GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βροχή» οι τραπεζικές χορηγίες για γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο...

Από το  tempo.gr Την ώρα που κάμποσα ΜΜΕ έχουν βάλει ήδη «λουκέτο» και εκατοντάδες άλλα φυτοζωούν, αντιμετωπίζοντας τεράστια οικονομικά π...

Από το tempo.gr

Την ώρα που κάμποσα ΜΜΕ έχουν βάλει ήδη «λουκέτο» και εκατοντάδες άλλα φυτοζωούν, αντιμετωπίζοντας τεράστια οικονομικά προβλήματα, η νέα ιστοσελίδα γνωστού μεγαλοδημοσιογράφου προσελκύει τις τραπεζικές χορηγίες σαν… μαγνήτης.
Συγκεκριμένα, κατά την...
επίσκεψή μας στον εν λόγω ιστότοπο αντικρίσαμε διαφημιστικά banners της Alpha Bank, της Eurobank, της Τράπεζας Κύπρου και της Marfin. Και όπως είναι γνωστό, οι τράπεζες πληρώνουν όχι απλά καλά, αλλά πάρα πολύ καλά!
Κάπως έτσι λοιπόν μετατρέπεται σε «χρυσορυχείο» μια απλή ενημερωτική ιστοσελίδα. Και φυσικά με αυτόν ακριβώς τον τρόπο οι τραπεζίτες ανταμείβουν εκείνους που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Για να καταλάβετε, δηλαδή, ποιοι στηρίζουν ποιους και πως παίζεται το παιχνίδι στο χώρο της ενημέρωσης…

3 σχόλια

  1. Απο αναλυση DNA που έκανα απο τις τριχες της φωτογραφιας, καταλαβα οτι ειναι ο Χατζηνικολάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χατζηΝικολάκης προσπαθεί με κοπτοραπτική να αβαντάρει το ΠΑΣΟΚ και να θάψει τον Καραμανλή (βίντεο).

    Ο Προβόπουλος κατέθεσε ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν πήρε μέτρα όταν βγήκε, ενώ αν το έκανε πιθανώς να γλυτώναμε το μνημόνιο.

    Επειδή αυτό του χαλάει τη σούπα του Νικολάκη δείτε τι κοπτοραπτική έκανε σε βίντεο που έφτιαξε για να συνοδεύσει την είδηση:
    Ξεκινάει με ερώτηση Παπαχελά στον Προβό "Γιατί η κυβέρνηση Καραμανλή δεν πήρε μέτρα" ώστε υποσυνείδητα ο θεατής να ταυτίσει τι πρόβλημα με τον Καραμανλή.
    Στο δε 38" που τίθεται η ερώτηση αν ο Γιωργάκης γνώριζε την κατάσταση πριν γίνει Πρωθυπουργός, δεν ακούγεται πουθενά το όνομα Παπανδρέου.

    Δείτε το βίντεο, βγαλμένο από εγχειρίδιο του Γκέμπελς, που ξαναλέω φτιάχτηκε για την σημερινή κατάθεση του Προβό ότι ο Γιωργάκης τα έξυνε και φτάσαμε στο μνημόνιο
    ______________________________
    Σκοπός τους είναι να μη βγει ο Σαμαράς.
    Είναι σίγουροι για κάτι,
    ότι μπαίνει η Χρυσή Αυγή στη βουλή.

    Αυτό που δεν θέλουν με τίποτε είναι να κυβερνήσει η δεξιά μέχρι να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. Το προηγούμενο κόμμα που έβαλαν στα θεμέλια του συστήματος ήταν οι Ελεύθεροι Έλληνες του Χατζάρα, για να περικόψουν ψηφοφόρους από τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ προς τα δεξιά. Αυτό που έχτισαν τώρα είναι το κόμμα Καμμένου για να κόψουν απευθείας από τη δεξιά.

    Ποιοι είναι αυτοί που τα υπολογίζουν τόσο τέλεια επενδύοντας στο εκλογικό σύστημα ?
    Κανείς δεν ξέρει.

    Προσωπικά πιστεύω ότι παρά το γεγονός ότι το κόμμα Καμμένου φαίνεται αδιάφθορο,δε θα φτάσει στις εκλογές. Πρώτη απόδειξη ότι δε σχηματίζει κοινοβουλευτική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Πόσα κιλά μαλάκ@@ μπορεί να είναι κάποιος ;
    Μερικές χιλιάδες...

    Γράφει ένας ΠΑΣΟΚος του κερατά, που λέγεται Γρηγόρης Καλφέλης, στο ΒΗΜΑ:

    Επίσης, δεν χρειαζόμαστε ηγέτες «τύπου Κωνσταντίνου Καραμανλή του νεώτερου» , γιατί ο τελευταίος συνέβαλε ακατανόητα στη μεγαλύτερη μεταπολεμική αύξηση του δημόσιου χρέους και δεν λογοδότησε ποτέ για μια σειρά απεχθών σκανδάλων (από τις υποκλοπές ως το Βατοπαίδι).

    Ρε μαλά@@,

    ...άντε να παραβλέψουμε την ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα που μετράει την αύξηση του χρέους σε απόλυτα νούμερα (100 δις) και αποκρύπτει ότι ταυτόχρονα αυξήθηκε και το ΑΕΠ με αποτέλεσμα το χρέος να μην αυξηθεί και να παραμείνει σταθερό γύρω στο 100% του ΑΕΠ (όλη η υφήλιος μετράει το χρέος σαν ποσοστό του ΑΕΠ και οι ΠΑΣΟΚοι μετράνε μόνο το χρέος Καραμανλή σε απόλυτους αριθμούς!!)

    ...άντε να παραβλέψουμε ότι για το Βατοπαίδι όχι μόνο δεν έχει αποδειχθεί τίποτα μετά από 3 εξεταστικές αλλά και αθωώθηκαν οι Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης κ.λπ.,

    ...άντε να παραβλέψουμε και τα υπόλοιπα "σκάνδαλα" που φυτέψατε στο μυαλό των ηλιθίων που σας ψηφίζουν για να τρώτε...

    αλλά ήμαρτον ρε με τη μαλακ@@ που σε δέρνει:

    Τι να απολογηθεί ο Καραμανλής για τις υποκλοπές;
    Να απολογηθεί επειδή τον παρακολουθούσαν οι αμερικάνοι ή επειδή ο Κορωνιάς έδωσε εντολή να σβήσουν ότι είχαν και δεν είχαν πριν ενημερώσει τον Καραμανλή;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Μα πόσο μαλάκες τους περνάς αυτούς που θα σε διαβάσουν ;

    Γιατί δε νομίζω να έχεις και φανατικούς αναγνώστες με τέτοιες μαλακ@@@ που γράφεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση