GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πόλεμος" στην ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας...

Από το  e-volos.gr ΑΔΕΙΑΣΜΑ Κοπάνα σε Δεσύλλα, πύρ και μανία ο Παπαμιμίκος - ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση - άδειασμα της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, κατά τ...

Από το e-volos.gr

ΑΔΕΙΑΣΜΑ Κοπάνα σε Δεσύλλα, πύρ και μανία ο Παπαμιμίκος - ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση - άδειασμα της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, κατά της υποψηφιότητας του ΟΝΝΕΔ-ίτη Σπύρου Δεσύλλα στις ερχόμενες εκλογές

Τί κι αν στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας τρέχουν και δεν φτάνουν, ώστε να μαζέψουν τις διαρροές που ολοένα και αυξάνονται, προς τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" τουΠάνου Καμμένου, στην ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας τα τελευταία 24ωρα έχει ξεσπάσει ενός άλλου είδους "πόλεμος", που μόνον ως εμφύλιος μπορεί να...
χαρακτηριστεί, αφού θέλει στα χαρακώματα, τόσο τον πρόεδρο της τοπικής ΟΝΝΕΔ και θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, Αργύρη Κοπάνα, όσο και τον ΟΝΝΕΔ-ίτη υποψήφιο Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Σπύρο Δεσύλλα.
Η κόντρα βέβαια έχει παρελθόν και βρίσκει τις ρίζες της στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του κεντρικού προέδρου της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, όπου τα ξίφη τους είχαν διασταυρώσει οι Ανδρέας Παπαμιμίκος και Κώστας Χατζής, με τον πρώτο τελικά να κερδίζει την μάχη και τον τίτλο του πρώτου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, μιας και νωρίτερα η Οργάνωση διέθετε Γενικό Γραμματέα. Τότε ο Αργύρης Κοπάνας είχε στηρίξει ανοιχτά τον Κώστα Χατζή και ο Σπύρος Δεσύλλας το νικητή Ανδρέα Παπαμιμίκο, με αποτέλεσμα οι πρώην κολλητοί να ξεκολλήσουν και μέσα στα πέρας των επόμενων δύο ετών, φτάνοντας στο σήμερα, οι σχέσεις τους να βρίσκονται στο χειρότερο σημείο.
Τα όσα μεσολάβησαν είναι γνωστά, με τον Αργύρη Κοπάνα να εκλέγεται Περιφερειακός Συμβουλος και να αναλαμβάνει την θέση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη και τον Σπύρο Δεσύλλα να επιλέγει να την κάθοδό του στις ερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ.
Κάπως έτσι φτάσαμε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, η οποία προεδρεύοντος του Αργύρη Κοπάνα ουσιαστικά αδειάζει τον Σπύρο Δεσύλλα, ως εξής:
«Εξαιτίας της σύγχυσης, παραπόνων κ διαμαρτυριών από μέλη και φίλους της τοπικής Ο.Ν.ΝΕ.Δ που προκάλεσε η κατάθεση αίτησης υποψηφιότητας προσώπου που αναφέρεται και εμφανίζεται ως στέλεχος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ, διευκρινίζουμε ότι δεν έγινε καμιά διαδικασία επιλογής ή πρότασης υποψηφίων βουλευτών στις τάξεις της τοπικής Ο.Ν.ΝΕ.Δ, ούτε ζητήθηκε κάτι τέτοιο από το κόμμα μας.
Ως εκ τούτου, ο καθένας με πρωτοβουλία δική του και εκπροσωπώντας τον εαυτό του θα μπορούσε να καταθέσει υποψηφιότητα και να τη θέσει στην κρίση των αρμοδίων οργάνων.
Η οργάνωση συντεταγμένα και με όλες τις δυνάμεις της θα τεθεί στο πλευρό της παράταξης προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης και αυτοδυναμίας στις επικείμενες εκλογές πέρα και πάνω από πρόσωπα υποψηφίων».
Μια ανακοίνωση για την ύπαρξη της οποίας ενημερώθηκε απευθείας και η κεντρική ΟΝΝΕΔ, κάνοντας τον πρόεδρό της Ανδρέα Παπαμιμίκο πύρ και μανία.
Η συνέχεια επί της οθόνης σας...!

3 σχόλια

  1. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ , ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΤΣΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ;

    ΜΠΑ...
    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΣ
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
    ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑ-ΤΣΟΓΛΑΝΑ-ΛΕΡΟΣ
    ήταν πάντα εδω..

    Με τον νόμο αθώωσης των Λαμογιών του πα$$οκ.

    απλώς τώρα τελευταία..
    με τα 2 ευρα γέρων με Αλτσχάϊμερ
    και μαϊμου ψηφοφόρων φάντασμα
    έγινε και
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ ΠΑ$$ΟΚ.


    >>>>>>>>>
    Η Ελλάδα απογειώθηκε
    μετά από μόλις 1 βδομάδα Μπένυ!!

    Προχωράμε 1 ώρα στο μέλλον!!!
    και 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ..ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ >>>>>>>>>>>>>>


    ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ τερατώδους..ΦΩΦΩΣ
    ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ...;;;
    _____________________________________
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ...(3,1 ). ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ... ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ και ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ...!!!

    Ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα πού δεν είδε καν τα φώτα της δημοσιότητος από τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των ΜΜΕ, και ο σύζυγος της Φώφης, με τον Κ.Λαλιώτη και άλλους 13 κατηγορούμενους την γλίτωσαν λόγω...παραγραφής...!!!

    Σέ πρώτο βαθμό το Δικαστήριο τους αθώωσε, όμως ο τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς, έκανε αναίρεση της απόφασης και ξαναδικάσθηκαν.

    Οκτώ χρόνια μετά την παραπομπή τους οι Εφέτες εκριναν ότι χρησιμοποιήθει λάθος άρθρο για την παραπομπή, και αντί του 256, έπρεπε να παραπεμθούν με βάση το άρθρο 390.
    Βάση του άρθρου 390, το αδίκημα των κατηγορουμένων ήταν... πλημμέλημα και όχι κακούργημα.

    Έτσι η κατάχρηση των ΠΑΣΟΚ ΚΛΕΜΕΝΩΝ δισεκατομμυρίων....παραγράφηκε...!!!

    Τα ακούτε ;;

    Πλημμέλημα η κατάχρηση των ..(3,1 Δις Ευρώ)..!!

    Και ύστερα γιά να σωθούμε κόβουνε μισθούς-συντάξεις και αυξάνουν την φορολογια και θέλουν οι "εγκληματίες" του Πασοκ και την ψήφο μας...!!!

    Όταν βλέπω αυτή την "γυναίκα"-σίχαμα θυμάμαι...
    AΠΕΙΡΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    απο το Κτηματολόγιο

    ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΔΙΠΛΑ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$...
    - ΕΣΕΙΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση