GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Ξένιος» Μιχάλης και τα Κέντρα... Φιλοξενίας

Από το  aftodioikisi.gr Αυτό ( φωτογραφία ) είναι ένα Κέντρο Κράτησης (όπως το λέει η Αστυνομία , δικό της το σχέδιο) ή Κέντρο Φιλοξενίας...

Από το aftodioikisi.gr

Αυτό (φωτογραφία) είναι ένα Κέντρο Κράτησης (όπως το λέει η Αστυνομία, δικό της το σχέδιο) ή Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών (όπως το λέει ο -πάλι- «αδιάβαστος» υπουργός Προστασίας του Πολίτη).
Αν παρατηρήσετε, θα δείτε πως υπάρχουν... τρεις σειρές από κάγκελα!!!
Τώρα, σε ποιο «Κέντρο Φιλοξενίας» υπάρχουν τρεις σειρές ορθωμένοι φράχτες, αυτό...
μόνον ο Μιχάλη (ο Χρυσοχοΐδης) το ξέρει.
Απορία στήλης: «Αδιάβαστέ» μου, όταν λέμε... Κέντρο Φιλοξενίας, αυτό σημαίνει πως οι... «φιλοξενούμενοι» λαθρομετανάστες θα κάνουν ελεύθερα τσάρκα στην περιοχή, θα πηγαίνουν για «shopping therapy» (η «φιλοξενία» το επιβάλλει), θα πίνουν καπουτσίνο και φρεντουτσίνο, και θα βγαίνουν ελεύθερα ραντεβού με την... τοπική βοσκοπούλα;
Και είστε σίγουρος, «αδιάβαστέ» μου, πώς θα κάτσουν ήσυχοι στη «φιλοξενία» τους; Διότι, άμα σας ενδιαφέρει η γνώμη πολλών πολιτών, όταν βλέπουμε εμπόδια-κάγκελα και «φιλοξενούμεθα», το πρώτο που θέλουμε να κάνουμε είναι να τα... περάσουμε, κοινώς να αποδράσουμε.
Για τα πρώτα τρία... Κέντρα Φιλοξενίας της χώρας, στην Αττική, εδώ.

7 σχόλια

  1. IA LEFTA APO THN EUROPH THELOUN NA FANE KAI TIPOT'ALLO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΘΡΟ-ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι τρεις σειρές από κάγκελα είναι για να μην μπαίνει μέσα όποιος Έλληνας άστεγος θέλει έτσι απρόσκλητα και τους κλέβει το φαΐ και κοιμάται και τσάμπα!
    Μια καλή ιδέα που ίσως να μην την έχουν σκεφτεί ακόμα (γιατί τώρα διαβάζουν την συνθήκη σένκεν)είναι να φτιάξουν εντός φούρνο που θα λιώνουν τα χρυσά δόντια και εργαστήριο σαπωνοποιίας, για εξαγωγικές δραστηριότητες!
    Στα σχέδια βοηθούν οι πρώην παθόντες αλλά μαθόντες μαζί με τους πρώην εφαρμόσαντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδιά!!....
    μήπως είδε κανείς σας τις εκλογές??
    γιατί εγώ έχω βάλει και κυάλια και ακόμη τπτ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει ούτε κινητό τηλέφωνο όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, δεν ξέρω από φεις μπουκ , ούτε από τουιτερ..

    Είμαι αγράμματος και ηλεκτρονικά ακάτεχος , η ηλικία μου βέβαιε μου το επιτρέπει; ΟΧΙ είμαι 54 ετών, το ότι έμαθα να γρατζουνώ στο Ίντερνετ ήταν όταν αρρώστησα, αυτό όμως δεν με κάνει να μην βλέπω, η να είμαι ΧΑΖΟΣ ξέρω και ξέρετε ότι η μάχη αυτών των εκλογών θα γίνει από το Ίντερνετ..

    Θα πρέπει οι νέοι που είναι γνώστες αυτής της τεχνολογίας να ενημερώσουν τους μεγαλύτερους ηλικιακά -- οικείους τους είναι χρέος σας..

    Έχω γράψει εδώ σε αυτό το σαϊτ ότι η λύση των λαθραίων μεταναστών είναι απλό, αλλά ΟΧΙ εύκολο, στο Δουβλίνο 2 τι υπέγραψαν; Ότι αν συλληφθεί π.χ στην Γερμανία ένας Πακιστανός και ερωτηθεί από πια ευρωπαϊκή χώρα, ΠΡΟΣΈΞΕΤΕ, από πια Ευρωπαϊκή χώρα πήγε στην Χ Γερμανία ξέρετε τι κάνουν; δεν τον επιστρέφουν στο ΠΑΚΙΣΤΆΝ από οπού κατάγεται αλλά στην Ευρωπαϊκή χώρα που έφυγε, στο παράδειγμα μας η Ελλαδα..

    Αυτό το θέατρο που παίζει σήμερα κατά κόρο από τα ΜΜΕ από την ΜΑΥΡΗ προπαγάνδα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ με έναν (ηλίθιο- πονηρό-προπαγανδιστή- ) υπουργό, στην περίπτωση μας τον κύριο Χρυσοχοΐδη δεν λύνεται το πρόβλημα θα πω ότι με συλλήψεις ανθρώπων που δεν ξέρει τι θα τους κάνει η αστυνομία γιατί δεν έχει χώρο, τους αφήνει ελεύθερους και τους δίνει ένα έγγραφο που λέει σε 40 ημέρες να εγκαταλείψουν την ΧΩΡΑ εγώ να δεχτώ ότι θέλουν να γυρίσουν έχουν τα χρήματα να γυρίσουν ,αν δεν κλέψουν αν δεν σκοτώσουν ;...

    Η λύση που ακούω κάθε ημέρα ΓΙΑ ΣΚΟΎΠΑ ΚΑΙ ΣΚΟΎΠΑ και των στρατοπέδων που τόσο διαφημίζουν είναι για να γελάς όταν έχεις να κανείς με 1.500.000 εκατομμύριο ανθρώπους πως θα λυθεί το πρόβλημα (αν σκουπίζουν) τι βρωμιάρα λέξη, άκου σκουπίζουν ανθρώπινες ψυχές, αν συλλαμβάνουν λοιπών 1.000 ανθρώπους την ημέρα σε πόσα χρόνια θα λύσουν το πρόβλημα; Απλά το ρωτάω σε πόσα χρόνια; σε δέκα σε δεκαπέντε; ...

    Η Λύση είναι μια , την έχω γράψει μέσα σε αυτόν εδώ τον χώρο και θα ήθελα να την λάβουν σοβαρά στο κίνημα .. Είναι τα πλοία που έχουν έτοιμους χώρους για διαμονή , διατροφή, ιατροφαρμακευτική περιθάλψει, γρήγορη διαλογή, και επαναπροώθηση στης χώρες τους..

    ΑΝ περιμένουμε να χτίσουμε η να διαμορφώσουμε χώρους στρατοπέδων να τους φυλάμε για 24 ώρες, να τους τρέφομαι για κάτι μήνες η χρόνια, αυτό μόνο ως μαύρη προπαγάνδα για ψυφαλάκια λέγετε και ο αρχιτέκτονας του σχεδίου βλέπε ΧΡΙΣΟΧΟΙΔΗ λέγετε
    ελπιδοπωλητής, απλά πουλά ελπίδα στους Ελληνες, για να τους κλέψουν άλλη μια φορά την ψήφο..

    Ξέρουν οι πολίτες των περιοχών που αντιδρούν ότι αυτά τα στρατόπεδα θα είναι η αυριανές φύλακές ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ αυτά ετοιμάζουν!!

    Σαν κίνημα που έχομε που έχει την δυναμική που του δίνει ο κυρίαρχος ΛΑΟΣ ,έχομε χρέος να το πούμε στους Ελληνες αυτών τον περιοχών..

    Παρακαλώ ας το μεταφέρουν στους ανθρώπους των ανεξαρτήτων Ελλήνων που έχουν την όρεξη και θέλουν να παλέψουν με πραγματικές αλήθειες στηριζόμενοι από τον ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    Μπουτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, η φωτογραφία είναι μαϊμού.
    Όπως θα έλεγε ο Σημίτης είναι ένα "ΜΑΚΕΤΟ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καψαμπελη οσο και να τον κανιβαλιζεις, στα αρχιδια του σε εχει γραμμενο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση