GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κράξανε τον Κατσαφάδο στα Κύθηρα...

...που πήγε με ιδιωτικό ελικόπτερο για να μοιράσει (από ποιον;;) φάρμακα ως πολιτευτής!! Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Το περισ...

...που πήγε με ιδιωτικό ελικόπτερο για να μοιράσει (από ποιον;;) φάρμακα ως πολιτευτής!!
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Το περιστατικό συνέβη σήμερα στα Κύθηρα. Στο όμορφο νησί, που υπάγεται στην εκλογική περιφέρεια της Α' Πειραιώς, προσγειώθηκε ένα ιδιωτικό ελικόπτερο. Από αυτό κατέβηκε ο Κώστας Κατσαφάδος, ένας πρώην ΟΝΝΕΔίτης (φίλος του δημάρχου Πειραιά Βασ. Μιχαλολιάκου) ο οποίος θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α' Πειραιά.
Ο κ. Κατσαφάδος είχε μαζί του και φάρμακα προκειμένου να τα ...μοιράσει στους κατοίκους. Όμως η υποδοχή που...
οι κάτοικοι του επεφύλαξαν ηταν όντως "θερμή". Άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και να τον κράζουν με αποτέλεσμα να μπει στο ελίκόπτερο και να αναγκαστεί να φύγει άρον άρον!
Βέβαια υπάρχουν και τα ερωτήματα: Τίνος ήταν το ελικόπτερο με το οποίο πήεγ στα Κύθηρα ο πολιτευτής; Και ποιος έδωσε τα φάρμακα και για ποιο λόγο; Δωρεάν ή επί πληρωμή;

17 σχόλια

  1. Μεγάλη αγωνία στο στρατόπεδο Βενιζέλου. Μήπως επειδή θα πέσει Παπουτσάρα στις 18/3 τρέχουν να αγοράσουν ψήφους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΩ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΑΜΩΚΕΦΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε καραγκιοζη εκβιαστη καψαμπελη το ελικόπτερο δε σου είπαν ότι ήταν μισθωμένο απο το δωρητή;;;

    Αντί να πεις και μπράβο που σε τέτοιους καιρούς ένας νέος άνθρωπος κάνει τέτοιες ανθρώπινες κινήσεις εσυ λασπολογεις;

    Πόσο πήγε η λάσπη; Κανένα χιλιαρικακι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτακτη είδηση.
    Στο Ωνάσειο ο Κούβελος.

    Στο Ωνάσειο μεταφέρθηκε ο σύζυγος της προέδρου της Δημ. Συμμαχίας, Ισίδωρος Κούβελος μετά από ενόχληση που αισθάνθηκε νωρίτερα το απόγευμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί πραγματοποίησαν ......σειρά εξετάσεων. Ο κ. Κούβελος θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, καθώς στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς.

    Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα γνωστοποιήθηκε ότι η υπόθεση του κ. Κούβελου σχετικά με το 1 εκ δολάρια έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 3/02/2012 09:10:00 μμ



    Ανώνυμος είπε...

    Εμμμ ..μεγάλα καράβια
    μεγάλες φουρτούνες
    αν είναι και Φαντάσματα
    σκούρα τα πράγματα.. για τους Πειρατές της Καραϊβικοελληνικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον 7.24
    Βρε ανόητα πρασονομούλαρα αρχίσατε τα ίδια του 2007.Τότε που με τα τουρμπάνια και τους γύφτους φορτωσατε αυτό τον βλάκα τον Γιώργο σαν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια τον φορτώθηκε ο Ελληνικός λαός με τα τραγικά σημερινά αποτελέσματα.
    Σήμερα επιχειρείτε να επιβάλετε ένα χαμένο υποκείμενο αγράμματο και ανίκανο κολλητο του να του φυλάει τη θέση.
    Βρε σκουλίκια για ποιον μιλάτε για αυτό που αιματοκύλησε και έκαψε την Αθήνα,που την άφησε να γίνει άντρο των κακοποιών και την μέρα που οι τρομοκράτες έβαλαν την βόμβα στο μετρό,αυτός υπέβαλε παραίτηση για να γίνει αρχηγός.
    Βρε άντε πνιγείτε τομάρια που έχετε και μούτρα και απειλείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:56 Ο Σαμαράς έριξε τον Μητσοτάκη κάποτε. Κρίμα γιατί ο Βενιζέλος τον μιμήθηκε 18 χρόνια μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δαίδαλε
    μια ζωή ρουφιάνος ρε δήθεν μπαγλαμά
    εσύ πέρασες και την Κατίνα ρε άχρηστε!
    Έτυχε νά σαι κι εσύ στο νησί ;
    και τά 'δες και τ' άκουσες όλα;
    πού σου κερατά . .
    Για ψεύτη εντάξει σε ξέρουμε
    αλλά και ηλίθιος μαζί δεν παίζεται ρε τύφλα
    ού να χαθείς σαπιοπροβιά . .
    Κανένας δεν σου δίνει σημασία ρε
    δεν το πήρες ακόμη χαμπάρι;
    Πας τελείωσες.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν είχε δλδ πατάτες θα έπεφτε
    χειροκρότημα?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12:36 άδικα χάνεις τον χρόνο σου το δαχτυλίδι έχει δοθεί ήδη στον Βενιζέλο με αντάλλαγμα να καλύψει ο Βενιζέλος τον Γιώργο στις δικαστικές του περιπέτειες είναι γνωστά αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα σε αυτή την χώρα αντιμετωπίζονται κακοπροαίρετα.
    Γι αυτό είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες αλλά με νοοτροπία τουρκομόγγολων και άξεστων.
    Δηλαδή τα φάρμακα μας πείραξαν; αν ο νεολαίος αυτός είχε φέρει πατάτες με φορτηγά δεν θα είχε δόλο ενώ τώρα έχει και το κάνει για ψήφους;
    Έλεος ρε κεφτέδες, Δαίδαλοι κλπ..
    και για ψήφους να το κάνει, καλά κάνει ρε. Ας το έκαναν και άλλοι να βοηθούσαν με τέτοιες πράξεις τις περιφέρειες τους και τότε θα άξιζαν την ψήφο μας.
    Εγώ νεολαίε μου που ψηφίζω στην Α΄Πειραιά, θα σε ψηφίσω μόνο και μόνο γιατί δεν φοράς γραβάτα και γιατί τρέχεις για τους Πειραιώτες και τα νησιά εδώ και δύο χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΘΑ ΒΑΛΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΩ ΒΛΑΚΕΙΑΑΑΑΑ... ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΣ...

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΤΛ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από το έγγραφο της απόλυσης παναγιώτη ξυρουχάκη από το κτηματολόγιο προκύπτει ξεκάθαρα ότι η γνωστή ρουφιάνα Κέλλυ Καραμεσίνη τον ρουφιάνευε στους ανωτέρους με ανταλλάγματα.Ξεσκίστε την ρουφιάνα Κέλλυ Καραμεσίνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτά κ. Δαίδαλε να πάτε να τα πείτε σε όλους τους άπορους των Κυθήρων οι οποίοι είχαν πραγματική ανάγκη αυτά τα φάρμακα και όχι μέσα από ένα blog ρίχνοντας λάσπη σε ένα Νεολαίο που μόνο καλό έχει προσφέρει στον Πειραιά και τα Νησιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από ότι άκουσα ο Κατσαφάδος πήγε στα Κύθηρα ως Πρόεδρος του συλλόγου Πολίτες Σε Δράση. Το εάν τυγχάνει και πολιτευτής αυτό είναι άλλο θέμα... Μπράβο του πάντως για αυτή την πρωτοβουλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαλλον το ηθος η εντιμοτητα και η κοινωνικη αλληλεγγυη μερικων ατομων σας πειραζουν πολυ!Ξερουμε ολοι πολυ καλα τα συμφεροντα που εξυπηρετειται εσεις και ομοιοι σας κυριε δαιδαλε!Αλλα δεν 8ελετε να καταλαβετε οτι ο λαος ξυπνησε και ξερει πολυ καλα να κρινει ολους τους φρουρους του συστηματος και της γενιας του πολυτεχνειου!Εσεις 8α επρεπε να ντρεπεστε που για ενα κομματι ψωμι υπερασπιζεστε ατομα συμφεροντα και κομματα που εχουν φερει την εξα8λιωση!Ομιλω σαν πολιτης και ψηφοφορς της Α' Πειραια και νησων και επιτελους βρε8ηκε ενας αν8ρωπος με κοινωνικη ευαισ8ησια ο οποιος ξεφευγοντας απο τις παλιες τακτικες και ξεφευγοντας απο ολα τα στερεοτυπα που εσεις επιβαλετε εχοντας γνωση των προβληματων του τοπου κανει κινησεις που μονο ζηλια μπορουν να σας προκαλεσουν λογω των κολημενων μυαλων -αν βεβαια μπορω να χαρακτηρισω και ετσι-.Συγχαρητηρια για την βρομα και την δυσοσμια που προκαλειτε!Συγχαρητηρια για την κριση αξιων που προκαλειτε με κα8ε κειμενο και πραξη σας εσεις και οι ομοιοι σας!Το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι απλα με τα τελευταια ιχνη αξιοπρεπειας που μπορειτε να εχετε να σταματησε το πανηγυρι που εχετε στησει και να αφησετε αν8ρωπους με μελλον ορεξη και φιλοτιμο να αρχισουν την αλλαγη και την καθαρση της Ελλαδας μας!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαλλον το ηθος η εντιμοτητα και η κοινωνικη αλληλεγγυη μερικων ατομων σας πειραζουν πολυ!Ξερουμε ολοι πολυ καλα τα συμφεροντα που εξυπηρετειται εσεις και ομοιοι σας κυριε δαιδαλε!Αλλα δεν 8ελετε να καταλαβετε οτι ο λαος ξυπνησε και ξερει πολυ καλα να κρινει ολους τους φρουρους του συστηματος και της γενιας του πολυτεχνειου!Εσεις 8α επρεπε να ντρεπεστε που για ενα κομματι ψωμι υπερασπιζεστε ατομα συμφεροντα και κομματα που εχουν φερει την εξα8λιωση!Ομιλω σαν πολιτης και ψηφοφορς της Α' Πειραια και νησων και επιτελους βρε8ηκε ενας αν8ρωπος με κοινωνικη ευαισ8ησια ο οποιος ξεφευγοντας απο τις παλιες τακτικες και ξεφευγοντας απο ολα τα στερεοτυπα που εσεις επιβαλετε εχοντας γνωση των προβληματων του τοπου κανει κινησεις που μονο ζηλια μπορουν να σας προκαλεσουν λογω των κολημενων μυαλων -αν βεβαια μπορω να χαρακτηρισω και ετσι-.Συγχαρητηρια για την βρομα και την δυσοσμια που προκαλειτε!Συγχαρητηρια για την κριση αξιων που προκαλειτε με κα8ε κειμενο και πραξη σας εσεις και οι ομοιοι σας!Το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι απλα με τα τελευταια ιχνη αξιοπρεπειας που μπορειτε να εχετε να σταματησε το πανηγυρι που εχετε στησει και να αφησετε αν8ρωπους με μελλον ορεξη και φιλοτιμο να αρχισουν την αλλαγη και την καθαρση της Ελλαδας μας!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ti egine re paidia? mas peirakse pou kapoioi exoun kapoies gnwrimies kai anti na gemizoun tis tsepes tous me mauro xrima, koitane na voithisoun merikous anthrwpous?? sas peirakse pou enas neos anthrwpos anelave prwtovoulia na voithisei sinanthrwpous tou? stamatiste poia ti laspologia.kai stamatiste na ta pernete apo autous pou exoun panikovlithei ap tin anodo tou katsafadou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση