GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέρμα στις παλινωδίες για τη διαχείριση των απορριμμάτων...

Από το dimsim.gr Με αφορμή τη σύσταση του νέου διαβαθμικού φορέα ΕΣΔΝΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων Αττικής, ο Τομέας Αυτοδιοίκησης τ...

Από το dimsim.gr

Με αφορμή τη σύσταση του νέου διαβαθμικού φορέα ΕΣΔΝΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων Αττικής, ο Τομέας Αυτοδιοίκησης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:...

Χρειάσθηκε ένας ολόκληρος χρόνος από την εφαρμογή του Καλλικράτη για να συσταθεί ο νέος φορέας ΕΣΔΝΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων Αττικής.
Εν τω μεταξύ η χώρα μας και η Αττική εξακολουθούν να θάβουν «τα σκουπίδια» πολλές φορές σε ανεξέλεγκτες χωματερές με τεράστιες απώλειες πολύτιμων πόρων και ανάλογη υποβάθμιση του περιβάλλοντος.
Η Δυτική Αττική, μόνιμη εύκολη «χαβούζα» όλης της Περιφέρειας, φτάνει στα όριά της αφού η πολύπαθη χωματερή Φυλής-Λιοσίων έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα σύντομη.
Η Ε.Ε. μας απειλεί με δυσβάστακτα πρόστιμα ενώ κινδυνεύουνε να χαθούνε οι τελευταίοι (ίσως) πόροι που μας έχουν διατεθεί.
Καλούμε τον Γραμματέα της Αιρετής Περιφέρειας και Πρόεδρο του ΕΣΔΝΑ άμεσα να προχωρήσει με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή των πλέον ενδεδειγμένων οικονομικά και τεχνικά λύσεων ολοκληρωμένης διαχείρισης χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις και λαϊκίστικες αντιλήψεις.
Οποιαδήποτε περαιτέρω ολιγωρία θα είναι ένα ακόμη έγκλημα σε βάρος του περιβάλλοντος και της δεινής οικονομικής θέσης της χώρας μας.

5 σχόλια

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΚΕ ΡΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΔΥΣΗ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕ ΠΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ !!!

    ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ "Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ"...

    ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τέρμα !

    Αγόρασε τελικά το καράδι-χωματερή
    ο Κούβελος της Ντόρας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τωρα...καράβι, κουράδι, ένα και το αυτό
    της Ντόρας το σκατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση