτηκε και αντί να αποχωρήσει τι νομίζετε ότι έκανε; Πήρε το μικρόφωνο και άρχιζε να αποκαλεί τους γονείς “Συριζαίους”, οτι “πρέπει να μάθει να ζει με τρομοκράτες” κλπ κλπ!

    Αυτό που ακολούθησε, είναι απερίγραπτο αφού οι συκοφαντημένοι γονείς εξερράγησαν και προσπάθησαν να …δικαιώσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρις όμως να καταφέρουν να τον προσεγγίσουν.

    Καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος, υπήρχε κάμερα της ΕΡΤ που κατέγραψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γίνεται λοιπόν αγώνας δρόμου μέχρι αυτή την στιγμή, να μην μεταδοθεί τίποτα από το συμβάν που σημειωτέον, δεν υπήρξε ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς λεκτικούς προπηλακισμούς για τον εγγονό του στρατηγού Παγκάλου. Αμετανόητος λοιπόν και ο εγγονός.
    Γιατί να μην είναι άλλωστε…

    Όλοι οι συνεργάτες των Ναζί έμειναν ατιμώρητοι και μάλιστα η εξουσία των καθαρμάτων που συνήργησαν στην γενοκτονία των Ελλήνων του 41-43, παρέμειναν στα ηνία του κράτους έως σήμερα, με κληρονομική εξουσία.
    Από τον Πάγκαλο μέχρι τον Ράλλη, τον Χριστοφοράκο κλπ.


    ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΞΕΚΙΝΑΜΕ >>>>>>>>>>>>

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΣΟΚΕ.
    Πρόσεχε ΠΑΣΟΚΕ γιατί το κάθε ΔΙΕΥΡΩ που θα δώσεις στο κόμμα θα το κάνει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
    Και αν δεν μπορεί να τα φάει όλα αυτός, θα τον βοηθήσει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    Γιατί να μη τα φάνε τα παιδιά σου ?
    ΠΑΣΟΚΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΙΝΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    Τουλάχιστον δώστο, όπως και εμείς για μεταφορικά ή για να λαδώσουν
    το Χάρο + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε, πάτε για τον καιάδα, όπως πήγε η ΔΙΑΝΑ, ΤΟ ΔΗΣΥ, Η ΠΟΛΑΝ, ΤΟ Κ.Ε.Π, Ο Μάνος, ο Αρσένης, ο Παπαθεμελής και οι άλλες δημοκρατικές... αποτυχημένες δυνάμεις.
    Απλά είσαστε άρρωστοι με την καρέκλα.
    Έχετε μεγάλη πλάκα. Στα καφενεία το τι σας σούρνει ο κόσμος, δεν λέγεται.
    Η μούντζα πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση