GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν κάνει πίσω ο Βενιζέλος για τις υπογραφές...

Από τον Στάθη Παλαιολόγ ο   ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Συνεχίζεται η μάχη των υπογραφών για τις υποψηφιότητες σχετικά με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Ορι...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
 ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Συνεχίζεται η μάχη των υπογραφών για τις υποψηφιότητες σχετικά με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Ορισμένα στελέχη υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να υπάρξει τυπική εφαρμογή του Καταστατικού και να εγκριθούν οι υποψηφιότητες με πολιτική απόφαση. Έτσι θα ξεπεραστεί και η αδυναμία του Χρ. Παπουτσή να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 94 υπογραφές.
Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) αμετακίνητος στην άποψη ότι...
 πρέπει να τηρηθεί η καταστατική προϋπόθεση των υπογραφών. Δεν αποκλείεται πάντως μέχρι τη συνδιάσκεψη του Σαββατοκύριακου να επικρατήσουν άλλες προσεγγίσεις. Ανάλογα με το αν ο Ε. Βενιζέλος κρίνει ότι τον συμφέρει τελικά να έχει "αντίπαλο" τον Χ. Παπουτσή ή το λευκό.

7 σχόλια

  1. Και εντελώς ξαφνικά, αριστερά, κεντρώα και δεξιά μπλογκς κάνουν αβάντα στον βενιζέλο. Για τον ΔΟΛ ούτε λόγος, έχουν κατουρηθεί από την χαρά τους. Τυχαίο χρυσές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Flash Back)
    ___________________________________________________
    Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος Τύπου του Πρωθυπουργού.

    Ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος του Νταλάρα !


    Η παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, έρχεται έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή, την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Πανταγιάς ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος προς το Δημόσιο του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα...ύψους 100 εκατ. δραχμών.


    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ...Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ

    Κ Α Θ Ι Κ Ι Α ..ΠΑ$$$$$$$$$ΟΚΟ-ΡΕΜΑΛΙΑ...ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΑ

    ______________________________________
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ..ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ Μ Α Φ Ι Α Σ
    ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΙΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΕΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να με πλήρωναν (όχι να πληρώσω 2 ευρώ!) δεν θα πήγαινα να ψηφίσω τόσο τον αδίστακτο Χρ.Παππουτσή που δεν αισθάνθηκε την ανάγκη υποβολής, έστω τυπικά, παραίτησης μετά τους δεκάδες νεκρούς του ΣΑΜΙΝΑ και τους εμπρησμούς στην Αθήνα, ούτε τον, επίσης αδίστακτο, Ε. Βενιζέλο (καφές του Ρέλου!) για την κατάκτηση της ηγεσίας.
    Ατύχησε το ΠΑΣΟΚ, το δημιούργημα του Ανδρέα Παπανδρέου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ. ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΌΡΙΚΟ. ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΝΑ ΜΕΤΡΙΣΗΣ ΤΙΣ ΨΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση