GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα «βλέπει» ο Ροκάρ...

Για επικείμενο στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα κάνει λόγο ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και στενός συνεργάτης του Φρανσουά Μιτεράν , ...

Για επικείμενο στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα κάνει λόγο ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και στενός συνεργάτης του Φρανσουά Μιτεράν , Μισέλ Ροκάρ, σε συνέντευξη του στην γαλλική Liberation.
«Κανείς δεν το λέει, αλλά στην Ελλάδα στο τέλος η μόνη διέξοδος θα είναι...
ένα στρατιωτικό πραξικόπημα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ροκάρ, τονίζοντας ότι η λιτότητα που επιβάλουν στον ελληνικό λαό οι δανειστές θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη.
«Δεν γίνεται να κυβερνηθεί ένας λαός δημοκρατικά όταν του αφαιρείς το 25% του εισοδήματος του», προσθέτει ο Ροκάρ, ενώ αναφέρει ότι η μοναδική λύση στο δημοσιονομικό αδιέξοδο των φτωχών χωρών του ευρωπαϊκού νότου είναι νανδιαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους τους.

11 σχόλια

  1. Μα και τώρα Χούντα έχουμε.

    ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ!!!!

    Ξέρετε: Θοδωράκης (ο ... άσπιλος, ...ενημερωμένος και ... αμόλυντος), Γλέζος, Τσίπρας, Λαζόπουλος.

    Να μην ξεχάσουμε τον Παπαδάκη και τον Αυτιά. Τον Μαριά και τον Μπέη και τον Κασιμάτη (πού χάθηκε αυτή η ψυχή αλήθεια, άρρωστος είναι;)

    Χούντα του "δίκιου των πεινασμένων" και "αυτών που τους έκοψαν το μισθό" (οι οποίοι τον ανύψωσαν παράλογα με τρόπο ... δημοκρατικά συνδικαλιστικό)

    Χούντα της μαλακίας και της διάδοσης των τερατολογιών για να ξεσπούν οι κολλημένοι και ... εξοργισμένοι.

    Τέτοια Χούντα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝΕ
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΖΩΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι Ζαιμης Τι Μπραιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και τι να καταφερει η οποια χουντα.
    αυτος ο λαος, εχει προ πολλου αυτοκτονησει.

    οπως οι τοξικομανεις που δεν ανταξαν.

    ηθελημενη υπερβολικη δοση!

    δεν εμεινε και κανεις να φαει τα κολυβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4 Μαρ 2012 10:01:00 μ.μ.

    Άντε μωρή πασοκικιά ψαρόβαρκα, τράβα να μπατάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ "ΝΟΥΜΕΡΑ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΕΓΓΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΩΣΤΕ ΤΟ "ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ". ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΡΟΚΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΝΕΕΣΥΡΑΝ ΙΣΩΣ, ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΕΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ "ΝΟΥΜΕΡΟ" ΕΚ ΓΑΛΛΙΑΣ;
    ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ. Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ "ΚΟΥΤΑΛΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑΣΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΔΕΛΦΗ 10.01 Ο ΜΙΚΗΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση