GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ (Εκθεσις ιδεών)...

Και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων να πούμε. Το οποίον μάγκες δεν ξεύρω πως τα πάτε ποδοσφαιρικώς κι αν ασχολείσθε με τα περί τ...

Και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων να πούμε. Το οποίον μάγκες δεν ξεύρω πως τα πάτε ποδοσφαιρικώς κι αν ασχολείσθε με τα περί τόπι και περί ομάδων αλλά ο υποφαινόμενος Μήτσος ο Τούφας ή Χλεμπόνας επί το καλλιτεχνικότερον , γέννημα θρέμμα καρντάσης, διαβιών στα πέριξ της Τούμπας τυγχάνει σαρξ εκ σαρκός και αίμα εξ αίματος Παόκι το οποίον πάει να πει Παοκ και τα μυαλά στα κάγκελα.
Και θα μου πείτε και ορθώς. Τι μας νοιάζει ρε Τούφα, και σιγά την ομάδα και παίξε παρέκει ρε μεγάλε και άλλα τοιούτα απαξιωτικά και να...
μην αναφέρω τα γαμωσταυρίδια και τα έτερα συνημμένα μπινελίκια των απανταχού μη Παοκτσήδων. Καλώς και παρντόν και σέβομαι τα ς προτίμησες σας και τες απόψεις και διαφωνίες επί του θέματος (άλλα τις πολιτικάντικο μπαλαμούτι !!!)αλλά επιμένω ότι το να είσαι Παοκι δεν είναι γηπεδικό και μόνον τερτίπι αλλά γεγονός πολυσήμαντον ,αδιευκρίνιστον και μυστηριώδες και εν τέλει στάση ζωής η αν θέτε και δεν κοροϊδεύετε ,φιλοσοφική σχολή η αλλέως φιλοσοφικόν ρέμα (ο Προσωκρατικός Νικόλας, ο Πλατωνικός Μάκης ο Μανάβης και ο Επικούρειος νεαρός της φωτογραφίας και έτεροι έξοχοι φιλόσοφοι) και φτώχεια και αλησμόνητες πατρίδες και κόντρα στο κατεστημένο της Αθήνας και γιούρια στο ακατόρθωτο και στο απίθανο γιατί είναι το φάρμακο για τον πόνο του το μυαλού και η απόλυτη παραμύθα και στο φινάλε ναι ρε γιατί έτσι. Δεν θα πω τίποτα άλλο μη και σας κουράσω ή και εκνευρίσω αλλά θα σας παραθέσω μια έκθεσις μαθητού Δημοτικού σχολειού και τα σχόλια δικά σας (Τηρήθηκε η ορθογραφία)
12-11-86 Έκθεση 4η
''Χαρακτηρίστε τον Μεγαλέξανδρο''
''Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν βασιλιάς της Μακεδονίας. Εγώ τον χαρακτηρίζω άμμιαλο και καλόψυχο γιατί με το στρατό του νίκησε τους Τούρκους και έκανε την Αθήνα Ελεινικά πόλη. Και τώρα οι Αθηναίοι μας βρίζουν βούλγαρους και ένα σωρό άλλα αντί να μας εκτιμούν. Το 1982 που έπαιζε ο ΠΑΟΚ με την Αεκ για το κύπελλο στον τελικό,(Η άεκ αθηναικιά ομάδα)μέσα στην ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ.
Ο αγώνας άρχισε και ο ΠΑΟΚ έπαιζε τρομερό παιχνιδι, και τότε όλοι οι Αθηναίοι μας βρήζουν βούλγαροι και βούλγαροι.
Τότε ο Ν Ι Κ Ο Λ Α Σ ο διοργανωτής της κερκίδας(4) κατέβασε την σημαιούλα της αεκ και την έβαλε φωτιά, και αμέσως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ φώναζαν χανούμια και πολλά άλλα συνθύματα,Οι παίκτες τις άεκ χτύπησαν τους παίχτες μας και ο Κ Ο Υ Δ Α Σ δεν μπορούσε να παίξει καλά, και χάσαμε το παιγνίδι. Μετά των αγώνα έγιναν φασαρίες. Σπάνανε 5000 καρέκλες. Όταν παίζουμε μέσα στην έδρα της αεκ οι παοκσήδες κάνουν κερκίδα και φωνάζουν ηπέρ του ΠΑΟΚ. Ενώ όταν παίζουμε στην έδρα μας δεν μπορεί να έρθει ούτε ενας. Οχι μόνο από την άεκ αλλά από όλες τις ομάδες. Οταν έρχονται οι αεκτσήδες με το τραίνο, δεν μπορούν να κατεβούν γιατί τους παιρημένουν οι Καϊκτσήδες και θα φάνε ξύλο αν κατεβούν.
Φέτος ξεσκύσαμε τον Ολυμπιακό με 4-1 το τέσσερα είναι συμβολικό νούμερο 4 είναι και η κε4ρκίδα του ΠΑΟΚ. Έγιναν τα επισόδια με τους αστυνομικού αλλά η νίκη δεν αλλάζει. Και στο Αλκαζάρ χάσαμε από την λάρισα γιατί έγιναν φασαρίες. χτυπήθηκαν οι παίχτες μας και χάσαμε τον αγώνα ενώ προτού τις φασαρίες κερδούσαμε 1-0, στο τέλος του αγώνα όμως έφαγαν ξύλο οι λαρισινή και μας τιμώρησαν.
Ο Μ.Αλεξανδρος ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Πίστευε στον ΠΑΟΚ και γι αυτό έφτασε μέχρι τις ινδίες.Πρότα πήγαινε ο δικέφαλος(το σύμα του ΠΑΟΚ) και από πίσω οΜ.Αλεξανδρος.Ο Αλέξεις τον είχε σαν θεώ του γιαυτό τους νικούσε όλους. και ο Αλέξανδρος πέθανε επιδεί μια μέρα όταν ξύπνησε, πρωί-πρωί δεν εν είδε τον δικέφαλο αετό ψηλά στον ουρανό και τον έπιασε η στεναχώρια και η μελανχολία. Ενώ ο δικέφαλος αετός είχε έναν μικρό αγώνα με την άεκ. Πήγε έκανε τον αγώνα του, νίκησε 6-1 και μετά γύρισε να συνεχίσει την σταδιοδρομία του με τον Μ.Αλεξανδρο.Τον ποιο πηστό του σύντροφο αλλά δυστηχός τον βρίκε νεκρό.
Ο Μ.Αλεξανδρος με την γένισή του έφερε και τη λυτρωσει των Παοκτσίδων γιατί γενίθηκε το 1926 ακριβώς τη χρονιά που υδρίθυκε ο Π.Α.Ο.Κ.
Η Αθήνα χρωστάη πολά στη Θεσσαλονίκη και ιδιετερα στον ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα του θεού. Όταν κατέβικε ο Χριστός στη Θεσσαλονίκη ο θεός τον υπαι «πρόσεχε τον ΠΑΟΚ και τα μάτια σου»γι αυτό όσοι πιστεύουν στον ΠΑΟΚ πάνε στον παραδισο.
ΠΑΟΚ=Πανθεσαλονικός,Αθλητικός,ομιλός,κονσταντινουπόλεος''
Π.Α.Ο.Κ.και ξερώ ψωμί
το Παόκι 
Μήτσος ο Τούφας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση