GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ένοχοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας...

Από τον  Παύλο Παπαδάτο   Ο δρόμος μπροστά μας είναι δύσκολος … Πολύ δύσκολος. Το PSI θα γίνει, αλλά η ύφεση προβλέπεται για φέτος 5%, πράγ...

Από τον Παύλο Παπαδάτο 

Ο δρόμος μπροστά μας είναι δύσκολος… Πολύ δύσκολος. Το PSI θα γίνει, αλλά η ύφεση προβλέπεται για φέτος 5%, πράγμα που θα οδηγήσει την ανεργία στο ασύλληπτο 25% ή σε 1.200.000 ανέργους. Τον Ιούνιο έρχονται τα νέα μέτρα, ο τουρισμός θα έχει πτώση και προϋποθέσεις για τη δημιουργία επενδύσεων δεν υπάρχουν.
 Για να θαυμάσετε όμως και τη συμβολή των τραπεζών μας στην ανάπτυξη της χώρας, θα σας πω ότι τα τραπεζικά δάνεια προς τους εισαγωγείς αυτοκινήτων είναι 5 δις, ενώ...
τα αντίστοιχα προς τους επιχειρηματίες του τουρισμού, που είναι η μόνη ελπίδα ανάπτυξης της χώρας είναι, μόλις 7 δις ευρώ!
Κύριε Πρόεδρε, πριν ρωτήσετε ποιος είναι ο κύριος Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θα έπρεπε να είχατε ρωτήσει γιατί ο κύριος Παπανδρέου επί μήνες αποκαλούσε την Ελλάδα “διεφθαρμένη χώρα”. Θα έπρεπε επίσης να είχατε ρωτήσει ποιοι είναι οι Έλληνες που δεν εμπιστεύονται τη χώρα τους και απέσυραν από τις τράπεζες 60 δις ευρώ, όπως επίσης και το ποιοι είναι οι Έλληνες πολιτικοί που μας κατέστησαν ικέτες του κυρίου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Αντί να διερωτόμαστε ποιος είναι ο κύριος Σόιμπλε, θα έπρεπε να διερωτόμαστε γιατί έχει βάλει στόχο να μας εξαναγκάσει αργά ή γρήγορα να φύγουμε από την ΕΕ. Και τέλος, κύριε Πρόεδρε, θα πρέπει να μας πουν όσοι υπέγραψαν το πρώτο μνημόνιο αν γνώριζαν ότι ο αντισυμβαλλόμενος δεν ήταν η Γερμανία, όπως ήταν οι άλλες χώρες, αλλά η επενδυτική τράπεζα KfW. Λυπάμαι, κύριε Πρόεδρε, αλλά δεν είναι κατάλληλες εποχές για τέτοιες ερωτήσεις, εξ άλλου κινδυνεύουμε να μπούμε και στα χωράφια του κυρίου Τσίπρα.
Για την κατάντια μας, κύριε Πρόεδρε, φταίμε 100%. Από την είσοδό μας στην ΕΕ εισπράξαμε πολλές δεκάδες δις ευρώ για την ανάπτυξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας μας και ενώ κάποτε η συμμετοχή αυτών στο εθνικό εισόδημα ήταν 10%, σήμερα είναι μόλις 4%. Και αντί να μετατρέψουμε τον θεσσαλικό κάμπο σε αναπτυξιακή μηχανή της χώρας, τον μετατρέψαμε σε ναό του μπουζουκιού. Πέρσι αυξήσαμε το κόστος των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών κατά 40%, αλλά τα έσοδά τους αυξήθηκαν μόλις κατά 4%, γιατί η διαφορά πηγαίνει υπέρ των «τρωκτικών».
Ας αφήσουμε τους αποδιοπομπαίους τράγους, γιατί οι ένοχοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Σημείωση
Σε διάστημα ενός μηνός ληστεύεται η Εθνική Πινακοθήκη και το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Πολύτιμα εκθέματα χάνονται. Οι μόνοι που δεν χάνουν τη θέση τους, είναι αυτοί στους οποίους η πολιτεία ανέθεσε την διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

17 σχόλια

  1. ο γαπ ακομη! κυκλοφορει ελευθερος!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΔΕ ΝΔ: Σαφές μήνυμα προς Παύλο Παπαδάτο, "ανεξάρτητους" "δημοσιογράφους", Παρίση κλπ παρατρεχάμενους:

    Οι κονδυλοφόροι που υπηρετούν υποψηφίους που έχουν «ισχυρή πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων», θα πρέπει να εξηγήσουν στους Κεφαλλονίτες και στους Θιακούς από πού αυτοί οι νέοι φωστήρες αντλούν «την ισχυρή πρόσβαση τους στα κέντρα λήψης των αποφάσεων» γιατί τα τραπεζώματα στα διάφορα σημεία της Κεφαλονιάς μόνο «πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας» δεν αποδεικνύουν, χωρίς βεβαίως να παραγνωρίζουμε τη συμβολή αυτών των τραπεζωμάτων στη ελάφρυνση των συνεπειών του μνημονίου στη τοπική οικονομία.

    Τέλος, ως πλουραλιστική οργάνωση και για να ελαφρύνουμε τις συνέπειες των διαφόρων γευμάτων, θα συμφωνήσουμε με τη πρόταση του Νομιάτρου και καταξιωμένου στελέχους της ΝΔ κ Γ Κουρή και θα συστήσουμε σε συνδαιτυμόνες και αρθρογράφους να περιοριστούν σε ελαφρά γεύματα και μόνο, όπως δυστυχώς η άφρων πολιτική του κ Γεωργίου Παπανδρέου και της παρέας του έχει επιδαψιλεύσει στο λαό της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δακρυζες υπερηφανος
    γιατι μπηκαμε στο ευρω..
    εθελοντης στους ολυμπιακους,
    συγκινημενος ατενιζες τη σημαια,
    το βρακι της γιαννας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια Κυριε Παπαδάτε γιατί
    σε ελάχιστες γραμμές και με κατανοητό τρόπο λέτε τα πράγματα όπως είναι αλλά και με τον δέοντα σεβασμό που απιτείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε συ ποιος είναι ο νομίατρος που λες γιατί όπως φαίνεται σου χρειάζεται ψυχίατρο για να σε θεραπεύσει Αρθρο για τα μαύρα μας τα χάλια έγραψε ο άνθρωπος. Καλά η πείνα άρχισε να κάνει καλή δουλειά.
    Για ποιο Παρίση λες; Για το πρόεδρο
    της Δημοκρατίας γράφει ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το άρθρο το διάβασα προχθές στην Real News τίποτε νεότερο;
    Ο Σοιμπλε μπορεί νάναι όποιος είναι
    αλλά δεν θα μας ....
    Γιατί αγαπητέ μου κύριε Παπαδάτε υπάρχει και κάποια εθνική αξιοπρέπεια. Καλά του τάπε ο πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ΜΑΛΑΚΕΣ να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς .. Τραγούδι στοίχοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΟΚΑΣ πριν 30 ΧΡΌΝΙΑ ...

    Δεν βλέπω κανένα να γράφει για το γεγονός της Κοζάνης: Το απόλυσε το αφεντικό,στα 62 χρόνια του και του χρωστά και 31.000 δουλεμένα λεφτά γιατί δεν δέχτηκε τον μισθό τον 500 ΕΥΡΩ λέει ο (ΔΡΑΣΤΗΣ) μπήκε μέσα στο εργοστάσιο τον πυροβόλησε και κρατά και ομήρους κάποιους άλλους συναδέλφους του..


    Τι θέλω να πω, Όσοι νομίζουν όπως τον γραφιά του παραπανου κειμένου ότι όλοι λεμέ οι 300 οι 300 της βουλής κάνουνε λάθος , αυτοί μπορεί να φύγουνε με το ελικόπτερο ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ τους θα σφαχτούν σαν τα αρνιά ,που μπορεί να είναι δήμαρχοι, περιφερειάρχες, σύμβουλοι, καθηγητές, νομικοί, πρόεδροι ΓΣΕΕ, πρόεδροι εργατικών κέντρων, τραπεζίτες , δημοσιογράφοι κ.τ.λ...

    Αυτοί οι ανήθικοι 210 ξεφτίλες που ψηφίσανε επίδομα ανεργίας για τους τουριστικούς υπάλληλους 356 ευρώ τους μήνες του χειμώνα, ΌΤΑΝ ΈΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΚΈΤΟ ΤΣΙΓΆΡΑ 4 ευρώ νομίζω που θα πάνε;

    Μέτα τα διλήμματα!! αν θα βγούμε η θα μείνουμε στο ευρώ που μας λένε μερικοί πολιτικοί και οι καθηγηταδες του ΣΚΑΙ..

    Γιατί δεν μας λένε ότι είτε έτσι, είτε αλλιώς είμαστε χαμένοι, αν μείνουμε στο ευρώ θα τους δουλεύομαι ΤΖΆΜΠΑ ως δούλοι και θα γαμάνε εμάς, της κόρες και της γυναίκες μας ,η αν θα πάμε στην δραχμή θα έλθουν να τα πάρουν όλα ΤΖΆΜΠΑ!!! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΡΕ ΖΩΑ διαλέξετε ρεεε τι θέλετε ..

    Άρα δεν φταίει το νόμισμα φταίει κατά την γνώμη μου Η ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΚΉ και οι ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΚΟΙ, και δύστυχος που το λέω αλλά αυτά δεν ανατρέπονται χωρίς πόλεμο, με πραγματικό πόλεμο, που θα κρατήσει πολλά χρόνια..

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ελληνας από την Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΒΡΉΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟ..Κ.ΠΑΠΑΔΑΤΟ..
    ΔΕΥΤΈΡΑ, 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2011

    Αγανάκτηση!Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος ..Ηράκλειο ΚΡΗΤΗΣ…

    Ξέρω για τους αντιπαθούκλες του Δ.Ν.Τ, της Ε.Κ.Τ και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων τι θέλουνε από χώρα μου.. ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ που με τα δικά μας λαμόγια που μας πουλούσαν δημοκρατία τόσα χρόνια καταλάβατε όλο το ΚΡΑΤΟΣ.
    Ξεκινήσατε από το σύνταγμα σας ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι στον νόμο.. Τότες γιατί ΟΛΟΙ ΣΑΣ κρύβεστε πίσω από τον μανδύα της βουλευτικής ασυλίας σας; Γιατί παίρνετε σύνταξη σε δυο τετραετίες ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΧΩΡΙΩΝ ΑΚΟΜΑ!! ΓΙΑΤΙ; Να πάρετε σύνταξη από το ταμείο σας, και ο χρόνος βουλευτή ή δημάρχου να προσμετράτε από το επάγγελμα σας- ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ.. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ…

    Πριν τριάντα χρόνια, μας έδιναν επιδοτήσεις για τη γεωργία και το τότε ΠΑΣΟΚ τα μοίραζε με τρόπο που έμοιαζε ότι τα έβγαζε από την τσέπη του ο Παπανδρέας.. Ποιος δεν θυμάται τους «φουκαριάρηδες» γεωργούς της Κρήτης και της Πελοποννήσου που ψήφιζαν μετά μανίας ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑΤΙ; «πήραμε τα λεφτά του Παπανδρέα παιδάκι μου και σωθήκαμε!!!...» έλεγαν στους δρόμους και στα καφενεία.

    Και πρασίνιζεεεε η Ελλάδα στις εκλογές!!! Γιατί θεωρούσαμε ότι πιάσαμε κοροΐδα τους «κουτόφραγκους» των Βρυξελλών ενώ μας είχατε στήσει τη «μηχανή» από ΤΟΤΕ, και έτσι περνάνε την μια τετραετία με την άλλη για να ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Δημοσιογράφοι πουλημένοι –φοβισμένοι-βολεμένοι- τσατσάκια σας, δεν ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ..."ΡΕΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝΕ!" ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ; ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΝΤΙΒΙΝΤΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ??? ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙΤΕ..

    Μας την είχατε στημένη απο τότε που επικοινωνούσαμε με Τέλεξ και με Φαξ το 1981 (υψηλή τεχνολογία τότε για την Ελλάδα...) και οι κουτόφραγκοι των Βρυξελλών σας έστειλαν δωρεάν κομπιούτερ γραφείου... γιατί; για να τα στολίσουν σαν ανθοδοχεία στα γραφεία σας νομίζατε; δεν ξέρατε ότι σας-μας φακελώνανε???

    Και δώστου οι κυβερνώντες να διορίζουν τους αφισοκολλητές του ΠΑΣΟΚ, οι Βουλευτές και οι υπουργοί, οι Δήμαρχοι, οι πρόεδροι που συμπεριφερότανε ως βιομήχανοι και πετρελαιάδες στον κρατικό τομέα, οικονομικοί υπουργοί με την ντουντούκα στο χέρι ούρλιαζαν ότι θα δικαιώσουνε το λαό που εργάζεται στις κρατικές επιχειρήσεις, και σήμερα τους ΠΕΤΑΣ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΖΑΤΕ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΒΡΉΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟ..Κ.ΠΑΠΑΔΑΤΟ..
    ΔΕΥΤΈΡΑ, 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2011

    Αγανάκτηση!Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος ..Ηράκλειο ΚΡΗΤΗΣ…

    Ακόμη και οι εργατοπατέρες των συντεχνιών με τα 2-3 κινητά στο χέρι και με τις τζιπάρες υποχρέωναν το κράτος να αγοράζει ναυπηγεία, τσιμεντάδικα, χαρτοποιίες, υφαντουργίες μέχρι εργοστάσια ούζου για να βολευτούν οι κομματικοί πελάτες.

    Τα αγοράζανε και τα περνούσανε στις κρατικές Τράπεζες όπως ήταν η ΕΤΒΑ, η Εθνική, η Εμπορική και η ΑΤΕ, ΚΑΙ οι κερδοσκόποι έβλεπαν ότι το σχέδιο τους προχωρά και δώστου να σας ΛΑΔΩΝΟΥΝ
    Και τα αποτελέσματα σε όλους γνωστά έτσι. Η ΕΤΒΑ καταστράφηκε, η Εθνική πούλησε όσο-όσο το κρατικό χαρτοφυλάκιο , η Εμπορική ψάχνει να βρει τον εαυτό της και η μετοχή της ΑΤΕ αξίζει σήμερα όσο μία τυρόπιτα...

    Θυμάστε που μας άφηναν να ουρλιάζουμε εναντίον των ξένων επενδύσεων και των πολυεθνικών, μόνο που ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ συμφωνήσει μαζί τους πίσω από την πλάτη μας… Γιατί δεν μιλούσε ΚΑΝΕΙΣ; ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ.. Ούτε νομοθετούσαν όταν έφευγαν νύχτα από την Ελλάδα τα πακέτα και οι επιχειρήσεις τους . Για θυμηθείτε Pirelli, Goodyear, Nissan, Esso, Mobil, Texaco, Shell, BP, και περίπου 20 ελληνικές επιχειρήσεις που εκπροσωπούσαν και ξένα κεφάλαια και σκορπίστηκαν στην Τουρκία, Σκόπια, Βουλγαρία... ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;

    Και τη δεκαετία 1990 πάλι τα ίδια και από την Νέα Δημοκρατία... συνέχισαν την ίδια τακτική και νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ, αλλάζοντας απλώς αφισοκολλητές και κλακαδόρους στις κρατικές επιχειρήσεις.

    Μην ξεχνάμε ότι ο περιβόητος Οργανισμός-πλιάτσικο για τον εκσυγχρονισμό προβληματικών επιχειρήσεων (ΟΑΕ) διατηρήθηκε όλη την θητεία της τριετίας Νέας Δημοκρατίας μετά το 1990. Και όταν δικός τους υφυπουργός της Ν.Δ. διαφώνησε με τον επικεφαλής του ΟΑΕ για σπατάλες απολύθηκε από την κυβέρνηση.. Και τότε η Νέα Δημοκρατία διόριζε με καραβιές δικά της παιδιά στο δημόσιο και μοίραζε την «τράπουλα» των κρατικών προμηθειών με σημαδεμένα φύλλα. Άλλωστε και την τότε κυβέρνηση της Ν.Δ. την έριξε η διαπλοκή ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ με τον σημερινό αρχηγός της. Αλήθεια δεν θυμάστε τον Συμπηλήδη, και το Κόμμα της Πολιτικής Άνοιξης;

    Μας περιμένατε στη γωνία λαμόγια και με τους Ολυμπιακούς αγώνες ακόμα, όταν ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ δεν καταλαβαίναμε τα μηνύματα του επικεφαλής των Ολυμπιακών, Αγώνων Χουάν Αντώνιο Σαμαρακ «Οι Έλληνες είναι φτωχοί αλλά θέλουν να δαπανούν χρήματα για αγώνες πολυτελείας» . Τα γνώριζαν όμως αυτά ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ και ότι θα φθάσουμε σε αδιέξοδο. Παρ΄ όλα αυτά οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. του 2004 και του 2007 πίστεψαν ότι θα δουλέψουν και πάλι τις Βρυξέλλες με το δήθεν άνοιγμα της ενεργειακής αγοράς, με τα πλαστά στοιχεία για το έλλειμμα, με το δήθεν άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, με το δήθεν άνοιγμα της αγοράς φυσικού αερίου. Πίστεψαν ότι θα έπειθαν ΠΑΛΙ τις Βρυξέλλες ότι αναβαθμίζουμε την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας όταν χαρατσώνανε κάθε ΝΤΟΠΙΑ επιχειρηματική δραστηριότητα.. Όμως είδανε ότι ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜ-ΑΛΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ, ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να γιατί σήμερα βγήκαμε στη ζητιανιά για δανεικά ΠΑΛΙ και μας πλάκωσαν στις σφαλιάρες. Και μας έστειλαν με τις κλωτσιές στο Δ.Ν.Τ για να μας φερθεί όπως στις Αφρικανικές χώρες.. ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.. Αλλά αυτό μας αξίζει.. και αυτά τα δανεικά των 120-140 δισ. ευρώ. που θα πάρομε να ξέρετε ότι δεν θα τα μοιράσούνε σαν τα λεφτά του Παπανδρέα... Ούτε θα μπούνε στην χώρα, ούτε θα τα δίνουνε για να «χτίσουμε» επιχειρηματίες σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ή προϊόντα υποκατάστασης του πετρελαίου κτλ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ... Θα τα πάρουνε για να τα δώσουμε για τα παλιά ΔΑΝΕΙΚΑ!!!! Αυτά που τους έδιναν τότε ΤΑΧΑ για επενδύσεις ξέροντας ότι κάποιοι τα έτρωγαν- έκλεβαν ασύστολα ώστε να μας πούνε σήμερα ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;

    Ας το καταλάβουμε επιτέλους ότι τα δανεικά αυτά είναι αποτέλεσμα ζητιανιάς και ρεζιλέματος από τους κλεφτές πολιτικούς μας. Και να το χωνέψουμε... Όμως θα το δούμε μόνο όταν το κράτος και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ δεν θα ανήκει σε κανένα ΕΛΛΗΝΑ αλλά σε ξένους ΟΙΚΟΥΣ σε αυτό το κατάντημα μας έχουνε φτάσει. Και η αρχή του κακού είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια και το κακό είναι ότι μάθανε έτσι και τους πελάτες – ψηφοφόρους τους.. Με ξένα λεφτά τους έμαθαν να μην δουλεύουνε και το υπέρτατο ιδεώδες του Έλληνα ΗΤΑΝΕ: ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ.. ΕΔΩ ΜΩΡΕ ΑΛΗΤΕΣ φτάσαμε να διορίζουνε ακόμα και τώρα το 2011 υπάλληλο της βουλής ως εκπαιδευτή ΑΛΟΓΩΝ!! Για γαϊδάρους θα έπρεπε να την πάρουνε γιατί είναι και γυναίκα!

    ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι να μας κάνει όλους συνένοχους, αλλά πολλοί πολίτες λένε σήμερα .."ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΦΑΓΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΠΡΑΝΑ.. Γιατί μου λες σήμερα ότι πρέπει να στήσω κώλο;"

    ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΝΑΙ!

    Μην τους φοβάστε ΠΙΑ, είναι ψοφίμια του κερατά ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ... ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, καταγγείλετε ΟΛΑ τα λαμόγια... Απο επίορκους πρωθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές, δήμαρχους, Νομάρχες, Δικαστές, υπάλληλους, ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ!!

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝΕ.. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ... ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΕΞΕΡΤΗΤΩΣ ΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ...

    ΝΑΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΥΣΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ... ΑΝ ΟΧΙ... ΚΑΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΟΙ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΡΦΙΝ...

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος ..Ηράκλειο ΚΡΗΤΗΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά έγραφα πιο παλιά και γράφω εγώ ένας άνθρωπος που έχω τελειώσει το δημοτικό σχολείο...

    Δεν φταίνε ποτέ οι ΛΑΟΊ , αλλά το τι τους λένε οι Ταγοί του ..

    Μακάρι να ξυπνήσει ο κόσμος, αλλά δεν το βλέπω να γίνετε, άλλος φοβάται, άλλος τους πιστεύει εύκολα, άλλος περιμένει την δεύτερα παρουσία, άλλος είναι βολεμένος και λέει εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα..

    Σε ένα πράμα θα συμβεί με τα λάθει που κάνουν, το ένα μεγαλύτερο από το άλλο που είναι η ΥΓΕΙΆ ΚΑΙ ΠΕΙΝΆ.. Εκεί ο Λάος γίνετε ΟΧΛΟΣ και θα χτυπά όποιο έχει καλό παντελόνι η πουκάμισο...
    οι μαύρες ημέρες έρχονται και θα είναι δυστυχώς για όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008 Μπούτζουκας Θεόδωρος-Τηλέμαχος
    Ηράκλειο Κρήτης

    Μας την είχατε στημένη ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..
    Κι όμως τα χρέη αυτών θα πληρώσουμε: Βουλγαράκηδες, Ροσόπουλοι, Παπαντωνίου, Στένγκους, Πάχτες, Άκηδες, Πελέκιδες, Εβραίμ, Αγγέλου, Πατριανάκου ,Νεκτάριος διοικητής ΙΚΑ, Βαρθολομαίος, Καράμ-αλης, Σημίτης, Φάνη Πάνη Πετραλιά, Τζωρζ Σόρος , Αλογοσκούφης, και λοιπές δημοκρατικές δύναμεις που τα ήξεραν ΟΛΑ αυτά και βέβαια τα είχαν προσχεδιάσει..

    Παραπάνω τους βάζω όλους συνένοχους και δεν είναι σκληρό πιστέψετε με, είναι όμως και οι νομάρχες, δήμαρχοι, κουμπάροι, πρόεδροι του Αρείου πάγου, διοικητές, υποδιοικητές, που οι γόνοι τους στα 23-25 ετών έκαναν επιχειρηματικά ανοίγματα εκατομμυρίων ευρώ... ΜΕ ΤΙ ΕΣΧΕΣ;. ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΑ; ΟΥΔΕΙΣ; ..

    ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
    Για να επανέλθουμε στις αλλαγές που διαδραματίζονται στις μέρες μας και τις επιπτώσεις που θα έχουν στη ζωή των ανθρώπων
    Όπως ειπώθηκε, μεγεθύνεται η ψαλίδα της εργασιακής ζωής προς την παιδική ηλικία και μέχρι το έσχατο γήρας δουλεία λίγων ωρών για χαρτζιλίκι-αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης.

    Οι συντάξεις παραμένουν ούτως ή άλλως πενιχρές και επιβαρύνονται συνεχώς με ανύπαρκτη κάλυψη σοβαρών ασθενειών, αγοράς φαρμάκων και αμοιβές γιατρών

    Συγχωνεύονται τα ασφαλιστικά ταμεία και προτείνεται η ιδιωτική ασφάλιση ως εναλλακτική λύση, επιβαρύνοντας ακόμη μια φορά τους ανθρώπους που για μια ολόκληρη ζωή χρηματοδοτούσαν το κράτος, με αναγκαστικές εισφορές σε ΙΚΑ, ΤΕΒΕ και τόσα άλλα ταμεία.

    Το κράτος συντηρούνταν από τα ταμεία αυτά, μιας και αποτελούσαν μια από τις κύριες πηγές δανεισμού του και αφού τα λεηλάτησε και βρήκε καινούργιες πηγές χρηματοδότησης (Ε.Ε.) τα εγκαταλείπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008 Μπούτζουκας Θεόδωρος-Τηλέμαχος
    Ηράκλειο Κρήτης

    Μας την είχατε στημένη ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

    Καταργούνται πολλά επιδόματα που συνδέονται με την ωραιοποιημένη «δείγμα μεγαλοψυχίας των εξουσιαστών» προσφώνηση του κράτους-πρόνοιας, εισάγοντας άλλα με βαρύγδουπα ονόματα (ΕΚΑΣ = επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης συνταξιούχων!!). Τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη θεωρούν τις πιο πάνω αλλαγές ως την μόνη δυνατή λύση που διαθέτουν αυτή την περίοδο για να στηρίξουν τις οικονομίες τους.
    Βλέπουμε λοιπόν ότι προσανατολίζονται προς αυτή την κατεύθυνση, άλλα με πιο γρήγορο και άλλα με πιο αργό ρυθμό.
    Επίσης προωθείται σταδιακά η συμφωνία της εργασίας με συμφωνία ατομική με τον εργοδότη (μειωμένο ωράριο, περικοπή στις ασφαλιστικές εισφορές). Οι εποχιακοί εργαζόμενοι αποτελούν μεγάλο ποσοστό του συνόλου των εργαζομένων σε μεγάλα πολυκαταστήματα , αλλά και στο δημόσιο.
    Επίσης προτείνουν άδειες χωρίς αποδοχές, μειωμένες αποζημιώσεις σε απολύσεις, κατάργηση κατώτατου μισθού.

    Ο θεσμός της εκπαίδευσης αναδιαμορφώνεται και αυτός για να προσαρμοστεί στις ανάγκες μιας συνεχούς επαγγελματικής περιπλάνησης. Πέρα από μια πληθώρα γνώσεων που τους προσφέρεται για να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα της μισθωτής σκλαβιάς, την «ελεύθερη» πρόσβαση στο πανεπιστήμιο και την ενίσχυση της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ενισχύεται η στενότερη συνεργασία μεταξύ των πανεπιστημίων και των ιδιωτικών εταιριών.

    Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν αυτό της Γαλλίας, όταν το '94 οι νεολαίοι κατέβηκαν στο δρόμο, γιατί το κράτος πρότεινε μείωση 30-80% στους μισθούς των ανθρώπων που απασχολούνταν για πρώτη φορά με αντάλλαγμα την εκπαίδευση και την εμπειρία που θα αποκτούσαν στο χώρο της εργασίας.

    Στο πρόβλημα της ανεργίας προστίθεται και ο τρόπος λειτουργίας των πολυεθνικών, οι οποίες μετακινούν τα εργοστάσια τους σε κράτη με χαμηλά ημερομίσθια όπως Ινδονησία, Ταϊβάν, Κορέα, Μεξικό κ.ά. Επίσης έχουμε μια διαρκή συγχώνευση, δημιουργώντας θέσεις που απαιτούν μεγαλύτερη εξειδίκευση. Εξαφανίζονται καθημερινά, με αυτόν τον τρόπο, πολλά παραδοσιακά επαγγέλματα δημιουργώντας ένα σύγχρονο «αναλφαβητισμό», αφού οι άνθρωποι κάποιας ηλικίας είναι δύσκολο να εξοικειωθούν με τα νέα επαγγέλματα, τα οποία έχουν σχέση με πληροφορική, μικροηλεκτρονική και τηλεπικοινωνίες.

    Στο ελληνικό κράτος το φαινόμενο της ανεργίας τα τελευταία χρόνια ήταν και συνέπεια των συνεχόμενων ιδιωτικοποιήσεων και της απόλυσης χιλιάδων εργαζομένων. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την γεωργία αντιμετωπίζουν τώρα τεράστια προβλήματα χρεών, μείωση της τιμής αγοράς των προϊόντων τους, και αυτό έγινε με την πίεση που τους επέβαλαν να αλλάξουν τα προϊόντα που καλλιεργούσαν για δεκάδες χρόνια και να ευθυγραμμιστούν με τις ανάγκες για προϊόντα που έχει η Ε.Ε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008 Μπούτζουκας Θεόδωρος-Τηλέμαχος
    Ηράκλειο Κρήτης

    Η καταστροφική επέμβαση του κράτους στο περιβάλλον οδήγησε στην μείωση των ανθρώπων που ζούσανε από τα προϊόντα της θάλασσας και της υπαίθρου.

    Οι δύσκολες και ακριβές συνθήκες ζωής, σε συνδυασμό με την επικράτηση στην αγορά μεγάλων ονομάτων τεράστια σούπερ-μάρκετ, εμπορικά κέντρα, οδηγούν σε χρεοκοπία χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις, δημιουργώντας όχι απλά άνεργους αλλά και κατεστραμμένους οικονομικά ανθρώπους.


    Τα συνδικάτα σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, σαν κομμάτι και μηχανισμός της κυριαρχίας, προωθούν τις αποφάσεις των κρατών.

    Για παράδειγμα τα ισπανικά συνδικάτα ζήτησαν από τη βουλή μείωση εργασίας και μισθού σαν λύση για την ανεργία.

    Ο ιταλικός τύπος δείχνει αγωνία γιατί η διαπόμπευση των συνδικαλιστικών ηγεσιών είναι σημείο των καιρών και φυσικό τέκνο ενός κλίματος κοινωνικού εξεγερτισμού και δηλώνουν πως ανησυχούνε για τους ατίθασους εργάτες, οι οποίοι είναι οι νέοι μοχλοί της τρομοκρατίας.

    Η αίσθηση γενικευμένης δυσφορίας είναι έντονη απέναντι στις συνδικαλιστικές διαδικασίες.

    Η σημερινή παρηκμασμένη και εκφυλιστική εικόνα των συνδικάτων είναι το απομεινάρι ενός μηχανισμού που συνεχώς προσπαθεί να καταβροχθίσει τις ανεξέλεγκτες αγωνιστικές διαθέσεις.

    Η ύπαρξη στην Ευρώπη περίπου 28 εκατ. ανέργων, 50 εκατ. ανθρώπων σε οικονομική ανέχεια, 20 εκατ. μεταναστών έχει προκαλέσει αγωνία και φόβο για τους εξουσιαστές ότι μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες εκρήξεις.

    Έχουν διαπιστώσει ότι το εξουσιαστικό τους όνειρο και όχι μόνο, κινδυνεύει να θρυμματιστεί μπρος σε μια γενικευμένη εξέγερση με αφορμή και την οικονομική δυσαρέσκεια, η οποία από όπου και αν ξεκινήσει θα συμπαρασύρει σαν ντόμινο όλες τις οικονομίες των επιμέρους κρατών.

    Μπορεί επίσης να σταθεί η αφορμή για μεγαλύτερες και συνολικότερες καταστροφές στην δομή τους και τους μηχανισμούς τους. Λόγω των κοινών συνθηκών εκμετάλλευσης θα εκφραστούν μέσα από μια συνθετική διεργασία και θα εκδηλωθούν με εξεγερτικούς τρόπους απέναντι στους δυνάστες όλων μας.

    Υ.Γ.. Η αλληλεγγύη μεταξύ των καταπιεσμένων δεν μπορεί και δεν εκφράζεται σαν φιλανθρωπική πράξη, ούτε μερικά και κομματιαστά, αλλά είναι στοιχείο του ευρύτερου αγώνα ενάντια σε κάθε παρακράτος ή σε κάθε οικονομικής μορφής εξουσίας, για την κοινωνική απελευθέρωση.

    Ας πούμε όλοι ένα μεγάλο ΟΧΙ στους οικονομικούς δολοφόνους

    Μπούτζουκας Θεόδωρος-Τηλέμαχος
    Ηράκλειο ΚρήτηςΣάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

    -----------------------------------
    Δυστυχώς το χάσαμε το τραίνο, Η υπάρχει ακόμα ελπίδα προσωπικά είμαι στα όρια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. mr Παπαδάτε,
    έχω νέα να σου πώ!
    Ο ένοχος είναι μόνο ένας
    γιατί ο πατέρας του πέθανε !

    Μα καλά ακόμη φακή καθαρίζεις;

    ---ο Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βλέπω κύριε Παπαδλατε ότι τα σέρνεις στο πρόεδρο της δημκράτίας. Το κύριο Αλιβιζάτο όμως που είναι υπέυθυνο φύλακας του πολιτισμού μας και σε ένα μήνα μέσα κατακλέψανε τα μουσεία μας δεν αναφέρεις το όνομά του και τον περνάς στα ψιλά. Γιατί και οι δύο είσαστε κεφαλονήτες. Αν ήταν άλλος θα ζητούσες την παραίτησή του εδώ και τώρα. Το ίδο έκανε και τα με τα ανδρομικά που έχει ζητήσει. Γιαυτό δεν πάει ο τόπος μπροστά. Αλλά κατά που πάει θα σε ρουψήξει και εσένα το σύστημα. Που είναι ο επαναστάτης Παπαδάτος? Μόνο το όνομα σου έμεινε. Παπαδάτε μην συμβιβάζεσαι. Μανώλης από τα παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενας φίλος σου2 Μαρ 2012, 10:45:00 π.μ.

    Mr Βόγλη
    Ο ένοχος πατέρας και καταστροφέας της χώρας πέθανε, αλλά μας άφησε
    το κελεπούρι γυό του που τον συναγωνίστηκε επάξια. Φυσικά και τα άλλα πολιτικά φρόκαλα που μας κυβερνούν ή και που θέλουν να μας κυβερνήσουν δεν πάνε πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση