GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως με έκαναν να υποστηρίζω τον Νταλάρα...

Από το http://greekragnaroker.weebly.com/ Η οικογένειά μου άκουγε σχεδόν αποκλειστικά Γιώργο Νταλάρα. Στο αυτοκίνητο, στις γιορτές, όταν ...

Από το http://greekragnaroker.weebly.com/

Η οικογένειά μου άκουγε σχεδόν αποκλειστικά Γιώργο Νταλάρα. Στο αυτοκίνητο, στις γιορτές, όταν καλούσαμε φίλους, ή όταν είχαμε κόσμο από το εξωτερικό και θέλαμε να τους δείξουμε ένα κομμάτι από την ελληνική κουλτούρα, πάντα έπαιζε στο background.
Πίστευα κι εγώ ότι ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης μέχρι που ήμουν 14-15 χρονών. Θυμάμαι ότι ο τελευταίος δίσκος που μου άρεσε ήταν αυτός με τα τραγούδια του Bregovic. Με είχε ενθουσιάσει το πως δυνάμωνε ο ρυθμός στο τραγούδι "Νύχτα" - το οποίο...
 κανείς δε θυμάται ποτέ πως λέγεται παρεμπιπτόντως: "Η καρδιά μου θέλει να πετάξει..." κλπ.
Μετά από αυτό άρχισα να τον σιχαίνομαι. Κυρίως αρχικά από αντίδραση στο σόι μου, όπου πάντα τα ήξεραν όλοι όλα καλύτερα από μένα, καθότι ήμουν ο μικρότερος στην οικογένεια. Θυμάμαι είχαμε πάει να τον δούμε να παίζει με του Πυξ Λαξ στην Ιερά Οδό στην Αθήνα, κι έλεγα στους γονείς μου ότι εγώ πήγα για τους Πυξ Λαξ. Δε λέω κι ο Νταλάρας καλός ήταν...
Την επόμενη χρονιά πήγαμε ξανά να τον δούμε, νομίζω έπαιζε με τα Κίτρινα Ποδήλατα. Δεν ήταν καλός... Θυμήθηκα μετά τη συναυλία ότι τον είχαμε δει και στη Λευκάδα στο Κάστρο ένα καλοκαίρι, όπου πάλι δεν ήταν καλός... Ε, κάτι αυτά, κάτι η εφηβεία, κάτι ότι τα τραγούδια του Bregovic είναι τα ίδια σε διαφορετικές γλώσσες, κάτι ο Τζιμάκος, και το αποφάσισα: Τέλος ο Νταλάρας για μένα.
Στη συνέχεια της ζωής μου κατάλαβα γιατί μου είχε δημιουργηθεί αυτή η απέχθεια και κυρίως γιατί τελικώς έμεινε εκεί. Ο Νταλάρας συμβολίζει τα περισσότερα κακά του Νεοέλληνα. Ο φτωχός που έγινε νεόπλουτος και την ψώνισε, που βγάζει φράγκα με επαναστατικά τραγούδια, ποντάροντας στο θυμικό και στη μνήμη του Έλληνα, ο δεξιός (σε στυλ ζωής τουλάχιστον) με το αριστερό παρελθόν, ο ξεπουλημένος κλπ. Γενικά τον θεωρούσα υποκριτή.
Επίσης θεωρούσα ότι έφταιγε για ένα σωρό προβλήματα της ελληνικής μουσικής. Άσε που δεν είχε μείνει τραγούδι να μην το πει! Αυτό κι αν με ενοχλούσε! Κι ακόμα με ενοχλεί.
Είχα αποφασίσει να μην πληρώσω ποτέ για συναυλία του, δίσκο του ή οτιδήποτε άλλο συμμετέχει, και συνήθως οι εκπομπές του ραδιοφώνου που άκουγα δεν έπαιζαν ποτέ τραγούδια του.
Ζώντας στο εξωτερικό, καθαρά από τύχη βρήκα διάφορους ανθρώπους οι οποίοι μου μίλαγαν για το Νταλάρα. Τούρκοι, Γιουγκοσλάβοι (έτσι τους λέω ακόμα, γιατί έτσι τους έμαθα) Ισραηλινοί και Άραβες. Πάντα τους έλεγα: "Μπορεί να έχει φοβερή φωνή, αλλά δεν τον αντέχω!"
Και πραγματικά δεν τον άντεχα! Η νοοτροπία όλων όσοι τον ακούν φανατικά είναι αυτή που οδήγησε την Ελλάδα σε αυτή την κατάντια.
Οι υποστηρικτές του είναι η γενιά του Πολυτεχνείου, που γέμισε την Αθήνα, που έβγαλε πολλά λεφτά τη δεκαετία του 1980, που έφτιαξε αυθαίρετα, βίλες και πισίνες, διόγκωσε τη φοροδιαφυγή, ήθελε να βάλλει τα παιδιά της στο δημόσιο, και είχε ψύχωση με το να μπουν στο Πανεπιστήμιο, ψήφιζε Πασοκάρα και ΝΔ και ξέχασε κατά βάση από που ξεκίνησε. Το μόνο που τους είχε μείνει για να θυμάται ήταν η φωνή του Νταλάρα να τραγουδάει "Το ανεμολόγιο" και "Το Καραντί" και να σιγοτραγουδάει μαζί του πίνοντας ουίσκι...
Τώρα αυτή η γενιά ψηφίζει μνημόνια, και προδίδει τους ίδιους τους αγώνες της, καθώς και τα παιδιά της. Το ότι η γυναίκα του Νταλάρα πολιτεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ και ψήφισε αυτά που ψήφισε πίστευα ότι ήταν το αποκορύφωμα... Το Νταλάρα τον αποκαθήλωσα εντελώς. Και μόλις έμαθα ότι θα κάνει αυτές τις δωρεάν συναυλίες διαφώνησα. 'Δε ντρέπεται,' έλεγα 'ο ξεφτίλας να το παίζει ότι τραγουδάει για τη φτωχολογιά, ενώ η γυναίκα του σκοτώνει το λαό με σιγαστήρα 2 χρόνια τώρα'
Βλέποντας όμως την εικόνα στο Ίλιον, πραγματικά με πόνεσε η καρδιά μου. Κι αυτό το βάρος με έκανε να γράψω σήμερα. Γιατί ακόμα το σκέφτομαι διαρκώς 36 ώρες αφότου τον είδα να τρώει το γιαούρτι και να μη φεύγει. Συγκινήθηκα...
Ένιωθα σα να επιτίθενται στον πατέρα μου, τον οποίο κράζω από το πρωί ως το βράδυ - αυτόν και τους ομοίους του! Και για αυτό ήθελα να τον υπερασπιστώ.
Η εικόνα αυτής της λοιδορίας με έκανε να σιχαθώ και με σόκαρε, με ξενέρωσε. Ο τύπος που ανέβηκε με το κράνος με φόβισε. Ο Νταλάρας όμως δεν έφυγε ούτε τότε, παρ' ότι ίσως να παιζόταν η σωματική του ακεραιότητα. Αυτή η εικόνα μου θύμισε Χριστό στο μυστικό δείπνο και στο Γολγοθά, παρ' ότι απεχθάνομαι όλες τις θρησκείες. Τον θαύμασα.
Δε διαφωνώ με το γιαούρτωμα πολιτικών, επιχειρηματιών που θέλουν εργάτες σκλάβους, μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών. Αντιθέτως μάλιστα θα έριχνα κι εγώ αν μου δινόταν η ευκαιρία. Δε διαφωνώ επίσης με τη μπούκα στη βουλή, τις πέτρες στους μπάτσους, την επίθεση στη Marfin, το κάψιμο του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, τη ρίψη μολότοφ. Αντίθετα, θέλω να πάρουμε τα όπλα και να κάνουμε μια βαθιά ταξική, κοινωνική και πολιτική επανάσταση στην Ελλάδα.
Όμως το να επιτεθώ σε ένα καλλιτέχνη το βρίσκω αντιαισθητικό, λάθος και βαθιά φασιστικό. Δε με εκφράζει και θα ήθελα να μην είχε γίνει ποτέ. Συνειδητοποίησα ότι μου έγινε συμπαθής ο George (που έλεγε κι ο Πανούσης) από την αντίδρασή του. Στη συνέχεια άκουσα τις συνεντεύξεις τους τις τελευταίες μέρες, και μου έγινε ακόμα πιο συμπαθής, αντίθετα με τη γυναίκα του...
Συνειδητοποίησα και κάτι άλλο: αυτά τα τραγούδια που λέει ο Νταλάρας συμβολίζουν όλα τα αρνητικά που είπαμε παραπάνω, αλλά η ουσία τους θα μπορούσε να είναι και σύμβολο για μια νέα αρχή, για εμάς τους νεότερους, που έχουμε ακόμη τσαγανό και ψυχή και θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα και το κατεστημένο στην Ελλάδα.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τα σκάτωσε στο παρελθόν στη ζωή του και στην καριέρα του ο Νταλάρας, ούτε ότι συμφωνώ μαζί του στα περί "αναπόφευκτου" του μνημονίου κλπ. Θα ήθελα να είναι κι εκείνος μαζί με το λαό όπως ο Θεοδωράκης κι ο Αλκίνοος στις πορείες στο δρόμο τα τελευταία 2 χρόνια, και να μη σιωπά μέχρι σήμερα. Εκείνος αποφάσισε να κάνει αυτές τις δωρεάν συναυλίες για τον κόσμο, δικαίωμά του.
Όπως και δικαίωμά μου είναι κι εμένα να διαφωνώ με αυτές, όπως και ότι τώρα άλλαξα γνώμη και τις στηρίζω. Μακάρι να ήμουν στην Αθήνα σε μία από τις επόμενες συναυλίες του, για να τον χειροκροτήσω, να τον υπερασπιστώ και να τον συγχαρώ από κοντά. Προς το παρόν, ανυπομονώ να έρθει στο εξωτερικό για να του σφίξω το χέρι, μόνο για την αντίδραση του στο Ίλιον.
GreekRagnaroker
http://greekragnaroker.weebly.com/english-articles.html
Υστερόγραφο: Θα συνεχίσω να αγαπάω και να ακούω το Τζίμη Πανούση κάθε μέρα στο ραδιόφωνο, γιατί αυτή είναι η Ελλάδα που με εκφράζει.


26 σχόλια

  1. ΦΙΛΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ.
    Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΨΥΧΩΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΑΡΙΣΜΕΝΟ.ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΕΙ Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ.
    ΑΠ΄'ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ/ΟΙ.
    Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΧΜΟΦΟΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμως το να επιτεθώ σε ένα καλλιτέχνη το βρίσκω αντιαισθητικό, λάθος και βαθιά φασιστικό. Δε με εκφράζει και θα ήθελα να μην είχε γίνει ποτέ.

    Οι επιθεσεις που δεχονται οι Ελληνες , τα φτωχαδακια δεν σε στεναχωρουν ? Παιδια που λυποθυμαν απο την πεινα δεν σε στεναχωρουν? Οικογενειες που τις πατανε εξω απο τα σπιτια οι κωλοτραπεζες δεν σε στεναχωρουν? Οι μισθοι που εχουν γινει της πεινας και ο εργαζομενος δεν μπορει να ταισει την οικογενεια του δεν σε στεναχωρουν? Οι εργαζομενοι που με το ζορι θελουν να τους κανουν δουλους , δεν σε στεναχωρει?
    ΚΑι σε στεναχωρησε ο ταχα μου αγωνιστης που μαζι με την γαμημενη γενια του πολυτεχνειου μας εχουν φτασει σε αυτο το σημειο?
    Οποτε η κολητος του νταλαρα εισαι ή ενας πολυ μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ απο τους λιγους που κυκλοφορουν.
    Αν μενεις στην εκαλη δεν εχεις εικονα > πανε σε καμια φτωχογειτονεια.
    Σας βαρεθηκαμε εσας και τις παπαριες σας ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ Ο ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος Τύπου του πρωθυπουργού, ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος του Νταλάρα!
    ------------------------------------
    Η παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, έρχεται έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή, την Πέμπτη,
    σύμφωνα με το οποίο ο κ....
    ________________________
    (Flash Back) Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος Τύπου του πρωθυπουργού, ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος του Νταλάρα!

    Η παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, έρχεται έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή, την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Πανταγιάς ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος προς το Δημόσιο του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα...ύψους 100 εκατ. δραχμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. « Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όλα όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω, και με το τίμημα της ζωής μου ακόμα, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες αυτά που πρεσβεύεις .»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μας χεζεις ρε φιλε με τον ΝΤΑΛΑΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορείς να λες ελεύθερα ό,τι θες.
    Δεν ταιριάζει όμως να συμφωνείς με την επίθεση στη Marfin που είχε νεκρούς αθώους εργαζόμενους και ταυτόχρονα ότι ανυπομονείς να τον υπερασπιστείς, να τον συγχαρείς και να του σφίξεις και το χέρι!!!
    Εάν διαφωνείς με το Νταλάρα και κάθε Νταλάρα μη πας να τον δεις.
    Οι αποδοκιμασίες με καρέκλες και αυγά είναι αλητεία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (Flash Back)
    ___________________________________________________
    Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος Τύπου του Πρωθυπουργού.

    Ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος του Νταλάρα !


    Η παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, έρχεται έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή, την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Πανταγιάς ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος προς το Δημόσιο του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα...ύψους 100 εκατ. δραχμών.


    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ...Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ

    Κ Α Θ Ι Κ Ι Α ..ΠΑ$$$$$$$$$ΟΚΟ-ΡΕΜΑΛΙΑ...ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΑ

    ______________________________________
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ..ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ Μ Α Φ Ι Α Σ
    ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΣ ΛΙΓΑΚΙ

    Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΗ.

    ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να στα πω εγώ χύμα, αλλά πιο κατανοητά;
    Η Ελλάδα μοιάζει με συνεργείο της ΕΥΔΑΠ: Ένας μέσα στην τρύπα σκάβει και άλλοι έξι τον παρακολουθούν και σχολιάζουν.
    Φιλολογία καφενείου δηλαδή και πολύ λέμε. Αυτό ακριβώς κάνεις και εσύ.
    Ο Νταλάρας είναι ένας φελλός που γλείφει όπου έχει όφελος.
    Παλιά λιβάνιζε την χούντα...
    Οι φιλοσοφίες λέγονται άνετα όταν είναι βολεμένος και χορτασμένος, για ρώτα όμως και τους νηστικούς να δεις...
    Επαναστάτες βορείων προαστίων η μετά την μεταπολίτευση εποχή ΔΕΝ σηκώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Μη πετάτε γιαούρτια στον Νταλάρα. Τα μαζεύει και τα πουλάει». -Τζίμης Πανούσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο τύπος είναι τόσο εγωιστής, που ονόμασε την κόρη του με το όνομά του και της συζύγου του: Γεωργιάννα= Γιώργος + Αννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η οικογένειά μου άκουγε σχεδόν αποκλειστικά Γιώργο Νταλάρα..
    όταν είχαμε κόσμο από το εξωτερικό.. πάντα έπαιζε στο background.

    ολη η κομπλεξικη νουδουπασοκια
    σε μια φραση..
    και μετα
    ιδιωτικα σχολεια
    αγορασμενα μεταπτυχιακα
    πολυτελης καταναλωση
    για να ξεπλυνει
    την προγονικη φτωχιλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος είπε...
    «Μη πετάτε γιαούρτια στον Νταλάρα. Τα μαζεύει και τα πουλάει». -Τζίμης Πανούσης
    8 Μαρ 2012 3:00:00 μ.μ.


    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα άπαιχτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10000 απο τους τραμπούκους
    που προβαίνουν στις ενεργειες αυτες
    να μαζευτουν δεν είναι ουτε μιση
    τριχα απο τα αρχιδια του Νταλάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εσυ 8 μαρτιου 3:42:00,ειμαι σιγουρος πως τα εχεις δει και ισως απολαυσει τα αρχιδια του Νταλαρα για να μιλας ετσι..Προσεχε μονο μην σου κολλησει καμια απο τις τριχες στην γλωσσα σου φιλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 8 Μαρ 2012 4:00:00 μ.μ.
    δεν ντρεπεσαι να βρίζεις ετσι τον πατερα σου ;
    Ανάθεμα την ώρα που σε έσπειρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...Δε διαφωνώ επίσης με τη μπούκα στη βουλή, τις πέτρες στους μπάτσους, την επίθεση στη Marfin....
    Ρε ragnaroker πας καλα??????
    Συμφωνεις με την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στην Μαρφιν που εχασαν την ζωη τους 4 εργαζομενοι ανθρωποι.
    Λενε οτι η μουσικη εξημερωνει τα ηθη στην περιπτωση σου ομως απετυχε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ Α ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 1984 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΒΡΑΔΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πως ο ΓΑΠ αποτελειώνει τον Νταλάρα.

    - Σα να μην του έφταναν τα γιαούρτια του Νταλάρα, ήρθε και η δήλωση στήριξης του ΓΑΠ να τον αποτελειώσει.

    Η δήλωση του ΓΑΠ ήρθε μάλιστα πάνω στη στιγμή που όλο το σύστημα είχε ξεκινήσει τον υπερ πάντων αγώνα για να ξαναφτιάξει το ίματζ του τραγουδιστή (αφιλοκερδώς όπως πάντα).

    Με δεκάδες άρθρα υποστήριξης, σχεδόν copy paste, και 50 “συνεντεύξεις” (έτσι λέγεται στην Ελλάδα το πληρωμένο γλύψιμο) σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις.

    Και η αλήθεια είναι οτι και ο ίδιος ο Νταλάρας, βλέποντας οτι το παραμύθι τελειώνει, έκανε οτι μπορούσε.

    Μέχρι και οτι “δεν ψήφισε την γυναίκα του” βγήκε και δήλωσε πανικόβλητος.
    Τί άλλο δηλαδή να κάνει;

    Αλλά που να καταλάβει όμως από timing ο Πανύβλακας.

    Βγήκε, έκανε την δήλωση, και όποιον πάρει ο χάρος.

    Φαντάσου δηλαδή να είσαι με το γιαούρτι στο χέρι, αλλά ταυτόχρονα να το σκέφτεσαι.
    Να αμφιταλαντεύεσαι δηλαδή μεταξύ του “το πετάω” και του “δεν γαμιέται, άστο κάβα για την Διαμαντοπούλου”.

    Όχι πες μου, με το χέρι στην καρδιά, με το που θα έρθει στο μυαλό σου η η σκέψη οτι τον Νταλάρα στηρίζει ο ΓΑΠ, τί θα κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άθλιος … αντιρατσιστής … δραχμοφονιάς … φραγγοραγιάς … γραικύλος …πού συμμετέχει σέ επιδοτούμενες συναυλίες η συνήθως φιλανθρωπικές… ( αφιλοκερδώς για φορολογικούς σκοπούς βεβαίως… ) αφού αφαιρεθούν τα υπέρογκα έξοδα … των μονίμων συνεργατών του ( ιδίως των αφανών συνεταίρων του και κουμπάρων του )…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ;;;

    ΤΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΙΠΑΡΑ 120% ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΤΑ …

    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ…

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ … ΟΙ ΔΑΦΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑΥΡΤΟΒΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ … ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΕΙ ...ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Νταλάρας έλυσε το Κυπριακό (ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ) και τώρα η CYTA της ΚΥΠΡΟΥ θα του λύσει το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΩΣ ) !!!.

    Όσο για το αφιλοκερδώς, μην ανησυχείτε, ο Γιωργάκης είναι στα κρυφά μισθολόγια όλων των εγκρίτων ανθελλήνων και ότι “χαρίζει” από το ένα χέρι τα εισπράττει επί χίλια από το άλλο….(απόδειξη τα 58 ακίνητα συν τα απροσδιόριστα κινητά )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΑΓΚΟΥΣΟ-ΝΤΑΛΑΡΕΙΚΟ ΜΙΑ ΣΟΣΙΑ–ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ…

    ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΒΕΥΕΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ!!!

    Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ αποτελεί την πιο χαρακτηριστική πραγμάτωση του «αριστεροδεξιού» αρπαχτικού μορφώματος που κυριαρχεί την τελευταία τριαντακονταετία στην Ελλάδα.

    Ο βαθύπλουτος λαϊκός βάρδος της περφεξιονιστικά εκτελεσμένης έντεχνης κλάψας, έχει ταυτιστεί κοινωνικά με την καταραμένη φτώχεια των φουκαράδων, πολιτικά με τους σοσιαλιστές και οικονομικά με τους μεγαλοτραπεζίτες…

    Τι μπορεί να κάνει φιλέ μου το μπουζούκι …να σε πάρει από τα αζήτητα μιας οικοδομής να σε κάνει εσένα πάμπλουτο, την γυναίκα σου ΒΟΥΛΕΥΤΗ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ...του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ και ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΑ των παραγωγών του δημοσυντήρητου ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ.

    ΜΑ ΠΟΣΟ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ GreekRagnaroker ΠΑΛΑΜΟΚΡΟΥΣΤΗ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εαν γράψω και εγώ κάτι καλό για το Γιώργο, μήπως κερδίσω καμμία συλλογή των 36 CD's ??? (Όχι δικά του βέβαια....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΥΣΤΤΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ
    ΟΥΣΤΤΤΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. E OXI KAI TON NTAΛΑΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση